bakfylla.

usch, nu sitter jag här, ska snart till praktiken, och jag har bakfylla.  idag är första gången jag ska träffa chefen där. vilket kanske inte är så bra. men måste ju dit,  jag har funderat på att sjukanmäla mig, men jag vill ha jobb där sen så jag får lite mer pengar, och då är det inte bra att sjukanmäla sig när man inte ens är sjuk.  så det är bara att dra dit.

Var på lipz igår.  Det va jätte kul verkligen,  massa folk man känner osv, verkligen jätte trevligt.  lite för mkt att dricka möjligtvis men har man börjat så slutar man inte försän pengarna är slut. Igår hade jag kul, men idag suger. haha. hoppas det går bra för mig sen iaf.

nah nu måste jag till bussen, så jag inte missar den,  byebye

dagen.

Idag har jag suttit och sktivit en novell till anki & ronjas projektarbete. Det tog ett tag men den blev väl någplunda bra,  handlar om en tjej som blir slagen och våldtagen av sin pappa. Kanske ganka hemskt men det får bli så ändå. Dom va iaf nöjda med den och ska förmodligen använda den tror jag iaf, och dom vill att jag ska skriva en till bara för dom gillade den jag gjorde idag. men jag får se om jag orkar, jag älskar att skriva och sånt men måste ju komma på det också. Det kommer när man väl börjar men det är början och slutet som är svårast.  när man väl skriver vill man bara fortsätta skriva, men den kan ju inte vara för lång. denna blev bara 2 och en halv sida men ändå. den funkar

nu ska jag hem ta en cigg och bara ta det lugnt.  ska nog bara ta det lugnt resten av dagen, är ledig imorgon som är förjävla skönt om jag får säga det själv,  ska försöka dra med anki till körskolan också. ska försöka pusha henne så hon också blir klar med det. tycker jag att hon ska bli nämnligen =)

menmen, det va väl allt för idag.
kysshej!

besviken.

har verkligen sett fram emot att dansa idag, men när jag kom dit så hade vi bytt lärare, och jag blev JÄTTE besviken. för det kändes verkligen som om man kunde lära sig något av han vi hade innan, för han va så bra liksom. och denna tjejen vi hade nu gick tydligen nybörjarkurs i somras, så det va ju inte alls kul. och man märkte verkligen vilken skillnad det va emellan dom, så jag är sjukt besviken nu och det är inte ens säkert att vi ska behålla denna tjejen som vi hade idag, så få får vi en ny nästa vecka kanske.  ska vi hålla på att byta såhär kommer jag faktiskt att sluta.  och börja på nytt nästa år, försöka hitta en kurs som han håller. för han är grymt bra.  vill ha han tillbaka :(

buhu


oh yeah

Jadu, vad händer idag?
vaknade för inte så länge sen, typ 1 timma eller så.  Sen vet jag inte riktigt vad jag ska göra idag, blir väl fest osv. vi får hoppas på att det blir kul iaf.

okej, detta va det mest meningslösa blogginlägg som finns tror jag, men har absolut inget att säga idag om dagen osv, och igentligen hade det vart smartast om jag bara sket i att skriva då,  men HELL NO!  jag skrver ändå

kyss

I just want you close.

Hej, va ett tag sen jag skrev här nu. Har bytt blogg ett tag för jag va inte nöjd med min design här, så jag bytte till en blogg där det va lättare att ändra design, fast jag blev inte nöjd ändå. den va inte som jag ville att den skulle vara, så nu har jag suttit och ändrat massa på bloggen, inprinsip allt faktiskt.  Men nu är jag ganska nöjd inte helt. men den funkar iaf.

Jag gjorde en ny blogg igår, en blogg som ingen ska få reda på vad den heter, en blogg där jag skriver av mig, alla mina känslor, all skit som händer, alla små bråk man har. en blogg där jag kan avreagera mig helt enkelt. och det funkar ganska bra, har skrivit några inlägg hittils. Så det ska nog bli bra :)

Sen har jag börjat dansa nu också,  hiphop/street.  Det är sjukt roligt.  har iuf bara haft en lektion hittils men har ju dansat det förut och jag tycker det är jätte roligt.  Sen verklar den läraren vi har nu vara jätte bra. så det ska bli kul faktiskt. Fick dansa en lite kort dans förra gången, men gör man den ordentligt är den AS grym. fast den är jävligt svår. jätte snabb osv. är ju små saker man ska hinna med och göra på jätte kort tid. men det ska iaf bli jätte kul att dansa igen

Idag ska jag nog inte göra så mkt. slutar vid 2 och då ska jag ner till körskolan och försöka bli klar med det, kan behövas nu faktiskt. ett körskort hade inte varit fel ;) Sen efter det ska jag nog bara hem och lägga mig i sängen och slappa. är jätte trött, har vart det länge nu. slö hela dagarna, menmen. det blir väl bättre hoppas jag.

så det va allt för idag, byebye

RSS 2.0