sunshine

Så jävla skönt att sommarn har/har börjat komma igång nu! Att man även på kvällen kan ta sig en prommenad utan att frysa. I love it! Riktigt skönt väder idag faktiskt. och gött att komma ut lite. Har änna bara suttit inne idag känns det som. Först kontoret och sen åkte jag ju och tränade zumba med michaela och det gör man ju inte ute direkt. så en promenad satt fin fint idag :)

Nu ska jag ta och börja göra mig iordning för sängen, kommer förhoppningsvis somna snabbt idag, kan behövas då jag haft jävla problem att somna det senaste. Är inte dom perioderna bara så jävla onödiga?

aja. natti natti (S)

i like!


Måndag kväll

Så då var denna dagen över. Har gått riktigt bra faktiskt.:) (och varför skulle den inte göra) haha. Åkte pch tränade Zumpa med Michaela förut. Det är så sjukt jävla roligt alltså. Man kan bara dampa gärnet, Johanna likie!

Just nu är jag inte på topp humör faktiskt. Kanske är trött? i dont know. Vill lägga mig i sängen och kolla på film men har ingen att kolla på film med så det blir tråkigt. Funderar på om man kanske ska ta en prommenad innan man går och lägger sig? Fast då slår Sabine ihjäl mig.. Hon har fått för sig att jag inte får gå ut på en prommenad själv, inte ens när det är ljust för det kan faktiskt hända något. Jag försöker förklara för henne att så kan man inte tänka, för då kan man liksom inte göra något. Men hon vill så klart inte lyssna. Envisa jävel! Fast gulligt att hon bryr sig ändå :) Hon är söttjej! hihi.

Nej. Tror faktiskt jag skiter i Sabines lag och går ut ändå. Vad fan annars finns det att göra liksom?

Måndag

Så vart det måndag igen. Riktigt segt, en hel vecka med arbete. Sitta instängd på ett kontor och kolla ut på det fina vädret genom ett fönster. Det är min vecka det. Får hoppas att det är fint när jag slutar så att även jag kan njuta av det sköna vädret! :)

Helgen har vart awsome! Min älsklings Totte kom ju hem ifrån Aya Napa. Han har tydligen sett paow därnere, fränt va? ;) haha. Så det har iaf blivit väldigt mycket mys med han. eller egentligen inte, har typ bara träffats på natten.. igår blev det mys med han iaf. :P Sen va jag ju även med Sabine o.c på Trollhätte crousingen. Det va skojjsigt! :) bara det att jag fick sån sprängande huvudvärk emot slutet. Menmen, sånt händer. Hade ju jävligt tur med vädret ändå med tanke på att det inte regnade något som det gjort resten av veckan, så det va ju bra. Fast hellst hade man ju velat ha det så som det va förra året. Skit varmt och strålande sol. Menmen, kan inte få allt.

Nej, back to work. bye!


Torsdag

sitter på jobbet nu. Är väldig lugnt idag om man jämför med dom andra dagarna som har vart väldigt stressiga. Så detta dagen är väldigt skön faktiskt ! :)

Sen idag ska jag och Bianca åka och förlänga mitt hår :) Har ju sånna där clips hemma men jag gillar det inte, tycker det är väldigt bökigt ium att det lossnar och skit ibland, så nu ska jag fixa så det sitter fast på huvet ist.

Nej, nu får jag väl fortsätta jobba. Ska ta fram lite gymgross pallar och sen ringa ikea. byye!

ps, imorgon kommer min baby hem som har vart i aya napa hela veckan. ska bli mys pys! :) ds.

tillsammans var vi vackra

vill du leva föralltid? om vi skulle få vara tillsammans?


om jag lovar dig att
jag aldrig skulle
försvinna,
skulle du tro mig då?

varför lever du som att varje andetag skulle vara det sista?
du behöver inte springa ifrån dig själv, det enda du inte får göra är att lägga dig ner
men om du gör det,
gör det för att lära dig själv hur du bäst ska resa dig igen


jag saknar för mycket vad vi var,
hur vi kunde prata med varanndra,
öppna oss, inte behöva vara rädda

vi behövde varanndra



och nu är det enda jag undrar


vart du tog vägen?
för du fick verkligen inte gå,



Lördag

Nu äre lördag , fan va tiden går fort :/  Men jag har iaf haft en riktigt bra vecka! Har hittat på saker och tränat vart skit duktig. Har tillochmed slutat röka! :O  I onsdags började jag med sånna där plåster och det går faktiskt bra. Har vart helt utan cigg i 2 dagar. Fast det är jävligt jobbigt ibland får jag ju säga. Men men, fan va pengar jag kommer spara. det är göttans! haha.

Idag har jag vart på det där Junkyard har fixat i arenan, det va kul! Va där med Sandra, Nikki och Petar. Vill verkligen iväg till scandic på deras fest ikväll. Men vet inte någon som har råd och vill hänga med. Det suger lite faktiskt ! yeye . får väl se om det löser sig, något måste jag hitta på iaf! Vill verkligen inte sitta inne:P  haha


RSS 2.0