Tisdag

Har vart på vårdcentralen idag. Fick ta blodprov. Det är så jävla läskigt!! usch. hatar verkligen sprutor! aja, det är över och det gick bra så vafan.. Sitter hos Sabine nu iaf. Hon håller på att göra sig iordning sen ska vi hem till mig och betala räkningar, sen ska jag ut till Siba och spendera det som blir över ! :D As nice. Köpa skor osv :) Får väl se vad jag hittar för kul :)

Funderar på att dra iväg och träna sen också. Får kika om någon rolig prick vill följa med mig :)


Onsdag

Herregud va mycket det har vart att göra idag på jobbet! I morse va det hur mycket solar gods som hellst som skulle sorteras och köras ut. Och sen va DSV bilen jätte sen och kom typ vid 11 när den brukar komma vid 8-9 någon gång. Så vi hade ju inte alls mycket tid på oss att köra ut det och det va mycket gods där med. Men det gick allt bra ändå idag. Och nu är jag iaf hemma och kan pusta ut, skönt det!

Snart kommer Totte hit och säger hej en snabbis, sen drar jag vidare till Michaela och vi ska ta en lång promenad i det fina vädret med vovvarna. Ska bli gött faktiskt! Älskar detta värdet verkligen. Sjukt skönt. Om det bara kunde blåsa lite mindre hade det vart perfekt! Får hoppas att det komemr snart :)

Nej nu ska jag fortsätta göra mig iordning så det bara är att åka sen :) pussochhej

Sovtime

Hemma nu igen. Fick mig grillat förut :)  det va mumma. vitlöksbröd också. As gött! haha. I love it! Fast nu har jag fått sån grotesk mensverk så det finns inte. JAG HATAR DET! Är fan den dummaste "uppfinningen" ever! Aja, sånt är livet. Denna veckan kommer ju vara pain iaf, kul när det har börjat bli så fint väder också. Kommer ju typ inte orka göra något. funny.

Nej nu är det sovtime för Johannes. NattiNatti

Hos Bangen

Sitter hemma hos Bianca nu och kollar på Jary Springer eller hur fan han nu stavas. Kul äre iaf! haha. Är sjukt sugen på att grilla men det är bara jag som vill.. Kass äre! Det är ju så jävla mumma att grilla, men neeej !

Har iaf bestämt mig för att börja träna nu. (igen)
Ska gå BodyStep på Torsdagar och Score på Tisdagar. Sen ska jag även gå ut och gå varje dag. Det tror jag blir bra. Får bara hoppas att jag håller det denna gången. Har ju tröttnat alla andra gånger. Men nu ska jag verkligen försöka.

Nu ska jag se om jag kan övertala dom att grilla med mig. Får väl se om jag lyckas! :)

Tisdag

Då va man hemma ifrån jobbet igen. skönt. Har vart så jävla skönt väder idag, man vill verkligen inte jobba sånna här dagar. Men slapp iallafall sitta på kontoret så jag fick ju iaf se solen och känna värmen :) Fick en körning upp till Jönköping idag. Bianca följde med och höll mig sällskap. Trevligt! precis som förr :P haha, hon följde nämnligen typ alltid med mig ut och åkte förr :) Skojjsigt.

Nu ska jag hoppa in i duchen sen ta mig något att käka, är förjävla sugen på att grilla idag faktiskt. Ska nog fråga någon om dom vill grilla. Det är ju så mumma!! Sen ska jag även ta en lång prommenad idag. Duktiga jag! ;) höhö

Årets första grillning!

Just det ja, igår blev det årets första grillning. Jag, Sabine, Jonas och Robert åkte upp till berget och skulle grilla. Va jätte mysigt faktiskt. Fan älskar att grilla och sånt. Så jävla gött! Sitta ute en solig dag med massa vänner och bara ha kul typ. Mycket mysigt! :)  Otroligt jävla gött väder också. Helt underbart att solen börjar kika fram igen :) Har saknat den!

Här kommer lite bilder ifrån grillningen också:



Måste bara tillägga att alla bilder är tagna med Sabines mobilkamera. Får ju säga att dom blev förvånandsvärt bra för att vara en mobilkamera!

Tack för en mysig dag :)


Måndag

Fyfan, min mobil har gått sönder. Hade typ 11.000 sms i den (om man räknar både inkorgen och skickade sms) Helt ärligt faktiskt, har inte rensat mobilen sen jag köpte den i november. Och idag när jag skulle skicka ett sms stod det att minnet var fullt, så jag skulle ta bort sms. Men då kracha den. Stängde av sig och gick inte att sätta på igen. Gött störande! Så nu har jag fått lämnat in den på lagning så har en gammal mobil så länge. Den skulle vara klar om ca 2 veckor sa dom. 
Sen träffade jag Totte idag också, han gjorde vofflor åt mig. utan mjölk för den glömde puckot. Men det va gulligt av han ändå och dom smakade faktiskt helt okej :)
Efter det drog vi till Bianca och Nicke satt där och snackade skit lite, Jag inne hos Bianca och Totte inne hos Nicke. Nu är det säng dags för imorgon är det ju jobb igen. Jippiii!


Dags att sova i guess

Klockan är halv 1, och jag börjar faktiskt fundera på att gå och lägga mig. Vet inte riktigt vad jag ska göra nu annars. Sitter och lyssnar på musik i min ensamhet. Antingen lägger jag mig i sängen och kollar på legend of the seeker. Eller så slänger jag på en film / sätter på tv och somnar till det. I dont know. Får väl se. Sängen blir det iaf.

Lördag

har varit en riktgt seg lördag. Har inte direkt gjort ett skit, bara suttit och tjatat hos Fredde typ. Sen bar jag hem datorn ifrån lokalen och piss. Nu sitter jag bara hemma och vet inte riktigt vad jag ska göra, Totte ska ju fortsätta lana med robin. Men det blir väl att kolla på det nya Legend of the seeker avsnitt, skulle egentligen se det med Totte men det blir inte så tror jag. Eftersom jag är så nyfiken på vad som händer och han vill lana så det får bli en ensam "film"stund för mig idag.

Vila i frid, Niklas! <3



Du är saknad!


Fredag.

Har jobbat hela dagen idag. Har faktiskt gått ganska bra :) Sen när jag kom hem så åkte jag till Niklas minneslund. Det va fint och alla skrev en kort hällsning till han. Sen efteråt drog vi bort till lokalen. Sitter och lanar här, drog bort min dator hit också. Eftersom vill ha annat att tänka på. Men nu verkar det som om vi inte får vara kvar mer. Jag vet inte.

Sabine kommer nog snart hit också. Blir trevligt :)

ganska gött faktiskt :/

Så.. Nu är jag hemma igen efter springturen i regnet. Ganska gött faktiskt att springa även ifall det inte är bra väder. Men uuh va jag känner att jag är otränad. Men det kommer väl igång snart hoppas jag! Bara att kämpa på.

Nu ska jag hoppa in i en välförtjänt dusch iaf. Och sen kanske Totte kommer hit, så ska han få berätta om halkan som han gjort idag :) Ska slå Sabine en pling också, får väl se om hon svarar.


vad kan man hitta på?

Sitter fortfarande hemma hos Totte. Fast just nu sitter vi och funderar på vad fan man kan hitta på för något. Vill göra något kul. Så funderar på att dra ut och fika eller något..  Så man iaf kommer ut lite. Men jag vill ändå göra något roligt ikväll. men vad?? Känns inte som om det finns så mycket att göra nu ju. Vill typ åka och bowla, eller spela paintball eller något. Jag vet inte men något kul. Får väl se vart denna dagen slutar. Hör gärna av er om ni vill hitta på något galet :) kyss

måste ju bara säga...

... hur underbart skönt det är nu när solen börjar titta fram. Visst det blåser. Men tycker det är as gött ute nu ändå! :)  Både igår och idag har jag vart ute och gått långpromenader och det ska jag fortsätta med. Ska även börja springa. Eftersom min underabra moster överraskade mig och min syster med att hon anmält oss till vårruset. Så nu är det bara att börja träna. Men jag tycker bara det är bra faktiskt ;)

Söndag

Så jävla gött med lång ledigt! Helt underbart. Egentligen borde det alltid vara så att varje Fredag va ledig. Att Fredagen räknades som en helg dag. Hade vart riktigt skönt faktiskt. Jobba 4 dagars veckor. Inte helt fel. Men men, nu är det inte så. Men har iaf vart underbart att vara lång ledig. Och riktigt skönt att man inte ska behöva gå upp och jobba imorgon! Så denna vecka blir ju 4 dagars vecka ändå :)

Idag vet jag faktiskt inte vad som händer. Totte sitter nu och pluggar körskole teori, och jag sitter och tänker på hur underbart skönt det är att jag är klar med skiten! :) haha. Vi var också på Överby förut. Har bestämt mig för att jag ska köpa en ny mobil, även om jag någolunda nyss köpte en. Jag vill nämnligen ha en ipone, eller en tutch mobil. Dom är så jävla snygga och jag har hört att dom är bra också? Så jag vill ha en sån. Så ska jag köpa rosa diamant skal till den, as coolt ju! :D

Jag har också lovat Totte att jag ska försöka sluta röka :( så ví va på apoteket förut och kollade på sånna här "sluta röka" grejjer. Men kände inte att jag hade råd med det just nu faktiskt. Så antingen köper jag det senare när jag får lite mer pengar eller så tar jag det nästa månad. Vi får se! Menmen, vi får väl se hur det går med det!

RSS 2.0