maaaah.

jag är så jävla nervös nu. ligger och pluggar teori vilket jag har gjort typ hela jävla dagen. förutom när jag målade väggar då.  men iaf, jag är as nervös. och jag har en känsla i magen att jag inte kommer klara det :/ och eftersom jag måste upp klockan 8 imorgon börjar det bli dags att lägga sig snart.  vilket jag heller inte vet om jag ska göra för jag vill plugga mer, så jag är mer säker. fast det är inte bra att ligga uppe och plugga hela natten och sen kugga på teorin.  usch jag vet inte vad jag ska göra nu. men men,  ska inte slösa tiden med att skriva här. nu lägger jag mig och pluggar igen så får vi hoppas på det bästa imorgon

wish me luck!


just do it

teoriprov imorgon, för andra gången. och jag orkar verkligen inte plugga, jag har ingen konsentration i kroppen för 5öre. så fort jag öppnar den där jävla boken flyger tankarna iväg till annat. kan ju vara för det är så sjukt mycket nu också, allt ska alltid komma på en gång, och jag vet inte riktigt hur jag ska lösa allting. vilket jag nästan aldrig vet, och när jag väl gör ett val blir det inte bra ändå.
Men idag ska jag verkligen försöka hitta den där jävla konsentrationen, för jag vill klara det imorgon, jag måste klara det imorgon, för jag kan inte göra om det. jag har för mycket annat att göra.  skulle vara så skönt att slippa plugga teori mer.  skulle vara så jävla skönt att bara veta, jag har körkort nu. jag behöver aldrig öppna en teori bok igen. det skulle göra mig sjukt glad!

Sen är det nationella i svenska om en vecka, vi ska skriva ett tal, och jag har inte ens börjat med mitt. jag har verkligen inte haft tid.  där har vi en till anledning till att det skulle vara skönt att klara teorin imorgon, för då kan jag börja med talet och lägga all min energoi på den, den energi som är kvar iaf.

Börjar tro att jag fått magsår av all stess som vart det senaste också, något fel är det för jag kan inte äta :/ det går verkligen inte, jag blir spyfärdig bara jag ser mat. så jag äter ytterslite får verkligen tvinga i mig en macka för att bara få något i magen, mer går inte.  jag kan inte ens dricka coola utan att må illa efter. och då är det något som är fel, för jag är beroende av coola.  fråga bara anki!

jaja, hoppas att det går över snart iaf. kanske gör det sen när jag har lite mindre att tänka på och så. 

det va väl allt för denna gången
bye

you you you <3

Så jävla skönt, äntligen ska vi börja med mitt rum, ska äntligen få annan färg än gul på väggarna.  Det blir rött nu, mörkröd, jag tror det kommer bli bra, mysstäming typ.  Jag har hållt på och lägga ner alla mina saker i påsar idag, och imorgon blir det stor städning, damsugning, moppning, och damning, kommer bli AS tråkigt. men men, på torsdag börjar vi måla, och det kommer bli skit kul :D
ska även till ikea imorgon med min mor.  får se ifall jag hittar något kul där. kan ju hoppas iaf,  någon tavla eller ram eller lampa kanske?  i hope so iaf :)  tycker iaf detta är jätte kul och ser verkligen fram emot att få inreda rummet sen. kommer kanske bli lika dant som nu, men vi får väl se på det.

Nu snart ska jag hem till min syster och färga håret också, hoppas det blir bra. är lite pirrigt like always, hehe.


Jag saknar dig som fan iaf! hoppas vi träffas snart och att du reder ut allt med henne, så det kan vara du och jag på riktigt sen.  tycker verkligen om dig <3

det va väl allt för idag,  bye !

Avant feat. Nicole Scherzinger - lie about us



En låt säger mer än 1000 ord

just wait a little bit longer

jag är så jävla trött.  trött trött trött.
Har jobbat hela jävla dagen och det har iuf vart riktigt jävla segt, har inte funnits något att göra typ.
Och nu vill jag hitta på något, men vet inte riktigt vad.  ska väl gå ut sedan eller något
sen kanske jag ska jobba imorgon med, på oktobermarknaden.  det kommer bli as kul om det blir så,  eller jag tycker det iaf :D haha.
har typ inget att skriva idag. så jag lägger upp en låt och avslutar med

i don't realy know how long i can wait.  but i realy like you. a lot!


Rihanna - take a bow



Oh
How 'bout a round of applause?
Yeah
Standin ovation
Ohwoah Yeah
Yeah yeah yeah yeah

You look so dumb right now
Standin' outside my house
Tryin' to apologize
You're so ugly when you cry
Please
Just cut it out

Don't tell me you're sorry,
Cause you're not,
And baby when I know,
You're only sorry you got caught

But you put on quite a show.
Really had me goin'
But now it's time to go,
Curtain's finally closin'.
That was quite a show.
Very entertainin'.
But it's over now.
Go on and take a bow.

Grab your clothes and get gone.
You better hurry up,
Before the sprinklers come on.
Talkin 'bout,
'Girl I love you, you're the one.'
This just looks like a rerun.
Please.
What else is on?

And don't tell me you're sorry,
Cause you're not.
Baby when I know,
You're only sorry you got caught.

But you put on quite a show.
Really had me goin'
But now it's time to go,
Curtain's finally closin'.
That was quite a show.
Very entertainin'.
But it's over now.
Go on and take a bow.

And the award for the best lie goes to you!
For makin' me believe
That you could be faithful to me.
Let's hear your speech.

How 'bout a round of applause?
Standin' ovation

But you put on quite a show.
Really had me goin'
But now it's time to go,
Curtain's finally closin'.
That was quite a show.
Very entertainin'.
But it's over now.
Go on and take a bow.
But it's over now.

people always lie!

Nu vet jag det, det jag anat så länge, men ändå förstökt att få bort ur mitt huvud.  Men så är det nu, man kan inte lita på någon, absolut inte någon. Alla ljuger för en någån gång,  oavsett om det är en stor eller liten lögn. men nu vet iaf jag det, jag ska aldrig mer öppna mig förnågon, för dom senaste jag gjort det har svikit mig, och är det värt att bli sårad gång på gång på gång. Jag tycker inte att det är det iaf.

jag tycker det är sjukt, att säga till någon, jag lovar det är inte si, och det är inte så. men sen när sanningen kommer fram säger man förlåt för det? Du hade aldrig sagt förlåt om jag inte kommit på dig, du hade aldrig berättat för mig om jag inte kommit på dig. men nu har jag gjort det. och allt du kan säga är att du inte ville göra den andra personen i fråga ledsen?  men jag då? det va till mig du sa att du tycker om mig extremt mycket, att jag är finaste på jorden. Men mig är det tydligen okej att såra. och jag öppnade mig verkligen för dig, jag berättade om mitt liv som nästan ingen annan vet om mig, för att du skulle förstå mig bättre och för att det skulle funka mellan oss. MISSTAG!

jag trodde verkligen på dig. även om jag har svårt för det så lät jag inte mig själv tro att du gjorde något som du inte berättade för mig. Men jag hade fel. och det var även sista gången jag gör något sånt här. jag ska sluta lita på folk, för allt som kommer utav det, är svek och lögner, och det slutar med att jag ligger i min säng och undrar vad fan det är jag gör för fel, men det är verkligen över nu, ska inte lita mer på någon. Jag tänker inte låta mig själv göra det igen.


pappa<3

Idag ställde jag klockan på halv 10 för att jag skulle börja städa hela lägenheten, det är nämnligen så att pappa kom nämnligen hem från tyskland idag, han har vart borta och jobbat i 2veckot nonstop, så jag tänkte vara lite snäll och göra en riktig stor städning. så jag tog ut alla mattor piska av dom , damsög över allt och sen såg jag att vi inte hade någon mopp hemma så jag ringde till pappa och kollade när han kom hem så sa han att han inte skulle vara hemma försän 6 - 7 någon gång, och då tog jag en paus från städandet. och satte mig för att kika på några gossip girl avsnitt. Sen när klockan blivit lite mer så ringde jag min syster och kollade med henne om hon hade någon mopp, det slutade med att jag fick ta en borste och lägga en handduk under den för att skura golven, oldschool, sen kom min syster förbi och hjälpte mig att städa. det tog typ 3 timmar eller något sen va vi klara.  så vi drog till affären och köpe lite fika och kaffe vi skulle ha när pappa kom hem.  sen när vi  kom hem färgade vi sandras hår och hade as kul.  skämtade som bara vi kan :D sen så kom pappa hem och vi fika och det va JÄTTE skönt att han kom hem igen, har saknat han jätte mycket.

Fast en tråkig sak har faktiskt hänt idag också,  precis innan pappa kom hem så fick jag reda på att farfar låg på sjukhuset, och ska bli kvar där över natten för lite undersökningar och sånt. Hoppas verkligen att det inte är något allvarligt med honom! Får se vad dom säger om det imorgon. ska han vara kvar där längre ska jag nog åka upp och hälsa på han. det skulle han nog uppskatta. även ifall jag verkligen hatar sjukhus så är det ju ändå min familj.

Sen kommer chilla hem imorgon, hon hade inte valpar i magen. så hon får åka hem, och det ska bli jätte skönt att få hem henne med,  har saknar henne som fan. så tomt att gå runt här och ingen hund som går en i hälarna. Man stör sig på det när hon gör det, men när hon inte gör det så är det något som saknas.

det va min dag iaf,  bye

like always.

sitter i skolan just nu, tänker, like always.
mår as illa, har gjort det sen måndags, men men, det går väl över förhoppningsvis?


jag vet faktiskt inte vad jag ska skriva just nu. finns typ inget, är ganska tom på ord. så detta är bara onödigt.

attans x2

yeye, jag klarade inte uppkörningen heller, typiskt. ska alltså börja om från ruta 1 igen, det gick nämnligen lite för fort i kurvorna,  damn!.

menmen, idag blev det iaf en gossip girl kväll igen, ska kolla igenom några avsnitt sen ska jag snart till kiosken och köpa cigg och coola,  kanske något godis bara för att tycka synd om mig själv. vilket jag tycker att det är okej att göra idag(A)  Sen bestämde jag mig för att jag kunde passa Xheki och isabelle idag åt mig syster för hon ska jobba, menar ska jag ändå vara hemma och lata mig kan dom ju lika gärna vara här och lata sig med mig =)  och det är faktiskt väldigt mysigt med något i huset liksom. blir så sjukt ensamt,
menmen, nu ska jag till kiosken sen till sängen och kika gossip girl!


På bild Serena Van Der Woodsen spelas av Blake Lively

attans!

okej, jag klarade inte teorin, "bättre lycka nästa gång"  bläää!  yeye, imorgon ska jag iallafall göra uppkörningen och jag hoppas verkligen att jag klarar den nu. för det vet jag att jag kan osv. så det borde jag klara liksom,  men det hänger väl på hur nervös jag är kanske. får andas och ta det massa lugnt bara !  OMGOMGOMGOMG haha tönt

It's time!

Gaah, nu är det inte alls lång kvar tills jag ska göra teoriprovet! typ 45minuter kvar,  Jag är inte lika närvös idag som jag var igår. Och jag hoppas verkligen att jag inte hinner bli det. för om jag blir det kommer det gå åt helvete!
Så jag ska bara ta några djupa andetag och köra på, sen får det helt enkelt gå som det går liksom. finns ju inte mycket mer att göra just nu!  går ju bara att hoppas på det bästa liksom ;)

Men men, kommer väl skriva ett till inlägg sedan, om hur det gick och sånt.  ååh jag hoppas att det går bra !

puss och hej!


nervös!

jag är så sjukt nervös!!  ska ha teoriprov på torsdag och uppkörning tidsagen efter.  jag måste verkligen klara det för annars skulle det kännas som att hela sommaren va i onödan! (jag har suttit på körskolan och pluggat typ hela sommarn)  och det skull eint evara så jävla kul faktiskt.  jag måste verkligen klara det!  jag vill! jag ska!
slippa plugga så jävla mycket och att kunna koncentrera sig mer på skolan och sånt.   men det ska nog lösa sig tror vi på =)  hoppas det iaf.  haha, ibörjan va jag jätte kaxig och sa att jag skulle klara det och det är inga problem,  nu är det 2 dagar kvar och nu är jag SJUKT nervös!   hoppas verkligen att det går bra


RSS 2.0