Måndag

Hejja mig! Jag jobbade själv idag, alltså, har börjat testa hur det är att köra budbil på mammas jobb, så jag har åkt med min systeryster i 2 dagar förra veckan. Var väl egentligen meningen att jag skulle åka med henne idag också, trodde jag, men så blev det ju inte. När jag kom till terminalen imorse sa dom att jag inte alls skulle åka med Sandra, utan att jag skulle köra ut gods själv. som tur är fick jag köra ut i vargön, och eftersom jag har bott där typ hela livet så var det ju inte så svårt att hitta dit jag skulle. Men det gick fort, så jag var tillbaka på terminalen redan halv 9, själv tänkte jag, fan va gött, sluta tidigt idag, det tänkte inte min mor. Hon bestämde sig för att skicka iväg mig bort emot hjärtum och till Grunnebo, vilket är två ställen jag har noll koll på, men det gick hur bra som hellst.

Imorgon blir det kanske att åka till göteborg och något mer ställe (kommer inte ihåg vad han sa) SJÄLV!!! har aldrig någonsin kört i göteborg så det ska bli en utmaning, får väl se om jag kommer hem igen, höhö..

yeye, nu ska jag lägga mig och kolla på dom 2 sista paris hilton avsnitten
so long motherfucker..

Fredag

Har jobbat hela dagen, ska börja lära mig lite mer på mammas jobb, så jag möjligtvis kan få ett jobb där när det finns något, vore ju super gött.. Så just nu är jag med Sandra och kör ut en massa gods osv. Är faktiskt ganska kul :P jävligt gött jobb om inte annars, har ju redan testat att vara på kontoret och det va verkligen inget för mig, fy fan va tråkigt! så jag hoppas på att det isf kommer upp något i stil med budbil :)

Snart ska jag iväg till Strandkatan och fika och snacka skit med Michaela, Madde, Ronja, Josefine och Filippa :)  ska bli super kul, sen ska michaela med mig hem och sova här inatt. Imorgon blir det att ligga och sola hela dagen med min syster, bada med om det är såpas varmt :)

Torsdag.

Fyfan vilken dag säger jag bara!
Har inte sovit en blund inatt, plus att jag åkte och jobbade med min syster klockan 6 imorse, och kom precis hem, och klockan är nu 17.00.  Och det har vart hur stressigt som hellst, så just nu vill jag bara sova sova sova, men ska inte göra det för ska jobba imorgon med och sover jag nu kommer jag inte kunna sova ikväll så får helt enkelt försöka hålla mig vaken..

Senare blir det att åka in till sanden med jonna och kika lite, bianca kanske också följer med, vet inte än. men blir nog inte där så länge ska bara dit och kika läget.

Nej, nu ska jag fan hoppa in i en go varm dusch <3

Upprop: Nej till EU:s krav på införandet av ritualslakt i Sverige!

Sverige har en av världens mest humana djurskyddslagar. Sverige är också ett av få länder i Europa som inte tillåter den form av ritualslakt, som praktiseras av bokstavstroende judar och muslimer, där djuren, utan föregående bedövning, får sina halsar uppskurna och sedan lämnas att långsamt förblöda till döds. Nu vill dock Europaparlamentet, med hänvisning till religionsfriheten, tvinga Sverige att införa obedövad Halal- och Kosher-slakt. Ett slutgiltigt beslut kommer att fattas av ministerrådet i Juni. Än finns det alltså tid att påverka. Låt regeringen få veta att du säger nej till inhumana slaktmetoder och visa att du inte accepterar EU:s diktat genom att skriva på nedanstående protestlista!


skriv under här :
http://upprop.nu/TIEV

Söndag

Imorgon åker pappa, borta i sex veckor, hela sex veckor.. Kommer vara skönt på ett stätt att få vara ensam hemma, sköta sig själv lixom, bestämma själv. men ändå. kommer sakna han så sjukt mycket, min älskade pappa. Inte ens chilla är ju hemma så kommer vara så tyst  här, kommer kidnappa Kingen och Izor av mamma, så man har något sällskap. Gjorde jag sist pappa va borta, och då va han ändå bara iväg 2 veckor? eller vad det nu va. haha.

aja, idag har jag inte gjort så mkt, pappa bad mig åka ut till siba för att köpa 2 parfymer han ska ge bort, så det gjorde jag. Sen åkte jag hem till jonna och färgade hennes underhår, kollade på torkel i knipa och Amerikan history x, eller ah, började kolla på den iaf :)  så jävla bra film så det finns inte.
Sen drog vi iaf till Strandgatan och tog en fika. och sen hämtade vi upp marcus och så körde jag hem dom till henne, jag själv dorg mig hemmåt och pratade lite med min far.

Nu vet i fan vad jag ska göra, kanske dra på en film eller något?

Midsommarafton.

Inget direkt bestämt idag faktiskt, kanske ska dra till göteborg med madde och michaela. eller så ska jag sitta hemma hos en kompis och förfesta och sen vet jag inte, så det kommer nog bli en ganska lugnt dag/kväll. Har ju inte något att dricka heller så får väl hoppas på att vi hittar något mysigt ute ställe och sitta på.

Ha en super midsommar nu allihopa :)

jag tror jag viker mig av skratt..

.. HAHA! så sjukt jävla patetiskt, så otroligt jävla dum. Men vet du en sak, jag kunde inte bry mig mindre om dig, eller om vad du tycker.
allt jag gör är att skratta åt dig, HAHA HAHA HAHA!

Måndag

usch vilken seg dag, har verkligen vart trött hela jävla dagen. Har inte hänt direkt mkt idag heller vill jag påstå, usch fy och blä va segt det är. Och nu är jag både trött och pigg på samma gång, vet inte vart jag ska ta vägen höhö hoho hihi.

whaaaaat?

jag blir galen!  vad är problemet egentligen? 
dummasak..

Tisdag kväll

usch va jag inte gillar kalas, så otroligt långtråkigt..
Men tillslut fick vi ett sönderklippt papper vi skulle få ihop till en fyrkant. Gick fan inte alls bra, fick tänka som fan, kunde inte släppa det heller för jag va så jävla bestämd på att jag skulle klara det, och de gjorde jag också, men inte på rätt sätt. Men jag tycker det gills. haha ;D

Efter kalaset blev det ut och spela basket med fredde, så kom marcus efter ett tag, sen drog vi in och kolla på paris hilton och så kom jonna, sen ut och spela basket igen då jonas kom. sen hem till marcus satt där och tjatade ett tag. sen hem och nana ;D 

haha, lyckades sjuta upp basketbollen på busshållsplatsen också, så jag fick sätta mig på freddes axlar och med hjälp av en pinne putta ner bollen, tog ett jävla tag men lyckades fan. måste ha sett sjukt dumt ut iaf :P hahah.

OCH VART FAN TOG SOMMARN VÄGEN?


Tidsag

har inte skrivit på länge, men har lixom inte orkat. Har vart så mkt med studenten och allt sånt. Men nu är den tagen, och jag hade en toppen dag, va så sjukt jävla roligt alltså. en dag jag sent kommer glömma.
Är fortfarande lite hes efter allt skrikande haha. men har iaf blivit mycket bättre.

Nu ska jag snart in till min faster på kalas, hon fyller år idag, så grattis till henne :)
Sen ska jag nog träffa fredde ett tag, tvinga han att kolla på Paris Hilton med mig, hihi.

Nu ska jag fortsätta göra mig iordning och städa upp lite här.

Nomy - i miss you


Niprone - Linda



Tisdag

Fick gå upp klockan 6 imorse för jag skulle ha bilen idag så jag fick köra pappa till jobbet, åkte hem och somnade med en gång igen så det va ju bra, ställde klockan på 10 för vi skulle fixa med studentvagnen idag, men så klart stänger jag av klockan och vaknar inte föräns kvart över 11, och jag skulle möta alla vid resecentrum klockan kvart i 12, så hade ungefär en kvart på mig att göra mig iordning, va ganska stressigt faktiskt. Men kom dit först av alla ändå. haha. Sen så åkte vi och skrev lite på lakan, så det är klart nu iaf.
Allt va klart typ halv 1 kanske, så jag Michaela och Sofia åkte först hem till mig och hämtade chilla, sen åkte vi hem till Michaela och spelade Buzz Junior riktigt jävla roligt spel faktiskt, Sofia han inte spela klart men jag och Michaela fortsatte ändå, jag ledde hela tiden men i slutet kom hon ikapp och det slutade med oavgjort, det sög lite menmen. så kan det gå ibland.

Sen satt vi och tjatade lite men jag drog hem ganska snart efter det för hon skulle till körskolan och så. När jag kom hem så åkte jag och Sabine och solade nästan med en gång, efter det drog jag hem till Fredde och kollade på Paris Hilton new BFF,  så jävla patetiskt roligt program. haha! 

Har haft en väldigt bra dag idag faktiskt, spelade basket med fredde och sabine förut, sabine var med 1 gång av 4. men jag vann alla, JAG ÄGER ! :D haha

RSS 2.0