Måndag

Sitter hemma nu, pappa ska snart dra iväg och bowla, så jag ska passa chillisen. Vi kanske ska gå bort till Totte sen men han pluggar nu och då är det faktiskt inte så där jätte kul att sitta där borta. Ska iallafall ta en dusch nu snart, ska bli riktigt skönt faktiskt :)

Jag har blivit helt besatt i facebook-spel. Inte bra inte bra. haha, eller det gör ju inte så mkt egentligen. Men nu spelar jag en spel som heter "fish a fish" helt meningslöst spel och egentligen kanske inte så där jätte roligt. Men jag har fastnat för det. Så kan det gå. haha.

Nej nu ska jag nog hoppa in i dsuchen och bli lite fräshare! byyye

Onsdag

Wooow, johanna skriver ett inlägg...  Har blivit sjukt dålig på det faktiskt. Men men, så kan det vara. Ni får klara er ändå. För jag jag ju så ooootroligt många läsare... not... höhö. aja.

Idag har det vart fullt upp hela dagen. Kom precis hem ifrån att ha jobbat. Jobbade ju på Trelog 7-4. sen har jag haft en hudvårdsklass. så det är väl inte så jätte jobbigt ändå men man blir trött eftersom jag inte vart hemma och tagit paus emellan.Men det gick allt bra ändå.

Nu ska jag nog bara ta det lugnt iaf, slänga mig i sängen och kolla på tv eller något, kommer nog somna ganska fort idag för jag sov jävligt dåligt inatt + att jag hållt igång hela dagen. Kanske är bäst att ta bort smink och skit innan jag lägger mig kanske. Är skönare också. Så får det nog bli tror jag :)

Nu ska jag se ifall Sabine kommit hem och vill ta en telefoncigg med mig. puss och kraaaaam


uuuuh!

inatt vaknade jag av att jag fick ett sms av Sabine. Precis när jag slog upp ögonen så såg jag en JÄTTE stor, verkligen skit stor spindel krypa på min kudde. Jag fick sån jävla panik att jag flög upp ur sängen och hamnade hyperventilerande på golvet. Va så jävla rädd. Trodde fan hjärtat skulle hoppa ur kroppen. Skit läskigt va det. Men som tur va såg jag bara i syne, fanns ju ingen jätte jätte stor spindel där. Vilket jag är JÄVLIGT glad för, men riktigt äckligt va det när jag såg det. usch usch!


Torsdag

Är hemma nu, har varit en lång dag. Jobbade ju med att låta folk prov smaka bröd i en affär idag. Va skit segt verkligen. Massa folk va jätte dryga så det va väldigt tråkigt faktiskt.
Efter jobbet åkte jag iaf till connys grav med Totte och Hooba. Tände ett ljus för han, va jätte länge sen jag gjorde det nu så kändes som om det behövdes.
Sen efter det åkte vi ut till vargön och så visade jag mitt hus där jag bodde förr. Va inte det roligaste kanske så vi drog hem till Totte. Kollade på tv och tjatade.
Nu sitter jag hemma och ska ta mig något att äta, har fan nästan inte käkat på hela dagen :( bara macka. Men orkar faktiskt inte göra iordning någon riktig mat nu så om det inte redan finns färdigt är jag rädd att det bara blir en macka nu också.

mysigt med gelisen

Blev som vanligt en kopp te, massa prat om allt och ingenting. Fick även en coolaburk som jag får tacka för. Det va mumma :) haha. Blev även spådd. Men allt verkade bra faktiskt :) Förutom Maj månad som verkade lite knepig faktiskt, men det skulle iaf lösa sig till slut och det är ju bra ;) haha. Men mysigt hade vi det iallafall, like always! Kul att träffa tjejen igen eftersom det va ett bra tag nu.

Nej nu ska jag nog ta och lägga mig i sängen och slappa tror jag. Är faktiskt ganska trötter. Gött iaf att jag inte börjar förräns 11 imorgon. I likie!


so good

Har kommit hem ifrån jobbet nu. SKÖNT!!! eller ah, har ju vart hemma ett tag, men har duschat käkat osv osv. Nu ska jag göra mig iordning och dra iväg till Gelisen. Va länge sen jag träffade den tjejen så det ska bli skojjsigt faktiskt! Har saknat na!

Nej måste nog börja göra mig iordning lite nu så jag kan åka så fort som möjligt :P 


Onsdag

Fan va jag hatar att gå upp så här tidigt nu! Och behöva gå upp och jobba. fyfan, va så jävla gött när man va i London och bara kunde gå ut och hitta på något kul ist för att jobba och slita. Men men, sånt är livet.
Ronja och Ida va här igår också. Vi planerar redan våran andra resa haha! Fast det blir en sol resa i maj. Jag ska tänka över min ekonomi lite först så jag inte gör något jätte dumt. Men fyfan va sugen jag är!!!

Nej nu ska jag dra mig, jobbet väntar -.-  herråå

Saker jag köpt



Har ju köpt saker till Sandra också, men hon har redan vart här och hämtat den. En tröja var det iaf. Hon gillade den som tur va :) Men detta är väl det jag köpt i London, kanske inte så mycket men det va det jag fick för pengarna jag hade med mig. Är ju inte billigt där direkt.


Så va resan över...

Nu har jag kommit hem igen. Hade det verkligen skit bra i London. Så jävla fin stad, så olik från här. Och fan va folk kör som galningar där! Och verkar så fruktansvärt stressade. Men jag och Ronja chilla. haha, typ alla gick förbi oss :P

När vi kom dit va det skit jobbigt, allt kändes så snurrigt och stressigt. Man ville bara till Hotellet och för att komma dit va man tvungen att åka tunnelbana i 55 minuter. AS segt verkligen. Och så va det något fyllo som satt och nästan spydde i våran vagn. Vi satt som tur va på andra sidan av vagnen. För det gick ju inte byta vagn när man väl va i den. Så det va jävligt segt att sitta i 55 minuter och höra på han. usch usch !!!  När vi väl kom fram så va det inte alls långt till hotellet, det svåra va väl att hitta dit. men det gick bra. Vi va där runt typ 10 kanske. och vi fick inte rummet förräns klockan 2. Så vi lämnade väskorna där och åkte iväg till ett aqvarium. Det va as coolt. Skit stora sköldpaddor och massvis med olika fiskar hajar m.m. Kändes verkligen som man gick i vattnet när man gick där. As fräckt va det!
Där va vi några timmar och sen åkte vi tillbaka till hotellet vid typ 4 - 5 någon gång. Gjorde oss iordning och gick ut på stan. Satte oss på en pubb och tog några driknar.

I Fredags åkte vi till Madame Tussauds. Där gick vi runt och kollade på massa kändisar och tog en massa fula kort! Det va as fräckt där. Man kunde gå in i något skräck rum, ett rum som typ spökhuset på lidseberg, bara det att spökena får ta på en och man fick se på en tv att dom typ jaga dom och skit, så jag och ronja va för fega för att gå där. Så vi gick vidare och kollade på mer vaxdockor ist!
Sen när vi va klara där så gick vi tunr på oxford street, den största shopping gatan. Det tog oss typ 2 timmar att bara gå ena gatan ner. Och dessutom missade vi en massa åt andra hållet. Så den gatan är väldigt stor, det va väl där vi tillbringade mest tid.

I Lördags så bestämde vi oss för att åka på Sightseeing. Och det sög verkligen! Dom knökade bussarna så fulla så man såg ju ingenting. 250 kr åt helvete kan man säga. Så det rekomenderar jag verkligen inte för någon som vill åka och se London. För man ser typ inget ändå. Nej det va inte bra. Så vi gick av bussen och fortsatte shoppa. Mest sovenirer osv.

I Söndags bestämde vi oss för att gå upp jätte tidigt för att vi skulle hinna med att shoppa mycket och bli av med alla pengar vi hade kvar.  Så vi åkte ifrån hoteller klockan 9 ner till oxford street. När vi kom fram så va klockan typ halv 10. Och då märkte vi att inga affärer öppnade förräns klockan 12. Så det va ju bara att sätta sig på ett cafe och vänta tills allt öppnade. Sen när det väl gjorde det så shoppade vi loss! (Bilder kommer sen) Vid klockan 2 så va vi färdiga, och hade nästan inga pengar kvar. Så vi drog till Hotellet och hämtade våra väskor och sen drog vi tillbaka till tunnelbanan och skulle gå på. Men det va ju bara det att bara Ronja han gå på, för när jag skulle gå på så stängdes dörrarna precis framför mig och åkte iväg. Så jag stog där helt själv och kollade på när ronja åkte iväg. Fick verkligen panik för telefonerna funderar inte där. eftersom man är under jorden. Men jag hoppade på nästa i hopp om att hon gått av vid nästa station. Och det hade hon som tur va. Vi fortsätte åka emot flyget men fick gå av halvvägs och åka buss en bit och sen gå av bussen för att fortsätta åka tunnelbaka. Skit segt va det. En resa som skulle tagit oss 55 minuter tog ist 3 timmar. Är jävligt glad att vi åkte soppas i tid så vi hann med flyget hem ändå.

Har iaf haft en sjukt rolig resa och har inte skrivit med allt vi gjort för det orkar jag inte. Detta är ju en sammanfattning iaf :) Så nu vet ni.

Dags att göra London osäkert!

Nu drar jag iväg till London! Hej då, ses när jag kommer hem.

Onsdag

Håller på att städa hela rummet i brist på saker att göra. Ska ju åka till London inatt så har tagit ledigt ifrån jobbet idag. Tänkte packa och sånt så jag verkligen får med mig allt. Men så sitter det ett lås på min resvästa som jag inte har någon nyckel till så jag får ju inte upp skiten. Så nu väntar jag på att Totte kommer hem så jag kan börja packa, han ska nämnligen få bryta upp låset åt mig!

Städningen är typ klar så jag funderar allvarligt på att möblera om i mitt rum, kommer nog inte bli så jätte stor om möblering, bara flytta några möbler lite. Måste nämligen ha något att göra eftersom jag börjar bli jävligt närvös inför resan. Så kan inte bara sitta och göra ingenting. Får se hur detta slutar. Ronja är på väg hit nu så hon ska få hjälpa mig :)


Sabine är ju iväg och ska opperera sig idag! Subba. Hon kommer få så jävla snygga boobies!! Jag vill också!! :(
Fast inte bröstförstoring då. för det behöver ju knappast jag. Men snygga till lite. Skulle inte vara helt fel faktiskt. haha
Nej men ett litet meddelande från mig till Binen:

Lycka till! Hoppas det går super bra och du får världens snyggaste tuttar nu!
Vi ses när jag kommer hem ifrån London. Eller så hörs vi när du vaknar till liv efter opperationen, om du inte är i alldeles för mycket smärta!
LYCKA TILL <3<3


RSS 2.0