Lördag

Jag har faktiskt lite ångest idag, var så här att jag och Bianca va på öveby igår. Och på 2 timmar lyckades jag bränna 2000:- och det känns faktiskt inte så där jätte bra. Eftersom jag ville spara undan mestadels av mina pengar, men men, nu är det gjort, och jag köpte faktiskt bara saker jag behövde. Så det va ju inga onödiga köp iaf.  Det jag köpte är skor, en t-shirt, bh & troser, smink, en kräm till ansiktet som tar bort det glansiga, strumpor. Så nu är det sluthandlat för min del till nästa månad, då blire påt igen.

Idag ska jag och Bianca in och kolla på "världens starkaste män". Jag har fått fri biljetter på jobbet så vi tänkte dra dit och kolla läget.  Det började nu klockan 10 fast då är det bara utställning, klockan 1 börjar tävlingen och då tänkte vi åka in. Så vi får väl hoppas det är något att ha.

Nu ska jag göra mig iordning och skit, hörs väl senare :) 

Onsdag

fyfan vilken dag det har vart idag!  Jag har stressat sönder för att mamma har ring hela jävla tiden och frågat vart jag är.. Fick alltså köra ut lite gods idag, brålanda, högsäter, bäckefors, ed (3 mil utanför ed) och hedekas. Åkte från terminalen typ 9, kom tillbaka 4. med ungefär 1 timmas paus. och under denna tiden har mamma ring hur mkt som hellst bara för att dom behövde mer hjälp på terminalen, men jag kan inte köra fortare än vad jag gjort idag, har fan vart nära att jag kört av vägen ibalnd. inte hade jag käkat mer än 1 macka på hela dagen heller, så gött hungrig blev jag..

Nej usch, ska hoppa in i duschen nu och sen lägga mig i sängen och vila lite, för snart kommer ronja hit. Och då måste jag piggna till lite.. bläääääeeee. haha


Onsdag

Blev att sova hemma idag. Har faktiskt vart riktigt gött att va i sitt egna rum, lyssna på vilken musik man vill göra vad man vill överhuvud taget. Michaela kom hit idag också, va kul att träffa henne, planerar att kanske åka till henne nästa helg innan hon åker till kalmar. Hoppas det blir så och att inget annat blir inplanerat, för det skulle vara kul att se hur hon bor där också, för jag har ju inte vart där än :(  Så jag ska försöka fixa så det blir så. Okej, det lät som "hej, miss upptagen" men det va inte så jag menade, haha.

Fick jobba ensam på kontoret idag också, gick faktiskt ganska bra. Löste ju några problem som kom upp eller vad man nu ska kalla dom. så det va helt okej. Och så blev det att jag åkte till arbetsförmedlingen, det gick också bra. Så nu är jag inskriven där och hoppas på ett fastjobb så snart som möjligt.

Nej fyfan, är asa trött nu, så nu väntar sängen
natti

Tisdag

Det va år och dar sen jag skrev blogg nu känns det som, men har verkligen inte hunnit med, eller ah, hunnit och hunnit, har väl kanske inte gjort så där asa mkt på dagarna.. Men jag har iaf inte kunnat eftersom jag inte bott hemma det senaste, så har inte haft tillgång till min dator. Men då kan det va ibland

Har iaf börjar jobba riktigt mycket på trelog. Men ändå ska jag in till arbetsförmedlingen nu klockan 10 eftersom jag bara är timanställd, vill ha fast jobb så jag kan flytta hemifrån, till min egna lilla lya där ingen annan än jag själv kan bossa :) Låter super duper bra! Får iaf runt 8000 nu den 27 för jag jobbat på trelog, så det blir att spara undan så mycket jag bara kan så jag har råd att inreda min lägenhet sen när jag nu får den. Har redan börjat kolla lite lätt på olika 1:or och 2:or, hellst vi jag bo här på onsjö, tycker det är fruktansvärt mysigt här, men det är även dyra lägenheter, eller ah, kanske inte är så dyrt, men det finns billigare iaf. Så det kan hända att det blir en inne i stan.

Måste också köpa bil nu, så jag kan ta mig till jobbet och skit. Ja, det är mycket jag behöver just nu, men en sak är säker och det är att jag ska köpa nya skor för min lön, för dom jag har nu ser rent ut sagt förjävliga ut :(

Så äre med det, nu blev det en liten uppdatering ändå.
och just det ja, MICHAELA KOMMER IDAG :D:D:D:D så får iallafall träffa henne en gång innan hon flyttar till kalmar i 3 år, jippey :D

RSS 2.0