Söndag

haha, jag har verkligen blivit sämst på att blogga! Men har inte tid. eller jo, tid har jag, men ork då? Kan vara så ibland.

Nu sitter jag iaf här och ska snart lägga mig i sängen och kolla på en film. 21 tänkte jag se. Har precis kollar färdigt på HouseBunny, kör en slappis dag idag. Och det är faktiskt förjävla gött!

I Fredags hade vi myskväll hos Sabine, (och med vi menar jag, jag totte sabine och jonas) Det va jätte trevligt faktiskt. Vi spelade de där "gissa ordet" och jag och Sabine ägde dom! haha, helt hetsad blir man av det spelet. Sen så kollade vi på Paranormal Activity, fyfan va äcklig den va! Fick ju rysningar i hela kroppen typ. läskigt läskigt.

I går så va jag på rengörings party. En tjej som jobbar för Mary Kay kom hit och pratade om en massa bra rengöringssaker till ansiktet. Jag ska faktiskt börja jobba med sånt :)  ska på ett möte imorgon, ska bli riktigt roligt. Så alla som vill ha bra rengörings produkter kan ju höra av sig, eftersom jag ska börja sälja detta inom kort :)
Sen efter det så åkte jag och Michaela till TG:s och festade, skit kul va det där med men klantig som jag är så tappade jag mina nycklar, typiskt. Så just för tillfället har jag inga nycklar men ska dit på Tisdag och kolla efterdom eftersom dom inte jag öppet förräns det!

Nej nu är filmen klar så ska lägga mig i sängen och kolla på den, myspys :)

Måndag

Idag är det Måndag, jag hatar måndagar. Dom är skit! Längtar redan tills helgen börjar igen.
Har iaf bestämt mig för att jag ska börja plugga igen. Får väl se vad det blir och sånt. Men ska utbilda mig mer har jag tänkt.

Har inte så mycket att skriva just nu. men vi skriver mer en annan dag

Nora jag bryr mig fortfarande ..

andas nora
jag vet att du har det svårt
men när ditt syre tagit slut och du faller ihop
i en skrynklig hög av tunga stenar
så lovar jag dig att dela med mig av
mitt syre så du kan andas, nora

skratta nora
när du ramlat nedför höga trottoarer
framför tåg och tunga traktorer
så lovar jag att hoppa framför dig och lindra fallet
så du kan skratta, nora

sov nora
även om mörkret sträckt sig för högt upp över din hals
och det ligger för tunga ord på dina axlar
för många stenar i magen
så ska jag krossa dina väggar och släppa ljus på dig igen
för även om du hoppar
så kommer jag dra upp dig igen
så du kan sova, nora

lev nora
då orken sviker och mörkret tätnar
då rädslan kommer krypande
då jag hittar dig i trapphuset skrikandes
ska jag krama dig och älska dig
tills dina sår läker och du får ditt hopp tillbaka
så du kan leva, nora


hejje

idag har jag vart på tjej kväll. Det var mycjket trevlgt. Nu är jag hemma hpos Nocklas. Dom spelar wow. Det är inte lika trebligt. Men jag fick låna Biancas dator för att hon tycker att jag ska blogga mer. Men jag kämner att jag inte har riktogt tid för det. Eller ah, tid finns väl. Men orken är en annan sak.

nu pratar med rosa nu, hon är trög.

hon påstår att hon hör dåliht.

hejdå.

Thistle Euston Hotel

YEYY!!  Nu har jag och Ronja bokat resa till London. Vi ska bo på Thistle Euston Hotel. Verkar va ett riktigt mysigt hotell faktiskt! Tror att det kommer bli sjukt kul iaf. Ska bli gött att komma iväg lite och sånt. Vi åker den 4 Mars till den 7 Mars. En resa jag verkligen ser fram emot!! :D
Det ingår engelsk fruktost också. Fatta va gött eller! haha. Dom äter ju massa gott till frukost där. mumma säger jag bara!  Så är det 15 minuter till "stan" också eller vad man ska säga. Gatan där det ligger massa affärer.

Kollade mitt pass förut också, och det går ju ut i  februari. Så nu måste jag in så snart som möjligt till polisen och fixa nytt pass. Smart av mig att kolla det innan man bokar resa eller hur ? ;)

2009 - Dom bästa minnena i bilder <3


Har haft sjukt många roliga stunder 2009.
Tack alla inblandade.
Detta är några av dom bästa stunderna i bilder iaf! <3


Söndag

jaha. Då va det Söndag igen. Och det suger verkligen! För imorgon är det back to work som gäller. Och jag orkar inte, men men. Det ger pengar så det är ju bra iaf!

Vet inte riktigt vad jag ska göra idag faktiskt. Inga planer, så får väl se vad som händer och så. Kanske dra till överby och bränna pengar?
Nej ska iaf hoppa in i duschen nu. sen göra mig iordning osv osv, så får vi se sen.

Lördag

Gick upp typ halv 9 imorse. Vi skulle nämnligen åka till Göteborg halv 10. Har ju vart på Avatar 3D idag :)
Va riktigt roligt faktiskt. Men blev ganska besviken på de ändå. Trodde det skulle komma mer saker flygandes emot mig men det gjorde det inte. Men filmen är sjukt bra ändå så för mig spelar det inte så stor roll!

Kom hem för typ en timma sen kanske. Så det har vart en hel dag i Göteborg idag kan man säga. Nu är jag hemma hos Nicke och dom har tvingat mig testa på wow. Är något jävla gratis grejj jag fått av dom. Så det är väl det jag kommer grejja med ikväll antar jag.

Nej nu ska jag försöka fixa den där skiten. herråå

Fredag

Sitter hemma hos Nicke nu. Har vart här en stund. Robin har kommit också, så nu sitter do och spelar wow. Jätte kul.... NOT!.. Jaja, sånt man får ta, har ju en egen liten dator att sitta vid. Fast den är hur seg som hellst så det är ju ganska störande faktiskt...

Satt inne hos Bianca förut en stund också och tjatade lite. Va trevligt. Amaell va också där fast hon sa inte så mycket, hon va la trött eller något kanske.
Bianca tycker iaf att jag bloggar alldeles för dåligt och tyckte att eftersom jag ändå sitter med en dator nu så kan jag ju faktiskt lika gärna blogga, och det har hon ju kanske rätt i.. eller? hmm.

Tycker iaf att det är förbannat gött med helg. Även ifall jag har vart ledig 2 dagar denna veckan så har jag vart förbannat trött. Mår illa när på kvällarna när jag ska sova så det tar ju lång tid innan jag somnar, kanske är därför jag har vart så trött hela tiden. Men det ska bli skönt med helg så man kan vila upp sig riktigt ordentligt :)

Imorgon är det avatar i 3D. Jag, Nicke, Totte och Robin ska åka och se den. Dom kommer förmodligen att somna i bilen dit. För Nicke och Robin kommer förmodligen va uppe hela kvällen och spela. Och Totte dricker så han kommer la kanske inte må så bra imorgon. Kul för mig. Får sitta och prata med mig själv eller något. Men det är jag ju bra på så det ska nog inte vara några problem. Ska även hämta chillisen i Göteborg imorgon. Hon har varit hos uppfödaren för att paras. Men hon va tydligen inte intresserad av det så det sket sig. Tror vi. Får väl se vad som händer. Ska iaf hämta henne utanför Lisebergs entrén klockan halv 4 efter bion. Så ska få hem sötjäveln igen :) Mysigt. Då blir pappsen glad iaf.


Hoppas du är nöjd nu Bianca, har ju skrivit masser nu! :O

London?

Sitter här med Ronja nu. Har suttit och pratat massa skit och skrattat. Alltid lika kul när hon är här :)

Men iaf, vi började prata om resor osv. Och vi bestämde oss för att vi ska åka till London i 4 dagar. Torsdag - Söndag. Så i slutet av Februari har vi planerat att åka dit. Är verkligen jätte taggad för detta. Kommer bli skit kul :D

Uppe med tuppen!

Tycker det är otroligt skönt att vakna tidigt, även ifall man är ledig! Då har man bra tid på sig att vakna till innan dagen börjar. Jätte bra!

Nej, så är det faktiskt inte. Va tvungen att gå upp tidigt idag för Sandras bil skulle in på service, så jag fick köra den eftersom hon inte har möjlighet att göra det eftersom hon jobbar. Så det fick bli jag som åkte på den smällen.
Men jag är som sagt ledig idag, så nu ska jag faktksit gå och bädda ner mig i sängen igen. Skönt! natti!


Lördag natt

Har precis kommit hem nu. Har vart hemma hos Nicke och kollat på film. Men blev jätte trött emot slutet så jag drog hem. Ska sova snart iaf.

Idag va det meningen att vi skulle åka till Göteborg för att hämta ut biljetterna till Avatar, men som tur va åkte vi och kollade i stan först om man kunde köpa dom där. Och det kunde man. Så vi slapp åka till Göteborg. Istället åkte vi ut till torp och det slutade med att jag köpa massa saker till min dator, mer minne och något annat bös som skulle göra att datorn blev tystare tror jag? Den har säkert något annan mening med men kommer inte riktigt ihåg vad det var. Nicke sa vad jag skulle köpa och så köpte jag det bara. haha! Men datorn är i vilket fall mycket tystare nu och det är förbannat skönt faktiskt. Den har ju låtit jätte mycket förut vilket va väldigt störande vissa tillfällen. Men nu är den någolunda tyst. Det va väl någon fläkt som behövde bytas eller något men det får ske en annan dag!

Nej, nu ska jag ta och bädda min säng och sova. Kanske slänga på någon bra film om det inte går något bra på TV:n. Får se helt enkelt.


Lördag

Skönt att få sova ut idag får jag ju säga! Ska göra mig iordning och sånt och sen ska jag ner till Göteborg. Ska hämta ut biljetter till Avatar 3D som jag ska gå på om ett tag :D haha. Jag älskar verkligen den filmen och känner att det är lätt värt att se den i 3D jag hoppas bara på att effekter och sånt är lika bra. Annars vore det ju lite tråkigt faktiskt.

Nej nu får jag börja göra mig iordning.

Fredag

Fyfan va gött det är med fredag! Ska bli riktigt skönt med helg, sova och bara slappa :)  Jag gillart.

Sitter och pratar med Sabine i telefonen nu! Trevligt trevligt :)
Sen kommer Totte och Nicke hit. Tror jag, dom är förbannat sega bara. Får änna fråga dom när dom kommer snart tror jag! Tråkigt att vara ensam hemma.

Pappa är på någon restaurang i stan, ska hämta han senare ikväll också.


mahaha!


Avatar




FYFAN va bra film! Den bara måste ses. Jag satt typ och rös hela filmen. Så sjukt jävla bra. Det va aldrig några sega stunder heller som det brukar vara i filmer ibland. Det hände saker hela tiden! Nästan ett måste att se den på bio iaf! Alla effekter och allt sånt. Jag ska försöka fixa så jag kan åka till Göteborg och se den i 3D. Det hade vart as coolt! Detta är lätt den bästa filmen jag sätt faktiskt.
Jag är kär!
SE DEN! DET ÄR HELT KLART VÄRT DET!



Torsdag

Har kommit hem ifrån jobbet ganska nyss. Fick dra lite tidigare idag för jag ska ju på bio halv 6. och är lite jobbigt att ta sig hem duscha byta om osv osv osv på en halv timma :P haha. Men det va iaf jävligt gött att komma hem. Nu har jag precis duschat och sånt och ska klä på mig och så där. Sen ska jag dra iväg och hämta nicke så ska vi dra bort till Totte. Sen blire bio :) 3 timmar lång är den tydligen. Är ju fan jätte långt, så vi får verkligen hoppas att alla har rätt nu. Har nämnligen inte hört en ända dålig kommentar om den! Ska bli spännande. Nej nu får jag öka lite, hejdå!

Brownie

Blev att dra iväg till Totte en stund förut. Vi bakade Brownies. Fast det blev inte riktigt brownies ändå. Blev typ jätte smala, så skulle puckot ha i kinapuffar också. Men dom blev iaf lyckade får jag ju säga.



Inte dom bästa bilderna men de är tagna med mobilen, så vad förväntar man sig?:P

Sen har det faktiskt inte hänt så mycket mer idag. Vi funderade på att dra ut och åka pulka, men kom väl fram till att vi inte orkade. När jag kom hem hoppade jag in i duschen med en gång, väldans skönt. Och nu är det väl dags att gå och lägga sig antar jag. Ska ju jobba imorgon *buhu*!!
Sen efter jobbet blir det iaf ÄNTLIGEN avatar! längtar!!


Onsdag

Jag är ledig ifrån jobbet idag, eller ah. Alla är lediga ifrån sina jobb idag. Är iaf as gött faktiskt. Fått sova ut, har inte ens gjort mig iordning än. Klätt på mig och sånt, och i vanliga fall slutar ja nu. haha, så kan det vara ibland.

Mamma ringde nyss och frågade mig om jag ville köra solar turen inatt. Vet fan inte ifall ja vill det alltså. Iuf är det bra pengar eftersom det är på natten man kör. Men FYFAN va läskigt. Sandra körde natt ett tag och hon sa att det va skit läskigt. Så jag vet faktiskt inte om jag vill. Hm.. Får tänka lite på detta!

Nu ska jag nog iaf börja göra mig iordning och sånt. Sen får vi se vad som händer idag :)


Me today


Har inte direkt orkat göra mig iordning idag.
Får bli en mjukis dag helt enkelt :)


Tisdag

Är hemma ifrån jobbet nu. Fyfan vilken dag! Har kört omvägar som in i helvete! haha. Men fick ju ut allt, inte i dit, absolut inte i tid, men fick iaf ut det. Och det är ju nästan huvudsaken.
Väldigt skönt att vara hemma iaf, och ännu skönare är det att jag är ledig imorgon! UNDERBART!

Nu ska jag iaf snart dra ut och åka pulka med totte hooba och tottes syster kanske skulle med, och kanske nicklas. Men jag vet inte, kul ska det bli iaf. Har fan inte åkt pulka än iår. Har bara åkt bob bakom en bil :D det va kul, fast om man ska vara noga så va det förra året :P haha!

Tisdag morgon..

Sitter här och väntar på att min mamma ska ringa nu. Hon ska nämnligen hämta upp mig idag för Sandra är sjuk så hon jobbar inte. Har iaf jätte ont i magen just nu och har ingen direkt lust att åka och jobba. Men det måste jag väl antar jag. BLÄ! 

Har suttit och väntat ett tag nu, och vet inte riktigt vad jag ska göra heller. Finns inte så mycket att göra på morgonen när allt man vill göra är att lägga sig i sängen och somna om.
nej IKKE!
Har sprungit till köket 5 gånger för att fylla på mitt vatten :P haha, är jätte sugen på vatten idag faktiskt. Gott!


nej, nu ska jag göra.. något. vet inte vad hejdå


Måndag

Efter jobbet idag så åkte jag och nicke till Sabine och Jonas. Nicke skulle hjälpa Sabine med datorn och så kollade vi på Paradise Hotel, vilket är sjukt bra! :D As roliga avsnitt va det idag måste jag ju säga! Dom sände 2 också, jag blev jätte glad, hah! Men sen när Jonas skulle köra hem oss så krånglade ju bilen. Så vi var tvugna att åka till hans garage och fixa den. Och sen på vägen kom han på att han inte satt fast något ordentligt så vi fick stanna igen så han fick skruva fast det. Sen åkte vi och tankade och sen hem. Klockan är snart 12 och jag ska upp och jobba imorgon. Hoppas fan jag somnar snabbt nu annars vet jag ju en som kommer vara helt jävla död imorgon!

usch och fy!

En annan sak som är usch och fy är mens!  HATAR ATT HA MENS !!!!!

Söndag

När jag vaknade imorse började jag göra mig iordning med en gång, bestämde mig för att jag ville till överby. Totte va snäll och följde med mig så jag slapp gå runt i alla affärer själv.
Blev jätte irriterad för jag hittade ingenting jag ville ha typ. Letade efter lackleggins men alla var slut överallt. eller ah, fanns ett par kvar i XL och det blir ju för stort. Sen ville jag ha någon stor mys tröja, men det hittade jag ingen heller.
Så det jag köpte va en kort mysis tröja, jätte skön faktiskt. Och en massa smink. Var behövligt. Mitt är typ slut. Köpte smink för 800 typ så hoppas fan det är bra nu :P haha

Sen hämtade vi upp Nicklas och drog till McDonalds och käkade. Jag ville hellst till Italia för jag va jätte sugen på deras pasta, men ikke! Det blev McDonalds ändå. Vi tänkte dra och bowla men bowlinghallen var stängd. Så vi drog hem till mig och kollade på Alvin och gänget och hade kuddkrig. Haha. Det va ganska kul faktiskt. Sen satt vi väl mest och tjatade en massa skit.

Imorgon ska jag börja jobba igen ( :( )  så det är nog bäst att jag går och lägger mig nu så jag inte är alldeles för trött imorgon!
Natti


Hiphop/Street

Har suttit och kollat på film nu, Step up The steet. Sen har jag kollat på massa andra dans filmer också, fast spolat till själva slut dansen är. Och jag funderar allvarligt på att börja dansa igen. Det är så sjukt jävla roligt, och det är så jävla coolt att se på. Är jätte sugen på att  börja igen. Så jag kanske gör det. Fast måste gå nybörjar terminen igen. Vill ju hellst gå fortsänning / anvancerad dans. Men eftersom det va såpass länge sen jag gick i det tror jag det är bäst att börja nybörjar dansen först. Tyvärr. Jag får tänka vidare på detta så får jag se om jag börjar igen eller inte. Men det vore jävligt roligt iaf!


Harry Potter freak?

Kollade nyss upp när den nya harry potter filmen kommer ut, och den skulle göra det iår. Den 19 November 2010. Så det kommer ju iår iaf. Fast det som suger är att den kommer i 2 delar. Och andra delen kommer inte förräns 15 juli 2011 och det va tydligen i usa. Så vet inte riktigt när den kommer till Sverige, men det borde ju vara runt där iaf :)



jag längtar !!!


Lördag

Vaknade jätte sent idag, runt 2 typ. Inte så vanligt för att vara mig längre faktiskt. Och jag har slutat att gilla att sova så länge. Känns bara som man sover bort hela dagen.

Jag vet inte riktigt vad som händer idag annars, men är iaf sugen på att hitta på något. Bio? Bowling? vad som hellst egentligen. Är någon sugen på att hitta på något kan ni ju höra av er ;)

Nu ska jag lägga mig och kolla på en film eller något sånt. hejdå


god mat.

Har precis käkat, är jätte mätt nu. Men maten va mega god, den lyckades Bine med får jag ju säga. Vet inte vad det va förnågot men man hade iaf ris till:P haha. Någon slags gryta. Jätte god :)

Nu blir det snart film time :)

första dagen på 2010.

Usch va dåligt jag mådde imorse när jag vaknade, det va inte så jätte roligt faktiskt. Men jävligt gött att det finns vatten iaf. Det är ju ett måste på bakfyllan. Men Michaela hade iaf vart söt och fixat iordning frukost så jag fick ju lite mat i magen iaf. Det va gott faktiskt :)
Sen satt vi och kollade på film. Kommer inte ihåg vad den hette men den va bra iaf :)

Pappa kom och hämtade mig vid typ 4 någongång tror jag. Så åkte jag hem och duschade och sånt sen kom Jonas och Sabine och hämtade mig. Nu sitter jag här framför jonas dator och är osocial. Sabine står och gör mat. Ska bli jävligt gött faktiskt, är skit hungrig. Men sen ska vi iaf kolla på film och käka chirre. Har hyrt 3 st så får hoppas att de är något att ha.


Bästa nyår någonsin :D

Måste bara säga tack till alla som var med igår. Jag hade verkligen skit kul, vip va helt klart värt!
Det togs massvis med bilder igår. Men jag har inte dom, så jag får lägga upp dom när jag har fått dom. Men som sagt, Tack till alla som va med och fira in det nya året med mig :)


RSS 2.0