GOTT NYTT ÅR!!



Nu ska jag dra mig bort till Michaela när som hellst. Så kommer förmodligen inte blogga mer ikväll. Så det gör jag väl imorgon antar jag, lite beroende på hur jag mår. Kanske blir sängliggandes hela dagen, vem vet.
Nej men jag hoppas iallafall att alla får en super rolig nyår, för det ska jag ha!
Gott nytt år era as ! ;)


Dagens måsten:

  •  Åka till Överby och köpa strumpbyxer
  • Duscha
  • Raka mina ben
  • Äta något
  • Sminka mig
  • Fixa håret (fast det skulle michaela hjälpa mig med sen)
  • Tjata på pappa så han kör mig till Michealea
  • Börja festa :)
  • GOTT NYTT ÅR!

Onsdag

Sitter hemma nu iaf, va ju hos michaela en stund förut. Och vi bestämde oss för att vi skulle göra det vi först bestämde ändå :) Så det blir nog super kul. Det måste det bli :P

Nu sitter jag och kollar på A cinderella story. Den går på 3:an just nu. Väldigt söt film enligt mig, haha :)
Har även vart duktig och städat rummet lite granna. Alla blir så förvånade när jag säger att jag gjort det, fattar inte riktigt varför (lalala).

Nej nu ska jag lägga mig i sängen och fortsätta kika herrå!

nyår

Imorgon är det nyår. Och jag hade planer som jag VERKLIGEN såg fram emot. Men såklart ska folk komma och förstöra dom genom att säga att dom inte ska med längre.. Så jävla typiskt. Men hoppas verkligen att det fixar sig ändå. Vi får se. ska bort till Michaela om en stund och prata lite om det. Kanske blir carinas. och det är jag ju faktiskt inte så jävla sugen på. men men..

Va ska ni göra på nyår?  Händer det något kul för er?


winter

brr, fyfan va kallt det är ute! Har precis kommit in efter att ha vart ute med nicke totte och hooba. Vi skulle åka pulka men hade ingen pulka. Men jag åkte i backen några gånger ändå, eftersom dom tyckte att det va väldans kul att putta ner mig i snön. Kallt som fan, speciellt om benen eftersom jag enbart hade leggins. Men aja, va gör det om 100 år liksom.

Första dagen att ta hand om kontoret själv gick bra faktiskt. Lite motgångar hade man väl men vi löste ut allt ändå. Sen va det en kille som klämde av 2 av sina fingrar, såg inte så där jätte mysigt ut för han och vet faktiskt inte hur det är med han nu. Kan ju hoppas på att det är någolunda bra iaf!

Nej nu ska jag gå och lägga mig så jag orkar med imorgon också. Natti

1 2 3 hooooj!

Har vart hos Michaela hela kvällen. Satt och käkade en massa godis och kollade på film. En jävla konstig film faktiskt. Kommer inte ihåg va den hette iaf. Synd de.
Efter filmen va Michaela fest sugen. Så vi drog bort till Teater Gränd och tänkte ta några drinkar. Men det gick ju åt helvete. Vi fick inte komma in. Cp vakter :(  Så vi drog bort till Champions och kollade vad som hände där, och de va typ inga där så vi bestämde oss för att gå tillbaka till Michaela. Hon va jätte ledsen för hon ville festa stackarn. Men när vi va där började vi prata om nyår. Vi hade ju tänkt att sitta på Teater Gränd och festa men så va vi inte så sugna på det längre. Så jag ringde till Lipz och bokade ett VIP "rum". Så på nyår ska vi sitta som VIP på lipz. 12 pers har vi redan samlat ihop. Det gick på typ en kvart eller något :P haha. Men det ska iaf bli skit kul !

När klockan va typ 12 så drog jag bort till fredde och dom som satt och söp. Fredde ville ha skuss hem så han skulle åka med mig. Men vi satt iaf där ett tag och pratade om en massa skräck filmer. Sen blev jag jätte trött och ville hem så då åkte vi. Men vi kom inte så långt innan snön som låg på taket av min bil hamnade på framrutan, så Fredde hoppa ur bilen för att ta bort snön. Men så kom det en annan bil och jag stog änna mitt i vägen så jag fick lite panik och sa till han att hoppa in i bilen iaf. När jag skulle åka så märkte jag att jag hade fastnat, så killen i bilen kom ut och frågade om vi behövde hjälp. Fredde sa ja. Då kom han fram till mig och bad mig dra ner rutan, och så skulle han säga "1 , 2 , 3 HOOJ!" så skulle jag köra. Det gick bra efter ett tag. Vi lyckades komma loss. Som tur va, fick lite panik där ett tag. haha.

Halt som aset är det på vägarna med. går ju knappt att köra ju. har legat i typ 30km/h från stan hem till onsjö. Lite små läskigt så faktiskt.

Men nu är jag iaf hemma och ska lägga mig i sängen för det är SJUUUKT kallt. brrrrr. Natti :)


Jag idag!


hihi hejdå!


God Jul ! :D

Nu är det äntligen julafton! och jag har fullt upp hela dagen :)  men det är så det är på jul! haha. Nu ska jag iaf alldeles snart åka till Mormor för att fira jul där, sen ska jag till farmor och farfar och fira jul där. och sen till min moster och fira där:P  haha, Jävla farande alltså!
Men det är mysigt. ååh längtar till kalle anka och allt det där, as mysigt ju!
Nej nu har jag faktiskt inte tid att blogga mer. Kanske skriver ett inlägg ikväll eller något.

HA EN SUPER JUL NU ALLA! :D



Min söta julgran :D <3


Onsdag

Ja men fyfan va grym jag är! Om jag får säga det själv alltså. Har STOR städat hela rummet idag, är sjukt skönt att bli av med all skit jag har haft liggandes i mitt rum. Så det är mega braigt! Patty va faktiskt snäll och hjälpte till. Har börjat prata lite mer med henne och sånt nu, det har släppt lite. Och hon är faktiskt riktigt snäll får jag ju säga :)

Nu är jag iaf ledig ända tills på Måndag, vilket är förbannat gött!!
Michaela väntar utanför mig nu, så ska dra ut till henne. Hejdå!

Måndag

Är fruktansvärt trött nu.
Jag och Michaela har vart på överby, och jag har köpt massa julklappar. Gillar inte att köpa julklappar, jag är skit dålig på det. Kommer aldrig på vad jag ska köpa. Men nu har jag faktiskt fått ganska bra saker tycker jag. Men är ju inte klar än så det suger ju. Hatar att jag alltid ska vara så fruktansvärt sen. Alltid ute i sista minuten. Fast än jag säger varje år att jag ska vara tidig med julklapparna. Det blir aldrig av. Inte mig grejj det där med julklappar.  Haha.

Menmen. ska nog sätta mig och kolla på lite the hills avsnitt nu tänkte jag. och kanske se en film som Michaela tipsade om. Obsesed heter den. Skulle tydligen vara as bra!  vi får väl se :P
hejdå

Vad hände med Girlicious?

Fan. Kommer ihåg när dom precis blev en grupp, va ju helt galen i dom. tycker fortfarande att deras låtar är bra. Men man har ju inte hört något nytt med dom på SJUKT länge!  Väldigt tråkigt tycker jag. Riktigt grymma tjejer förövrigt. Här kommer några låtar med dom:


Stupid Shit

 I liike

Like Me

sexy sexy

Baby Doll


Liar Liar

Still In Love

Here I Am


Nej nu orkar jag inte lägga in mer låtar. Men lyssna och njut :) haha


Söndag

och idag har vart en äkta segissöndag. har inte gjort ett skit idag. Och det har vart super skönt. Eller ah, va hos Michaela en snabbis förut för att hämta min maskara som jag glömde där. Och sen har jag träffat Sabine en liten snabbis. Men utöver det har jag faktiskt inte gjort något. bara suttit hemma i mitt lilla rum. Jätte gött har det vart faktiskt. va länge sen jag hade en sån här " gör-inte-ett-skit-dag". Det är nice.

Igår hade jag iaf jätte trevligt. Var ju på julfest med jobbet om jag inte sagt det tidigare. Folk blev fulla och goa, en del lite fullare än andra kanske. Men det är väl så det ska vara :)  Det bjöds på god mat och en julshow. En del låtar va lite väl lugna kunde jag väl tycka, då blev det nästan att man somnade, men det va allt lite fartiga låtar också som vi va uppe och dansade till.

Sen va det 2st typ 70+ are som kom och stötte på mig. Det va ju inte alls kul faktiskt. as äckligt. Fattar inte vad en del folk tänker med alltså. Aja, så kan det va.

Nej nu är jag faktiskt svin trött. Så jag ska gå ut och ta en natti cigg sen sova. Hejdå

Julfest!

Idag blir det julfest med jobbet. Ska bli jätte kul faktiskt. Förfesten blir hos Sandra, sen vidare till a-hallen tror jag. Tror att festen skulle vara där iaf. Blir nog jätte kul hoppas vi på! :)

Kommer en del folk hit snart. Och då blir det att börja dricka lite.
och sen som jag nyss sa blir det a-hallen.

Nu ska jag hjälpa sandra att förbereda lite :)  Hejdå!

Party like a rockstar!

Att vakna i morse va inte det roligaste jag gjort kan jag lova. Mådde inte alls bra. Inte för 5 öre. Men men, va bara att försöka ta sig upp ur sängen och va social med Michaela.

Vi hade skit kul igår. Träffade MÅNGA skumma människor och några trevliga också :P haha. En kille kom fram typ 7 gånger och tjata om att vi skulle dansa med han. Vi sa nej varje gång men han verkade inte fatta vinken?  smart grabb. nej inte alls.
HAHA! mitt och michaelas fyllesnack när vi gått därifrån va inte att leka med. satt och upprepade samma saker om och om och om och om igen. Men vi tyckte det lät bra. Hoppas ingen hörde oss!

Nej, men det va iaf en riktigt rolig kväll!
mer sånna tack :D <3


jag och gelisen innan lipz
söta va ? ;D


Lipz

Nu bär det av till lipz om 5 min :D  Jag och Gelisen ska dit för att fira att hon fyllt hela 19 år :) 
Och vet ni vad jag fick reda på. Patty är make up artist! :O Och pappa har inte sagt något. Flippet på han! Hon har iaf gjort iordning mig idag. Så nu är jag sötis.
Vi tog bilder också. Detta kommer upp imorgon eller något sånt.

Nu måste jag dra, gelisen är stressig!
Pusshejjs!

Tisdag

Nu är jag hemma efter en hel dags arbete. Blev att åka till Mölndal idag. Fan va jag hatar göteborgs trafiken!! Helt galna ju! Men det gick bra iaf, jag överlevde, utan några skador eller annat. Bra va? ;)
Sen har jag bara suttit på kontoret hela dagen, har vart stressigt faktiskt. Inte kul. Men det gick också bra tillslut :)

Senare ska jag kanske träffa michaela en stund, om det finns tid till det.. eller ah, om hon har tid med det :P haha

Morgonstund har guld i mun?

Nu sitter jag och väntar på att Sandra ska hämta mig. Så ska vi åka och jobba (blää!) jag ska köra solar uddevalla på morgonen och sen ska jag dra iväg till Göterborg med ikea returer. Någon som vill hålla mig sällskap då kanske? (A) hehe
Sen resten av dagen blir det förmodligen kontoret. papper papper papper.
ge mig världens roligaste jobb, tack !

Runaway love


Måste ju bara säga att jag älskar den här låten, och videon är så sjukt jävla fin. Eller vad man nu ska kalla det. Jag gillar den iallafall!


brownie


Visste ni att jag blivit brunett?
det har jag iaf :D


Måndag

Har ju inte haft bästa dagen idag direkt. Och min axel gör SVIN ont. smärtar bara jag rör på armen. Kämpigt värre vill jag lova. Måste fan kolla upp det där snart. Får se när det blir av, har ju sagt det ganska länge nu menar jag. haha.

Va på siba med Sabine och Jonas förut. eller ah, mest med Jonas, eftersom Sabine inte gillar folk och väntade i bilen. Men det va iaf åt Sabine vi köpte, så hoppas jag fick rätt grejjer. Sen åkte vi förbi någon frisör(?) i stan som säljer löshår, men det va stängt. Typiskt.

Nu sitter jag framför datorn och gör inte allt för mycket faktiskt. Och så får det nog vara idag tror jag. Är väldans trött och sånt.

Måste bara säga att jag hade förjävla kul i Lördags. Va ute med Michaela och Niklas. Först spelade vi Biljard på Carinas och sen drog vi vidare till Teater Gränd. Riktigt roligt var de, har inte haft så kul på länge. Så jag säger tack för en super kväll till dom :D

party kanske?

Sitter hos Michaela nu :)  Vi sitter och dricker lite och snackar. Väldans trevligt om jag får säga det själv! Har vart på lussebandyn idag också. Det va lite roligt och se hur fula alla var :P haha.

Nej nu ska jag vara social. hejdå

time for a change!

Moahahahahhaha! Har gjort en stor jävla förändring iaf. För min del, jag tycker det är stort. Men andra kanske tycker det är en löjlig sak. But not for me! Men det är lite små kul faktiskt. alltid kul med förändringar, eller?
Idag har jag iaf jobbat som fan. Vart sjukt stressigt idag, alla sjukskriver ju sig hela tiden. Men sånt är livet.
Sen har jag vart med sötis michaela idag också, som förövrigt fyller år på söndag :D  så alla som har hennes nummer eller dylikt får säga grattis till henne då tycker jag väl!

har inte mycket mer att säga idag faktiskt. Mer än NI VET INTE VAD JAG GJORT :D MOAHAHAHAHA

natti

jag släpper dig nu,

ikväll kände jag det
det där som jag så länge velat sätta ord på
men inte vågat

sista tåren föll för dig ikväll,älskling
(förlåt för att jag fortfarande älskar dig)

nu är det nog,
jag orkar helt enkelt inte mer
allt det här måste få ett slut
för du krossar mig, älskade
du ger mitt hjärta blåmärken av alla hårda ord

men hör du det nu,
JAG KLARAR INTE MER
jag ska sätta stopp för dig nu
jag ska radera dig,

jag ska sluta läsa dina sms om och om igen
jag ska sluta komma ihåg din röst som får mig varm i kroppen
jag ska sluta bli glad av att höra ditt namn
jag ska sluta komma ihåg dina vackra grönblå ögon
jag ska sluta prata om dig tills folk spyr
jag ska sluta tänka på dig innan sömnen bryter ut
jag ska sluta viska ditt namn, när allt är mörkt och svart
jag ska sluta sjunga den barnsliga låten som alltid får mig att tänka på dig
jag ska sluta bry mig om dig
och framför allt ska jag sluta minnas

för jag ska vara lycklig nu


och jag ska inte misslyckas


Tisdag

Herre hjärtanes va trötter jag är då! haha. Men så kan det va ibland, om man är arbetarklasskvinna. höhö.. Nej då, men är iaf trött. Idag vet jag inte riktigt vad som händer faktiskt. funderar på att bara vara hemma eller något. Kan va skönt det med ibland faktiskt. Ska ta av mig mina äckliga arbetarbyxor och sätta på  mig sköna mjukisar, det är ju en sak som är säker iaf :D haha.

Tror fan jag ska ta och plocka lite på rummet. Då blir ju pappsen glad på mig också. Ska fundera på detta :D
Nej nu ska jag iaf ut och ta en cigg.

Söndag

Söndagar är verkligen hur sega som hellst. Vaknade inte förräns 4 idag! Jag hatar att vakna så sent. Man sover bort hela dagen, det suger verkligen!
Men jag åkte iaf iväg till Michaela typ med en gång, kände att jag behövde göra något. Så nu har jag vart där i några timmar. Vi hittade en sida där man kan kolla på The hills också, gissa om jag blev glad! Man kan ju inte se det på svenska sidan längre, men om man går in på mtv.com ist så kan man kolla där. Asa bra!!

Nu ska jag nog fortsätta kolla på the hills tror jag. (vi kollade hos michaela) Sen klockan 22.00 blir det ju paradise hotel och sen sova. Ska nämnligen jobba imorgon. Så är det med den saken.

En sak jag undrar, varför slutar ens vänner vara vän med en bara så där? utan någon direkt anledning. Jag tycker det är riktigt tråkigt iallafall.

Hos Binen.

Sitter hemma hos Sabine nu. Har precis skaffat mig något jäva akvarium på facebook. Fattar inte så jävla mycket men det blir nog as bra :)
Får väl se om jag lyckas sköta det. Är ju inte så jävla hajj på det där med Facebook överhuvudtaget så vi får helt enkelt se :P

Vi ska iaf ha fetis kväll idag, med film och godis. Ska kolla på Flintstone tror jag. Så det blir väl bra.
Sen kanske vi ska åka förbi Fredde och säga hej också.


väldigt ful bild på mig och Sabine i somras. haha.

 


Idol på egate!


(dom överstrukna va inte där)

Idol deltagarna va på etage idag. Jag kom försent så jag missade det tyvärr men jag såg dom iaf.
Jag va där för jag bestämde mig för att jag ville ha mer färgade leggins, så det köpte jag. Ett par blåa och ett par lila. Hihi. Jag gillart. Funderade på att köpa ett par rosa också, men vet inte om jag kommer använda det så får tänka lite på det först.

Btw, Tycker det är tråkigt att Tove åkte ut igår, hon va bäst!


Galet!!

När jag vaknade imorse(?) så klädde jag på mig och började städa? Hur likt är det mig på en skala 1-100? Inte alls skulle jag vilja säga. Menmen. Det gjorde jag iaf. Så fick undan de mästa av mina kläder och sånt, men jag la av sen efter ett tag. Så det är typ lite små skit som ska bort och sånt nu. Men jag tar det sen :)

Vill iväg till överby idag också, köpa lite julklappar kanske? fast till största del vill jag dit för att köpa mer färgade leggins till mig, jag gillart alltså! :) haha

Ska iaf hoppa in i duschen nu och göra mig iordning osv. Så får vi se vart dagen leder. Hejdåå!

Underbart

Nu är jag hemma igen. Har vart riktigt skönt att vara ute ett tag faktiskt. Slippa sitta instängd i detta rummet. Men det behövdes väl. Mår iallafall mycket bättre nu, så hoppas på att vara tillbaka på jobbet på Måndag, men det är jag nog :)
Tog en sväg förbi Michaela förut också, satt där och tjatade lite. Lika trevligt som alltid såklart. Tills vi kom på att jag faktiskt är sjuk och dom inte ville bli smittade. Då åkte jag hem. haha. Annars har kvällen vart spenderad med Totte och Nicke. Trevligt trevligt. Men nu ska jag slänga på en film att somna till tror jag, eller är det något bra på tv:n kanske?
Får se vad det blir.
God natt iaf!

booring

Sitter hemma hos Sandra nu. Hjälper ju henne med hundarna på dagarna. Har ju ändå vart sjuk dom senaste dagarna så har lika gärna kunnat vara sjuk här som hemma liksom.
Men iaf, har förjävla tråkigt nu och väntar på att Sandra ska ringa och säga att hon slutat, så hon kan köra hem mig. Vill hem och ta en dusch, göra mig iordning så jag slipper känna mig så fruktansvärt sleten. Sen ska jag ut en sväng tänke jag. Men ändå ta det lugnt, får ju inte glömma att jag faktiskt är sjuk fortfarande. Men tror iaf att jag är på bättringsvägen, tummen upp för det !

Nej nu ska jag fortsätta kolla på one tree hill. hejdå!

i suck

yes i know. Skit dålig på att skriva i bloggen. Men vad finns det att skriva om när man ligger hemma och är sjuk. Det ända jag gjort dom 2 senaste dagarna är att ligga hemma i sängen. Börjar få lite lätt panik, måste göra något. Så idag funderar jag på att gå ut en sväng iaf, måste fan göra något annars dör jag av uttråkhet. eller något. Hemskt är det iaf.

Johanna och vara sjuk är ingen bra kombination.

Sjukis

Har gått och blivit sjuk. Inte alls kul. Men det är iaf skönt att jag fick vara hemma idag.
Åkte som vanligt till jobbet igår, men kände ju hur kass jag måde. Men det går ju inte att ringa så tidigt och säga att man inte kommer alls, så jag fick åka dit. När jag kom så frågade jag iaf ifall dom kunde fixa någon annan till dalslands turen för jag mådde skit. Och dom skulle försöka. Slutade med att dom fixade så jag kunde åka hem med en gång, slapp köra ut solaren också. Vilket jag inte grät över. Va skönt att kunna åka hem och lägga sig igen, spec när man mår så.

Jag hostar som fan, gör ont i hela kroppen. Det snurrar i mitt huvud och gör ont i min hals. Är dessutom stel i hela kroppen. Så det är skönt att ha vart hemma hela dagen.
Men snart ska jag ta mig kraft till att gå ut med hundarna, de måste ju göras även ifall jag är sjuk. bööhöö


Tisdag

Idag är det Tisdag, och jag mår inta alls bra idag, har typ mått illa osv hela dagen
inatt hostade jag typ hela tiden så fick ju jätte lite sömn, men va ju bara att åka och jobba
ändå. Buhu! Ska även jobba imorgon, men ska bara köra ut Solaren på morgonen och sen köra ut lite skit till Dalsland. Så ska jag åka hem sen, frågade förut och det trodde mamma att det skulle gå bra, så kan ju hoppas på det.

Mamma va faktiskt lite snäll imorse också, hon åkte iväg och handlade frukost till oss och när hon kom tillbaka hade hon med sig en Hallo Kitty julkalender till mig (därav Hello Kitty loggan) och även halstabletter eftersom jag också har ont i min hals. Hoppas fan inte jag blir jätte sjuk nu alltså för det är något av det värsta jag vet! Svin tråkigt..

Jag åkte även till Hemköp förut för jag va så förbannat sugen på kräm, och pappa hade inte köpt hem det än. Så jag bestämde mig för att göra det själv. Det blev jordgubbskräm och Start flingor, i like! Och sen köpte jag även 3 flaskor Vitamin dryck. Älskar dom. Så nu har jag ett litet mini lager. Hihi.

Nu sitter jag iaf och väntar på att Michaela ska ringa mig, vi ska ta en telefoncigg. Sen ska jag nog gå och lägga mig för jag är verkligen hur seg som hellst, sitter här i glasögon och mjukiskläder typ. Känner mig inte alltför seriös. haha

It's Tisdag

Har precis gått upp typ. Eller ah, för en stund sen. Mår inte alls bra, har typ jätte ont i halsen och hostar :( Kanske börjar bli sjuk?  usch och fy, hatar att vara sjukis. De är det värsta som finns typ..

Men jag ska iaf till jobbet idag, ska förmodligen sitta på kontoret. Får väl se hur detta går. Hörs senare

Ps. Tänkte faktiskt blogga igår när jag kom hem, men blogg.se segade så förbannat så orkade inte.

RSS 2.0