26/8 - 08 stupid shit


Tjabba, mina nya grejjer kom igår :)   gillart väldigt mkt, solglasögonen kanske jag inte får använda så mkt denna sommarn men det kommer väl en ny nästa sommar ;D  så det blir bra ändå. kan ju hoppas på att det kommer lite mer sol.

Idag ska jag och anki ner och köpa tågbiljetter.  sen funderar jag på att dra till körskolan efter skolan, men vet i fan om jag orkar det, bättre att jag åker hem och tränar på det jag hade fel på igår, det va ju en del faktiskt. så det är ju egentligen ingen idé att jag åker dit om jag inte kan det. så det blir väl en plugg & slapp dag idag kanske, inte det finaste vädret, småregnar och är jävligt. så det blir det nog.

Sen ska jag försöka bli klar med turismen idag, skulle va gött att bli klar osv. måste plugga mkt i skolan så jag blir klar tidigt med alla kurser och sånt, så har jag ju tid att bygga på mina poäng så man har ännu mer när man slutar, och så kan man ju bara ta det lugnt, känna att man är klar. det hade vart gött.  så nu blir det att börja plugga ist för att sitta här.
byebye

20/8 - 08 Tankarna.

Fan alltså, jag vet inte vad jag vill, har egentligen aldrig vetat det heller. Men just nu är det jätte jobbigt, och det känns som om ingen riktigt förstår.  vaför kan ens val i livet inte bara vara enkla?  varför ska allt man gör vara så svårt. jämt.


fuck tankar!!



 i don't know what to do about us, baby!

19/8 - 08 skolan

sitter här i skolan, började idag. har vart en ganska lugn dag faktiskt, jag har fått reda på att jag inte alls har sjukt mkt att göra i skolan, och det känns underbart.  ska försöka bli klar med allt innan jul, så hoppas det blir så.  isf kan jag ta det lugnt resten av 3an. skulle inte vara helt fel alltså:)
Vi har precis vart och spelat boll med 1orna, jag och anki vann 1 match mot johan och niklas, det va jävligt gött. men sen va vi för slarviga så vi förlorade. så vi gick tillbaka.  nu sitter jag här och väntar på att jag och anki ska dra till flüger färg och kolla på färger till mitt rum :)  ska bli kul faktiskt, se vad dom har osv. hoppas jag hittar någon jag gillar. anki får hjälpa mig lite :) fast vet ju faktiskt på ett ungefär vad jag ska ha och hur det ska se ut så det blir nog bra.
Sen när jag kommer hem ska jag bara ta det lugnt, sova. ska bli sjukt skönt. är jätte trött.

det va allt för idag, bye


18/8 - 08 Hardtimes.

Nu ska jag till körskolan, ha dubbellektion men henrik, sen ska jag göra testprov. får väl hoppas det går bra alltså!
ska göra om mitt rum nu också,  äntligen, har väntat på det jätte länge, vi började ju göra om men så sa pappa att den färgen får jag inte ha, av någon konstig anledning. så nu har jag en grön fräck på ena väggen i mitt rum, sjukt fult.  men nu ska det iaf bli vinrött med en fondvägg.  vet inte riktigt hur fondväggen ska se ut än menmen. det blir säkert bra :)  hoppas jag på iaf.  ska köpa nya grejjer till mitt rum med,  och tack till anki btw, som har gett mig lite smått och gått till rummet:)  väldigt snällt.

nog om det, sista dagen på sommarlovet idag,  fyfan,  vill ha mer. är inte redo för skolan än.  blir MASSA plugg, eftersom jag vart slarvig åren innan, men skyll mig själv. nu är det dags att ligga i iaf :)  men det är väl klart att jag klarar det,  sista året ju, sen är studenten och balen som man ska gå på. ska bli jätte kul faktist.  längtar framförallt till studenten!

nej, nu vet jag faktiskt inte vad jag ska skriva mer, så ha ett bra liv. pusspuss(K)

16/8 - 08 wakie wakie

Vaknade precis. annks satt vid datorn och tryckte på tangentbordet så det nästan sprack. eller så hörde jag det bara i högre volym, pga att jag va nyvaken. kan ju vara så.  ibland tolkar man ljud mer då. men jag vet inte, sitter och lyssnar på musik från step up 2,  en sjukt bra film.  ska nog se den senare, hm..
Anki sitter ute och snackar med jonte, dom kommer förmodligen snacka ett tag, brukar bli så.
ska göra om mitt rum,  gårdagen spenderade jag till att STORstäda, har dammat överallt, verkligen överallt. varje liten bryl jag äger och har.  jag har rensat med, slängt massa saker jag igentligen inte behöver, men som kanske kan va bra att ha någon gång. r.i.p mina grejjor idag ska jag damsuga osv, så det är inte så mkt kvar. sen på måndag ska jag och pappa köpa färg.  ska bli gött !!
nu ska jag ut och röka med annks,  pussaar


7/8 - 08 gaaah

nu säger du att du vill ha mig igen,  inte bara sätta på. utan på riktigt, du vill kalla mig flickvän. men har du ändrat på dig? hur ska jag ta det. för jag vet att om jag skulle ge dig en chans till skulle jag ge dig mitt allt. skulle du ta vara på det?  skulle du finnas där för mig. eller skulle det bli som förut, jag finns där när du vill ha mig. och resten av tiden ligger jag och gråter för att jag inte är bra nog för dig.  Hur ska jag göra, ge dig en chans till med stor risk att du än en gång sänker mitt självförtroende till botten, det självförtroende jag jobbat så sjukt mkt för att få till baka lite utav. ska jag låta mina känslor bestämma detta valet, eller ska jag gå efter va kompisar säger. du vet dom som satt där med mig när jag mådde som sämst, över dig, ska jag ge dig en chans till.

Vågar jag det?


5/8 - 08 04.00, sova?

Jag kan inte sova inatt heller,  klockan är fan 4 och jag är trött. men när jag lägger mig, så kan jag inte koppla av och sova, det är väldigt frustrerande för jag vill sova, jag älskar att sova, drömma mig bort till bättre tider.
Men nu går inte det,  är väl för mycket tankar i huvudet antar jag. Det är iallafall något jag inte riktigt vet än, kanske kommer på det om ett tag.  eller så är jag inne i en sån period igen, en period där något är fel. men jag vet inte vad, och kommer inte på vad försän en bra tid framöver. hoppas jag verkligen inte för det är bara 2 veckor kvar på sommarlovet, och jag MÅSTE vara utvilad så jag verkligen kan plugga som fan sen.  men men,  bättre lycka imorgon, right?  får lägga mig och försöka sova igen,  natti (S)




I need to know what i did wrong!?

4/8 - 08 stormout.

det är storm ute, eller iaf nästan. regnar och blåser som fan.  LOCKDOWN i rummet. blir ju så, för vem går ut frivilligt när det är skitväder? inte jag iaf, då får man sitta inne. inget kul att vara ute heller för den delen.  man kan ju inte direkt bara sitta på en bänk och tjata med polare.  kanske om bänken har tak över sig, men vad är meningen, man fryser ju fortfarande. om man inte sätter på sig 3ton med kläder.  då skulle de ju gå, men svårt att röra sig kanske. hm,  mycket tankar i huvet när det inte finns något bättre att göra.  är nästan så man blir rädd för sig själv ibland,  för man tänker ju på saker som man inte ska tänka på. saker som man inte kan få svar på. helt sjuka saker. och det vill man kanske också helst låta bli. kan ju få ont i huvet om det blir förmkt.

bamki ska komma sen, vi ska ha ostkväll så då behöver man inte tänka så mkt iaf.

thats it,


3/8 - 08 Nordritt




idag gick jag upp klockan 7 för att ha en timme på mig att göra mig iordning i 1 timme för att sen åka iväg lång bort i  ingenstans och rida i några timmar :)
När vi kom kom fram dit vi skulle fick vi gå in i hagen och hämta hästarna och sen borsta och sadla dom. så när klockan va typ 10.30 eller något sånt så började vi rida iväg.  Va ganska äckling först för dom är ju ganska höga ändå och väldigt starka djur.  Men det gick bra vi gick en bra bit innan vi fick prova på att trava lite.  det va ganska jobbigt för man flög ju typ upp och ner hela tiden och det kändes i rumpan efter ett tag.  sen fick vi även galopera och det va sjukt roligt. jag fick en jätte snabb häst som heter Herrman,( eller ah. han hette inte så men jag kommer inte riktigt ihåg va han hette, va någont i stil med det iaf) det va väldigt roligt iaf, gick som fan.  när vi ridit i typ 1 och en halv timma så gick vi ner i en liten sjö så fick hästarna svalka hovarna och dricka massa vatten,  sen red vi i ungefär en halvtimma så tog vi en paus och satt vid vattnet, fika och snacka skit.  Det va jätte mysigt att sitta där.  men när man hoppa av hästen kände man hur jävla stel man va i benen.  íaf, när vi hade fikat red vi vidare i lite skogar och fick trava och galoppera ännu mera.  sen när vi va på grusvägen som va på 1 km fick vi galopera hela, det gick VÄLDIGT snabbt. men va sjukt kul :)

Och nu vill jag tacka Linda, Lisa, Mattias, P.A & Johan för den underbart roliga presenten :)

2/8 - 08 you.

i wanna go back to the moment when i thought it would be you and me forever, and nothing in the world could ever stop us.  i miss the time when you said to me that i was the moste beutiful girl in the world. and i belivd that you ment it. but nothing was real, right? everything i thougth was forever was just a game for you. i was just one of al the girls you wanted. i was never special for you.  and now you say that you miss me, and that you realy whant to meet me, just for talking or do whatever i wanna do. and just that wakes so mutch feelings inside of me. and i don't know if you meen it or not, becaus i think theres an outher girl in the picture to, but you deny it. i don't know if you just wanna play me again, for fun, or if you realy like me this time.  what i felt a year ago, i still feel it. like it was yeasterday, you will always have a special place inside of me, deep inside. dosent matter how mutch you hurted me, or how many nights i cried over you. thats you'r place and no one in the world can take that away from you.  i wanna belive in everything you say to me. i wanna meet you and even if theres just for a few days, i wanna feel special again, i just don't know if its worth it yeet . but i realy want to. i don't know if you ever will want me like i want you. but i sure hope so.  i pray for you and me, your my only hope.

but now i am al alone,
i have no one!


2/8 - 08

okej, kvällen blev inte direkt som planerad. klockan är nu 02:31 och jag kom precis hem, det va ju planerat att jag och anki skulle in till vänersborg men de va så jävla dyrt att komma in i öltälten, typ 180 kr, eller va pappa sa. så vi sket i det och gjorde oss iordning för att dra iväg till O'learys, men när vi kom dit så va det nästan INGA folk där. och då ville inte vi gå in dit heller, är ju roligare om det är lite drag osv. så vi gick tillbaka till dom som körde oss och åkte med dom till Gardis, där det va en liten fest på typ 10pers.  va väl mysigt så, men jag tyckte inte om folket som va där,  helt bilfixerade så dom pratade väldigt mkt om det. sen vet jag inte riktigt men jag tyckte dom va konstiga iaf.  så jag och anki gick iväg till vattnet, så kom det en skum kille och ville strula eller något. så vi gick därifrån och strax efter det drog vi och lämnade av typ 4 pers innan vi kunde åka hem själva.  så kvällen va inte riktigt lyckad men lite kul va den väl ändå.  nu ska jag lägga mig i min säng och sova, och det ska bli förjävla gött !


Btw,  imorgon åker min lilla älsklings chilla:(  hon ska iväg och paras utanför gbg så hon blir väl borta ett tag,  kommer sakna henne jätta mkt.  ingen som skäller på en när man kommer hem på kvällarna ju.

1/8 - 08

Helloj, idag har jag sovit sjukt mkt.  vaknade vid 1 nångong.  har inte sovit så länge på år:) så det va ganska gött, sen har jag städat HELA dagen. blev precis klar ungefär och klockan är 20.00  började klockan 14.00 ungefär.  och jag är inte ens klar än, har bara rensat mina kläder och grejjer i lådor. + damsugit golven,  så imorrn får jag väl damma och göra klart allt.  ska nämnligen göra om i mitt rum.  så vi ska måla om rummet och köpa nya möbler så kanske jag för en gångs skull kan få ett mysigt rum, får hoppas på det.  måste iaf köpa bättre förvaringsutrymme för jag har kläder som inte får plats i mina låder så jag vet inte riktigt vart jag ska göra av dom tyvärr. menmen, det ska vi fixa nu:) snart kommer anki hit också. vi ska ner och kolla om det händer något kul på festivalen här i vänersborg. får väl hoppas det finns massa roliga idioter där :) 

håller nog på att bli sjuk med :(  har jätte ont i halsen och har hostat typ hela dagen. måste vara anki som smittat mig för hon va jätte förkyld igår och hon sov ju här så. men det går väl över snart hoppas jag ;D  

nej nu ska jag ut och ta en cigg och kolla om jag ser anki nångång :)   byebye

RSS 2.0