go and fuck yourself

sitter hemma hos sabine nu, vi ska ha filmkväll vara uppe hela natten och bara glo film. men anjelika, sabine och robert satt uppe hela natten igår och kollade film. så just nu ligger anjelika och snarkar i sängen, sabine ligger inne i sina föräldrars rum och sover, robert ligger i sitt rum och sover (om han inte vaknade nu), och jag sitter här. har iuf kollat på en as bra film själv, taken, fyfan sjukt bra film! jag rekomenderar den verkligen.
Men jag ska väl väcka folket snar för jag är typ jätte uttråkad och får snart damp om ingen pratar med mig !!!! 

är förrästen frisk igen, eller ah, frisk och frisk, men jag kan prata :D  vilket jag är SUPER DUPER glad över.
var ju lite orolig där ett tag att jag inte skulle vara frisk på nyår, med tanke på hur jävla ont jag hade, men det gick faktiskt över dagen efter, visst jag hade ont, men absolut inte lika ont. Så nu är jag happy, och hoppas på att det inte kommer tillbaka, för då blir jag ledsen i ögat.

nej nu ska jag nog ut och ta en cigg i min ensamhet, byebye

sjuk.

idag har inte vart en rolig dag, har legat i sängen hela dagen och bara legat typ. skulle gå upp och säga god morgon till pappa imorse men det gick verkligen inte, jag hade så sjukt jävla ont i halsen så när jag prata eller mitt försök till att prata slutade med tårar och jag satt i pappas säng och stört lipa ist,  så idag har vart en sån jävla tråkig dag,  legat i sängen och svettats typ. kollat på en jävla massa olika julfilmer, usch, hatar verkligen att vara sjuk, det är så jävla uttråkande. visst är det gött att ha en heldag hemma men när man är sjuk så vill man absolut inte vara hemma, jag är sån iaf. men halsen har ju som tur är blivit bättre nu, så nu kan jag prata utan att lipa. ont gör det så pratar ju så lite som möjligt men men. hoppas det är bättre tills imorgon så jag kan gå tillbaka till mitt vanliga pratglada jag :)

God Jul.

Det slutade med att jag fick vara med på julafton iaf, var väl som jag trodde, pappa hade en dålig dag. Pappa väckte mig runt typ 10 och sa att sandra skulle hämta mig klockan 11, blev lite lätt stressad där men han allt med att göra mig iordning och så, vi skulle nämnligen åka till mormor och byta julklappar innan vi åkte vidare till farmor. När vi kom till mormor var peter och brittmari där. av dom fick jag 2 cider och en flaska som det står bergfalk på, kanske inte den roligaste presenten med tanke på att jag inte ens heter bergfalk i efternamn, menmen, det gör inget. sen fick jag ett presentkort på 250kr på gina tricot av mormor, vilket jag tycker va super bra. vid klockan 12 åkte vi till farmor och åt en massa julmat, satt och tjatade och drack glögg,  så blev klockan 15.00 och kalle anka börja, och det får man ju verkligen inte missa, det är ju supermysigt att kolla på det, vilket man gör varje år.  sen efter kalle så öppnade vi julklappar, och jag fick en rosa kamera av min pappa <3 blev jätte glad eftersom jag önskade mig en sån. så fick jag åter ett presentkort på gina tricot på 200 kr,  vilket jag inte heller gråter över. sen gick jag en våg, 500kr, maskara kajal och sminkborttagning m.m  så jag hade en väldigt lyckad julafton, sprang runt och tog massa kort på allt och ingenting sen. var jätte kul.










tack för en helt underbar jul alla! <3

lockdown!

gött att vara 18 år och få lockdown, för att man är sjuk! är så jävla arg vi skulle ha uppesittarkväll och bara för jag är sjuk får jag inte följa med, det är väl mitt jävla val eller?  och sen kanske jag inte får vara med på julafton imorgon, för att jag är SJUK! så jävla orättvist. jag är fan inte dödssjuk,  har bara ont i halsen och huvudet. det är allt, och för det får jag inte fira julafton med min familj,  kul......  är jätte arg och besvike nu.  tror att pappa bara hade en dålig dag idag, jag HOPPAS det iaf, så jag får följa med imorgon.
det första pappa gjorde när han kom hem idag va att börja käfta om att jag umgicks med sabine när hon va sjuk,  typ alla är sjuka nu, ska jag sitta hemma och ha as tårkig för det.  nejtack.  aja, får väl se hur det går imorgon då.
Sen är det ingen jävla snö heller. så jävla tråkigt! och sen har vi ingen julgran heller. julen har iaf inte börjat bra.

God jul, hoppas jag

veckan innan jullovet.

Nu är det äntligen snart jullov, ska bli så jävla skönt faktiskt. Har blit klar med alla turism kurser, jag blev precis klar med sista provet i naturkunskapen ( hoppas jag klarar det ), och på torsdag ska jag ha första provet i matte b !   har ganska mycket att göra denna sista vecka. eller ah, nu är det ju bara matte b kvar, men jag kan typ inget inom det kapitlet så det blir ju att plugga matte som in i helvete!   över jullovet ska jag försöka bli klar med Samhällskunskap A också. måste verkligen kämpa på nu så jag inte har så mycket kvar emot slutet sen. och eftersom jag har ganska svårt för matte och det är 7 kapitel i den där jävla boken och jag bara är klar med 1 & 2 så kanske det är bäst att man har mer tid för matten sen. Men jag tror nog faktiskt det ska gå bra. jag vet att jag klarar det om jag bara bestämmer mig för det. så detta ska nog gå bra. får hålla tummarna för det där naturkunskaps provet jag precis gjorde bara, vore skönt att ha det avklarat.

:)

wohoow !

idag känns allt super bra faktiskt :D  va inne på hemmakväll idag, (där jag praktiserat dom senaste 10 veckorna) jag skulle kämta lite papper och skit till skolan.  Så sa dom att jag fick jobbet där. jag är så jävla glad just nu, känns så jävla skönt allting. för några veckor sen fick jag körkort, och nu har jag deltidsjobb :)  fyfan va härligt det är ! extrapengar i månaden, är så jävla glad så ah :D  haha, nej detta känns bra som jag sagt ett antal gånger nu :)

ARBETASKLASS TJEJEN JOHANNA ALLSTÅ!

back to school.

fyfan, det va riktigt jobbigt att komma upp imorse, har haft sovmorgon till 11 varje måndag & fredag nu i 10 veckor. men eftersom praktiken tog slut i fredags så va jag tvungen att gå upp 06.45 imorse,  kämigt som aset, kom väl inte upp försän typ 07.15 (a). och få blev det ju väldigt stressigt, men jag hann iaf med bussen som tur var. men känns så jävla tråkigt att plugga, har verkligen ingen motivation till att göra det. men måste försöka iaf, måste verkligen bli klar med detta nu. annars blir det inte kul nästa termin,  ska försöka bli klar med turismen och förhoppningsvis lite på livsmedel eller va den heter. så då är det ju lite mer poäng iaf, då är det ju faktiskt inte så mkt kvar sen, bara den där jävla matte b som jag har väldigt svårt att tro att jag klarar. HATAR matte, usch. men men, jag valde den (dum som jag är) och nu är det bara att göra den. fyfan. nej, nu får jag väl somsagt börja plugga lite. och så kanske jag drar hem lite tidigare idag, lägger mig i sängen och sover tills pappa kommer hem, för då blir det storstädning och julpynt :)  mysigt!

thats that, bye

RSS 2.0