nu väntar bara sängen

Fyfan va gött. Nu är jag äntligen klar med tvätt och dylikt. Har vart så jääääävla trött hela dagen så är VÄLDIGT tacksam att Bianca och Mathilda kom och hjälpte mig att städa idag, ett litet extra tack till Mathilda eftersom hon tog bort 2 stora spindlar ur min lägenhet. haha :)

Nu är det bara sägen kvar iaf, och det ska bli SJUKT skönt!!

Måndag.

Är helt slut.. Har ju vart på jobbet idag, kan väl inte säga att det va övermycket att göra men det fanns ju ändå. Men ändå är jag skit trött. Har väl kanske inte sovit bra? Jag vet inte. Bianca va snäll och höll mig sällskap iaf, så vi har åkt runt i min lilla "lastbil" eller vad man ska kalla det. Idag är det fullt upp. Har både Izor och Kingen här idag. Mamma skulle iväg och ville inte lämna kingen ensam så länge, så han fick vara här. Men jag ska iaf iväg till biltema sen och kolla på lite skit till bilen, sen ska Jonas hjälpa mig sätta på den skiten jag köper och då ska jag hjälpa Sabine att städa ur deras lägenhet :) Ska även till hundgården så vovvsarna får springa av sig riktigt ordentligt! Är lite eller väldigt kämpigt att gå med dom båda då kingen inte är så jätte koppel van. Han drar endel.. Så det får bli hundgården ist.

Nej nu blir det lite mat sen duschen:)

halloO!

Halloj,
Det va fan ett tag sen jag bloggade nu :P  Fick ryck och ville slänga upp ett inlägg. höhö..
Har ju flyttat hemifån nu och grejer (för alla mina miljarders läsare som inte visste det, höhö). så nu bor jag i en 1:a på poppelvägen. Gött äre att jag inte bor själv iaf. Har ju min lilla izor pizor levandes här med mig :D riktigt gött faktiskt.

Idag har jag iaf vart med Sabine och Jonas, dom ringde förut och frågade om jag ville grilla med dom, och det lät ju gött så jag drog dit vid 1:tiden och kom typ precis hem. Har alltså vart och plågat dom med min närvaro hela dagen :) MOAHAHAHA!! Nej, men det har allt vart trevligt faktiskt. Vi kollade på Vingar av glas, och sunes sommar! En riktigt mys söndag typ.

Nej nu måste jag verkligen gå och lägga mig, ska ju upp och jobba imorgon. BUUUHUUU!!! :'(
byebye!

RSS 2.0