Giant George

Hörde på radion imorse om en hund som va 1,09, i mankhöjd och väger 111 kilo. Tyckte det lät helt sjukt så när jag kom hem idag så kollade jag upp vad detta va. Hittade några bilder på hunden och han är ju sjukt stor!
Helt galet att en hund kan bli så stor. i artikeln jag hittade står det att han äter 50 kilo hundmat i månaden, Det blir ju inte billigt direkt att betala den maten.
Giant George, som hunden heter, är en Grand Danios och är bara 4 år gammal.
Ah, kolla bilderna så får ni se själva hur stor hunden är:



Jävligt söt ändå!! :)


Tisdag

Känner att jag börjar tappa kollen på vilken dag det är? Fick sitta och tänka en stund innan jag kom på att det faktiskt är Tisdag. Knepigt! Men så kan det vara ibland.

Idag vet jag inte riktigt vad som händer, ska nog bara ta det lugnt. Tror att totte ska komma hit sen också, så det blir myspys, kanske lite legend of the seeker också, va ett tag sen vi såg på det nu tror jag? :P haha
(johanna med kollen) Han har ju fått jobb nu också :) Ska skotta eller något, så även han jobbar 7-16 hela hans lov nu! moahahaha! Nu får han veta hur det känns att slita varje dag. haha. Kanske inte behöver känna mig så tråkig varje dag efter jobbet nu då, eftersom han kommer vara lika sleten som jag! :D haha.

Nej nu ska jag lägga mig i sängen och glo på tv ett tag. och hoppas verkligen detta jävla vädret försvinner snart. GE MIG SOMMAR!!!!!


awe, längtar!


Vädret?

Va fan är det för fel på vädret? Det är åt helvetes mycket snö nu, skit äckligt att köra i.

Va hos sabine en stund förut. Satt där i några timamr och tjötade, sen åkte jag och totte hem till Fredde och kollade på någon störd jävla film, helt sjukt va det. usch usch..
Sen när vi skulle hem så hittade jag inte mina nycklar, då kom jag på att jag använt dom hemma hos sabine för att öppna en dricka, så jag hade ju gölmt dom där. Vi fick ta bilen och åka iväg till Sabine igen, och hon bor ju i Vargön nu. Först hade bilen blivit insnöad så det va as jobbigt att ens komma ut ifrån parkeringen. Typ fastnade hela tiden. På vägen dit så såg man inprincip ingenting, det snöade så förbannat och vägarna va ju åt helvete typ. Såg 3 - 4 bilar som hade fastnat. Men jag klarade mig som tur är.

Nu är jag skit trött så ska lägga mig i sängen med Totte och sova. Natti!

jag ju ! :/


herre gud vilken snygging


Fredag juu!

NU är det äntligen helg, och fyfan va gött det är. Har kommit hem nu och duschat och gjort mig lite fräschare. Gött vare iaf! Nu sitter jag och väntar på Totte, han är segast ever kan jag ju säga!
Fredde skulle komma hit också, men en film va viktigare -.- BORING!
Sitter iaf nu och lyssnar på min "Happy Face" lista, jag gillar den. Har bara samlar massa musik JAG blir glad av. haha :) super ju! Så nu är humöret på topp.

Har tagit lite bilder idag också. höhö, sånt man gör när man inte har något bättre för sig typ. Funderar på att sätta mig och grejja lite med designen till bloggen, ah, det tror jag det får bli faktiskt!


FREDAG KLAPPKLAPPKLAPP, FREDAG KLAPPKLAPPKLAPP, FREDAG KLAPPKLAPPKLAPP!!!!

Yeyyy, idag är det Fredag, dsv HELG! Fyfan va gött. Hela veckan ser man fram emot helgen, och när den kommer blir man as glad. Nice nice nice. Nej nu måste jag dra mig, Sandra kommer och hämtar mig nu. Hejdå

Torsdag

MorrnMorrn!
Idag vaknade jag upp och kände mig helt snurrig i huvudet. Tror jag håller på att få en rejäl förkylning, KUL!? not...
aja sånt kan livet va.
Ska iväg och träna sen också. Och jag vet, man ska inte träna när man är förkyld. Men nu har jag inte tränat på hur länge som hellst så jag vill göra det ändå!!! Så om jag inte ska ha en hudvårdsklass sen ikväll så ska jag träna :) funney.

 

The day.

Summering av dagen då.
Har egentligen inte gjort så mycket faktiskt, jobbade ju ifrån 07.00 - 16.00. Like always. Sen när jag kom hem så kom Sabine förbi en stund. Det va egentligen meningen att jag skulle åka och träna med Michaela idag också men det blev inte av. Så Totte kom hit en stund förut efter Sabine hade åkt hem, och så hade han köpt med sig en godispåse till mig med enbart mitt favorit godis. (sånna där klumpar, om någon fattar vad jag menar). Jätte snällt faktiskt. Sen va han här en stund, kollade på ett avsnitt av Legend of the seeker. Och sen blev klockan 10 så han drog sig hemmåt.

Nu håller jag på att göra mig klar för natten, har ju massa olika natt produkter nu som jag ska använda mig utav så det tar en liten stund att komma i säng, men det gör inget. För vem vill inte ha ett snyggt ansikte?
Nej nu ska jag lägga på den sista fuktkrämen sen blir det sängen. Ska ju trots allt jobba imorgon igen. Nattinatti

Onsdag.

here we go agen..
Nej men dagen slutade inte lika bra som den började igår. Men thats life i guess.
Idag har jag heller inte samma glada flummiga känsla faktiskt. Men jag får väl göra det bästa av situationen. Men känner ju verkligen inte för att jobba idag. Men det ska jag göra ändå.
Nu ska jag fortsätta göra mig iordning, skriver när jag kommer hem. hejdå

ingen mer matte idag

så, nu har jag räknat klart för idag. Men jag avslöjar inget nu. För jag har inte bestämt mig till 100% på att jag ska ha just det, eller om jag ska ha bara det, eller hur det blir riktigt. Får iaf fundera lite på det innan jag gör det klart. Måste få reda på mer frågor som jag har osv. Men detta ska nog bli bra får jag tro :) Ska som sagt bli väldigt roligt iaf!!

Har även fått köpt en kalender nu också, så att jag kan hålla bättre koll på när jag har bokningar osv. Så nu ska det bli ordning och reda.

Nu när jag är klar med all matte så vet jag inte riktigt vad jag ska göra faktiskt. Tror att det blir att läsa på mer hur man använder produkterna och sånt. För dom kommer nog inte sluta spela för att vara sociala emot mig skulle jag väl inte kunna tro, dessutom är det bra att kunna så mycket som möjligt. vara lite förberädd. Så det får nog bli så :)

Matte är absolut inte min grejj

Just nu är jag hemma hos Nicke. Han och Totte spelar wow, och jag ligger i sängen och försöker komma på något bra erbjudande jag kan ha nu 1 månad ungefär så jag kommer igång lite. Men matte är absolut inte min grejj. Jag har ju inte alla priser klart för mig. Så jag sitter och räknar med moms och procent och sån skit. Och jag får inte riktigt ihop det faktiskt. Så just nu ligger jag och väntar på att Totte ska få en sekund ledig så han kan hjälpa mig lite.
Får väl se vad erbjudandet blir. Det kommer jag iaf lägga ut när jag fått klart det. Och ska även försöka fixa min nya kategori då. Så det blir lättare att hålla koll på allt. Aja, får fortsätta räkna nu. Önska mig lycka till :)

Ken Ring - Nu måste vi dra



Måste bara slänga upp en bra låt innan jag börjar städa. Är på super bra humör idag, och denna låter blir jag ännu gladare av att höra :)

Nej, nu har jag inte mer tid för att sitta här. Städningen väntar.  Seeya!

Tisdag

Har vart ledig ifrån jobbet idag, skulle på ett Mary Kay möte. Eller ah, inte möte utan utbildning. Om deras produkter osv. Så nu kan jag lite mer om hur produkterna fungerar, och det kan ju vara bra om man ska börja jobba med det. haha :) Tycker iallafall detta ska bli jätte roligt, och jag kommer fixa en ny kategori som kommer heta "Mary Kay" som jag kommer skriva upp lite erbjudanden osv på. Så den kan ju vara bra och kolla på för er som är intresserade! :) Ska även byta ut designen lite tror jag. Men det kommer nog ta en stund.

Nej nu ska jag städa upp här, ser ut som helvetet själv! usch och fy. haha :)
Skriver senare!

MorrnMorrn!

Då va det jobb igen. Sitter nu och väntar på att Sandra ska hämta mig.  Orkar egentligen inte jobba men har ju inte så mycket till val. Usch drömde en mardröm inatt också :( Det va inte så mysigt faktiskt. Idag åkte Patty hem också, eller ah, inatt vid 3 åkte dom typ. Tråkigt Tråkigt.

Nej nu ska jag borsta tänderna så det är klart, hejdååå

puss!


baby och jag.

Nu är det sova time för Johannes, nattinatti!


jag vet om att dina ögon är gröngrå

det trippar änglar i dina ögon
änglar som kastar ljusblå
sockervadd efter sig.
och dom fnissar tyst
utan att skratta.

sköra vingar fladdrar omkring
i dina ögon.
färglösa vingar gjorda av prisma.


Du är min glittertuss, du vet bara inte om det.
Du gnistrar.

din öronsnibb mot mitt nyckelben
mitt huvud mot din hals
&
dina fingertoppar som drar mitt hår
bakom örat.

du kommer föralltid bli mina ljusa toner
i livet


och vet du en hemlighet?
det är bara jag som vet att dina
ögon mörknar till midnattsblå
om natten


Alla Hjärtans Dag!

Det är alla hjärtans dag idag, eller ah, dagen är slut. Men den har jag iaf spenderat med Totte. Vi har inte gjort något speciellt faktiskt. Bara legat och myst hela dagen, och jag tycker det har vart bra faktiskt. Så jag är super nöjd med min alla hjärtans dag. Har ju aldrig riktigt haft någon att fira den med förr så det har vart super bra :) haha.

Igår va vi hemma hos han ett tag, dom hade lite förfest där för att hans syster jessica och hennes kompisar skulle på någon fest på Quality Hotel. Sen efter det drog vi till Michaela, typ vid 10 11 någon gång. Så det blev ju ganska sent haha. Men vi spelade iaf UNO och hade kul. Alla blir typ hatiska emot varandra när vi spelar det, skit roligt!!Jag förlorade inte denna gången iaf, det gjorde Michaela :P haha. Fast det va inte långt ifrån att jag gjorde det.

Har tagit massa bilder också, men hittar inte sladden till kameran så kan inte lägga in bilderna i datorn. Är det ett tecken på att man måste städa rummet kanske? Ser förjävligt ut här igen.. pust!!

Onsdag

Nu är klockan 06.35 och jag ska snart iväg till jobbet. Är skit trött för jag vaknade för typ 5 minuter sen. Råkade bara klicka bort alarmet hela tiden. Jag är väldigt bra på att klicka bort mitt alarm på morgonen, därför sätter jag på typ 4 - 5 st varje kväll så jag säkert kommer upp på morgonen. Fast ibland lyckas jag inte ändå haha :P
Nej nu ska jag ringa Sandra och kolla så hon har kommit upp idag.

Pussoch hejjs, ha en bra dag!

Mary Kay!

För er som inte visste det så har jag börjat sälja Mary Kay's produkter. Dom har allt ifrån ansiktsrengöring till smink, och parfym. För både killar och tjejer! Vill ni boka en tid då ni får testa ansiktsrengöringsprodukterna är det bara att höra av sig till mig så bestämmer vi en tid som passar. Att testa produkterna är helt gratis. Och personligen tycker jag att dom är super bra!



Är ni intresserade av att testa produkterna kan ni nå mig på min mobil
070-4068168
eller min mail
[email protected]
Ni kan även kolla och läsa mer om produkterna så kan ni göra det på
www.marykay.se


Alvin och gänget 2

Kollade precis på alvin och gänget 2. Tyckte den va bra faktiskt! Jag gillar dom 2 filmerna, tycker dom är skit söta!! :D  Så folk som gillar söta filmer då rekomenderar jag den! Theodor är lätt min favorit iaf!! :D



Nu blir det snart att lägga sig i sängen och sova! Måste ju jobba imorgon igen. Man får väl försöka se det posetiva i det hela. Jag får ju pengar, och utan pengar så hade jag ju inte kunnat åka till ex London med Ronja. Förrästen Har jag berättar det? Jag har iaf bokat resa till London nu om jag inte redan skrivit det. Så den 4 mars åker jag och är borta över helgen. Ska bli sjukt skönt att komma iväg ett tag. Från Sverige osv. Är iuf lika kallt och jävligt där kan jag tänka mig men det är ju iaf ett annat land, vilket är bra! haha. Ser iaf verkligen fram emot den resan och det är inte långt kvar nu! YEYY!!


..


Tisdag

Är inte lika trött idag som jag brukar vara, är på flumm humör men är fast i min lägenhet. Trodde Totte skulle komma hit idag men så blev det inte. Så jag tänkte åka iväg till Sabine, men pappa skulle ha bilen och han skulle vara borta länge tyvärr. Så jag vet inte riktigt va fan jag ska hitta på idag. Det är lite segt faktiskt. Spec en dag när man vill hitta på något kul, annars är jag ju alltid så förbannat trött på veckodagarna. men men. Det kommer mer dagar! Kanske lyckas få hit någon som kan sitta och hålla mig sällskap! :)

haha btw, va på polisstationen förut och hämtade mitt pass. Och så skickade Sabine sms till mig jag tyckte det va lite kul så här lät det:

Sabine(sms): Ring då :)
Jag(sms): Är hos polisen nu. Ringer när jag är klar
Sabine(sms): Polisen? :-O
Jag(sms): ja, det har hänt lite grejjer. Förklarar sen
Sabine(sms): !? Ring så fort du är klar!
Jag(sms): Ska. Kan ta en stund.

När jag fått mitt pass (som sabine inte visste om att jag skulle hämta) ringer jag upp henne

Sabine: Vad är det som har hänt?
Jag: Nej, jag vet fan inte. Ringde Totte förut och han bad mig hämta han hos polisen. Och nu är jag här men jag får inte reda på vad som hänt eller något.. Dom sa att dom skulle prata med han lite innan dom kunde släppa han.
Sabine: men va? va fan!?!?
Jag: Ah jag vet, helt sjukt!
Sabine: Jävla fitteri!!
Johanna: HAHAHAHAHA, jag skojja jag hämtade bara passet.
Sabine: Fan jag hatar dig!!!


Jag tyckte det va skit kul eftersom hon verkligen trodde på det! jag trodde inte att hon skulle göra det nämnligen. Hon tyckte som sagt inte att det va kul alls! Men men, sånt får man ta ;) höhö

Lördag kväll

Segt Segt... Händer inte så mycket ikväll faktiskt. Sitter hemma hos Nicke nu, dom spelar wow. Så har iaf fått Robins bärbara dator att sitta vid, men nu börjar det ta slut på saker att göra faktiskt.. Har läst igenom alla olästa blogg inlägg jag har, jag har fixat farmvill, har kollat bdb osv osv. Alla mina tidsfördrivs sidor är redan färdig kollade. Så jag vet inte riktigt vad jag ska göra nu. Får väl sätta mig framför jesper.nu eller något och spela någott halv roligt spel kanske. Får se.


Fredag

Är sjuk idag... Har sprängande huvudvärk och mår illa. Inte bra alls. Hatar verkligen att vara sjuk. Men det fick bli att stanna hemma ifrån jobbet idag. Så denna dagen har jag spenderat i sängen och sovit typ.
En propp gick förut också så kunde inte använda mig utav datorn. Tur är att TVn fungerade annars hade det blivit tråkigt!
Och det är jävligt tur att man har någon hemma som hjälper än fixa problemet. awesome! Pappa är bäst!!

Ikväll vet jag inte vad som händer. Blir väl att kolla på film eller något, ta det lugnt iaf! Får väl se ifall Totte hör av sig och kanske sover här.. Men jag vet inte!

Pusshejjs

Musik

Owl City - Fireflies


The Steve Miller band - The joker


Lazee feat. Neverstore - Hold on



Lite av favorit låtarna just nu :)

Måndag

Är hemma ifrån jobbet nu. Fick jobba halvdag idag. Riktigt skönt faktiskt, anldeningen är att jag ska iväg till ett möte med Mary Kay sen. ska vara där klockan 6, men eftersom mötet är i Göteborg och man ska "se bra ut" så kände jag att jag kanske inte riktigt har tid att komma hem halv 5. Så tog ledigt halva dagen.
Så nu ska jag hoppa in i duschen och sen börja göra mig iordning :) Detta ska bli riktigt roligt :D

RSS 2.0