somewhere you must draw the line

Nu är jag hemma igen. Har vart hos mormor på adventsfika typ. Fast det va mat och sånt då. Det va trevligt, men va så förbannat trött så orkade egentligen inte. Menmen. Efter det drog jag hem till Michaela ett tag. Satt och tjatade där en stund sen drog jag hem.

Nu ska jag lägga mig i sängen och kolla på Paradise Hotel, om det går nu? Jag vet inte det kanske började 9. får hoppas att det inte gjorde det :) Natti

Dagens


Så här ser jag ut idag.
Kärlek till mina röda bralls <3
haha :)


God Jul pappsen <3

Nu har jag vart på Jysk och köpt Tv-bordet till pappa. Han blev jätte glad, och förvånad. När vi va där och lagerkillen lastade in bordet i bilen så ringde Sandra pappa.

Haha, hade vart så surt om vi kom hit med bordet och ringde han och han säger att han precis har betalat bordet. Fyfan. Tur hade vi iaf.
Men som sagt han blev jätte glad. Och det är ju bra iaf ! :)


Detta bordet köpte vi till pappsen.
650 kr fattigare.


Bad Bad Bad!

Riktigt dålig uppdatering över helgen,  har änna blivit mycket sånt nu. Ska försöka skärpa mig :)
Har iaf shoppat sönder i helgen :D  As bra!
Köpt en as fin känning för 800kr, mobil för typ 2000 eller något, röda strumpbyxer AS COOLA! vet inte vad som kostade faktiskt, 3 tröjer för 600kr osv osv osv :P Är väldigt nöjd iaf!

Har även vart med Gelisen hela helgen typ. Både i Fredags och i går. Alltid lika roligt att vara med henne, vi blir så flumm så fort vi träffas. haha. Hon är någon som alltid får en på bra humör :D Underbar flicka den där gelisen.

Nu ska jag snart iväg och köpa julklapp åt min far, han ska få den idag faktiskt. För han behöver den nu! Så det ska han få också :) 

Nu får jag skynda mig så han inte åker iväg och köper den själv. HEJDÅ!

Wakie

Nu är jag vaken, det är Fredag idag. SKÖNT! 
Ska hoppa in i duschen nu och sen ska jag iväg till siba :)
Ska köpa ny mobil, och en klänning och lite annat bös jag vill ha :)

Va händer nu då?

Hmm.. Vet verkligen inte vad jag ska göra nu. Va meningen att jag skulle dra till Bianca, men hon dissa mig för hon skulle åka iväg någonstans med marcus ist. så det blir de ju inte. Vill göra något men vet inte vad.. Jobbar iaf inte imorgon, vilket är väldigt skönt för dom senaste veckorna har vart ett rent helvete. Så det ska bli skönt att få en dag extra helg.

Hör av er om ni vill göra något skojj!

Vänersborg - Norrköping , Nörrköping - Vänersborg

Åh fyfan vilken dag alltså. (inte för det har hänt något så sätt, inga krockar och har inte låst in nycklarna i bilen) Vi skulle lämna tillbaka Bilarna i Norrköping idag. Så vi bestämde oss för att åka klockan 4 på morgonen, jag va inte med och bestämde det dock. Hade ju nog valt att kanske få lite sovmorgon då? Men det kanske va lika bra. Kom ju hem vid 2 då. Iaf..
Vi åkte ju klockan 4 och det tog ungefär 4-5 timmar att åka till det där jävla stället. Tänk er att sitta helt still i 4-5 timmar, lyssna på radio och inte ens få in kanalen man vill. Och sen att inte kunna röka mer än kanske 2 cigg på den tiden (om man är rökare då). Det är inte så kul faktiskt. Men det fick bra iaf.

På hemvägen åkte vi alla i sandras bil, (alla=jag, Sandra och Bosse). Och så kommer Bosse med en fråga. han frågade nämnligen "undra hur många vindkraftverk det finns" Och så började han räkna alla. Jag och Sandra började skratta och så sa jag " jag tror inte det hjälper att du räknar faktiskt, du får nog inte med alla ändå". Jag vet inte riktigt varför men tillslut började alla räkna alla vindkraftverk som fanns på vägen hem. (74st)

Vi stannade på ett ställe också för att käka lite lunch. Blev pankakor för min del. MUMMA! Efter skulle vi dricka kaffe så Bosse gick och hämtade det och kom tillbaka med kaffe och en paj. Det va gott! Men klantig som jag är lyckas jag sätta pajen i halsen eller något och jag får ingen luft. Jag skrattar samtidigt som jag inte kan andas och lyckas få ur mig "Jag kan inte andas!!!!"
Bosse sitter helt avslappnad i sin stol och kollar på mig och säger:
"Jasså, säger du det?"
Så jävla elakt! :P Jag lyckades iaf få tillbaka andan som tur va.

Ah, det är min dag hittils, nu har jag sovit precis. Va mycket trött efter resan. Men nu ska jag iaf hoppa in i duschen, GÖTT!

Nära döden upplevelse!?

Nej, så illa vare väl kanske inte. Inte alls faktiskt. men krockade idag. Va sjukt läskigt och jag har ont i ryggen nu, det är de ändå. Bilen gick det också bra för, iaf min. Inte hon som körde in mig. För ja! Det va inte mitt fel faktiskt. Hon körde in i mig. Satt typ helt chokad sen och typ skakade. As äckligt vare! Hoppas jag aldrig är med om det igen! Usch och fy..

Har även fått reda på en annan tråkig sak idag, men vet inte riktigt om jag får gå ut med det än? Så jag håller det för mig själv tills typ imorgon eller iövermorgon. Dom närmaste vet det ändå redan och dom andra behöver faktisk inte veta egentligen. Så ligger det till med det.

Är iaf inte så happy idag, ska lägga mig och kolla på Paradise Hotel nu tänkte jag. är hungrig som ett jävla as också men ingen mat har vi hemma, typiskt..

Sjukt dåligt uppdatering

I know.. Men har verkligen inte haft ork idag, och det har jag egentligen inte nu heller. Skriver mest för att ni ska veta att jag fortfarande lever. Vet inte vad det är med mig idag men somnar hela tiden typ. haha. Väldans segis dag fakitkst.
Låg hemma hos bianca förut och hon frågade typ "sover du?" jag svarade "nej, jag sover inte!". Typ som om hon inte skulle fatta att jag sov, men det gjorde hon nog ändå..

Hennes föräldrar fattade till och med att jag sov bara för att jag va så tyst. Men då sa jag att jag bara va blyg. Då skratta dom?  Jag väl väl en blyg tjej? haha :P

Nej nu ska jag faktiskt lägga mig och sova, ÄNTLIGEN säger jag bara :P haha

Johanna sais...


1. Statoil mackar
Som tack för gratis kaffe, för att dom alltid är lika trevliga och glada när man kommer.
Statoil macken i stora höga får lite extra tack, eftersom dom va så hilmans snälla och hjälpsamma häromdagen :)

2. NRJ wake up call
Älskar att lyssna på dom på morgonen. Så jävla roligt. NRJ i sig är hur bra som hellst, tråkigt att dom inte sänder i vänersborg

3. Julpynt
finns det något mysigare än att ha julpyntat. Tycker det är hur mysigt som hellst, och älskar verkligen våran julgran som vi har. Längtar verkligen tills vi ska sätta upp den!


1. Mig själv
För denna veckan har jag vart så otroligt klantig så det finns inte. Gjort saker man bara inte ska göra och så vidare.  Så min klantighet får dissen!

2. E45
Finns det något värre än att sitta i bilkö? Så jävla tråkigt! Därför ger jag E45ans morgonkö en diss, eftersom jag ofta hamnar i den. och sist fick jag köra 20km/h i en halv timma. Det va inte det roligaste jag gjort vill jag lova! USCH!

Good for you!

Så, nu är jag klar med städningen. Herre gud va duktig jag har vart.
Bianca kom hit en sväng, men hon va tråkigt och skulle hem och sova. blä på henne liksom..
Så nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra faktiskt.

Kanske ta en dusch eller något sånt där gött. får väl se :)

Städar.

fyfan va jag hatar att städa. Men det behövs verkligen i mitt rum. Så jag ska börja damma och damsuga nu snart. Men tog en liten paus för att skriva lite här :)
Bianca ska snart hit en sväng också, för att puscha mig. Vara min egna lilla hejjarklack? haha.

Sen känner jag mig inte på topp idag faktiskt. Har väldigt mycket att tänka på nu, och måste göra rätt val. Men det är fan inte lätt att veta vad man ska göra när man inte vet hur resultatet blir utav det. Men detta är något jag måste göra, och jag måste bestämma mig snart.

I need you right now.

Mot Gelisen <3

Så, nu har jag gjort mig iordning, va även hemma hos Sandra förut en stund och käka och prata lite.. Myspys. Men nu är jag hemma igen och har gjort mig iordning, ska hem till Michaela nu.
Vi ska på fotboll sen, de va något bös som va i a-hallen idag. Så får väl hoppas det blir kul :)

Lördag

och oj va dåligt jag bloggade igår, gölmde helt bort faktiskt. Så kan det ju vara ibland. Men det blev iaf en lugnt kväll osv. Så det va väl gött!
Idag vet jag inte riktigt vad jag ska göra, kanske träffa älsklings Gelisen. Men vi får väl se vad som händer..
Nu ska jag iaf hoppa in i duchsen, det är ju en sak som är säker :)

lite av en favorit just nu faktiskt!


Jag kan inte sluta lyssna på den helt enkelt, Im in love!

rewind the time?


Fredag !

Äntligen helg!  Fan va jag längtat efter denna förbannade helgen. Ska bli så skönt! Ska ju inte göra något spec men ändå gött att bara vara hemma liksom! Så det är nice..
Har iaf slutat jobba nu, ska lägga mig och kolla på Paradise Hotel. Är ju någon som ska åka ut detta avsnittet, så det är ju lite spännande. tihi!

nej nu ska jag kika, hejdå


nighty!

nu ska jag gå och lägga mig. och FYFAN va skönt med sista dagen imorgon. Veckan har vart åt helvete alltså! fyfan. Har ju hänt en massa saker, har inte vart min vecka helt enkelt. Fast andra tycker det är kul? Skadegädje är den ända sanna glädjen, right?

Nej, nu äre natten helt enkelt, Sov Gott!

Biancas place

Sitter hemma hos Bianca nu, har fixat nya naglar. Köpte sånna lösnaglar som man gör själv, märker heter "kiss". Kan ju säga att jag gillar depends mycket bättre! menmen. Detta funkar det med. Tror att detta märet kan vara bättre om man kan hur man gör lite bättre. Vilket jag inte kan än, men man lär sig väl..

Sitter med hårfärg i huvudet just nu. Kämpigt att det sa göra ont att färga håret :( Men tror att det snart är klart så det är ju bra.

Idag på Siba köpte jag:
- 2 par mjukisbyxer för 300:- (svarta och gråa)
- Lösnaglar
- Örhängen (gömde dom för Bianca annars hade jag inte fått köpa dem!)


Nej nu ska jag vara social, herrå!

Dagens "to do list"


hihi hoho

Nu har jag slutat jobba. och måste bara säga FYFAN va jag hatar morgon trafiken på E45:an! Satt i en halv timma och körde 20km/h. Gött segt!  Och 2an på bilen jag kör är typ omöjlig, så bilen guppade fram, sjukt jobbigt! aja får hoppas att jag slipper den imorgon, en del dagar har man tur!  Har inte hänt mkt mer idag så jag avslutar där. Ska nämnligen iväg till Bianca nu så har lite brottom känner jag :P

MissSleepy

Nu ska jag gå och lägga mig, har precis duschat och sånt vilket va jätte skönt. Tänkte kolla om det finns något gott man kan äta först. Sen äre sängen som gäller.

Hade så svårt för att somna igår så jag tror inte jag somnade förräns klockan var typ 10(?) eller något. Så idag har jag bara mått allmänt illa och vart svin trött, men dukigt som jag är åker jag och tränar ändå. Det gick bra förrästen, har bokat in mig för nästa vecka också. Så det blir gött!
Tog en 20-minutrare med, somnade i solariet, och sen tänker jag inte berätta mer om det. Nog med pinsamheter för 1 vecka tyckker jag :O  Men bangen kommer förmodligen berätta om det i sin blogg. Så det sög ju.

Aja, nu äre natten, Sov gott snyggingar!

Work out!

Nu drar jag och Bangen iväg på s-core!
Hörs senare..


shalalala

Okej jag suger på Rubriker. Tycker det är skit jobbigt att komma på ibland alltså!

Är iaf hemma ifrån jobbet nu, eller har vart det ett tag. men jag somnade, som jag INTE skulle göra. aja inte mkt att göra åt saken nu!
Ska iaf klä på mig lite kläder och gå bort till bianca darling ett tag! 

pusspuss <3

Sleeptime

Nu är kalaset över, och fyfan vilken tjatig familj jag har. Menar inte tjatig på det sättet att dom tjatar på mig, utan ALLA pratar i mun på varandra och ljudvolymen är på max. Men älskar dom allihopa ändå <3

Det va mysigt men har lite ångest över alla kakor och sånt man fått, men det är okej på ett kalas? eller?
Jo klart det är.  Ska ju ändå iväg och täna imorgon så det är nog lugnt ;)  Nu är det iaf natten för mig.
Så sov gott allihopa.




DONE !

Så, nu är jag klar. alltså har gjort mig iordning klart. Så nu snart ska jag åka iväg på kalaset. Antar att det blir att sitta där och sen gå och lägga sig med en gång eller något. Förmodligen blire så. Eller så kanske jag hälsar på någon vän snabbt innan.  Får väl se vart kvällen leder liksom.

Duktig flicka!

Även ifall jag är HUR trött som hellst just nu, och verkligen bara känner för att ligga i sängen och tycka synd om mig själv ett bra tag så har jag vart duktig och bokat in mig på S-core imorgon! Så nu äre bara Bianca och Ronja kvar att boka in sig! OCH DET MÅSTE NI VILL INTE GÅ SJÄLV TACK!

Ska snart hoppa in i duschen och börja göra mig iordning inför kalaset också. Orkar inte stressa sen så lika bra att börja tidigt, ska vara där klockan 5 så än så länge har jag god tid på mig :) Men det är skönt, då kan jag slappa lite innan jag åker iväg, göttans!


Johanna - best ever(?)

Ibland undrar jag verkligen vad jag tänker med!? När jag körde ut bröd imorse så hann jag inte längre än till Stora Höga. Där satt jag i 1 timma och 30 min typ.
Nyfikna på vad jag gjorde där så länge?

Jo, jag lyckades låsa in bilnycklarna, mobilen, plånboken, ja allt jag har med mig i bilen!
och då undrar säker ni, HUR FAN LYCKAS MAN MED DET!?
Tänkte jag också kan jag lova, stod nog och drog i den där jävla dörren 10ggr innan jag verkligen konstaterade att nej, det är låst!

Det va iaf så här att jag låser alltid bilen när jag kör, eftersom slåpdörrarna har öppnat sig när jag kört 2 ggr nu. Och risken är ju att alla mackor och det där flyger ut i vägen. Så jag tyckte ju att jag va skitsmart när jag kom på idén att låsa bilen...
Iaf..  När jag kom fram till stora höga tryckte jag på knappen (som låser upp bilen) och smälde igen dörren och gick bak för att öppna skåpdörrarna, men ah, dom va ju låsta. Så jag gick tillbaka till förarsidan på bilen för att låsa upp dom, men kom inte in i bilen för att den dörren va också låst och samma sak på passagerar sidan.
Så jag stog som sagt där och ryckte i dörren några gånger för att sedan gå in till hon som jobbade på Statoil idag och säga:
- Hej, kan jag få låna telefonen? Jag har låst in mina bilnycklar i bilen.
Hon kollade skit skumt på mig och frågade om jag va seriös, vilket jag var. Hon ryckte iaf tag på 1 kille och frågade om han kunde försöka hjälpa mig att komma in i bilen. Han försökte, men lyckades inte. Så jag gick in igen och lånade telefonen. Men när jag skulle ringa fick jag hjärnsläpp och kom inte på va telefon nummret till mamma, sandra eller bosse va. Så jag stod där ett tag och bara kollade på telefonen. Tills hon i kassan frågade:
- Får du inte tag på dom?
Då svarade jag skamset:
- Ehm.. Jag kommer inte ihåg telefon nummret, och mobilen ligger i bilen.
Jag fick stå där och tänka ett tag och tillslut kom jag på telefon nummret till kontoret, så jag ringde dit. Mamma svarade, och hon blev väl lite trött på mig, vilket jag förstår, men hon ringde iaf efter hjälp.

Satt iaf på där på statoil och väntade. Och hon i kassan frågade nästan varända kund som kom in om dom kunde bryta sig in i bilar. Alla som fick veta vad som hänt skrattade, och jag stog och skämdes. USCH! denna dagen har vart hemsk!!!!! Men sen efter ca 1 och en halv timma kom det 2 killar och hjälpte mig komma in i bilen. Blev så glad när dom fick upp dörren att jag stog och hoppade och klappade händer. haha. Slängde mig in i bilen och tog ut nycklarna.

Ja, det är väl ungefär det ända roliga som hänt mig idag. Jag har varit så jävla stressad så det finns ju inte, resten av mackorna jag skulle lämna va ju gött försenade. Och alla jag kom till frågade ju såklart varför jag va så sen, så fick stå och berätta allt för alla. PINSAMT!

Nu är jag iaf så jävla trött så jag ska faktiskt krypa ner under täcket en stund. Behöver jag
Senare ska jag iväg på kalas hos min kusin. Hon fyller år idag.

Mobba mig inte allt för mkt för detta nu, TACK!


Hej, jag hatar rubriker!

nu är jag iaf hemma. Har inte vart och tränat hela denna tiden utan va hemma hos Bianca en stund också.
Det va trevligt! De va meningen att vi skulle mysa med en obo'y men det blev inte så, vilket det inte brukar bli när vi bestämmer det. Haha, konstigt. jaja, en annan gång!

Träningen gick bra idag, blev inte så där jätte lång tid för pappa skulle ha bilen och jag ville sola också. Men en stund blev det iaf, och det känndes att man inte tränat på ett tag! Men nu ska vi försöka komma igång igen. Vill verkligen få bort lite fett jag har. Och då är det ju bara att ta tag i det och inte bara sitta hemma och klaga, right?

Nu ska jag faktiskt göra flätor så jag får lockigt hår imorgon. Det va ett tag sen nu!
Sen ska jag gå och lägga mig, är väldigt trött.


Väntar på pappsen

Just nu sitter jag och kollar på Smallville och väntar på att pappa ska komma hem. Ska nämnligen ta bilen till träningen tänkte jag. Vill verkligen inte cykla i det här vädret. Kallt och regnigt, usch! Nej tack till det alltså. Hoppas iaf på att jag får ta bilen annars sitter jag här i träningskläder helt i onödan.. Men det tror ja nog ska gå bra.

Han borde vara hemma vilken sekund som hellst iaf.

Vitamin dryck


Har ni testar dessa drycker? Jag gjorde det idag faktiskt. Har hört en massa bra om dom men trodde inte riktigt på det. Vet inte varför, gjorde bara inte det. Men den jag smakade på, vitamin focus, va faktiskt riktigt god. Så den när vi åker och tränar ska jag åka och köpa en ny, fast i en annan smak, vill testa lite olika. Men rekomenderar dom verkligen!
Hoppas att dom andra är lika goda som den jag drack förut :) Någon som druckit dom som har tips på vilken mer som är god?


off work

kom hem ifrån jobbet för typ en halv timma sen kanske. har suttit och läst igenom lite bloggar jag följer och sånt. Jag vet att jag är en blogg nörd nu, but i like it so just shut up!
Nu ska jag nog bara ta det lugnt iaf, slänga på någon film tror jag. Eller jag ska kolla på tv 6:s hemsida och se om dom lägger upp avsnitt där, missade ju Paradise Hotell som gick igår. Visste ni att jag fått en mejl där dom bad mig komma på uttagningen? Det är faktiskt sant. Men känner att det där är inte min grejj, en massa drama och skit hela tiden, usch! (vet att det förmodligen är många mer som har fått ett sånt mejl) Men tycker det är förbannat kul att kolla på faktiskt :P haha.

Ska iväg och träna med Biacna sen också, vid 4 typ?  Ska nog försöka ta upp det där igen. Slutade ju träna för att jag inte hade någon bil, men pappa kommer ju hem med bilen runt 4 varje dag så det är ju egentligen bara lathet. Är ju liksom bara att åka dit då, även fast det är skönare att träna när det inte är lika mkt folk där, men men, funderar iaf på att börja igen. Så vi får väl se hur det går med det..

Nu är det natten (för en johanna iaf)

Kom precis hem ifrån Bianca, va väl inte så jävla socialt där idag. Båda va skit trötta så ingen orkade väl prata antar jag :P haha. så kan det vara ibland.

Men nu ska jag lägga mig i sängen och kolla på Gossip Girl. Sen sova, eftersom det är Söndag idag så äre jobb imorgon. Orkar inte men va fan, det ger mig money! och det gillar jag ju!

Vaken nu!

Vaknade typ precis av att Bianca sms mig, bitch!
Ska käka lite frukost nu sen göra mig iordning och sånt, ta en dusch. Och sen blir det att dra iväg till bianca och tjata lite :)

Mer vet jag faktiskt inte än :P

back home!

Nu är jag hemma igen. Har verkligen haft skit kul hos Michaela, så jävla rolig person så det finns inte. Helt underbar!

Vi satte oss iaf och spelade wii. As kul vare, vi fastnade för tennis. Min gubbe va helt crazy, hoppade runt som fan och svinga de där tennisracket hela tiden. Kanske va tack vare mig? Förmodligen vare så, men kul va det iaf. Skrattade hela tiden.
Testade även på Boxning, och det va det jobbigaste. haha. Vi stog bara och slog i luften och skrek typ, helt hetsade. Men ingen utav oss fattade riktigt vad man skulle göra. Tryckte bara på dom där knapparna. Det va iaf också kul, men kämpigt. (jag vann!)

Sen tog vi även en prommenad i skräckland. Det va myspys. Tog lite kort där med, lägger kanske upp dom i bloggen senare. Det va ju med hennes kamera vi tog dom så jag har dom ju inte.

Men nu ska jag iaf gå och lägga mig, är trötter. Natti!
Tack för en superkväll stumpan <3

ps. Hennes lägenhet va SJUKT snygg!

Idol Tove.

Sitter hemma hos Michaela nu. Vi har suttit och kollat på en massa bh:ar ifrån Victoria Secret. Så jävla snyggt, vi ska beställa lite grejjer därifrån tänkte vi.

Hon började iaf prata om idol, och eftersom jag inte kollar på idol iår för jag tycker inte det är så bra. så ville hon visa ett klipp ifrån idol som va skit bra. På Tove Östman Styrke. Det va skit bra! Kollade igenom lite och hittade ett klipp till som jag gillade som fan. Det va med Elvis Presly - In the getto. Jag tycker att hon gör det skit bra. Så jag bestämde mig för att slänga upp dom klippen här!
Det första är den med elvis presly


Spola fram till 1.33 ifall ni vill slippa allt försnack

Här är klippet som Michaela visade, också väldigt bra!

ego


MIN HUMOR ÄR BÄST!

Lägger upp 2 roliga klipp med djur som pratar, så jävla kul! jag gillart!


Denna bara älskar jag! fyfan va jag dör när jag ser den! SÅ JÄVLA BRA!

På denna är det typ bara "night time, day time" dom är roligt, ni kommer fatta när ni ser den. Första djuret iaf. skrattar typ ihäl mig när jag ser dom! Så jävla bra!
MIN HUMOR ÄR BÄST!

Galet

Gick hem igår, eftersom Bianca va i stan. och jag va skit trött. Men när jag hade kommit hem och precis skulle lägga mig skickade hon sms om att hon verkligen ville hem och frågade om jag inte kunde köra. Pappa brukar ju bli grinig om det är en massa spring om natten så först tänkte jag skita i det. Men vet ju själv hur det är att vara någonstans och vilja hem men inte kunna komma hem. Så det slutade ju iaf med att jag hämtade henne och sov där också..

Nu har jag precis kommit hem. Ska hoppa in i duschen och göra mig iordning, gå ut med hunden och sen dra mig in till stan för att träffa Michaela. Hon har ju flyttat hit igen, viste ni det? :) Jätte kul är det iaf, jag va ju där förra fredagen, men då hade dom inga saker i lägenheten, så vi satt på golvet i deras vardagsrum och tjatade och käka pizza. Men det va mysigt det med. Ska iaf bli kul och se hur lägenheten blev nu.



Här är iaf min bitchiga vovve. Ja, hon är en bitch, hade hon vart människa hade många hatat henne tror jag. haha. men hon är allt söt ändå. Jag gillar bilden iaf!  Jag är fotograf ;)


hm?

Usch, är svin trött nu verkligen. Var meningen att jag skulle sova hos Bianca inatt men hon är i stan och jag tror att hon stannar där över natten så det blir väl inget av med det antar jag. Fast vill verkligen inte sova själv inatt, vet inte varför men det vill jag bara inte. Men antar att det får bli så ändå eftersom klockan är såpass mkt nu och sånt så känner jag inte för att ringa någon annan och kolla om jag kan sova där.. Så har ju inte så mkt till val liksom..


kärlek är bara för andra

snälla kan jag få gömma mig i dina ögon?
ta hand om mig, älska mig, bädda in mig i dina
ögonfransar & lägg dina ögonlock över mig som
ett täcke.

-Hur mår du?
-Vet inte.
-Varför vet du inte?
-För jag vågar inte känna efter.


Alla ben bryts av
någondu
gör tusen nålar
om mitt hjärta,
i samma sekund
tog tiden slut och
evigheten började.


-Jag tycker om dig,
jag blir glad av din
röst, inte för att jag är
är kär eller så.

-Ha inga förhoppningar
bara.

(dö)

du satte rosa ludd i min hals
nu kvävs jag
över mina ögon
ritade du hjärtan av mascara
nu är jag blind

du skrek kärlek för högt
nu är jag döv


förlåt för att jag älskar dig
jag är inte kär jag är inte kär


(nej)

och när jag ser
dig vill jag bara
gråta.
för du är så
vacker.
så jag vet
inte vad.
och när jag är med dig
drar jag tillbaka klockan
två timmar
jag tycker inte tiden är
så viktig när vi är tillsammans
men det tyckte du.

(fan)
men vet du?
du gjorde så jag
glömde bort vitsen
med att

le.

och nu tittar du
ner på mig där jag
sitter och försöker
se

söt ut
bakom tårdränkta
ögon.


förrästen!

Just det ja, har ju glömt av att berätta att jag va i skolan igår! :)  Skulle lämna tillbaka en bok som jag hade här hemma. Tänkte att jag kunde vara snällis och göra det.  Känndes jätte konstigt att vara i skolan igen. Kommer ihåg på studenten "jag ska aldrig mer sätta en fot i denna skolan!" haha, det gick ju bra. Nej men det va faktiskt kul.
Jag och Ronja vare som va där. Tog mig även en mintoboy när jag va där. och GUD va det va gott. Drack den varje dag i 3 år. loves it. Ronja tog något annat, kommer inte ihåg.

Men det va kul faktiskt :)

"anonym"


hm... Undra vem det kan vara? *host* ALICE!
haha :)


tröttis johanna

Är skit trött nu, och hungrig. Har inte käkat på hela dagen. men jag är för trött för att gå ut och ta mig något att äta. Så tror faktiskt att jag ska lägga mig i sängen, sätta på en film och sova några timmar eller något. Så jag orkar hitta på nåt skojj ikväll. Inte så jävla rockigt att vara hemma och sova på kvällen liksom. Så det tror jag att jag ska göra, lägga mig och sova. SKÖNT!

Är kanske fest ikväll också, men får se vad jag gör. Orkar inte vara bakfull, det är så jävlans segt! Men vi får helt enkelt se ikväll. Förmodligen blir det väl så. Fest alltså.
Eller någon som har nåt annat förslag?
film kväll kanske? ett gäng?
(med många personer alltså)

woohoowhow

Nu är FREDAG!
as skönt ju! Ska bara jobba till 12 sen hem till SÄNGEN :D yeyy !!
Fyfan va gött det är..

Ska iaf göra mig iordning snabbt nu, sen åka iväg till jobbet och dricka kaffe. herrå

Redan kväll? :O

Dagen har gått super fort, och jag har inte uppdaterat. (döh)
När jag kom hem ifrån jobbet kom Ronja hit med en gång, satt och tjatade en massa med henne och fixade nya naglar, blev riktigt nöjd denna gången faktiskt :) Kände att jag lyckades. Bild kanske kommer upp imorgon om jag orkar och inte har brutit av dom på jobbet, men dom är inte så jävla långa nu så kan ju hoppas på att jag inte gjorde det :)
Vi drog iväg och fikade med Ida förut också. Hon hade lunch rast så hon ville ha sällskap, så vi åkte dit. Snällt va? ;)
Dom tog en buffe, men jag hade redan käkat så tog en kaffe latte(<3) och äpplepaj. Mumma :D


När jag va uppe i dalarna var den snö på backen, fick vinterkänslor som bara fan. Mysigt faktiskt.

Inte dom bästa bilderna, men hade ju bara mobilen. Och tänkte att det inte är så kul att få med bilen på bilderna. Så det fick se hur så här ;)


Nu är iaf klockan mitt i natten för mig, så jag ska lägga mig och sova nu. Godnatt!

God morgon fuckfaces!

Känner mig inte lika trött idag faktiskt. Men det kommer väl sen när man åker den låna vägen till Göteborg antar jag.
Måste iaf dra nu så jag hinner dricka kaffe. För det ska jag fanimej ha idag! hejdå! :)

and thats that

Sitter hemma hos Bianca nu. Har precis käkat lite mackor, det va gott. Va asa hungrig, så det va ju perfa med lite mat:)
Vet inte riktigt vad som händer idag faktiskt, kanske ner och jävlas med fredde ? Vem vet.

Såg nu att lägenheten som jag sökt på agnesborgsvägen inte är färdig behandlad än, så hoppas på att jag får en visning på den snart. Skulle göra mig VÄLDIGT glad!  Men vi får väl se hur det blir.

Skönt!

Är hemma nu, slapp jobba till 5. Åkte hem vid 2, så det blev bara 2 timmars övertid. Vilket är skönt, för nu kan jag göra annat också. :)

Ska göra mig iordning nu iaf, sen ska jag iväg och hämta nicke på skolan. Han bad mig göra det, och tänkte eftersom han har vart så snäll och hjälpt mig med datorn så mkt så kan jag ju göra det :)
Sen blire väl att träffa Bianca, as always!
Men det är alltid lika trevligt att sitta och tjata med henne! Så det gör ju inget att det är ofta. Bianca är faktiskt en tjej jag inte vart vän med så jätte länge ändå, men ändå visat att hon finns där så fort man behöver prata av sig, och verkligen förstår vad man menar också. Och det tackar jag för <3  Har vart mkt det senaste så har vart skönt att lasta av sig lite.

yeye, får väl börja göra mig iordning nu så jag inte kommer försent ;) 

så jävlans trött

Undra hur jag kommer klara denna dagen om jag ska jobba till 5, är svin trött :(  Inte alls bra.
Men får hoppas att jag inte somnar bakom ratten bara, vore ju inte så jävla rockigt :P höhö

pust

Just det, ska förmodligen jobba till klockan 5 imorgon.. 5 timmar övertid, ifrån 4.00 - 17.00. Det blir en jobbig dag. Så folk får gärna undehålla med genom en massa sms. Va? sa jag det? hatar inte jag sms?  haha. jo. men något att fördriva tiden med iaf. Så förmodligen kommer jag inte träffa varken vänner eller blogga imorgon, blir nog att komma hem duscha och gå och lägga sig igen ifall det blir så. Vi får helt enkelt se imorgon.

Nu ska jag iaf sova,
Godnatt hoes!

Hos bangen

Sitter hos Bianca och dampar nu, har faktiskt ganska kul.. Fredde är här också, jag sitter och skriver med hans flickvän Alice på msn och han pratar med henne i telefonen. Men hon koncentrerar sig mer på att skriva till mig. Asa kul. Tycker jag. wohhooww ;D hahaha

Bianca sitter mest och hänger med ibland.
Fast jag ska snart ta tillbaka min telefon, dom pratar i den. Så ska jag dra hem och sova, det börjar bli natten nu. Iaf i min värld :)

JAG VILL PÅ BIO!!!

någon som vill gå på bio med mig?
Vill gå på:
new moon 20/11
2012
som redan har börjat gå tror jag?

Hör av er isf ;D

WAKE UP!

nu ska jag ringa och väcka Bianca! MOAHAHAHA!

Music baby!

Slänger upp lite bra låtar medans jag ändå är igång!





Och jag vet att det inte är nya låtar, men skitsamma dom är ju bra förde! ;)

Dagens outfit



Thats my look for today.


Sorry, glömde!

haha, glömde helt av att blogga igår.
Slutade iaf med att hela "onsjö-gänget" satt hemma hos fredde och tjatade, va riktigt trevligt faktiskt. Fruktansvärt länge sen alla va samlade på en och samma plats, så det va riktigt kul. Hoppas på mer sånt i framtiden, men det vet man ju aldrig.

Nu kom jag nästan precis ut ur duschen, har läst igenom alla bloggar jag följer också, vilket har blivit en del :(
Ska släna på mig kläder nu och sen ringa Bianca, ska dra bort dit och tjata lite.

Bianca är elak!!!


fuck

Sitter hemma nu igen. Har typ precis kommit hem. Är väldigt depp idag, kan inte säga varför men det kanske kommer senare.
Ska iaf till Bianca senare.
Nej orkar inte blogga, skriver sen herrå

Måndag morgon!

Nu är klockan 03:06, och jag masa mig precis upp ur sängen. Svin jobbigt känns det, vill inte upp. Känner för att dra täcket över huvudet och stanna där hela jävla dagen. Men det går ju inte tyvärr. Så nu ska jag göra mig iordning och vänta på att sandra ringer, sov hemma inatt nämnligen..Tjarå

Söndag

Är förbannat seg idag, men det är klart. Det är söndag, man är ju nästan alltid seg då. Eller jag är det iaf. Sitter hemma hos Bianca nu, kollar på Greys anothomys. Det är braigt. Ska nog snart hem och sova tror jag, är ju som sagt skit trött och sen ska jag ju jobba imorgon. Så då är det ju dags att gå och lägga sig typ nu? Men ska sitta här en liten stund till iaf. Sen drar jag hem.

Bilder från igår!

Här kommer lite bilder ifrån igår:)  Enjoy

Jonas, Nicke, Fredde, Alice och jag

Alice, jag och Amaell


haha, väldigt "söt" bild.. NOT!

Jonas och Nicke, som tycker något är väldigt roligt?

Liten bit av Jonas, En full Nocke och en Fredde sen Alice i bakrunden och en liten bit av Amir




hahaha!


Haha, Partey!

Så jävla söta

Bästa bilden som togs! haha så jävla cute
Tack för en super kul kväll alla <3

Wake up!

Vaknade ganska nyss, antar att man mår som man förtjänar idag. Känner mig verkligen cp segt. Och någon jävel har snott våra öl, cpungar! 

Idag ska jag ha en, tycka synd om johanna dag tror jag. Tycker jag behöver det, så alla jag träffar och sånt. tyck synd om mig idag!
Nej har inget mer att skriva just nu, hejdå


Hemma nu ..

Är hemma nu igen, skulle egentligen sovit hos bianca men det blev inte så.

Kvällen har vart rolig, en del krångel har det vart men i helhet har det faktiskt vart kul. Lite bilder har det tagits, väldigt "fina" bilder på min och Alice, kanske kommer upp senare när jag fått dom. De finns på Biancas kamera nu nämnligen, men ska allt försöka få tag på dom. Älskar bilder. :)

Men ska sova nu, Natti!

Dansk julmat = Mumma!

Det var faktiskt jätte gott med Dansk julmat får jag säga. Lite annorlunda än vad man brukar ha i sverige, eller helt annorlunda faktiskt. Men det va jävligt gott :)

Nu sitter vi och dricker och pratar, väldigt trevligt. Så jag ska väl inte vara osocial och sitta vid datorn kanske.
Det ser ju inte så där jätte bra ut.
Uppdaterar senare kanske :)

Dansk julmat

hm, Biancas mamma frågade precis om jag vill käka med dom, dom har bjudit in vänner och eftersom jag ska sova här tyckte dom att jag också kunde äta här. Jag va lite tveksam faktiskt, känns dumt att sitta och käka med folk när dom har bjudit hit folk liksom. Hej vaddå tränga sig på. Men Bianca sa till dom att jag visst skulle ha. Så nu ska jag käka Dansk julmat. Får väl se om det är något att ha. Spännande ;)

Johanna sais..


Dagens hiss får kesha - tik tok låten. Tycker att det är förbannat bra. En riktigt jävla party låt. Kan verkligen inte sluta lyssna på den. I'm in love! haha.

Sen vill jag faktiskt hissa ärliga personer. Personer som säger precis vad som tänker och tycker. Älskar sånna folk. Man ska inte vara rädd för att säga vad man tycker. Och det uppskattas när folk är ärliga. Så hissen går till er ärliga människor!


Dagens diss går till killar. Inte alla killar, men killar som ljuger och är svin helt enkelt. Killar som skyller på tjejen fast det egentligen är han som gjort fel. Men vill att det ska låta bättre för han. Det ska bli till hans fördel. Killar som försöker få tjejen att tro att det är hon som gjort fel, är det egentligen inte är det. (detta är syftat till en speciel person, som egentligen inte har något med mig att göra. Men han är ett as så han får den ändå) Eller egentligen kan man säga att jag menar falska människor, för det finns väl även en del tjejer som försöker få saker till deras fördel. Så dissen får helt enkelt till idioter.

äre fest eller?

Sitter hemma hos Bianca nu, ska dricka lite ikväll. Så det blir nog kul:)  Kunde inte åka till Kenny idag, han va sjukis. Det får helt enkelt bli en annan gång.
Vet inte riktigt vilka det är som kommer, det får vi väl se. Men Bianca behöver alkohol i kroppen idag, och det ska vi självklart lösa ;D

Godmorgon hoes!

Nu har jag vaknat, sov riktigt länge idag, och FYFAN va skönt det va. Helgerna är fan uppskattade när man jobbar som jag gör. Fast ska nog börja sova på Fredagen direkt när jag kommer hem, så jag är lite piggare på kvällarna. Får nog testa det tror jag..

Morgonens syslor:

Så nu hoppar jag in i duschen, hejdå!

Back home..

Blev ingen uppdatering ifrån Sabine, så tar det nu. Har iaf vart mkt trevligt. Har kollat på Drakarnas Rike, jag gillar den filmen. En braig film.. Den gick på 6an idag. Måste bara säga en sak, HAT ÅT REKLAMER!!
usch. så jävla segt. Men iaf, har iaf vart trevligt.

Och nu är jag en trötter tjejer.. så ska sova om en liten stund. Nattii!

Movienight!

Ska ha filmkväll med Sabine idag. Ska bli mysigt, tjej kväll :)
Har ingen aning om vilken film vi ska se eller något, men sånt löser sig ju alltid.

Men nu ska jag åka, uppdaterar kanske därifrån. kyss

Sveriges roligaste skämt..(?)

Jag lyssnade på NRJ imorse, och där berättade dom att Sveriges roligaste skämt har utsetts av någon tidning. Dom har tydligen gjort någon undersökning och folk har röstat osv. Detta har dom gjort i flera länder.
Så här går skämtet iaf:



En Stockholmare hade precis fårr sin jacklicens. Han åkte ner till skåne för att skjuta några ankor. När han stod och väntade på ankorna så var det en bonde som stod och kollade på. Stockholmaren såg några ankor och skjöt och träffade.
Ankan hamnade utanför jacktområdet och ner på bondens mark.
Stockholmaren spang dit för att hämta ankan men bonden hann före.
Stockholmaren frågade snällt om han kunde få tillbaka ankan. Men bonden sa nej. Stockholmaren började argumentera. Då föreslår bonden att eftersom båda vill ha den, ska dom lösa tvisten med en gammaldags hick-kick.
"Jag sparkar dig så hårt jag han i grenen, sen gör du samma sak emot mig." förklarar han. "Den som skriker minst får fågeln"
Stockholmaren tvekar men han vill ha ankan så han går med på bondens förslag.
Så Bonden sparkar Stockholmaren mellan benen, som faller ihop på marken. Tjugo minuter senare, när han äntligen lyckas stå, flämtar han, "Min tur."
"Nej, säger bonden, jag har ångrat mig. Du kan behålla anka."


Jag vet inte, men jag tyckte nog inte denna historien va så där jätte kul.. Men sen är ju jag lite mer av den "dåliga" humorn stilen.
Jag gillar mer dom här historierna om 2 kossor som är ute och flyger. Sånna där historier som är så jävla dåliga så dom är bra. Det är mer min smak.

Gillade ni skämtet?


Fick precis...

... en fråga utav någon Sara.
Hon frågade hur man gjorde en sån header som jag har.

Det är iaf väldigt simpelt faktiskt. Jag har enbart använt mig utav en pensel. Alltså, hela "smoken" som jag har är ett pensel tryck, men jag har ju 2 olika färger, så därför gjorde jag 2 olika lager, och la dom på varandra och ändrade färg så det blev dom 2. Rosa och Svart. Sen det andra är ju bara mitt namn en undertext och en bild. Så det är väldigt lätt fakiskt. Kanske inte är så jävla bra på att förklara men jag försökte iaf.
Programmet jag använde mig utav är PhotoShop!

(ps. gick inte att komma in på din blogg, därför svarade jag här)

Fuck!

Det är konstigt, hur snabbt allt kan vända.
Ifrån att ha allt framför sig, planer, tankar, förhoppningar.
Till att se allt bara rasa..
fuck

Torsdag

va på gymmet förut... fyfan va duktig jag känner mig. Jag har gått på rullbandet i typ 30 min, sen har jag tränat som fan. Det är så fruktansvärt jävla gött att träna, man känner sig verkligen nyttig och duktig. Va där jätte länge. Finns nog ingen som är så duktig som jag är!
... och solade.


Får nog ta tag i det där med träningen igen tror jag. Har änna kommit bort i intet lite nu. Så det får helt enkelt bli nya tag igen!

Just nu väntar jag på att Sabine ska höra av sig, hon skulle komma förbi en stund och ta en cigg med mig. Trevligt. Så jag tror jag ska sätta på mig lite kläder nu, så jag inte sitter nästintill naken när hon kommer. Vore ju inte så lyckat kanske..


yeyy

äntligen, nu har jag bokat tid för solning, 12:30.  Slutar om 5 min så det blir att åka dit med en gång. asa skönt! detta ser jag fram emot, riktigt kallt ute idag!

har faktiskt sett årets första snö idag (som jag sett då). Och så har jag käkat lussebulle, lite tidigt men blev så sugen när jag såg dom på Statoil i Spekeröd. Så jag köpte en. hihi. God varen!

Bianca ville

Bianca har klagat på att jag aldrig skriver i bloggen på morgonen när jag går upp. Så nu gör jag det, för hennes skull.

Jag är trött som fan, vill bara in och lägga mig i sängen igen. Ont i kroppen, du vet så där ont man kan få ibland när man vaknar, stelt typ. har ni haft det så någon gång?

Ska snart dra iväg till jobbet och sätta mig i min iskalla bil och köra till Göteborg. Är en kortare runda idag, och det är faktiskt skönt. Som sagt svin trött. Men det lättar väl på sig senare förhoppningsvis.
Nej, nu ska jag ta en kaffe och en cigg, försöka vakna lite..

Nöjd nu Bang?


Egen BlogLovin ikon!

Nu har jag gjort en egen ikon till bloglovin. Ganska enkel men ändå...
Hade inget bättre för mig så varför inte pilla med lite små detaljer på bloggen liksom.

Detta är resultatet iaf:


blev ingen solning idag heller :O

Nej, det blev ingen solning idag heller, har ringt Sportlife som en galning men inget svar. Så jävla störande. I trollhättan är det nämnligen bra om man bokar tid innan man åker dit, så att det inte blev som igår. Allt va upptaget. Men jag fick iaf inget svar, och Sandra skulle iväg och hjälpa till lite på jobbet. Så det total sket sig idag med.. Helvete!  Jag som är så jävla sugen på att sola.

Har legat i sängen hela dagen och bara kollat film/TV. Har vart nära på att somna flera gånger men klarat mig ifrån det. Blir verkligen skit trött efter jobbet, kämpigt som fan. Men kommer väl in i det snart. Förhoppningsvis.

Onsdag

Är hemma nu. Ska boka solningstid till mig och min syster, så vi slipper åka hem igen för allt är upptaget. Så idag BLIR det solning iaf! ;D skönt det. Ska snart hoppa in i duschen och sen ta mig något att käka. Är fruktansvärt hungrig, så det kanske blir att äta först? vem vet. inte ni iaf.

Och sen måste jag bara säga att jag har blivit besatt i den där jävla låten jag la upp igår. Så fruktansvärt jävla bra. lyssnar på den non-stop haha! Favoriten just nu alltså..

YEESS!!

nu ringde hon, johanna får sova :D 
God natt !

pust...


JOHANNA ÄR TRÖTTIS!!

Sitter här hemma och är AS trött, vill bara lägga mig. Men ska ju sova hos Sandra inatt igen så jag väntar bara på att hon ska ringa och säga att hon är påväg hem..
hoppas hon ringer snart. Fast fan, orkar inte vänta på det. ska skicka ett sms nu! och kolla vart hon är eller om hon har glömt bort mig, det händer ibland.

No, the party dont stop until I walk in

Dont stop, make it pop
DJ, blow my speakers up
Tonight, Imma fight
Til we see the sunlight
Tick tock, on the clock
But the party dont stop
Woah-oh oh oh
Woah-oh oh oh


just det ja!

Glömde ju berätta att jag fick beröm på jobbet förut, eller ah. En kille som jobbar på Statoil i Trollhättan hade vart i Tösse och pratat med dom där, och dom hade diskuterat hur trevlig jag var och hur mkt bättre jag/vi är en dom som körde innan. Är faktiskt lite kul att höra! Att det man gör uppskattas!

Kände bara att jag va tvungen att skryta lite ;)

blev inget

Blev aldrig att åka och sola, eller ah. vi åkte dit, men solarumen va upptagna och det fanns inte tid förräns 17:30. Så vi sket i det och åkte hem ist. Så nu sitter jag här, svin trött. men älska låten med kesha, as grym!
Gillade ni den? Jag gillar den iaf. Nej helt onödigt att sitta här och skriva en massa skit, för just nu har jag inget att berätta. så jag slutar nu.

ska iväg och ta en 20 minutrare

Ska iväg med min syster och sola nu, har förövrigt fixat till naglarna, för dom som bryr sig om det.. Men ja, som sagt, ska iväg och sola. ska bli förbannat skönt faktiskt!  Kommer nog somna tror jag, men skitsamma.

2 favoriter just nu




mmh, me like!

Tisdag

Hemma ifrån jobbet nu. Har vart så jävla trött så det finns inte idag. Men så kan det vara vissa dagar tyvärr. 2 av mina naglar gick av på jobbet idag också :( (har gjort egna lösnaglar) Men som tur är har jag många mer här hemma så det är bara att göra om dom 2. Så det löser ju sig ändå. Ska försöka få dom bättre än vad dom va innan också, för det blev inte så jävla lyckat denna gången faktiskt.

aja, ska sätta igång nu iaf.

i gotta feeling

Sandra va här förut med millie, fan vilken söt unge måste jag säga!! (bebis) Hon satt och diggade till min musik, skit söt verkligen!! haha.

Sen har sabine precis vart här en sväng, tjötade lite granna sådär. Fast hon drog hem för hon va hungrig, får väl se hon kanske skulle komma bort senare igen. Men det märker vi.  Jag har fortfarande ont i magen :( inge bra alls ju.
får hoppas det går över snart!!

min mobil är skrot!

Min mobil börjar verkligen sluta fungera. Man hör typ inget alls i den när man pratar, en del gånger iaf. Och sen inatt så ställde den om tiden och datum så imorse väckte sandra mig och frågade om jag inte skulle upp. Jag trodde klockan va 2 för det visade min mobil. men nejdå, klockan va över 3. Så det va ju bara att gå upp.. Tur att jag sov där iaf, annars hade jag försovit mig. Ska fan köpa ny mobil nästa månad. Denna kan man ju inte lita på längre..


Måndag

Har precis kommit hem ifrån jobbet nu, är jävligt skönt att vara hemma faktiskt för jag mår illa. Och har gjort det hela dagen, så jag ska ta en må-illa-tablett nu och hoppas att det går över. Senare idag vet jag faktiskt inte vad jag ska göra, mer än att åka iväg och sola. Det ska bli förjävla skönt faktiskt.. Men annars är inget bestämt.
Ska väl bara ta det lugnt tror jag.

Förrästen har jag inte klarat av att hålla min "hemlighet" hemlig längre. Så kan lika gärna säga det här. Jag har sökt till lägenheter nu och har jag tur så flyttar jag hemifrån i början av januari. Så håll tummarna för mig nu ;D
Vore så jävla skönt att flytta, få eget och kunna göra precis vad jag vill. Ska bli jävligt kul att inreda också. Gud vad jag längtar och hoppas!
Ska bli mysigt att få hem min älskade izor också.

Nu ska jag lägga mig i sängen och kolla på tv ett tag. Skriver kanske senare :)


some days are harder than others

jag är trött.
och det är allt jag har att säga..


sover hos syrran inatt.


Seeeg!

Usch och fy vad seg jag är idag! :( Har precis kommit upp ur sängen och tagit en dusch, det va förbannat gött kan jag säga.  ska slänga på mig lite kläder nu och dra ut ett tag tror jag. Kan inte ligga hemma hela dagen liksom. Måste göra nånting!

jag glömde min halsduk :(

Fan också, jag glömde min nya halsduk på festen igår, men ska åka och hämta sen senare. Väntar bara på att rosa ska svara.
Det var iaf jävligt lyckat igår får jag säga, jag kanske drack lite för mkt. Eftersom jag somnade på golvet. Fick iaf låna sängen sen ett tag. Haha, åkte hem ganska tidigt har jag för mig?  typ vid 1 eller något. Kommer inte riktigt ihåg..
aja, det va lyckat iaf!


RSS 2.0