KUKEN!

idag är ingen bra dag. fick parkeringsböter.  500kr, och hur mkt har jag kvar denna månaden, 516kr.  JIPPI!  kommer inte ha ett öre på hela jävla månaden. kommer vara en jävla tattarunge, kommer inte kunna köra bil. för jag har inga pengar till att tanka, kommer inte kunna röka, för har inga pengra att köpa cigg.  och tigga av andra hela jävla tiden är ju inte det ballaste kanske. kommer kännas gött rövigt!   ska snåla som aset på dom få jag har kvar iaf. det är inte en happy johanna som sitter och skriver idag iaf.  det är ju iaf tur att jag hade pengar till det, annars hade det inte vart så bra faktiskt.  men men, det blir väl att ta en tur till banken imorgon då. och sen antar jag att jag kommer få CYKLA till skolan denna veckan. för mitt jävla periodkort gå ju ut,  det kommer att vara så jävla KYLIGT!  känns verkligen INTE bra. menmen, va ska man göra liksom. får bli så. lär ju aldrig parkera där mer iaf!  fuck it,


Tisdag

Idag har jag inte gjort ett skit typ. jag försov mig imorse vaknade runt 11-12 någon gång av att kerstin ringde och frågade om jag inte skulle till skolan?  så fattade hon att jag precis vaknat och det är ju inte direkt någon mening med att åka till skolan vara där i typ 1 timme och sen dra. så jag sket i det, sen vid en 3 halv 4 någon gång kom sabine över och la sig i min säng och somnade, hon hade tydligen inte sovit något i natt typ så hon va ganska trött. så jag la mig i sängen och skulle kolla på tv men somnade jag med.  fast jag sov typ i en timma eller något bara så väckte jag sabine och hon verkade ju inte allt för glad över det iaf :P haha ,  men men, vi bestämde oss iaf för att åka hem till henne och kolla på filmen vi hyrde igår "all the boys love mandy lane" det va inte så bra som jag trodde den skulle vara men den va helt okej ändå. sen när den va slut kikade vi på desperat housewives sen drog jag mig hemmåt. och nu sitter jag här.

det va min tisdag.

måste fan komma igång med träningen nu också, funkar inte det här! så det är bara att boka pass och träna för min del. kommer kännas gött när jag väl fått tummen ur röven och gör det. haha ;D

nämen det var väl allt för mig idag
bye

jag bryter av foten i din röv, kvinna!

dom senaste dagarna har vart helt okej :) har vart med sabine en hel del faktiskt, åkt bil och sånt. så jävla skönt med körkortet. haha. 
I lördags bestämde jag och sabine oss för att vi ville ha filmkväll.  så vi valde en film och så ville hennes bror vara med och då skulle vi sitta i hans rum för han har soffa och sånt så man får ju plats bättre än att ligga 3 pers och knö i en säng. Så sabine skulle skicka filmen till han över msn och det va ju inte det snabbaste direkt. tog 3 timmar så när klockan va 3 på morgonen började vi kolla på filmen, var gött trött iaf !:P sen vid en 5 åkte jag hem och la mig och sov. det va förjävla gött ! :P  va egentligen ingen större idé att hennes bror var med för han somnade haha :P

Sen i söndags åkte vi lite mer bil och sen satt vi hemma hos sabine och tjatade mest.

Igår hade jag bestämt mig för att jag ville kolla på en film "al the boys love mandy lane" en rysare, och då blev sabine också sugen att se den så vi åkte ner till hemmakväll och hyrde den :) fast vi såg den aldrig :P  satt hemma hos henne och kolla på roliga klipp på internet ist. skratta så jag höll på att dö tror jag.

så idag blir det att åka hem till henne och kolla på filmen iaf ! :P  är gött sugen att se den :) hoppas den är braig:)


biltur.

ja, kvällen började med att jag bestämde mig för att åka till överby för att köpa en tvål. och marcus frågade om inte han kunde åka med och det fick han ju.  så vi åkte upp till överby och köpte tvålen sen bestämde vi oss för att vi skulle gå runt lite på etage och i sibahuset. så då gjorde vi det sen blev klockan 7 och dom stängde så vi tog bilen och drog oss hemmåt. när vi va tillbaka på onsjö så hämtade vi upp fredde och rickard och körde dom till hemköp så köpte jag en loka päron.  as gött :D  Sen drog vi hem till fredde och då va jonas där, och sen lite senare kom anki sabine och anjelika så jag sa att vi kunde ju åka runt lite till. så då gjorde vi det. först mot överby igen, sen åkte vi upp emot vargön sen upp i någon jävla skog som va AS äcklig bara massa äckliga träd och skit och vägen tog ju ALDRIG slut heller! det va kämpigt. och på denna jävla mördarväg så kommer en AS brant backe. som min bil inte kommer upp för.  så den lägger av mitt i backen och jag får verkligen panik för det är så jävla äckligt. men anki gick iaf ut ur bilen så jag kunde backa ner för backen och sen försöka köra upp igen, för det gick verkligen inte starta den i backen. men iaf jag backa ner och anki satte sig i bilen och jag gasa på som fan och då kom vi äntligen upp. sen kom det lite älgar och gick över vägen också. men det gick bra för jag körde i typ 20-30km/h bara för att jävlas med killarna som låg bakom. sen när vi äntligen kom ut från den jävla skogen så ville anki åka till restagård för att det ska spöka där och skit, så det gjorde vi och så gick anki ut ur bilen och bort till killarnas bil, så råkade jonas backa samtigigt som anki satte foten bakom däcket eller va det va, så ankis fot blev iaf överkörd.  så det va ju bara att åka vidare till akuten och där fick vi tid emd en gång som tur va fast vi var ju tvugna att åka till ett annat ställe i trollhättan. borta vid källstorp. så åkte vi dit och dom kollade på ankis fot och sa att hon skulle till runtgen på näl igen. så det va ju bara att åka dit där fick ju vänta ett tag men det var inte så farligt ändå. så kom dom och hämtade anki och så vänta vi ett tag till sen kom anki igen så fick vi vänta ännu mer på svaret. och sen kom doktorn och sa att foten inte är bruten och att vi kan åka hem!   och det va underbart skönt att höra. för vi började åka vid 8 ungefär 6 om jag ska räkna med första åkturen. och kom hem vid halv 12. menmen, det va kul så länge det varade iaf =)

bye


körkort!

JAG KLARADE DET!
äntligen! nu är det färdigt och nu behöver jag inte plugga teori mer! känns så jävla skönt. men så jävla pirrigt innan jag fick se att jag klarade det, 56 rätt fick jag, så nu har jag körkort. känns så jävla underbart.  så nu har jag lånat pappas bil och vart ute sen typ 6 :P haha, bara kört. är så jävla skönt verkligen. så nu är det bara att vänta så kommer det riktiga körkortet hem till mig :) och det är underbart! ja, äntligen säger jag bara!

nu ska jag lägga mig och kolla på film iaf,  fick hyra en gratis på hemmakväll idag för att jag gick ner i "mördarkällarn" jag hatar att gå ner dit och det vet hon så hon sa att jag fick hyra en film iaf. kan ju inte direkt säga att jag vägrar eftersom det måste bli gjort och att jag är faktiskt praktikant som vill ha jobb där sen, och då är det väl lika bra att göra skiten.  Så nu ska jag lägga mig och kolla på guldkompassen, hon jag jobbar med sa att den skulle vara mysig. och jag gillar sånna filmer så det blir nog jätte bra :D

bounce, like your ass had the hiccups

ja, då va man där igen. dagen innan teoriprovet, när tankarna är "tänk, imorgon kan jag ha körkort, och slippe den här skiten med att plugga och så. fan va gött!  va jag ska köra.  åh jag längtar". det suger faktiskt,  att jag tänker så, för jag har känt mig sten säker på det här jävla provet typ vaje gång jag gör det, fast inte klarat det. så egentligen vågar jag inte tänka så, för jag vill inte hoppas på för mycket. och jag tror faktiskt inte jag kommer klara det, känns inte så eftersom jag inte klarat det innan. jag pluggar och pluggar men det går inte. är jävligt nära iuf men det går ju aldrig hela vägen. så jag vet i fan.
I helgen har jag iaf pluggat som fan, har vart hos min mor och hon har förhört mig och tvingat mig läsa hela helgen, och på kvällarna har vi sett på film. Jag hoppas att jag klarar det verkligen, men jag tror ändå inte att jag gör det.  får väl se hur det blir imorgon!

Annars är väl saker som vanligt, livet rullar på och inget har väl egentligen förändrats.

Här är iaf en låt jag tycker sjukt mycket om
 

yeeeeeeeiii

yes ! jag fick VG på natonella talet i svenska b, as gött im happy idag :)
det va väl ungefär det jag ville säga

byebye

plugg.

jorå, hade nationella imorse och det gick väl ganska bra tror jag. Som tur va fick man ta rast när man ville så det blev ju inte så jätte långtråkigt. Hoppas verkligen att det blev bra nu, skrev 8sidor,  SKRIVKRAMP till max! menmen, det fick gå. är förjävla skönt att det är klart nu iaf, bara invänta resultaten :)

Sen när jag kom hem typ vid en 12 kanske, somnade jag med en gång och sov i 4 timmar! är sjukt va trött jag är nu för tiden, ska få några tabletter av mamma som gör en piggare, för hoppas att det funkar. Sen när jag vaknat kom mamma och hämtade mig så åkte vi hem till henne så har vi pluggat teori i 3 timmar,  så jävla jävla jävla tråkigt. men måste göras, för nu måste jag fan klara det, vet att jag säger det typ varje gång innan ett prov, men va fan, jag vill bli klar med det nu!

byebye

:(

usch, har nationella i svenskan idag,  ska skriva en uppsats och sa sitta där i 5 timmar, kommer vara så jävla uttråkad så det finns inte men aja, finns väl inte mycket att välja på i guess, nej nu måste jag springa till bussen..

byebye


:(

usch, har nationella i svenskan idag,  ska skriva en uppsats och sa sitta där i 5 timmar, kommer vara så jävla uttråkad så det finns inte men aja, finns väl inte mycket att välja på i guess, nej nu måste jag springa till bussen..

byebye


it's daddys day today!

farsdag idag. åkte till farmor och farfar och käka AS god mat,  MUMMAAA!  Sen fick pappa en jävla massa trisslotter av mig och min syster. han van 90 kr, kanske inte så jävla mycket men det är ju något liksom ;) köpte lotter för 100kr så han vann ju faktiskt tillbaka det mesta av det.

Sen har jag tänkt på en sak, min familj har svårt att säga att dom älskar mig av en konstig anledning :/

johanna - Jag älskar dig! :)
Sandra -  MEN JAAAA ! sluta nu!

johanna - pappa, älskar du mig?
pappa - ja, jag är ju så illa tvungen!

känner mig sjukt älskad i min familj alltså!   men jag vet att dom älskar mig även om dom inte vill erkänna det!  jag är deras kött och blod MOAHAHAHA! :D
dom kommer aldrig slippa mig :)


bye

you are sick!

det finns verkligen en del sjuka människor i världen.!
Anton visade precis massa bilder där någon jävlen skärt upp hela sig ungefär. Och det var fan djupt också, man såg fan benet. det va vidrigt att se, han hade hällt en massa blod i en tillbringare och skit.  skärt upp hela armen och sen häftat igen såret.  menar va fan är det för psykfall som gör något sånt?  jag förstår inte hur man kan va så jävla sjuk och tycka sånt är kul.  tycker synd om killen, han kan fan inte ha det lätt alltså !  men usch !


sleeping beauty

åh fyfan,  så fort jag kom hem från skolan idag la jag mig i sängen och sten somnade. det va så jävla skönt fakitkst.  igentligen hade jag behövt jobba med talet och sen plugga tepri men att få sova va underbart. känns som jag inte sovit riktigt riktigt bra på as länge, och har ofta svårt för att somna.  så det va iaf jävligt skönt! 
Har väl känt mig ganska stressad också iumed att jag måste klara teorin och att jag ligger efter i skolan men har inte riktigt tid till skolan för att jag har teorin. och att det har sjukit ut så mycker på att klara det jävla provet nu så är ju inte det så bra kanske.  menmen, nu är jag vaken och får väl sätta mig med det jävla talet nu antar jag.  BLÄÄ

bye


intryck och avtryck

sitter i skolan just nu, ska skriva ett tal som jag har i svenska imorgon! nationelltprov, och jag vet inte vad jag ska skriva.  ska välja en bild ur ett häfte vi fått och skriva vad mina känslor och tankar är när jag ser den bilden. men va fan?  hur lätt är det då. om man kollar på bilderna. menmen,  ska välja en bild på Cameron Diaz tror jag, och hitta på någon skit om henne.  Något kommer jag säkert på.  Sen måste jag hitta en bild på internet som jag ska göra samma sak med. och detta ska hålla på i 5 min.  yeye, får väl se om det blir bra eller inte  :)


yeahyeah..

Jag klarade inte teoriprovet idag heller,  hade 2 poäng ifrån att klara det. men men, jag har bertämt mig för att se saker och ting från den possitiva sidan istället. så jag ser det så här, sist gång jag gjorde det fick jag 45 poäng, och nu fick jag 50, en helt klar förbättring, 15 poäng bättre. och det är jag jävligt glad för. känns så mycket bättre att tänka så än att tänka, "helvete, bara 2poäng ifrån, fanfanfan" visst tänker man så med, men va fan, jag tar det nästa gång :)  och det ska jag göra med. nu ska jag fan ha körkort!  så det så ! haha

miss you baby

Linkin park - lying from you



Jag har en ny favorit låt. Tycker den är as bra!!
(vet att det inte är rätt video men låten är lika bra för det)
Sen när jag kommer hem ska jag ladda ner massa linkin park låtar, det är nog min nya favorit grupp för stunden. Lite aggro musik passar mig nu!

nervös igen.....

fyfan, idag gäller det. klarar jag det idag har jag ett körkort. pluggade  5 timmar non stop igår. 4 timmar hjälpte rosa mig. förhörde mig lite och sånt. tack för det <3 Hade nog aldrig kunnat plugga så länge om hon inte hjälpt mig, tappar lätt konsentrationen om jag är själv. va på väg att köra det ett antal gånger men rosa fick mig på rätt spår igen, tack igen =) uppstakkar det verkligen.

men jag hoppas att jag klarar det, skulle va så skönt att få det jävla efterlängtade körkortet nu. Menmen, vi får väl se hur det blir med det.  kommer väl en upptadering senare idag när jag har tid :) 

saknar dig baby, längtar tills du kommer till mig <3

byyyye!

teenage superstar



blir en glad låt på det ;)

det är en happy johanna idag!!

YES! äntligen lite framsteg.  JAG KLARADE UPPKÖRNINGEN ! och jag är sjukt jävla glad. trodde fan inte att jag skulle bli så glad med jofan, det är jag serrö! haha :)  äh fyfan, det är så jävla skönt. och imorgon ska jag göra teorin. och jag HOPPAS verkligen att jag klarar den, det skulle också vara sjukt jävla mega skönt att bara klara den liksom. så jag slipper skiten sen. så jag HAR ett körkort sen. men idag är jag fan motiverad till att plugga, för klarar jag det imorgon, har jag ett jävla körkort. och jag behöver aldrig mer öppna en jävla teori bok i resten av mitt liv.  för jag har faktiskt inte tänkt att bli av med mitt körkort. hihi :D

nej nu blir det sängen och hård plugg för mig.   


BYE

done.

Idag är vi äntligen klara med målandet i mitt rum.  Jag är faktiskt jätte nöjd med färgen, Så nu är det bara att börja flytta in alla saker och skit som jag har igen. Och försöka göra det så fint som möjligt, men det ska nog bli bra tror jag. tycker iaf det är helt okej just nu. även om jag inte har några saker.  iuf är väl allt bättre än den där fula jävla gula färgen.

Här kommer iaf en bild på mitt rum.  jag är iaf nöjdis :)



Klarade inte teorin i fredags heller, men det va faktiskt inte riktigt mitt fel.  datorena logga ur användaren hela tiden, och alla tjata och samtidigt som man skulle vänta på att det skulle gå att logga in igen så fortsatte tiden gå, så jag blev AS stressad, och okonsentrerad pga att alla tjatade men jag ska iaf få en ny tid gratis bara för det blev som det blev. och det är ju bra iaf =)  nu ska jag ut och träffa makkan och tjata lite =) 

Miss you baby
bye


RSS 2.0