Tisdag.

Gick upp klockan 6 imorse, skulle köra pappa till jobbet ium att jag skulle ha bilen sen på eftermiddagen. Kämpigt vare och jag va gött trött när han väckte mig. Men det var bara att gå upp. När jag kom hem sen så satte jag på en kopp kaffe och hoppa in i duchen, och gjorde mig iordning. Sen drog jag iväg till skolan. Hämtade upp Jonna på vägen och körde henne med. Sen åkte jag iväg och hämtade Ronja också. Satt och pluggade matte hela dagen i skolan. eller ah, till 11 iaf. Sen åkte jag och jonna iväg till mamma och fikade lite efter det åkte vi hem till mig och hämtade chilla, sen iväg till skolan igen ( jonna ville ha ett armband som jag hade, "Heja friheten!" står det på ) och där träffade vi Niklas och Norrback som hängde med oss. ( Har glömt att skriva att vi skulle till vara vetrinärklinik med chilla, som skulle ta ett blodprov ) Så vid typ en halv 2 började vi åka emot vara, hade skit kul i bilen, sjöng och snackade en massa. Sen när vi väl va framme så va vi en halv timma tidiga, skulle vara där 3 men det kändes ändå skönt att vara i tid. Det sega var att vi inte fick komma in förräns kvart i 4, men det va ju inte så mkt att göra åt saken, när vi väl fick komma in gick det väldigt snabbt ändå. Så vid en 4 eller något åkte vi hemmåt igen, bestämde oss för att åka till McDonalds och käka, alla va as hungriga så det fick bli så, efter det så åkte vi och lämnade av Niklas och Norrback på skolan igen. sen åkte vi iväg och hämtade min far och sen hem.

Har vart ett jävla farande idag känner jag så jag kommer nog sova riktigt skönt inatt :)  Men tack för en supertrevlig dag iaf, och tack för sällskapet ;)


i can't do this anymore!



vad fan ska jag göra ? :(

TACK ALLA FÖR EN UNDERBART ROLIG FREDAG <3




kenny starfighter <3



jag har blivit besatt i kenny starfighter!!
så JÄVLA roligt är det, har kollat på det hela jävla dagen typ :P  jag älskar det :)  hihi


Nu blir det förövrigt fest snart, eller ah fest och fest, ska sitta några st och dricka hos sabine, men det blir nog mys :)

kämpig dag

har vart en riktigt kämpig dag idag! Har haft sån sjuk jävla huvudvek, och ingen ork till något alls.  Men tack till ronja som pusha mig att plugga matte idag, är nästan klar med kapitel 6 nu också, så ska göra prov i nästa vecka. Har börjat med religionen idag också. Ska skriva om någon sekt, jag och ronja fick hare krishna. Verkar inte vara så roligt men är ju inte mycket att göra åt saken, bara bita ihop och göra skiten. Ville ha satanism men det var redan taget, typiskt.
Har förövrigt tagit hem en massa arbeten eller ah, kanske inte massa, men har tagit hem det andra vi ska göra i religionen och psykologin, ska blir klar med den över helgen nu hade jag hoppats på. Iaf försöka, vore skönt att bli klar med något innan avstämningen och det. Känns mycket bättre när man ser sina framsteg, inte lika bra när man ser att man nästan inte jobbat något alls.

Har vart med Jonna och Sabine idag, vi har typ inte gjort något annat än att sitta och tjata. Men det är gött det med ibland faktiskt. Jonna har fått för sig att hon vill städa mitt rum imorgon, och jag säger ju inte direkt nej till det. Bara skönt om jag själv slipper, för städa behövs verkligen!  Men hon sa till mig att jag inte fick röra något till imorgon, hon ville göra allt.  Lite konstig brud men jag gillar henne ändå ;) haha.
Medans hon städar ska väl jag plugga då antar jag, lika bra. blir nog lite matte och psykologi, religionen är så jävla tråkig så den orkar jag inte göra :P haha

Nu ska jag sova tror jag, kanske läsa lite innan man somnar. Är ju inte direkt något bra på tvn nu ändå :)

GodNatt

Är hemma nu, äntligen.. lång dag faktiskt, men har iaf fått lite gjort, blev klar med kapitel 5 i matten, jag har sökt jobb, och handlat massa saker, sånna där naglar man får göra själv, (blev bra faktiskt,) mascara och 2 benvärmare =)  så jag är ganska nöjd med mina inköp, även om det kanske är lite onödigt, jag vet inte :P haha

Nu är det nattinatti för mig iaf ;D

sunshine

Sitter i skolan nu, och det är förjävla gött väder ute, ska förmodligen till siba sen med Jonna och Sabine :) Får se ifall man hittar något kul, måste iaf ha ny mascara för min är slut! Sen funderar jag på att köpa lite hudkrämer och kanske hårfärg :)  får se på detta, vad pengarna räcker till osv.  Fick även reda på att vi förmodligen kommer klara matten idag, känns så jävla bra ium att vi kämpat så jävla mycket med den!
Nu ska jag snart hem, blir väl förmodligen att lägga sig i sängen kolla på o.c tills pappa kommer hem med bilen :)

get a workout.



Idag var jag inte i skolan länge alls, jag och ronja bestämde oss för att åka hem till mig och tjata ist, båda var helt slut och kände att vi ändå inte skulle få gjort något. Så vi gick och hämtade en massa religionspapper så vi kan göra klart dom och sen drog vi hem till mig vid halv 10. Inte kanske så jätte duktigt gjort men får ta igen det imorgon. Måste som sagt börja plugga nu, vare sig jag vill eller inte, lite mindre fritid, lite mera plugg.
Aja, när vi kom hem till mig satt vi iaf och tjatade, kolla runt på lite studentkläninngar på internet och sen satte vi på gossipgirl och one tree hill,  så jävla bra. men när det va slut va klockan typ bara 12, få vi letade efter mer filmer och då blev det att vi ladda ner Patrik 1,5. Jag tyckte den va as roligt, men väldigt äckligt ibland, haha!  Men jag gillade kommentarerena som kom fram lite då och då.

Sen när ronja drog hem vid 4 - 5 någon gång drog jag iväg och träna, eller ah, kollade på O.C fram till halv 6 då träningen började 6, Blev bodypump idag, tycker faktiskt det är riktigt kul, ska försöka komma dit varje tisdag och ska också försöka komma iväg på spinning varje torsdag, så har jag lite bestämda träningspass och sen kan man ju träna gym om man känner för det någon annan dag. :)  tycker jag låter bra.

nu ska jag lägga mig och kolla på mitt älskade O.C  kan fan inte slita mig,  SÅ JÄVLA BRA :D haha
Håller på att ladda ner säsong 2 nu också, är ju snart klar med 1an :)  Men kan ju inte säga att det går fort -.-  många avsnitt iuf, laddar ner alla på en gång. haha.
Nej, sängen och o.c. väntar,  natti

ta inte sönder mig

Det var en gång en flicka
Som inte kunde se
Som satte på sig hatet
Och slutade att le

Det var en gång en pojke
Som gjorde henne svag
Som kunde styra känslor
Och locka fram behag

En liten, ensam flicka
Så instängd i sin kropp
Blev kär i denna pojke
Som lockade fram hopp

Han visste hur man rörde
För att leta fram ett skratt
Hans ögon var en nyckel
Till hennes sköra skatt

Men hon kunde inte hitta
Felet stod så klart
Ingenting var äkta
Inget underbart

Pojken ville leka
Med dockan gjord av glas
Hon gick itu på mitten
och själen gick i kras.


Happy Birthday!

måste ju bara säga grattis till min älskade pappa som fyller år idag :D 

Grattis, jag älskar dig! <3


yes!

nu har jag äntligen fixat så att fliken "hemligt" har blivit lösenordskyddad :)  så nu kan jag skriva ut mina tankar och funderingar och själv välja vilka som ska se det, alltså, folk som inte har med det att göra, behöver inte heller läsa det. och det känns bra faktiskt :)  fick väl lite hjälp av jonna men det va fan inte mkt, moahahah :D

Måndag

sitter i skolan nu, jar vart suttit ute typ hela dagen!  så jävla skönt väder, jag älskar det. Så det har blivit att plasera sig på bänken och bara njuta i solen :)  försov mig imorse också, vaknade klockan 8 av att rosa skickade sms och frågade om jag skulle till skolan, så det va bara att slänga på sig kläder snabbt och ta halv 9 bussen. 

Jonna kanske har kommit på hur man får lösenordskydd på bloggen också ;D  hoppas verkligen att det är så, annars blir jag ledsen, så hon ska iaf med mig hem så ska vi kolla om det funderar, sen blir det att slappa och kolla på O.C. får se om en massa avsnitt för hon är inte på samma som jag, men det gör mig ingenting jag tycker det är bra :) 

Har kommit efter med läsandet på boken iaf, får fan bättra mig med detta. Ska nog läsa lite ikväll tror jag, skita i tvn, måste bli klar med den så Sandra kan få tillbaka den sen :)

bullmöh

hlgen har faktiskt vart helt okej :)   fredagen var väl lite små seg till en början men slutade iaf med att jag och några satt och små drack och hade jätte trevligt.  Sen i går ( lösdags) så blev det fest hemma hos ludde, fast först va vi på onsjö, och blev VÄLDIGT förbannad för en massa olika saker, typ 4 st va bara allmänt dumma i huvet på 1 timma, så jag blev jävligt sur, men allting löste sig och vi hade kul rästen av kvällen, kan väl inte säga att jag va nykter iaf! fast det är fortfarande en person som inte var där som jag STÖR mig på, fick reda på att denna personen snackade skit, och jag förstår vekrligen inte vara du inte bara kan låta mig och mitt liv vara, du har inget med det att göra så sluta snacka massa bull, för du vet ingenting, absolut ingenting!


näh, nu vet jag inte va jag ska göra, typ hoppa in i duschen, slänga på mig kläder, sen dra in till stan och köpa cigg!  har fan inga kvar ! jävla skit också!   så det blir att skynda sig nu =) haha,  en super go låt på detta kanske ?  <3




sjukt jävla bra! och sjukt jävla bra röst!  just love it <3

hejje

sitter hos sabine nu, fast hon är inne i duschen, så jag sitter framför datorn och nördar, finns ju liksom inget bättre att  göra. Ska snart dra iväg, ska bli kul faktiskt :) hoppas jag på iaf, hehe

Har nördat oc hela jävla dagen, är på avsnitt 14 nu tror jag?:)  haha, snart dags för sesong 2 iaf :D  hur bra som hellst :)  hihi


i miss you.

har vart ledig i 2 dagar nu, känns jätte skönt!  blev uppesittarkväll hos sabine i torsdags, gick hem vid 6 ungrfär, gött trött :P haha
Sen har jag bara tagit det lugnt, sovit och vart med kompisar. 
Har börjat nörda O.C som fan nu också :D  så jävla bra :)  började kolla i förrgår, är redan på avsnitt 10. suttit 9 timmar med det där, men men, det är bra, så haha :D
ska faktiskt fotrsätta kolla nu tror jag, ska städa mitt rum också,  HAT ÅT DET!
yeye,  behöver fortfarande hjälp med att sätta lösen på fliken "hemligt"  HELP MEEE!!!


störande..

har sett på en annans blogg att det ska gå att få en flik med lösenord, och det skulle jag väldigt gärna vilja ha, på fliken "hemligt" men jag fattar ju inte hur man gör, och det är gött störande!! så det vore väldigt snällt om någon som vet hur man gör det kan skicka en kommentar och hjälpa mig :) 

Nu ska jag snart åka och käka på donken med jonna, blev så jävla sugna på god mat eftersom sabine får gratis på italia, skulle ju hellst ta italia men med min ekonomi så går tyvärr inte detta, så det får bli donken, men det är faktiskt också gott =)  Nej, nu kom pappa hem och jag ska skicka ett sms till jonna så vi kan dra!

men, iaf, hjälp mig, snälla!!


Novell, "Flickan ingen såg"

Flickan heter Nora och är bara 13år, men hon grät. Hon skulle fylla 14 om en vecka, men det är hon inte glad över. Hon känner sig äcklig hon känner sig misslyckad.


Jag vaknade tidigt idag, men det är ingen skola, inga tider att passa. Jag vaknade av att mamma och pappa bråkade, igen. Dom bråkar ofta nu, mer än förut. Jag hoppas bara att mamma inte flyttar, för pappa blir så elak när mamma är borta.

Jag gick hem till min bästa vän, Lina, hon går i min klass och vi har jätte kul ihop. Hon vet om att mina föräldrar bråkar mer och mer, och att jag inte orkar höra på det, men hon vet inte hur pappa blir när vi är ensamma, det håller jag för mig själv. Så jag satt hemma hos henne resten av kvällen.


När jag kom hem så var mamma inte där, och inte pappa heller. Det var sent, och jag var trött. Så jag gick och la mig och somnade väldigt fort.

När jag vaknade på morgonen satt pappa i köket, det stod massa flaskor på bordet, sprit flaskor. Jag såg inte mamma någonstans.  Jag gick in i köket och skulle göra mackor. Fast då började pappa skrika och slå på mig, jag blev rädd och låste in mig på toaletten, jag brukar få låsa in mig där när pappa är arg.

Efter en timma i badrummet låste jag sakta upp dörren och kollade om pappa var där, men det var han inte. Han hade gått ut, men jag vet inte var, och jag vet inte när han kommer hem.


Jag ville inte vara hemma längre, det gjorde ont i mig. Jag sminkade över mina blåmärken och gick ut en stund. Jag har blivit väldigt bra på det nu, att gömma mina blåmärken. Och nästan alla i min ålder sminkar sig ju nu, så det är ingen som tänker på det.

Jag gick en promenad runt parken, jag tycker om att gå där. Det är lugnt och fint, jag brukar sätta mig på ett berg och kolla ut mot vattnet, vågorna slår olika varje dag, och fåglarna flyger runt i luften. Det är fridfullt i parken.

Efter att ha suttit där ungefär hela dagen så gick jag hem, pappa låg och sov på soffan, och han kommer förmodligen inte vakna på ett bra tag, så jag kan sova lugnt ikväll.


Morgonen därpå vaknade jag av att pappa kom in med frukost på sängen till mig. Det var varm choklad, mackor med ost och marmelad på, och en tallrik med gröt. Jag blev glad, det värmde i kroppen, jag saknade den gamla tiden, med mamma och pappa och jag, när vi hittade på saker, när allt var bra.

Jag åt ut min frukost och sen gick jag och pappa på bio. Vi såg en ny film som var riktigt bra. Vi hade roligt, och allt kändes bra. Nu var det perfekt. Det var så här det alltid skulle vara. Bara mamma var med också.

När vi kom hem från bion frågade jag pappa vart mamma var. Det skulle jag inte ha gjort, han blev arg på mig. Och skrek att jag aldrig kunde vara nöjd, att jag var en bortskämd liten skit unge, att han ångrar den dagen jag föddes. Och han slog mig, länge, Jag försökte springa ifrån men han drog tillbaka mig hela tiden. Efter många om och men lyckades jag komma ifrån han och in på toaletten.


Jag grät, varför slår han mig, varför sa jag så? Varför gjorde jag det? Jag kunde väl bara vara nöjd med min dag med pappa, det var ju bra nu, jag bara förstör allt hela tiden. Åh, jag saknar mamma. Kan hon inte komma hem snart?  Hon tycker säkert också att jag är misslyckad, hon hatar mig, hon ångrar också dagen jag föddes. Varför kan jag inte bara vara den dotter som dem vill ha?  Jag vill inte, jag vill inte, jag vill inte !!!


Jag vaknade upp på toaletten den kvällen, jag måste ha somnat där, min läpp är spräckt och det är massa blod på golvet. Bara att torka upp blodet och hoppa in i duschen. Det va lite svårare att sminka bort blåmärkena denna gången. Och vad ska jag säga om någon frågar vad jag gjort?  Jag har "ramlat" så många gånger nu. Jag får ta det som det kommer.

När jag fixar allt gick jag i alla fall till skolan, jag var nervös, nervös för alla blickar, allt skit snack bakom ryggen. Jag brukar höra de ibland när jag går förbi, folk pratar, fast dem förstår inte, dem kommer aldrig förstå. Jag orkar inte gå till skolan, men jag orkar inte vara hemma.


Efter skolan när jag kom hem skriker pappa " VAR FAN HAR DU VARIT?". "i skolan"  svarar jag. Rädd, rädd för att han verkar arg, och det är han. Han reser sig upp, ger mig en smäll över käften och säger åt mig att han inte vill se mig mer, så jag spenderar min kväll instäng på rummet.


Morgonen efter vaknar jag av att pappa sitter i min säng och kollar på mig. Han säger åt mig att ta av mig nattlinnet. Jag börjar undra varför jag ska ta av mig nattlinnet, och jag frågar varför.  Han blir tyst ett tag, har inte ett riktigt bra svar på det. Sen säger han att en pappa måste veta hur ens barn utvecklas.  Jag vill inte göra han arg, så jag tar av mig nattlinnet.  Pappa börjar ta på mig, smeka mig. Som man ser dem på tv göra ibland, jag blir rädd. Jag skriker till och ber han sluta.  Men allt jag får till svar är "hållkäften ungjävel!!"


Det är en mardröm, min egen pappa har våldtagit mig. Mamma vart är du? Kan du inte komma hem igen? Kan inte allt bara bli som förr.  Snälla hjälp mig!


Jag sov ingenting den natten, jag hade ont, jag grät, jag kände mig så äcklig. Varför gjorde pappa så? Kan Mamma inte komma hem igen, när hon var hemma hände inget sådant, pappa var snäll emot mig då. Pappa sa att om jag sa till någon hur han behandla mig skulle han slå ihjäl mig, och det är det ju inte värt. Eller? Jag saknar mitt gamla liv, jag, mamma, och pappa som en lycklig familj. Mamma vart är du?


Idag är det min födelsedag, mamma har inte kommit hem, och jag har inte sett pappa. Mamma brukade alltid komma in till mig och säga "grattis på födelsedagen min lilla ängel" men inte idag, idag är jag själv.  Jag gick till skolan, där sa folk grattis, men jag svarade inte, jag vill inte prata med dem.  Jag vill inte prata med någon, Jag har ont, så fruktansvärt ont.


När jag kom hem var pappa hemma, han väntade på mig. Han sa till mig att komma, jag blev rädd, men jag gick till honom ändå. Han började ta av mig kläderna, jag började gråta och putte bort han. Jag sprang in på toaletten och låste snabbt. Han skrek, och banka på dörren, han kallade mig en massa saker. Det ända jag tänkte var:

Hjälp mig, hjälp mig, hjälp mig!

Men denna gången kom han in. Han öppnade med en skruvmejsel. Och jag skrek, jag skrek så mycket jag bara klarade av, i hopp om att någon ska höra mig. Men han sa till mig att fortsätter du göra oväsen så slår jag in pannbenet på dig. Så jag blev tyst, grät. Och den kvällen blev jag våldtagen på badrumsgolvet.


Jag har hört att hoppet är det sista som lämnar människan, men det har lämnat mig nu. Vad har jag då kvar att leva för?


Dagen efter sprang jag ut. Jag orkade inte vara kvar där, Jag sprang till parken och satte mig på berget där jag brukar sitta. Jag ser ett tjockt rep ligga bredvid mig. Jag tar det och går till ett träd. Knyter fast det i träder och ställer mig på en stubbe, jag gör en snara och hänger den runt halsen. Det sista jag tänker är:

Om du bara kunde komma tillbaka mamma!


Dagen efter hittades flickan hängandes i trädet. Killen som hittade henne fick ett bildminne han sent kommer att glömma.

Efter en vecka hittade polisen Noras mamma liggandes i en å en bit utanför staden. Pappan misstänks snart för mord och våldtäckt. Han påstår att han aldrig sett flickan i hela sitt liv men det finns starka bevis på att han är pappan. Han fick fängelsestraff men dog 3 månader in i straffet, polisen misstänker självmord men vet inte hur eller varför.




Novellen är skriven av Johanna Gustavsson, den 23 september 2008


falling back into old songs.

hm, vet inte riktigt hur man ska beskriva det, ångesten. men, dom flesta har väl kanske haft det? jag vet inte vart jag ska ta vägen, jag vill bara här ifrån, spring iväg med mig någon?  långt långt bort. bort från allt.
ta mig härifrån bara!! nu.
få bort klumpen i halsen, få bort ångesten, jag vill inte tillbka i gamla spår.



dagen.

idag har jag inte gjort mkt, jag och ronja åkte från skolan vid 10, hem till mig, ladda ner gossip girl och one tree hill, nörda framför de, ASBRA! sen blev det ingen träning idag, hade verkligen ingen lust, är inte på humör, mycket i tankarna. Blev iaf att umgås med jonna och sabine, ta bilen och sätta oss vid hamnen och bara snacka massa, om allt och ingenting, väldigt skönt iaf!  kvällen spenderade jag med att hjälpa jonna med hennes blogg, och nu ska jag lägga mig antar jag..

ÅÅH!  fuck det här...

har du nånsin?

har du nånsin älskar någon så mycket att det fått dig att gråta?
har du försökt med dom rätta orden, men dom vägrar komma ut rätt?
har du nånsin behövt någon så mycket att du inte kan somna på kvällen?
har du det?

har du nånsin varit så förälskad
så jävla förälskad
att du gör vad som hellst
(VAD SOM HELST!)
för att få honom att förstå

har du nånsin haft någon dom bokstavligt talat
slitit ut ditt hjärta och sedan stampat på det
du har gjort vadsomhelst (ja,ja)
för att få honom att känna samma sak

har du nånsin sökt efter orden
som träffar just hans hjärta rätt
utan att veta vad du ska säga
åtminstone inte vart du ska börja

har du nånsin funnit kärleken
du drömt om hela livet?
du gör nästan vadsomhelst
bara för att få kolla in i hans ögon en kort sekund

vad ska jag göra för att få vila i dina armar
vad ska jag göra för att få flytta in i ditt hjärta?
vad ska jag göra
för att få dig att förstå
hur mycket jag behöver dig här bredvid mig

har du nånsin älskar någon så mycket attt det fått dig att gråta?
har du försökt med dom rätta orden, men dom vägrar komma ut rätt?
har du nånsin behövt någon så mycket att du inte kan somna på kvällen?

har du nånsin älskar någon, som inte älskat dig tillbaka?
har du en aning om hur ont det gör?
har du det?

yeeyyy ! :D

nya one tree hill och gossip girl avsnitt har kommit ut :D   jag och ronja är happy ! ;D


godmorgon.

är i skolan just nu, men ska snart dra mig, ska dricka kaffe med niklas och ronja på min altan :)  så mysigt äre!
Rosa längtar tills jag ska dra, för jag mobbar henne, för hon är blatte!? hon säger saker dom "fettjobbigt" osv, hon är en tönt. och det vet hon om, men hon tror att hon är cool, men det är hon inte.

Sen ikväll ska jag åka och träna, BodyPump och sen BodyBalance, längtar men kommer vara helt slut sen, ska även försöka hinna med att sola idag tänke jag, måste ju bli lite brun. :) 
Det är väl det ja ska göra idag........  kul att veta saker,


laaaatisjojjo!

när jag vaknade idag kände jag att jag verkligen inte orkar gå till skolan, så jag somnade om.. vaknade runt 11 igen och gick upp och satte mig vid datorn ett tag, sen kollade jag om sabine var vaken, det var hon, så jag drog ner till henne, satt där till typ 4, tjatade en massa. gjorde inte ditrkt något spec. sen har jag fakitkt bara vart hemma, har inte hänt ett skit idag, vilket har vart förjävla gött!  eftersom det har vart saker typ hela helgen, ingen vila där inte ;) haha, nej men det var kul, men jävligt gött att bara ta det lugnt idag.
Nu har jag tagit en dusch så man känner sig fräch, tänkte lägga mig i sängen och läsa lite coh sen sova faktiskt, gött att lägga sig i tid så jag känner att jag orkar skolan imorgon! kan ju vara en bra grejj.  blir väl kaffe med ronja och niklas då om jag inte minns fel? :)  ska bli trevligt :D

avslutar med en jävligt go låt :)
 

filmkväll !

vaknade runt halv 3 idag pga att niklas ringde och bad mig lägga ut nycklarna i bilen, jävligt trött var jag men det var väl bara slänga på sig kläder och gå ut, sen efter det kunde jag inte somna om så jag rinde och väckte sabine, (jag är bra snäll jag). Vi bestämde oss för att vi skulle ha filmkväll men skulle höras av lite senare så vi hunnit vakna till osv. Har vart as sur och allmänt konstig hela dagen känns det som, så just då ville jag bara ut ur huset, och lagom tills jag tänkte dra mig kommer pappa in i mitt rum och säger till mig att jag inte får gå någonstans om jag inte städar mitt rum, jag blev as sur och la mig ner i sängen och kollade på tv. Men började städa eftersom jag bara ville härifrån, städade kanske inte så där jätte bra? men tog iaf bort alla mina kläder jag har liggandes överallt. Sen tog jag bilen och åkte och hämtade upp henne, vi drog till hemmakväll hyrde film (drakarnas rike) och köpte godis, sen åkte vi till resecentrum och hämtade jonna körde hem henne och satt där tills hon käkat och sen åkte vi hem till sabine satt och kötade, piercade jonna i läppen (:D:D:D) och kollaade på film och feta oss en massa :)

nu ska jag lägga mig och läsa eller kolla på tv, får se vad det blir..


......idioter alltså

GodNatt?

blev ingen gbg för mig ikväll, ist blev det att jag och sabine niklas och gusten åkte runt i en bil, hade ganska kul men det hände ju inte direkt jätte mkt så alla blev sömniga och nu har jag precis kommit hem, iuf är klockan halv 5 så vi har väl vart borta ganska länge ändå, fast dom hämtade mig och sabine vid 9 nånting.
aja, sent är det iaf och sängen väntar, och jag längtar!
har bara velat lägga mig och mysa ner mig i täcket typ hela kvällen faktiskt, så nu ska jag fan ta att göra det för det är jag värd ;D

hoppas på imorgon, saknar dig.


you are my sweetest downfall <3




Fredagen tillbringade jag i göteborg,  festade. riktigt kul faktiskt :)  kanske blir en tripp dit ikväll igen?

otursdag(?)

sista dagen i cafeterian idag, gött ! :D  fredag den 13 är det också, otursdag? hm, lyckat. men får väl hoppas att det inte händer något förjävligt.  va fan ska man göra idag ? kanske ska till gbg, men vet i fan alltså, får se om jag vill och orkar sen, annars blir det väl att sitta hos marcus eller något, dricka lite, eller så blir det att ta en film kväll, lugn kväll, vore gött det med, känner mig as trött faktiskt. så nu hade jag tänkt att lägga mig en stund och sen försöka få tag på aset och se vad som händer.  så får det bli :)

BTW

va fan är det för fel på vädret? igår var det as skönt vårvädet, och idag är det MASSA snö!? :/  vafan, sommarn skulle ju komma juu!  BORT MED SNÖN FÖRFAN!  jag vill ha sommar nu nu nu!.  jävla skit.

(var bara tvungen att lägga till den kommentaren)

träningen med jonna var iaf as skön, precis duschat nu, ska smörja in mina ben och sen lägga mig och läsa :)  yey

You´re a lier, you´re a cheater, you´re fool

Idag är det Torsdag, och jag har precis kommit hem från skolan, ännu en dag i cafeterian, skönt att det bara är en dag kvar nu, sen är det helg, förhoppningsvis göteborg men så blir det nog inte, aja. får väl se. Idag ska jag iaf Träna spinning med jonna, ska bli kul, fast jag känner mig jävligt seg och har inte riktigt ork till de, men men, det får helt enkelt gå ändå. bara cykla på typ(?). Sen ikväll blir det väl att fortsätta läsa boken, jag måste fan komma igång med det, haha, ska börja leta efter bra böcker, och börja läsa. Hittar jag bara en bra bok så blir det ju lättare, denna är fan på 400sidor, så det blir ju helt klart den längsta bok jag läst, OM jag läser ut den vill säga. och det brukar ju inte bli så att jag avslutar mina böcker, jag börjar bara på dom. haha, men ska iaf försöka läsa lite varje dag, den verkar vara bra, så varför inte?
ska ta och läsa lite nu tänkte jag, innan träningen och så,

VAD HÄNDER I HELGEN!?

Onsdag

oops, inte skrivit på ett tag, eller ah, 2 dagar? skitsamma. har iaf inte haft ork och inget spec har hänt, (inte för det har gjort det idag men).  Står iaf i cafeterian denna veckan, skit segt, tur att man står med en trevlig person iaf. annars hade det inte vart lika ballt!! aja, var och tränade BodyPump och idag har jag ont kan jag säga!  rumpan och axlarna AJ!. menmen, det är ju ett bevis att jag tränade iaf :P haha, var iaf förjävla kul så dit ska jag igen! :)  Dagen har vart seg, har vart sjukt trött och så fort jag kom hem la jag mig i sängen och sov, sen ringde min syster och ville att jag skulle komma till henne och dricka latte, så det gjorde jag, satt där och tjöta i en timma kanske, sen drog jag och hälsade på sabine på italia :) se henne jobba och slita. haha. nu ska jag lägga mig och läsa för en gångs skull, fick lånat en bok av sandra "snabba cash" heter den, får väl se om den är bra :P  hon sa att hon trodde den handlade om maffia, hon har alltså inte läst den än för den som inte förstod det.

nej, nu ska jag lägga mig, tjadå!

Helgen.

Har inte hänt så där jätte mkt denna helgen faktiskt, i fredags va jag bara sur och irriterad hade as tråkigt, men gick hem till fredde på kvällen och va med han sabine och robin, gick hem vid 1 typ. Sen igår så jobbade jag från 16.00-22.00 det va helt okej, blev lite mkt då tjejen jag jobba med mådde dåligt och satte sig i "fikarummet" så jag va ensam, men det gick bra ändå :) efter jobbet blev jag chaffis åt niklas, så jag åkte och hämtade bagarn sen till öxnered där niklas va på någon fest, satt där ett tag och tjötade, sen åkte vi och lämnade bagarn, och sen till o'learys, träffade en jätte go tjej där som jag satt och tjata med hela kvällen :) efter o'learys åkte jag och lämnade niklas och sen träffade jag sabine ett tag, kom hem vid en 4 5 någongång. Så idag så tänke jag ha en myssöndag, bara ligga i sängen ta det lugnt, kanske ta en sväng till gymmet och sen ligga i sängen ännu mer. men så blev det ju inte, dom ringde från jobbet vid halv 12 och frågade om jag inte kunde ta extratiden idag, och ja sa att jag kunde det, pengar är alltid bra, så jag jobbade från 16.00-21.00 idag igen, och nu ska jag sova :P  haha, är gött trött.

Torsdag.

igår kväll tänkte jag att jag skulle ta en lugn morgon, så jag ställde klockan på en halvtimma tidigare än vanligt, men nejdå, det blev ju inte så, klart man somnar om och vaknar en halvtimma innan bussen kom, så det va bara upp ut sängen och iväg ungefär. haha, hatar sånna stressmorgonar, men dom blir också bara när man vill ta en lugn morgon, så jag ska aldrig mer bestämma att jag ska ta en lugn morgon  (säkert)

Gjorde matte provet i skolan idag, det gick bra, fick G :D överlycklig, nu har jag bara 3 kapitel kvar sen är skiten klar.. kommer kännas såååå skönt! men jag måste verkligen börja ta tag i det andra jag har, ist för att sitta och tjata med folk och lägga ner all energi på matten, är ju faktiskt mer kurser jag har liggandes tyvärr :/  aja inget att göra åt nu, mer än att plugga på.  Jag, Ronja och Niklas bestämmde oss iaf för att åka hem till mig idag igen och ta en "favorit i repris", kaffe, cigg och en massa skitsnack med andra ord :) det var väldigt trevligt och sen kom även Nemanja hit en sväng. men det var inte så länge, han skulle bara hämta ronja ungefär. Sen vid 6 åkte jag och tränade med jonna, BodyJam, det va sådär kul faktiskt, är nog roligare när man kan dansen och så, men vi fattade ingenting, och hon sa att det va sista gången på just det passet, så vi drog till gymmet efter en halvtimma. så tränade jag lite armar osv, blev inte så mkt idag men kände inte riktigt för det faktiskt, så jag la mig och sola, men även det va segt så jag är väl bara inte på humör idag kanske?
Nu är jag iaf as trött och ska fan lägga mig snart!

det var min dag...


Rascal Flatts - What Hurts the Most



Ronja visade mig denna idag, måste säga att videon är ju fan as fin!  usch, ryser när jag ser den!
riktigt fin låt är det med :)

Onsdag.

Började dagen med att sätta mig i cafeterian och ville verkligen inte gå in på lektion, sen när vi väl bestämde oss för att gå in till matten så visade det sig att det var en tjej från skatteverket som höll på att prata, så jag och ronja tog våra saker satte oss i cafeterian igen och pluggade matte där ist,  gick väl sådär bra ium att vi inte riktigt fattade, men vi lyckades iaf lösa lite :) bra det!  men det blev inte mkt för redan vid lunsh bestämde vi oss för att åka hem till mig och dricka kaffe och sitta på min altan och tjata, och så följde niklas med också, riktigt mysigt var det! fast fick gå in en stund sen för niklas frös den kärringen, haha ;)  Sen vid typ 4 så drog han hem och jag och ronja satte oss på mitt rum och tjata lite, så skrev sabine till mig att vi va tvunga för att åka för att s-coren börjar 16:50, och jag trodde den började 18:50 så det va ju bara att skicka hem ronja och byta om och köra iväg till träningen, vi lyckades få ut lapparna och sätta oss utanför och väntade, men smart som jonna är så läste hon fel på vilken sal det skulle vara i, så vi satt utanför sal 1 när det skulle vara i sal 2, så dom han stänga innan vi gick in så vi bestämde oss för att köra vanlig styrka ist! och det gick bra idag faktiskt, gick/sprang på rullbanden och så tränade jag armar, ben, mage, rygg.  kändes iaf att jag va och träna igår för det tog emot lite men det är väl bara att skita i och pressa på!  va iaf riktigt gött.   ännu skönare att komma hem och lägga sig i ducshen <3 haha :D

Nu ska jag iaf snart gå och lägga mig för jag är fan trött, och det är ju gött att sova tidigt ;D  imorgon blir det bodyjam med jonna :)  ska bli kul att se vad för dans dom har på sportlife, hoppas det är lika mkt drag där som på motionspalatset iaf! 


Tisdag.

gammal goding! (lite seg ibörjan men den kommer)


Idag pluggade jag matte med ronja i skolan, det gick bra, ska göra prov på torsdag, så imorgon blir det att gå igenom kapitel 3 lite granna så man inte glömt bort det, och sen köra lite mer på kapitel 4 eftersom det är lite svårare, tycker ja iaf!.  Sen på lunchen fick vi niklas att köra oss till donken, var så jävla hungriga men ingen va så där jätte pigga på maten i skolan idag, fisk, blä!  men han va iaf snäll och körde oss, tack för det!
Sen hände det väl inte så mkt mer i skolan, när jag kom hem bytte jag iaf om och drog med sabine och jonna och tränade, det var riktigt gött med solning efteråt, älskar det ! haha :D jag ska bli BRRUUUUUN!  ska nog träna imorgon också, blir nog spinning då tror jag, det är ju iaf riktigt gött att köra.

Nu ska jag iaf bort till marcus och sitta och tjata med dom ett tag, ska väl prata med flickorna också hur det blir, vad vi ska träna och så, tänkte boka in mig på lite pass då jag gillar mer att gå på sånna eftersom jag känner mig mer pushad då. Vi får väl se hur vi löser detta.


Måndag.

Segt att gå till skolan efter helgen, men vad ska man göra? är ju liksom inte långt kvar tills studenten nu, och jag har massor att göra. måste verkligen komma igång på riktigt denna gången, sluta sitta och tjata med allt och alla, sluta komma på roligare saker att göra osv. måste ta skolan på allvar nu, för jag kommer aldrig hinna med annars. Aja, fick iaf lite gjort idag, Sammhäll blev det pluggat. ska snart göra prov 3 i det,  så måste få klart det snart, och måste få in det i huvudet, men det ska nog gå bra, det gör det ju när man väl lägger energi på det. och eftersom jag börjat träna nu så känner jag mig faktiskt piggare, och det är förjävla gött :D

Jag och madde åkte skridskor med industri idag också, det va SJUKT kul. först va vi lite tveksamma på om man skulle våga ge sig ut, men vi bestämde oss för att göra det, och jävlar va roligt det var. är ju inte direkt ofta man får tanken att åka skridskor, så det blir ju inte gjort så ofta. men kul är det, och vi va där ganska länge ändå. haha, jag ramlade 3 gånger, 1 gång för jag inte kunde hålla balansen, 2 gånger för att norrback tyckte det va jätte kul att putta om kull mig. haha as!  nej men det gick allt bra, är ju inte lika kass som jag var förr iaf, tur det, för annars hade det blivit lite pinsamt! haha

Lördag

Vaknade upp vid 3 idag av att sabine ringde och väkte mig, blev inte så jävla glad över det faktiskt, somnade inte försän 7 imorse. Men hon tvinga iaf upp mig så jag hoppa in i duchen för att piggna till lite, vilket jag inte gjorde. skulle igentligen till dello idag och supa med några men det blev aldrig så, så jag drog hem till sabine och käka lite sen ringde jag marcus och då frågade han om jag kunde köra han och jonna till replokalen, jag va as trött och ville egentligen hem och sova, men sabine ville dit så jag körde dom, när vi va där mötte vi upp fredde robin rikard och rikards tjej ( vet inte vad hon heter ). Ium att det är ett gammalt psykhem så va jag gött "rädd" innan vi ens kom in, men gick iaf in och höll hårt som fan i marcus jacka, Sen när vi satt där uppe ett tag satt jag och jonna helt spända så jag jonna och sabine bestämde oss för att dra men vägrade gå ner ensamma, så rickards tjej följde med, när vi gick ner för trappan hör jag och jonna ett klick ljud och sen en öppnar en dörr sig, vi fick PANIK och skrek och sprang ner, jonna "putte" in mig i ett annat rum så jag ramlade och slog i knät men var nog lika snabbt på fötter igen och sen nere vid dörren ut så stod jonna och skrek " JAG FÅR INTE UPP DÖRREN" och jag skrek " MEN ÖPPNA DÅ FÖRHELVETE" hon fick iaf upp dörren tillslut och vi sprang ut och jag började as garva och tårarna rann, och samma sak på henne, sen hade tydligen rickard tjej ramlat och fått armen ur led. sen så kom iaf sabine ner och vi drog iväg med bilen till hemköp och satt där och tjatade, sen åkte vi till amigo för jonna ville ha mat, sen satt vi i stan i bilen och hade SKIT kul, har nog fan inte skrattat så mkt på länge, pratade gamla sjuka saker vi vart med om osv, så jävla roligt va det! haha :D  Sen åkte vi iaf till kvantum och sen ner till hamen, satt i bilen i 3 timmar men det kändes som typ en halv timma max, hade så sjukt kul.

Sen så skickade jonna sms till marcus så åkte vi till fredde, satt där ett tag skratta lika mkt ungefär, så bestämde vi oss för att åka till ludde på fest, det va väl inte så JÄTTE kul där men jag och jonna satt och sjöng som in i helvete och det slutade med att vi dansade som in i helvete. haha, sen gick vi ut och gick för att vi orkade inte va kvar, (jag jonna och sabine) satt och tjötade skrattade osv, så drog vi upp igen och bestämde oss för att vi ville hem så vi drog med alla som skulle åka med vilket var; jag jonna sabine marcus fredde robin robin och magnus, full bil? svar JA! men det gick ju iaf :)

hade tänkt att gå och lägga mig tidigt idag eftersom jag var så jävla trött förut, men det blev inget med det, klockan är halv 4 och jag kom typ precis hem, men nu ska jag iaf lägga mig i sängen kolla film och sova :)

godnatt

RSS 2.0