31/7 - 08

Anki har sovit här inatt,  och hela natten satt vi uppe och försökte fixa till våra bloggar. det va sjukt svårt att fatta ibörjan vad man skulle göra. satt väl med det ungefär 1timma och försökte klura ut hur man bara gjorde en header. eller vad det heter. men sen gick det ganska bra. vi beslöt oss för att lägga oss när klockan va ungefär 5-6 någonting. eller rättare sagt jag gick och la mig och stensomnade anki va ju uppe ett tag efter mig menmen,  sen vaknade vi idag vid typ 12 kanske och började kolla lite till,  (blogg nördar). Men iaf sen orkade vi inte med det mer så vi gick ut ett tag tog en cigg och tjatade om allt och inget. sen gick vi bort till kiosken träffade mange, pratade lite med han och sen drog vi hem och slängde på en film.  filmen va i typ 2 timmar och 30 minuter, jag va super uttråkad. den va ju bra och sånt men den va alldeles för lång. sen nu har anki åkt hem och jag sitter själv. Ska väl lägga mig itid inatt efter som jag nästan inte sovit mkt alls det senaste, har vart förvamt för att sova fast ikväll är det ganska behagligt i mitt rum så det kan ju gå :)

Är ju Vänersborgsfestivalen nu i helgen med, den kommer förmodligen suga efter som vi va på en sån stor festival förra helgen och hade as kul. men vi ska dit och kolla läget iaf, träffar väl förmodligen lite kul folk. så vi får väl hoppas det blir någolunda bra iaf:)

Nu ska jag lägga mig tror jag,  KÖSS!


24/7 - 27/7 - 08 Helsingborg


Hej, jag har vart i helsingborg med anki, och ankis farbror joel, och hennes farmor.
Det har vart riktigt kul faktist :) funderar på att dra dit igen :) ska berätta vad vi gjorde torsdag - söndag.

Torsdag
 På morgonen hämntade mamma mig för vi skulle jobba till typ 5, och sen åka till jysk där jag skulle möta dom andra.
Men mamma orkade inte jobba idag så vi åkte hem vid typ 2 så pappa fick köra in mig ist. Sen iaf körde pappa min till jysk och så fick jag stå där och vänta i typ en halvtimma eller något sånt på att anki skulle sluta jobba och att dom skulle komma. Men det gick ganska fort ändå. fick hjälpa henne att lägga upp några madrasser snyggt så gick tiden lite fortare iaf.  Sen så kom dom och vi åkte till Maxi för att köpa dricka, det va sjukt varmt vill jag lova. jag köpte loka kommer inte ihåg smaken men iaf.
Sen gick vi ut till bilen igen och den långa bilresan börjar, tar ungefär 4 timmar att åka dit, inte så kul att sitta i en glödhet bil då.  ruterna va nervirade ungefär hela resan. väl framme va det ganska närvöst för anki eftersom hon aldrig träffat sin farmors syster förut, men det gick allt bra.  vi gick in och la bort våra saker och satt och tjatade lite, sen drog vi in och kollade festivalen, åkte lite karuseller och träffade jetmir och fatmir ett tag. sen drog vi hem och la oss.
fast det tog ett jävla tag för oss att hitta rätt.  vi leta nog i 1och en halv timme efter det huset:) lokalsinnet på topp.

Fredag
När vi vaknade idag gick vi upp och åkte iväg till något shoppingcenter tror jag det va jag köpte en väska och ett par korta byxer. sen gick vi och köpte alkohol, fast bara för att jag och anki va med så fick vi inte, så vi gick ut och skrev en lista och åkte till nästa sysembolaget. köpte allt vi skulle ha och drog hem och börja göra oss iordning och dricka lite, sen drog vi ut och mötte några av joels gamla kompisar,  dom va sjukt trevliga faktiskt :D vi satt med dom ett tag i ett öltält som hete "hous of fun" sen så gick vi och åkte karuseller. eller dom gjorde, jag och robin som en av dom hete stog och kollade på när dom hoppade bungy jump eller hur de stavas, sen gick vi och satte oss en bit bort och tjatade lite. när dom hade åkt färdigt så åkte vi med en damnarks båt. va riktigt kul på den med. jag och robin lekte titanik lite haha, sen gick vi ner i det förbjudna området längst ner vid vattnet typ. där stog vi ett tag så kom alla andra sen också, fast efter ett tag kom det en gubbe och sa till oss att vi inte alls fick vara där. så vi gick upp igen. sen satt vi och tjata där uppe lite och efter ett tag gick vi av bussen.  gick runt lite på stan och sen bestämmde vi oss för att komma in i ett öl tält som de va 20 på. och jag och anki kom in :D:D:D  (vi är 18) de blev vi ganska glada för haha, vi satt där ett bra tag för att sen åka båt igen.  denna gången träffade vi massa andra roliga människor och tillsammans med dom blev vi avslängda av båter, fast vi gjorde inget dumt alltså. stog bara och tjatade typ. men iaf vi satt i danmark i ungefär 1 timme och hade jätte kul. jag tycker det iaf, alla va super trevliga och galna. så ska de vara med. sen när båten kom och vi åkte hem till sverige igen så gick vi med dom på efterfest. satt där, tjatade och drack bers i typ 3 timmar kanske, sen blev det stan igen. iaf för mig anki robin joel jonte och ragnar. vi gick runt där och letade efter ett ställe som kunde ha öppet så vi kunde köpa cigg, klockan va typ 5 eller 6 och ALLT va stängt. sen hittade vi en 7 eleven och satt och väntade tills klockan blev 7 men inget öppnade. så vi gick vidare men hitta ingenstans att köpa cigg på så vi drog hem och sov. va hemma typ klockan 9 eller något (på morgonen)

Lördag
jag vaknar av att anki väcker mig ochjag vet inte vart jag är. har tydligen bytt säng inatt utan att veta det. fast dom hade sagt till oss att göra de men jag sov väl då:P  klockan va ungefär 1 när anki väckte mig och jag va jätte trött och bakis så bad henne att få sova en halvtimma till men de fick jag ju inte alls. hon låg och tjatade som fan på mig så det va ju fan bara gå upp och hoppa in i duschen och försökna vakna och få bort bakfyllan. sen tvinga hon med mig till H&M så vi gick runt där och de va så varmt att jag trodde att jag skulle svimma, va sjukt hungrig också. så när hon äntligen va klar så gick vi och köpte cigg och sen hem.  när vi kom hem va maten klar och så åt vi lite sen satte vi oss på altanen och tjatade. sen gjorde vi oss iordning och drog ner till stan igen. åkte ännu mera karuseller. och så va vi på stan bara hela kvällen. sen gick vi hem och sov hos jonte. (ankis babe) jag fick sova på golvet:( fast jag sov inte på hela natten för de va så jävla obekvämt. inte bra alls.

Söndag
När alla andra hade vaknat så frågade jag nästan med en gång om vi inte kunde dra hem så jag kunde duscha och lägga mig ett tag innan vi skulle åka tillbaka. och de gjorde vi, fast jag han varken duscha eller sova för vi åkte typ med en gång efter vi kom hem så jag sov typ hela redan i bilen, vilket också va gött för då går ju resan betydligt mycket snabbare. stannade en gång för att röka och kissa tror jag så det gick väldigt snabbt denna gången :) 
och nu är jag hemma och jag skriver detta på en måndag och har sovit SJUKT SKÖNT i min egna dubbelsäng :D fast saknar allt folk från helsingborg.

TACK FÖR EN OTROLIGT BRA HELG ! :D



19/7 - 08





Jag vet att jag har vart sjukt dålig på att skriva det senaste, men jag har verkligen inte orkat. och sen har det inte hänt något spec så det har nästan inte vart någon mening med det.
Men denna helgen är det fallens dagar i trollhättan så jag ska dit idag med sandra och emma, kanske veronica. sen träffar man ju massa folk där nere också. så det ska bli riktigt kul hoppas jag på iaf. och hoppas på att vädret håller sig så det inte regnar.
men nu ska jag gå ut och möta dom så åter igen har jag inte tid att sitta här :P  men fortsätter skriva en annan dag :) kyss

7/7 - 08 Måndag

halloy,
jag har börjat träna igen, fan va skönt det känns, har ju iuf bara tränat igår och idag, men de känns kan man säga. har vart med min syster på sportlife, jag ska börja där när mitt år gått på motionspalatset, mycket billigare och verkar grymt mycket bättre där, + att det är billigare så det ska jag göra.  är ju ett halv år kvar på motionspalatset tyvärr men det är bara börja träna som fan där nu så är jag lite biff tills jag kommer till sportlife(A)  hehe,
ska träna hela veckan nu, body jam imorrn och spinning på onsdag, och sen sportlife i gymmet med syrran på torsdag och fredag, sen får jag väl börja i gymmet på motionspalatset jag får ju inte hur många fri biljetter som hellst tyvärr.
menmen, de blir nog bra ändå. nog om träningen nu, snart ska jag iväg och köra bil igen, kanske ska på halkan nu i augusti ska bli jävligt roligt faktiskt, hoppas jag klarar skiten bara :) men de ska nog gå bra, jag har hört att de ska vara skitkul och att folk har hoppats på att kugga så dom får göra det igen. så de ska blir spännande och se om jag tycker det är kul. sen efter det ska jag till daniel och kika på one tree hill antar jag , och efter det ska jag till mamma och sova där, ska jobba förstår ni. käna pengar :) hihi.  får hoppas på att det finns massa saker att göra så tiden går snabbt.
ja nu vet jag inte va jag ska skriva mera, jo förästen jag fyller ju 18 om en vecka , krogen för mig :D ska bli jävligt gött att fylla 18 äntligen. mer frihet liksom.
de va allt för mig idag
herrå

4/7 - 08 Fredag

tja på er, va ett bra tag sen jag skrev blogg nu. men jag har inte haft riktigt med tid till det.
Daniel har flyttat så jag har hjälp till att bära låder osv, sen har jag jobbat och inte riktigt haft ork att sitta vid datorn osv.
de senaste dagarna har jag nog inte gjort något direkt spec så, utan bara gjort de vanliga. och de är ju att vara med daniel, och de är ju underbart. sen har jag jobbar och så med.
och igår va jag och daniel på siba och köpte en JÄTTE söt råtta :) folle heter den, ska lägga upp en bild på han sen när jag slutar skriva.
ska jag vara ärlig har jag nog inget mer att säga än så här. så de blir väl att lägga upp bilden.
eller jo, de är ju varmt nu igen, de måste ju få en kommentar faktiskt, och jag tycker det är helt sjukt gött :)
men hoppas alla får en bra sommar nu
chio


RSS 2.0