sweet dreams

Nu är jag hemma.
Det blev överby idag. Köpte en till tröja samma modell som den jag köpte i Söndas fast svart och med annat tryck på ryggen, och 2 linnen, och en plånbok. Det va välbehövligt. Gled runt och snackade skit med Bianca, det va väldans mysigt. Träffade även Marcus och Jonna där, så dom sa vi hej till. Sen blev det att åka hem till Sabine, sitta där och tjata lite. Ja, självklart blev det mer oz, fast bara 2 avsnitt. Jag har sån fruktansvärd huvudvärk så jag orkade inte vara kvar. Så det blev att dra hem tidigare idag, jag som brukar ha så jävla svårt för att komma därifrån, jaja. Så kan det vara ibland.

Känner också väldigt behov att att införskaffa mig en ny kamera. Så jag tror faktiskt att det ska bli mitt nästa projekt, hitta en kamera som jag vill ha. Köpa den och knäppa en fruktansvärt massa bilder.

Nu ska jag iaf lägga mig i sängen, kanske dra på en film eller något och sova. Ska bli väldans skönt!

Håller tummarna för dig!

Fel dag.

Blir inte att jobba inatt. Hade blivit ett missförstånd, så det är imorgon natt jag ska jobba ist. Och det tycker jag ju är skönt faktiskt. Hela dagen framför mig och kan göra vad jag vill :)  mycket gött faktiskt. Blir nog överby imorgon ist. tror jag. Annars drar jag dit en stund sen, har inte riktigt bestämt mig än :)

Hon får orgasm genom att andas.




hahahaha, usch.. Vill ni kika på det så kolla här.


Onsdag.

Idag är dagen jag ska börja jobba mitt nya jobb. Ser verkligen fram emot det, fast jag har ju ingen aning om när, hur, var än. Men Mamma och Bosse hämtar mig sen när dom jobbat klart, så jag får väl reda på mer ikväll hoppas jag på. Fast egentligen spelar det inte så stor roll om jag vet vad jag ska göra eller inte, eftersom Bosse ändå ska köra första gången, jag ska sitta brevid och antecka skyltar och sånt. Så jag kan det tills jag ska köra själv :P Kommer bli väldigt stressigt och sånt. Väldigt många stopp har vi, på båda bilarna. Men det ska väl vi klara av. Sandra fick den andra körningen btw. Så det blir systrarna Gustavsson som gör ut mackor i fortsättningen. haha. Nej men det blir nog bra.

Nu ska jag snart ut och köpta mera kläder. WOHOW!

Dagens låt:

Cause you had a good girl, good girl, girl
That’s a keeper, keeper
You had a good girl, good girl but
Didn’t know how to treat her, treat her (treat her)
So silly boy get out my face (my face)
Why do you like the way regrets taste?
So silly boy get out my hair my hair(get outta here)
No, I don’t want you no more (get outta here)

Eva Simons - Silly boy


Sov så länge du kan.

Sitter hemma hos Sabine nu. Och hon är fan inte smart iaf !!

Jonas - Jag ska fan öppna eget.. Sov så länge du kan, och få betalt för det!
Sabine - Sov så länge du kan? Det låter ju typ som att du ska springa runt i en ring och kasta saker runt dig.
Jonas - Va?
Sabine - Ja.. Det låter ju så, sov så länge du kan.. Att du ska springa runt i en ring och kasta saker runt dig så folk inte kan sova.
Jonas & Jag - HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH!
Jonas - Hur hjärndöd är du?


Äntligen hemma.

Ja, nu är jag äntligen hemma. Det har vart en lång och jobbig dag idag också. Vilken otur jag har va ;)  haha, Nejdå. Blir mer pengar till mig och mina kläder nästa månad. WOHOW! Funderar stark på att åka ut till överby imorgon och skaffa mig en sån där tröja jag köpte fast i svart och annat tryck på ryggen.. Inte för att någon som läser detta har en aning om vad jag menar för tröja, förutom dom som har sett den då vill säga. Skitsamma, ska nog göra det iaf för jag är ju så fruktansvärt jävla rik nu när jag jobbar! Så jag har ju råd. Ska nog även köpa ett par skor. Om jag orkar mig ut vill säga :)

Nej nu väntar jag på att duschen ska bli ledig. Så jag kan duscha och sen blir det väl att åka ner till Sabine, hon ringde nyss och ville att jag skulle komma dit och kolla på oz. Så det blir det nog kanske :)


5:e våningen utan hiss.

Fyfan!! är helt slut!
Va i Göteborg med Bosse nyss. Fick bära lite möbler, 2 as tunga lådor upp till 5:e våningen utan hiss. Fyfan va det va jobbigt!! Är sjukt trött idag också sen igår, fick nog inte så bra sömn inatt som jag trodde.
usch och fy.. Jag vill verkligen bara hem nu!!
Ledig imorgon, och det är ju förbannat gött iaf!

Välförtjänad sömn??

fyfan va jobbigt det va att somna inatt. Det gick fan inte. Jag hade typ panik, anades i 190. Sprang upp ur sängen HELA tiden för att det va en massa saker jag bara va TVUNGEN att göra. Fast det kanske egentligen inte va så viktigt. Vet inte varför det blev så. För samtidigt va jag så sjukt jävla trött, men somna det kunde jag då fan inte på ett bra tag.
Men tyckades få bort andningen genom att tänka på hur jag andades, så nu har jag ju iaf somnat lite. Och den sömn jag fick, den va sjuukt god!

Nej,  nu har jag faktiskt inte tid att skriva här mer, måste iväg till jobbet igen.

Räkna ut hur många du legat med - egentligen



Haha, mest en kul grejj
Vill du räkna ut hur många du har legat med egentligen?
här har du då en länk till kalkylatorn


Lång dag på jobbet...

Har vart en fruktansvärd lång dag på jobbet idag.. Har jobbat ifrån 07:00 till 21:30. Skulle åka iväg och hämta dom nya bilarna jag ska köra i norrköping? tror jag det va iaf. Och det blev ju inte riktigt som vi hade tänkt. Bilarna va ju inte i det bästa shicket. Så det blev ju väldigt mycket diskusioner innan dom kunde komma överens om vilka bilar vi skulle ha och till vilket pris. Men det löste sig till slut iaf. Så nu har jag kört bil i ca 5 timmar och är helt slut. 5 timmar är inte så mkt egentligen. Men har man vart igång sen 7 på morgonen blir man ganska trött när det börjar mörkna.

Så förlåt för den fruktansvärda dåliga uppdateringen idag. Men har ju som sagt vart långt ifrån en dator så har inte kunnat göra så mycket åt saken.

Nu ska jag iaf ta mig en välförtjänt sömn. God natt :)

Så va helgen slut...

Blev att färga håret idag. Skulle egentligen bara färgra utväxten, men så blev det färg över så vi drog i det i hela håret. Så nu är jag helblondie igen. Så som jag ska vara! Fast det tycker ju inte Sabine.. Hon är helt bestämd på att jag borde färga håret brunt. Fast jag vill inte det, jag tycker att jag ska vara den där blonda Johanna.. Passar mig mega bra :)
Blev även att åka till shell och käka. Kanske inte låter så där jätte glamoröst, men det är ju faktiskt gott, och det är ju det som är huvudsaken!!

Och nu är det söndag också, för er som inte visste det.. Sista dagen på helgen. Imorgon är det back to work. Och då ska jag åka till Nyköping eller vart det nu va och hämta bilarna till körningen som jag ska börja med på Torsdag. Är fortfarande lika taggad för det faktiskt, men det kommer förmodligen bli kämpigt att somna typ vid 7 eller när jag nu ska somna och sen gå upp vid 2. Kommer förmodligen att vara väldans trött. Men man vänjer sig. Det är ju mer pengar att spendera på kläder iaf. MOAHAHAHA!


Shopaholic

Blev att åka till överby med Bianca idag. Har ju fått lön liksom så den måste ju spenderas! Fast tänkte lite mer på mina köp idag, det blev en grå tröja med ett snyggt tryck på ryggen för 199,50kr, 3 par linnen från Cubus för 198kr, ett par jeans legins för 179kr och hårspray som jag inte vet vad det kostade. Sen åkte vi därifrån för annars hade jag köpt mer saker!

Ska förmodligen dit om några dagar kanske för att köpa ett par as snygga skor. Gillade dom som fan men får nog kolla över min ekonomi lite innan. Vill inte att det ska bli som förra månaden som jag fick ta alla mina sparpengar för att kunna överleva månaden :P

Nu blire mer oz med sabine, snart sett klart hela serien :)

Kvinna fick 400.000 kronor av misstag.


Varför kan inte jag få ha sån tur? Tycker att någon ska göra fel och sätta in 400.000 på mitt konto också!!
Och sen de där med polisanmälan? Va fan ska dom polisanmäla henne för när det är dom som gjort fel? Tycker faktiskt inte hon ska behöva betala till baka ett skit. Deras misstag.


Godmorning!

Pappa blev helt förvånad förut när jag va vaken, brukar alltid sova hur länge som hellst men idag vaknade jag tidigt(?) för att vara jag.
Har vart en lugn morgon, har betalat lite räkningar. Första räkningarna jag betalar i hela mitt liv, jag undrar om jag gjorde rätt? För det har inte dragits några pengar ifrån mitt konto än, men det gör det kanske imorgon. Får hoppas på det!

Idag är jag sugen på att dra bort till siba. Kolla runt lite, är väldigt sugen på att köpa skor och jeans tror jag. Vill någon med är det ju bara att höra av sig :)


You have stopped surprising me.

Michaela va precis här. Va jätte kul att träffa henne igen. Det va ju ett tag sen nu, får blir bättre på det här :) Men alltid lika mysigt och träffa den flickan. Skrattar alltid lika mycket, hon är en rolig prick. Har pratat ganska mkt allvar idag ändå? Men det blir ju så ibland.
Vad vi pratade om är våran lilla secret!

Hon drog iaf iväg nu för hon skulle till sin pojke, jag sitter fortfarande och väntar på att en viss person ska svara. Kanske ska sluta vänta och hitta på något annat nu? Vi får väl se...


Michaela my sweetie <3


i'm so fucking funny!

Blev att åka med Sabine och Jonas hem till han idag. Käkade mat och kollade på oz. Fast när vi började kolla på oz drog Jonas ner till garaget. Och det tog inte lång tid innan jag somnade. haha. Så Sabine satt där helt själv, sorry för det hörrö ;)
Så nu har dom precis kört hem mig eftersom jag är så förbannat trött. Så jag antar att det är lika bra att gå och lägga sig, är ju en dag imorgon också :D


ny tatuerad.

Så, nu är jag hemma igen.. Det gjorde ont faktiskt :P  Har ju fruktansvärt ont på högersidan vid nacken sen innan, så där var det inte så skönt när han körde faktiskt. Men det va helt okej ändå. Kostade bara 600kr :)
Bild kommer senare, när plasten är av osv.

One day, as all other days

Nu är jag hemma, har stressat sjukt mkt idag, fast jag egentligen kanske inte ens behövde det.  Men det kändes som jag behövde det så det har jag gjort :P  Nu har jag precis duchat och gjort mig iordning lite smått. Ska iväg och tatuera mig nu snart. Och jag är fortfarande inte närvös? Kanske kommer sen när jag är där.. Hoppas verkligen att de blir bra nu! Annars blir jag ledsen. Men jag tror nog att det blir bra :P Han är ju duktig så :)

baby i can se your halo.

Har precis kommit hem från Sabine, kollade på oz. Fast det kanske alla fattade. Är så sjukt jävla trött idag, så ska gå och lägga mig ganska snart.

Imorgon blire tatuering för min del. Och är faktiskt inte så nervös. Kanske är för trött för att vara nervös? Blir väl hyperaktiv imorgon antar jag. Brukar ju bli så. Eller ah, brukar? haha. Har ju bara en tatuering.. Men menar mer att det brukar vara så när något ska hända. Ni fattar..

För trött för att blogga?  God Natt! (S)


Onanerade när lastbilen välte!



HAHAHAHA! fyfan va fult! jävla klantarsel.
En del människor alltså :P haha


Gud så trött jag är.

Jag jätte trött nu, har sovit typ. 4 timmar inatt kanske? Kunde inte somna, väldigt störande men då kan det vara ibland. Och i sin vanliga ordning vaknade jag av att Bosse ringde och sa att han stod utanför och väntade. Fick springa upp slänga på mig kläder och dra ut. Osminkad blev det ibland för smink hade jag ju inte tid med. Inte för att det gör så där jätte mycket kanske. Men ändå. Gillar att ha tid på morgonen. Kaffe fick jag inte heller i morse...  När jag kom tid va det första jag gjorde att sätta på kaffe, men innan det han bli klart fick jag en körning till Färgelanda. Så det va ju bara att skita i kaffet och sätta sig i bilen och köra iväg... Typiskt. Men det gick bra ändå som tur va :)

xoxo

Hemma igen. sova dags? det kan man säga svar ja! Är faktiskt ganska trött. Har vart en lång dag idag. En tråkig dag. Och imorgon är det dags att gå upp och jobba igen.

Ah nej, idag har jag nog faktiskt inte mer att skriva. Nattiii


Darling won't you set me free

Nu är jag hemma hos sabine, har haft ett långt samtal med min pappa om min framtida ekonomi och dyl. Har pratat om hur jag ska komma till jobbet på morgornarna. Det nya jobbet innebär ju att jag ska va i Göterborg klockan 6.. Och då måste jag vara på jobbet klockan typ, 4? eller något sånt. Så därför har jag funderat på att ta ett lån så jag har råd att köpa en egen bil. Men det kan jag ju tydligen inte göra försän jag är fastanställt, vilket betyder om 6 månader. Så det sket ju sig. Men ska kanske få ta pappas bil till jobbet ist, och han tar bussen. Får väl se hur det blir med detta. Är iallafall överlycklig och ser verkligen fram emot att börja på Torsdag. Kanske känner annorlunda när jag måste gå upp klockan 3 på natten ? haha men det tar jag när det kommer.

Nu ska vi kolla på oz, ovanligt va? ;)

Provanställning

Yeeey!! Fick reda på att från och med nästa Torsdag ska jag börja köra den nya körningen. Går på provanställning ett tag, men kan ju sedan få fast jobb! Hoppas det är hur simpelt som hellst. Men det är ju en och samma väg jag ska åka varje dag så jag lär mig väl den efter ett tag :)  Är super glad nu igen, heh.

Missuppfattning?

Pratade med min mor nyss om fastanställning och sånt. Hade nog missuppfattat allt så det är ju bra. Hon trodde det var så iaf och det hoppas jag med på!! GE MIG PENGAR!!!!
Aja, vi får väl se om jag kommer upp med något glatt besked att jag fått fastanställning snart. håll tummarna!

Onsdag.

Åh gud så duktig jag är då!! Kom upp i tid imorse, lite senare än vad jag hade tänk mig, men ändå i tid :)
Sitter på jobbet nu och ska avisera ut en massa gods, tråkigt värre men även det måste göras så har väl inget annat val än att sätta mig med skiten och börja ringa.


The stars are shining bright tonight!

Kom precis hem ifrån Sabine. Fick gå ensam i mörkret. Det va lite läskigt men jag levet ju än som tur är!! För det hade ju inte vart så jävla rockigt om jag gått och dött på vägen hem. Kallt som satan vare iaf så nu fryser jag, buhu..?  Ska iaf gå och lägga mig nu eftersom klockan är mycket och jag ska upp tidigt. Har typ försovit mig varje dag denna veckan.. Eller ah, har ju kommit i tid och sånt. Men har vaknat av att mamma ringer och väcker mig och säger att jag ska gå ut om en kvart. Och det är ju inte så jävla kul att ha den tiden att vakna på, så jag har ju vart helt död dom senare dagarna. (några dagar i förra veckan inräknat).  Så nu ska Johanna vara duktig och gå och lägga sig i tid och gå upp med en gång klockan ringer imorgon. Inte tänka, "5 min till" för då går det åt helvete!

NattiNatti


Think!

Funderar på att byta blogg namn.. Men kommer vekligen inte på vad jag ska heta. Chasquido är så svårt att komma ihåg. Och det är ju inte bra. Men men, får tänka lite så får vi väl se om jag kommer fram till något, förslag uppskattas!


ingen kan älska som vi



En gammal goding bjuder jag på idag :)


Hoppas fan du skojar! idiot...

Nu har jag vart hemma en stund, magen har cpat sönder idag. så jag har haft mkt ont, men jobbade ändå. Jag är kämpe !! Har precis legat i sängen och tagit det lugnt ett tag.. Och nu ska jag snart dra iväg till Sabine, mer oz. hihi(A)

Blev skit sur på jobbet förut också. Kanske inte ska få fastanställning längre pga. att jag rökar? Men alla på det jävla jobbet rökar så jag fattar inte riktigt hur han tänkte där.. aja, återstår att se. Helvetet kommer bryta ut om just de är anledningen till att jag inte får jobbet.

Det är en dag imorgon också.

Nu har jag suttit och grejjat ytterligare lite mer med bloggen. Men är fortfarande inte helt nöjd. Blir inte som jag vill. Men eftersom jag ska upp och jobba imorgon är det nog dags att lägga ner nu och gå och lägga mig. annars är jag rädd att jag kommer vara mycket trött och så imorgon, och det är jag ju glad om jag slipper. Får väl se om jag fortsätter imorgon eller hur det blir med det.

New Moon

New Moon - uppföljaren på Twilight. Verkar så sjukt jävla bra!
Lätt att jag ska gå på den så fort den kommer ut på bio. LÄNGTAR !!


happyface, careface..

Har kommit hem ifrån jobbet nu, Sabine och Jonas hämtade mig. Snällt av dom :)  Har precis pratat en massa med pappa om lägenhet och kostnader och dylikt. Är verkligen jätte excited!! Men har bestämt mig för att jag i första hand ska ha en egen bil. Sen ska jag spara i några månader och sen leta efter en lägenhet här på onsjö. Tycker det är ett mysigt ställe. Plus att dom flesta jag känner bor här, så det blir ju lättare så. Eller så tar jag en lägenhet inne i stan, vi får väl se hur det blir :)

Fast som sagt, ingenting är säkert än. Så jag kanske ska lugna mig lite så jag inte blir allt för besviken om det inte blir något fastjobb nu ändå? Fast jag tror inte jag kan lugna mig. hah!

Nu ska jag göra mig iordning och dra ner till Sabine en sväng, herråååå!

Måndag.

Har fruktansvärt ont i magen idag, men jag åkte och jobbade ändå. Måste ju ha pengarna. Har vart ute och kört inprincip hela dagen. Och nu fick jag reda på att jag kanske möjligtvis kan få fastanställning inom kort om jag är intresserad. Om jag är intresserad? Klart som fan jag är ! :D Vore så jävla gött, få mer pengar, flytta hemifrån. Vilket förmodligen blir väldigt snabbt efter jag börjat jobba heltid isf. Im happy!


jag hatar...

...fan mensvärk och allt som har med det att göra. Det är så fruktansvärt jävla onödigt, och gör så fruktansvärt jävla ont! nej usch för det!  har iaf kommit hem nu, riktigt gött! tagit en lång dusch, och nu ska jag typ gå och lägga mig tänkte jag. Är väldans trött nämnligen eftersom vi kollade på oz till 6 imorse, sen upp vid 12 igen och kolla vidare. i know, nördar. men det är bra ju!

Nej, nu ska jag lägga mig i min otroligt sköna säng. natti

movienight

Nu har vi kollat på Oz inprincip hela dagen, men lite pauser då och då.. Har tagit en ganska lång paus nu, för jag och Sabine bestämde oss för att vi ville voffla vårat hår, och så blev det. Så Jonas och Robert drog iväg ett tag. Och vi har gjort oss fina, och gud så söta vi blev ;) haha. Är ju typ klara nu så det blir väl att lägga sig och kolla på mer oz snart. Är ju ganska meningslöst att göra sig iordning och bös när man ändå bara ligger hemma och kollar på film. Men så blev det iaf! heh.


Lördag

Vaknade för 1 timma sen av att mamma ringde och väckte mig, som vanligt. Hon brukar alltid ha en tendens till att ringa och väcka mig, är lite störande. menmen.. Både jag och Sabine kundei nte somna om efter det så hon gick in och väckte Robert så började vi kolla på Oz med en gång!
Vi gav upp filmkvällen vid 3, 4 någon gång igår. För jag blev så fruktansvärt jävla trött.. Inte så konstigt ium att jag gick upp klockan 6 igår.

Idag blir det väl antagligen en heldag med Oz. Om inget annat skojj händer, vi får väl se :)

you are my sweetest downfall

Nu är veckan äntligen över. Har vart så sjukt jobbig vecka faktiskt. Riktigt stressig och sånt där. Så det ska bli riktigt skönt med en helg nu, och ska bli riktigt gött att bara ligga och kolla på Oz! :) För det är vad jag ska göra hela helgen.. Ska ligga hemma hos Sabine och kolla på Oz.. Min rygg har blivit helt förstörd också! Har lyft en massa tunga saker hela veckan så jag har fruktansvärt ont i den nu, hoppas det går över tills nästa vecka.. Annars får jag nog åka in och kolla upp det där.. Har ju vart så ett bra tag nu, jävla rygghelvete!

Nu ropar Sabine så jag får gå och kika vad hon vill.


oz för hela slanten.

Nu har vi börjat kolla på Oz. Så jävlans bra äre! Jag bara älskar det helt enkelt.. Hela helgen kommer jag spendera hos Sabine då vi ska kolla på Oz! Det kan man kalla maraton det!
Vi drog iväg till torpa förut också, för att köpa hårfärg, Svart.  Och nej, de va inte till mig. Jag är fortfarande mitt blonda jag - mitt ända jag! Fast jag ska nog färga mitt igen snart, eller iaf hårbotten.

Jag är mega jätte asa trött idag, så nu blir det faktiskt sängen för min del, natti

hets dag?

fyfan vilken dag det har vart idag.. Bråk, stress usch för denna dagen alltså!Men nu är jag iaf hemma och jag ska iväg till Sabine nu för att käka smörgåstårta och kolla på OZ.  För jag sa väl att den kommit?  Det har den iaf, hämtade ut den igår. Så den blir det att börja kolla på idag :)

Nej, Sabine väntar, herråå.

(Tänk på vad du säger och gör, för det är bara dig det kommer staffa sig för i slutändan!)

i will turn your world upside down

Nu är jag äntligen hemma igen.. Det va faktiskt kul och spela biljard denna gången, vilket jag aldrig annars tycker. Förmodligen bara för jag suger så groteskt mycket på det! Men denna gången vann jag båda gångerna, GO JOHANNA! typ.. Nej men det var trevligt faktiskt. Va väl tur att jag valde att vara snäll emot Sabine och följa med trots att jag inte gillar det.

Nu ska jag nog bara ta bort sminket och lägga mig med en gång, har blivit ganska sena nätter de senaste och det straffar sig på morgonen har jag märkt. För visso har jag vaknat upp och mått illa dom senaste morgornarna. OCH NEJ!, jag är inte gravid..

Ska även till arbetsförmedlingen imorgon klockan 2 och prata lite, missade tiden sist gång så det va någon kille som ringde till mig, tur att han inte va någon surgubbe. Han verkade förstå att jag bara glömt bort det av misstag. Så det är ju bra. Imorgon har jag satt alarmet 1 timma innan jag ska vara där så det kan jag fan omöjligt glömma bort nu, gör jag det så börjar jag fan undra om det är något fel på mig..

nej sängen lockar, pussochhej!

Biljard...

Usch, Sabine ska släpa med mig och spela biljard nu om en stund, och jag tycker verkligen inte att det är kul.. Men det är ju hennes födelsedag, så vad gör man inte? :)

Nu har jag iaf kommit hem ifrån jobbet, duschat, och ska snart ta något att käka. Sen är jag klar att dra mig :P
Ozboxen har kommit idag också!!  Yey! så jag ska dra mig in till posten och hämta ut den också om en stund
Johanna är happyface! :) tihi


Vinter känsla.

usch, börjar bli riktigt jävla kallt på morgonarna nu.. Blir att börja köpa in lite varmare kläder tror jag. Igår på kvällen luktade det till och med vinter. Hur nu det luktar? Men det gjorde det iaf.  Dagarna är ju inte så kalla, men morgornarna och kvällarna är.. Tycker iaf jag!
Hoppas det blir än bättre vinter iår än vad det har vart alla andra år!

Grattis



Ett stort grattis till Sabine som fyller 19 idag!
Hoppas du får en superbra dag :)


Jag kommer inte upp!

Kom precis hem ifrån Sabine. Har vart mkt trevligt. Tror jag dog av skratt där ett tag också. Jonas skulle resa sig upp ur sängen och slå mig så kom kan inte upp så sa han det också "jag kommer inte upp!!" och det såg så sjukt roligt ut så jag till och med skrattar nu när jag skriver det.
Vi åkte iväg så att Sabine fick tatuera sig också, hon gjorde ingen ny men fyllde i den liljan hon har på armen. Riktigt fin blev den :)  Sen när vi kom tillbaka så satt vi bara och tjatade ett tag, tills jag skulle dra mig, men jag har alltid sånna jävla problem med att komma därifrån, vet inte varför men när jag säger att jag ska dra stannar jag typ en halv timma längre och upprepar att jag ska dra flera gånger men jag kommer aldrig riktigt iväg, knepigt det där.

Just nu är jag jätte sugen på att göra min tatuering också! Ser verkligen fram emot det. Hoppas den blir bra också men det betvivlar jag faktiskt inte :)

Nej sängen väntar, natti

borta

Nu har jag vart på både posten och torpa för att kolla om min box har kommit, men ikke. Dom ljög.. as. Tänkte att det är lika bra att kolla det eftersom jag va så fruktansvärt jävla smart och skrev in fel telefonnummer. Men dom letade som fan men hittade inget så jag får försöka igen imorgon. Eller ah, nu har dom ju iuf rätt nummer så behöver väl inte åka in och leta efter det, men kan ju hoppas på att det ligger i brevlådan när jag kommer hem eller att jag får ett sms under dagen.

EFTERLYST!

Nu sitter jag hemma, har precis käkat någon konstig soppliknande grejj med kylking och ris, va helt okej faktiskt. För er som inte visste kan jag ju nu berätta att pappa har träffat en thai tjej, så här blir det thaimat varje dag, men jag klagar inte över det. Har inte käkat något som är äckligt än iaf, eller jo, en gång, fast det va inte äckligt, jag gillade det bara mindre än det andra tror jag?  aja, skitsamma. Så är läget iaf.

Och förövrigt är jag ganska ledsen.. efterlyser min ozbox som skulle ha kommit idag, men den har ju fan inte kommit :'(  Skickade ett mejl till CDON förut och frågade vart den höll hus, nej jag är inte desperat. lalalalla...hah. Men jag gjorde det för det stod att dom skulle skicka ett sms om man skulle hämta ut den, och det hade dom ju faktiskt inte gjort. Men så gick jag in och kollade på mina kunduppgifter, och då ser jag att det inte ens är rätt nummer, hade skrivit en siffra fel.. TYPISKT!

Så nu väntar jag iaf på ett svar ifrån dom och hoppas att min box finns någonstans att hämta ut idag :) då blir johanna happyface.


working

sitter på jobbet nu, kom precis tillbaka ifrån gbg.. Bianca höll mig sällskap. Så det blev inte så ensamt, är ju sån sjuk tråkig väg upp till Göteborg. men sånt är livet.
Idag kommer förhoppningsvis OZ boxen. Så det blir att kika på den sen när jag kommer hem, om den har kommit vill säga. Men jag fick ju faktiskt ett mejl igår som sa att den skulle komma idag, så vi håller tummarna :D

hemma igen

Nu har jag kommit hem igen, alltid lika roligt att åka och ta en cigg med sabine. Blir en massa prat om gammla minnen, och dom leder ju till gapskratt. Så det va kul.
Nu ska jag nog bara lägga mig tror jag faktiskt, så jag kanske blir lite piggare imogron? Eftersom jag inte va så jävla pigg idag på jobbet känns det som en bra grejj. Började på jätte dåligt så jag la mig på en soffa och sov ett tag, det va sköönt. Men tyvärr kan man ju inte göra det varje dag, eller? hmm..


Boring!

Har precis kollar färdigt på en as bra film, kommer inte ihåg vad den heter dock, men bra varen!
Nu har jag plockat undan lite skit som låg på golvet, typ kläder.. Jag är en jävel på att sprida ut mina kläder överallt, så nu ska skiten tvättas ! Funderar allvarsamt på att rensa mina kläder, finns så mkt skit som jag inte använder och det tar bara onödig plats.. Så det får bli något att göra i helgen möjligtvis? någon som känner för att hålla mig sällskap då?

Nu ska jag iväg och tjata lite med sabine. :)

En bra låt jag hittade på en annan blogg nyss, passar in till inlägget jag skrev förut!


izorpisor <3

fick precis reda på av min mor att när jag flyttar hemifrån så ska jag få izor :D
överlycklig är jag nu kan jag ju säga!
vill ha en lägenhet nunununununu!
någon som kan sponsra med några månaders hyra? ;)

tjejer = idioter ?

En del tjejer är fan helt jävla puckade..
låter killarna köra över dom som om dom inte vore värt ett skit.
visst alla killar är faktiskt inte sånna, men en del. Och just dom killarna kan kalla en tjej vad fan som hellst, och sen säga förlåt och tro att allt ska bli bra igen, och en del tjejer är så fruktansvärt jävla dumma och går på deras skitsnack, i hopp om att killen kan ju faktiskt ändras, skulle inte tro det va..

Jag säger inte att jag inte är en av dom här puckade tjejerna, för det är jag förmodligen.
Men det är ändå så jävla irriterande.

God morgon

Jag hatar verkligen morgonar.. Är så fruktansvärt jävla segt. usch, men fick iaf sovmorgon idag vilket är väldigt skönt!  så mamma kommer och hämtar min klockan halv 8 typ.. Hon ska ringa innan. Jag har redan gjort mig iordning och sånt, ska bara sätta på mig jobbarbyxor strumpor och borsta tänderna, men det gör jag sen. För nu är min plan att lägga mig i sängen igen innan mamma ringer, smart eller osmart?  Märker vi senare.


OZ

Jag har precis beställt alla sesonger av serien OZ.. Den är så jävlans bra!  Så nästa helg blir det oz maraton med Sabine! Kommer ju lätt bli sittandes där hela jävla helgen :) 


When I'm with you

When im with you
Its like everything else dissapere.
No past, no future
no problems.
just the moment.


då va denna dagen över.

Nu har hela dagen gått, och det har verkligen varit en slapp dag för mig! Va på siba med jonas en stund förut för att hjälpa han att hitta en present till Sabine.. Sen så har jag faktiskt bara vart hemma och kollat på film, och det har faktiskt vart lite skönt! Gick ut och träffade Sabine och Jonas en stund förut också. Men det var inte så länge. Så idag har vart en riktigt slappis dag fakiskt. meega gooott..

God morgon

Jag har sovit jätte gott inatt fakitskt. Asa bra! :)  Kom precis ut ur duschen, ska börja göra mig iordning för jag ska snart iväg och göra en grejj, SECRET! Sen ska jag nog faktiskt som jag sa igår städa rummet, är fortfarande sugen på det. Va väl tur att pappa inte på peka det imorse, för då hade jag förmodligen tappat lusten och inte gjort det.  Sen får vi se vad som händer :) herråå


dålig uppdatering

Har vart väldigt dålig på att uppdatera idag. Men sanningen är att jag har vart helt död hela dagen, och typ legat i sängen och halv sovit. Men så drog jag iaf till Bianca en stund förut, skulle egentligen bara hämta mina leggins där men det blev att vi drog till maxi och köpte godis, illa, illa.. Fastnade där ett tag tills jag blev trött och ville hem, men innan jag drog hem så träffade jag Sabine och Jonas och stod ute och tjatade med dom i 1timma eller vad det va.  Nu är jag iaf äntligen hemma igen och ska snart lägga mig i sängen och sätta på en film eller något att somna till.. skönt.

Imorgon har jag bestämt att jag ska städa, fick den känslan nu när jag kom in i rummet faktiskt, är roligare att komma hem till en snyggt och mysigt rum än ett stökigt! Så det blir det nog att göra imorgon, sen kanske kidnappa pappas bil och åka till farmor och farfar för att ta en fika?  Får se hur morgondagen slutar.

kom precis..

..hem och jag är mega trött, ska bara ta bort smink osv.. sen gå och lägga mig, skönt :)

you know you love me!

Usch, känner mig helt seg efter jobbet och allt. Blev ganska stressigt när jag va tvungen att ta hand om hela kontoret själv, telefonerna ringde och annat folk frågade mig en massa saker, jag som inte ens kan allt än? aja, det gick ju bra iaf..

Dagen efter har vart lugn, har inte ansträngt mig allt för mkt, mer än att jag va ute och gick i typ 40 - 45 min förut, men det är ju inte direkt ansträngande, skönt var det däremot. Bara gå runt med musiken i öronen, i love it. Ska jag nog börja göra mer faktiskt.

Nu väntar jag på att Sabine ska ringa, dom skulle hämta upp mig här hemma och så ska jag med dom ut och åka en sväng eller två. höh. Dom borde nog ringa snart kan jag tänka mig.
Så länge lyssnar jag på musik och njuter av livet.


irriterad.

Känner mig jätte irriterad idag! Vet inte riktigt varför heller..
Nu sitter jag iaf och gör mig iordning, fast vet fan inte för vad, för kvällen är inte bestämd än för min del. Men är jag fortfarande irriterad lite senare så gör jag nog inget spec, för då kommer jag bara störa mig på allt och alla. Och det vill jag ju inte.

Får lyssna på hetsande musik så kanske jag hetsar av mig, eller så gör jag det bara värre? vem vet..

still working

Sitter fortfarande på jobbet, men ska förhoppningsvis snart hem :) Då blir det att hoppa in i en varm och go dusch, sedan träffa Bianca(?).
Kvällen blir nog lugn från mitt håll iaf, har inte så där jätte mkt ork att göra något ansträngande iaf!
Nu ska jag göra det sista så jag får komma hem så snabbt som möjligt.

back to work

Blev att åka in och jobba idag, och det går faktiskt bra.. Hostar och så men mår ju inte så där jätte illa, så det funkar. Slipper ut och åka också så det är ju gött.

Nu har jag inte tid att skriva mer, back to work.


hoedown throwdown

Nu är jag hemma, ska lägga mig nu, eftersom jag måste jobba imorgon :(  men lika bra, mår faktiskt mkt bättre, och det är ju pengar så ska väl inte klaga :P
Har hittat en ny favvo låt också Miley Cyrus - Howdown Throwdown. Tycker den är asa go. hah.

Måste bara säga:
- Bianca är ett pucko!!
she knows what i mean.
men gillar henne ändå <3

nu sitter jag...

...hos Bianca igen. Fast kom precis hit, har vart hos Sabine en stund, kollade på Hannah Montana filmen. Den va bra :D och Jonas låter som en häst... fast han försökte låta som en startmotor. Riktigt kul tyckte jag att det va! Skratta så jag höll på att dö!! :P 
Har även bestämt en tatuerings tid nu, den 25/9 klockan 5.. Ska ha den i nacken om jag inte redan har sagt det? Måste bara bestämma mig för vilken jag ska ha. Ska bli spännande ! :)

Nu ska kollar vi på idol, så jävla kul att se alla dumma människor som gör bort sig. En del tror ju verkligen helt seriöst att dom är bra? sjukt är det iaf!!

Nej nu får jag vara lite social emot Bianca. Herrååå

kom precis hem...

... ifrån överby, köpte bara en ny peircing till naveln. Blev inget annat, jag hade velat köpa något mer men dom andra ville dra, fick iaf kollat på en kamera, så det är ju bra. Ska ha en bra kamera nu, mega bra typ.

Har pratat med sabine nu också så hon ska fixa tatueringstid åt mig i början av nästa månad. Så nu ska jag fixa lite med den så att den blir som jag vill ha den :)

promenix

Jag och Marcus va precis ute och gick med vovvarna, va mysigt, väldigt länge sen vi gjorde det. Så gick runt och tjatade lite, va länge sen jag överhuvudtaget umgicks med han så det va roligt :)
Vi gick inte så där jätte långt, 20 min kanske? jag vet inte :P haha.

Nu ska jag iaf till överby och köpa en piercing, funderar även på att kolla på en kamera. Vi får väl se vart denna turen slutar.


God morgon?

Har faktiskt sovit någolunda bra inatt, va ett helvete att somna bara.. Hoppas på att förkylningen börjar försvinna nu, det skulle göra mig mega glad!

Nu ska jag iaf käka lite frulle och sen ska jag och Bianca ut till överby en liten sväng, jag ska kolla på en ny peircing. är så fruktansvärt trött på mina gamla! Så det ska bli en ny, kanske blir att ta svängen förbi solariet också, hade ju inte vart helt fel menar jag!


han saknar mig

just nu känns det som att jag skulle klara allt



för jag vet ju att kärlek är ju egentligen inte på riktigt
och ord kan ju väcka så mycket känslor hos mig,
men jag vet ju
att man inte ska lita på allting som människor säger.

för du sa ju faktiskt att du älskar mig
och sekunden efter
frågade du
hur det känns att vara

kär?

och jag svarade att man lägger hela ens värld i någons hand.
(jag sa inte att jag redan lagt min hos dig)

kanske det blir lite för mycket känslor och ord för mig.

men,
du sa faktiskt

att du saknar mig.

och eftersom du redan har min värld,
så kan jag bara be dig om



att inte tappa den

Ronja vs. Arg gubbe!

                           

                                                       (skit dålig bild, jag vet)

haha, Ronjas fina parkering! För er som inte förstår så får man inte stå där, det blockerar ingången till min gård.
så när jag och ronja va påväg hem, eller ah, jag va påväg hem hon skulle ju till bilen, så kommer det fram en arg gubbe och säger:

Arg gubbe - Jag får bara fråga en sak?
Ronja - ah?
Arg gubbe - Hur fan tänkte du egentligen?
Ronja - Vaddå?
Arg gubbe - Ja, hur fan kan du parkera där?
Ronja - Jag stod bara här en liten stund.
Arg gubbe - Du har ju för fan stått där över en halvtimma nu?
Ronja - Eh, ah.. mjo..
Arg gubbe - Ah, Använd det du har innanför skallen nästa gång, om du nu överhuvudtaget har körkort!!
Ronja - Ah.
Jag - HAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHAHAHHA!!!!

Sjukt kul va det, ronja blev helt chokad. stackare.

Nu har jag iaf kommit hem ifrån Bianca, har tagit en lång skön dusch, den va behövlig!
Ska snart ringa mamma och fråga hur hon tycker vi ska göra imorgon, om jag behöver jobba eller inte, hoppas ju att jag slipper för jag känner mig verkligen inte pigg alltså! Men vi får väl se på det, kanske blir tvungen att åka dit en stund iaf.
Nu ska jag lägga mig i min sköna säng och bara lata mig.
Seyah!


sjuk sjukare sjukast

fyfan va jag hostar och har mig. Detta är inte kul alls. Sitter fortfarande hemma hos bianca, och nu har ronjaponja kommit hit också, mys mys :D
Hon är också sjuk så det gör inte så mkt att hon är här. Hon blir ju inte smittad av oss iaf. Alla här är ju fan sjuka nu. hah..

Har kommit på att folk är väldigt roliga, snackar mycket.

Nu ska jag vara lite social, herrå

jag döör

fyfan, ligger och hostar sönder.:(
är jätte avundsjuk på bianca som ligger och sover, jag är också trött, jag vill också sova. Men hostar så förbannat mycket just nu så jag kan fan inte somna, hur irriterande som hellst!!
Fattar faktiskt inte ens hur hon kan sova så som jag hostar??
Men sover det gör hon, hoppas hon vaknar snart så jag kan få lite sällskap.  Så länge kollar jag på 7:e himlen och föröker klura ut hur jag ska tatuera mig, har bestämt lite nu iaf. platsen blir iaf nacken :)
Ska även fixa till min pussmun, hoppas på att det blir av nästa månad, om jag får tid tills dess.

helevetes natt..

fyfan vilken natt det har vart, har sovit jätte dåligt. inte kul alls faktiskt. Har sovit intryckt emot väggen också, för det har vart så fruktansvärt varmt och väggen va kall så den kylde ner lite.
När jag vaknade imorse så hade Bianca tydligen vart i skolan? Och jag har inte märkt ett skit, att hon gick upp eller något, vaknade bara när hon kom in i rummet igen.

Idag ska vi ha filmdag, bara ligga och lata oss. Ska bli skönt, tycker att vi är värda det!:)

God Natt

Nu är det dags för mig att sova, blev att sova hos Bianca inatt igen, kan ju nästan tro att jag flyttat in här? hah..
Men vi är båda lika sjuka och jag ska förmodligen inte jobba imorgon, om det inte blir kris och dom ringer in mig vill säga.. Men det hoppas jag på att det inte blir.
Har vart dålig hela dagen, fått världens snuva, hosta och skit. Jätte jobbigt, har även börjat klia i mig hals.. Usch och fy.

Nej nu ska jag sova, förkylningen gör mig utmattad.
Usch va jag hatar den här årstiden ibland..

home

Fick åka hem tidigare ifrån jobbet idag, mådde verkligen inget bra alls. Rösten har kommit tillbaka lite nu iaf vilket är väldans skönt, så som jag pratar hela tiden menar jag. Nu ska jag lägga mig i sängen och kura in mig i täcket och glo på tv/film eller något...

Har förästen köpt as mysiga sockar!! 3par. rosa, vita och svarta. Det är typ raggsockar fast ändå inte, vet inte hur jag ska förklara det faktiskt men väldans sköna är dom iaf!

Tisdag

Vaknade precis och det känns som om hela halsen är täckt av någonting, det är as jobbigt och prata och rösten är fortfarande fuckad. Ska dra iväg till jobbet nu med bilen som jag lånade hem igår, så får vi väl se sen om det blir bättre eller ejje.

1-0 till förkylningen

Fan, satt hemma hos Bianca förut, och helt plötsligt försvinner min röst? Från ingenstans också.
Från att sitta och tjata helt normalt till att låta som en galen åsna eller något? Väldigt störande är det iaf. Halsen gör ont som fan också men hoppas på att det blir bättre imorgon. Vill ju gärna inte gå runt på jobbet och låta så? kommer bli hur mobbad som hellst, pinsamt ju va fan!

Nej nu ska jag iaf försöka döda hostan med en jävla massa hostmedicin!!

göra om göra om göra om

Nu har jag suttit och grejjat ännu lite mer med bloggen, själv nu faktiskt. men har inte direkt gjort någon större skullnad, ändra färgen på flikarna uppe vid headern och tog bor det understrukna på länkar. Det är det ända.  Men det kommer sakta men säkert :)

NEJ!

Jag berättade ju förut att jag kände mig lite hängig och så, har börjat hosta lite lätt och känner att en rejäl förkylning är på g. Men jag vägrar bli sjuk, jag har bestämt mig för att jag vekrligen inte har tid att vara sjuk. Så jag ska göra allt i min makt för att få mig på bättringsvägen igen. Hatar att vara sjuk, det är dö trist. Så idag har jag druckit en massa hostmedicin och hoppas på att bli av med iaf hostan.

Ska klä mig mega varmt idag också, så jag absolut inte fryser.

Johanna vs. Förkylning

Måndag.

Fick åka iväg till Uddeballa/Lysekil/Strömsta idag. Blev en lång tur och ganska stressigt emot slutet, men det gick bra ändå. Nu sitter jag på kontoret igen och ska snart dra mig hemmåt, ska bli skönt. Är inte jätte pigg idag. Känner mig lite förkyld och sånt, hoppas att det inte är den där jävla svininfluensan!!

Nu har jag inte tid att sitta här och skriva, får fortsätta jobba. byebye


Blir att..

.. sova hos Bianca inatt igen, vet faktiskt helt ärligt inte varför men så blir det iaf. Även ifall jag bor bara några meter härifrån haha.

Dagen har iaf varit slapp till max.. har inte gjort ett skit typ, bara legat i sängen och vart helt döda typ.
Totte var perecis här och tjatade lite också, men han drog hem och sov.

Själv ska man ju hoppa in i duschen nu, sen blir det väl att sova för min del också. Ska ju trots allt jobba imorgon.

superman!

Nicke ville ha med oss till siba idag, eftersom han skulle köpa en maskerad dräckt. Han mutade oss med donken som vi självklart gick med på :P

Så här blev iaf resultatet av hans köp:

snyggt va? hah.

Söndag.

Nu är det söndag och varken jag eller Bianca mår inte på topp alltså.
Just nu ligger jag och typ fryser och sånt och hon tycker det är as varmt, och vi är asa sugna på nånting fett. Ovanligt att jag blir det på bakfyllan? haha

my life be like..

festen blev ganska lyckad ändå.. Iaf för mig och bianca, kände att vi hade världens provocetings humör. Fick 3 92 att gå tydligen? men dom vet jag inte vad vi gjorde för fel emot. haha.
Fick iaf beröm för att jag va såpas ärlig som jag är, och att dom tyckte det va bra att jag säger precis vad jag tycker, det va ju lite kul att höra faktiskt :)

Nu blev vi iaf utskickade, pga av att någon hade förstörs jonas skåp. så han va arg, ovanligt? haha.

Nu ska iaf jag och bianca käka nybakat bröd och dricka varm obeloy, mega gottigt ska det bli byebye :)
sov så sött..

David Guetta feat. Akon - sexy bitch



nya favorit låten, helt klart!
älskar den, kan inte sluta lyssna på den, hah.

Sitter hemma hos Bianca nu och förfestar med henne och amaell.
Ska snart dra iväg till jonas för att fortsätta dricka..
Hoppas på en rolig kväll iaf!

party

det fick bli party, helldre det än att sitta och inte ha något att göra, är inte så ofta jag dricker och sånt längre.. Och det är ju inget party utan mig liksom, hah..

Blir att sova hemma hos Bianca ikväll också. Så det blir myspys.

party or no pary?

Bianca, Amaell, Fredde, Johas, Marcus och kanske jonna ska tydligen festa idag, fast det blir inte mer än dom. Så jag vet inte riktigt om jag vill eller inte. Har beslutsångest. Kommer ju inte bli mer än ölspel och förmodligen något bråk, brukar det ju bli. Så jag vet faktiskt inte om jag orkar.. Bättre att spara den alkoholen tills något roligt händer kanske?
Jag vet inte, får väl se hur det blir senare ikväll..

nu har jag...

...äntligen fått ordning på mina ögonbryn.
Har låtit dom växa ut så det har ju sett ut som 2 stora buskar, hur fult som hellst.
Men min syster hjälpte mig nyss att få ordning på dom så nu är dom bra igen :)

Ska snart dra iväg till Bianca, efter att ha städat rummet då för det har jag ju inte gjort än.. Har iaf bäddat sängen, duktiga jag!

Nej jag får väl börja sätta igång så jag kommer någon vart.

Lördag

Vaknade precis, sovit riktigt bra inatt faktiskt.  Så nu ska jag snart hoppa in i duschen och göra mig iordning och sånt. Sen ska jag städa. Det va det första pappa sa till mig imorse:
- Det blir att städa för dig idag
(jag helt nyvaken)
- Mmmm...

haha, man kan inte alltid vara på topp humör juu! 
Jag vet faktiskt inte vad som händer idag än, inget bestämt.  Så det märker vi :)

xoxo

God Natt

Nu är det dags för mig att sova känner jag!
Ska bli riktigt skönt att få sova ut imorgon, inte behöva ställa klockan eller gå upp tidigt för att åka iväg och slita en hel dag. super skönt.
Sen imorgon tänkte jag nog faktiskt fortsätta att grejja om lite med bloggen, får väl se vart den slutar någonstans. haha :)

menmen, sov så gott :)

ny bloggdesign

nu har jag och nicke suttit här i flera timmar och funderat ut hur man kan fixa bloggen. Det va ett jävla krångel kan jag säga men vi löste det.
Bianca kom in lagom tills självaste designen började, så hon har också vart med på ett hörn och tyckt.
Blev faktiskt riktigt nöjd med resultatet :) Inte som jag planerade från början, men vad blir det liksom? hehe..
Robin hjälpte också till att koda men ifrån ett annat ställe.

Tack för hjälpen alla :) <3

Fredag

äntligen fredag, sista dagen på jobbet, imorgon kan jag sova ut.
Försov mig lite lätt imorse, så det har varit en stressig morgon. Men så kan det vara. Kom iaf in till jobbet i tid idag.
Nu ska jag käka frukost och sen dra i väg till lysekil med ett paket.
Får väl se hur det går om jag hittar denna gatan nu, brukar ju inte gå så bra för mig i lysekil menar jag, hehe.

Svininfluensan

Stackars dom som får svininfluensan!
Hörde på radion förut att symtomen är huvudverk, över 38graders feber, muskelverk, och något mer jag inte kommer ihåg.
Men jag vet ju massor som har just det, feber, huvudverk osv. Alla tror att det är förkylning, men tänk om det är svininfluensan, hoppas verkligen att jag slipper det!! Hur kul är det att ha en sjukdom som heter svininfluensan.. Nej usch, det vill jag inte ha. Sen är det ju inte kul att vara sjuk heller, så det är jag ju också glad om jag slipper iuf.

Sen läste jag någon lapp om det på jobbet, att det kan smittas bara man rör vid en annan person, att man ska tvätta händerna väldans mkt, och sedan med sprit också, för att hålla sig extra ren. Att man inte ska gå nära folk som är sjuka ifall om att man har den. Och att om man får den ska man inte gå till vårdcentralen utan ringa 144 eller va det nu va för nummer, förmodligen inte det iaf eftersom det va så kort. hah.


nattinatti

nu ska jag gå och lägga mig, blev att sova hos min syster inatt..
kanske är lite sent att gå och lägga sig egentligen, men bättre sent än aldrig right?
Blev iaf att se lejonkungen idag, jag blev happy :)
Älskar verkligen dom filmerna, även om det är barnfilmer.

Nej nu måste jag sova så jag inte är helt borta imorgon, God Natt.. sov gott alla.

wonderful

känns hur skönt som hellst att sitta hemma nu! för annars brukar jag vara på väg till göteborg vid den här tiden. Men inte idag inte! Nu sitter jag hemma och gör mig iordning, tog en riktigt lång och skön dusch idag för övrigt. Va hur skönt som hellst!!  Funderar på att höra av mig till Sabine och dra ner till henne och ta en cigg och göra det vi är bäst på, snacka skit <3 Sötisen fyller ju år snart också, grattis till henne :)

Sen ikväll ska jag och Bianca kolla på lejonkungen, har kollar på 3an och 2an, (i fel ordning) så nu är det dags för 1 an :) Super bra.

vill ändra min bloggdesign också, så jag måste ta och installera photoshop på datorn, som jag inte har orkat sen jag formaterade om skiten, fast känns så onötigt att göra det också, för jag måste ju snart formatera om den igen. Jaja, får se hur jag gör, har ju inte ens en kamera så kan ju inte ta några nya bilder heller. (fick den inte lagad för er som viste att jag lämnade in den, så det är skrotad *snyft*)

lunch

fyfan jag är inte smart iaf.
Fick åka till max idag för att köpa oss något att äta, och så ville dom ha mosaretta sticks, 2 var alltså 6 st. När jag kom till den där apparaten som man beställer i så sa jag att jag ville ha 6 st mosaretta sticks och det andra vi skulle ha. När jag kom tillbaka till jobbet och öppnade påsarna ser jag att det ligger 6 påsar med mosarella sticks, 3 st i varje påse. Så tydligen måste man säga att man vill ha 2 påsar om man ska ha 6 st. Det viste ju fan inte jag, så jag kollade på kvittot för att se vad jag hade beltalat för skiten så ser jag att det står 90kr. Känns ju kanske lite som bortkastade pengar. Men men, finns inget att göra nu. Fick slänga mer än hälften av dom.


och förrästen, slipper åka till göteborg idag också, YEYYY!!! får sluta klockan 16.00.
Happyface.

Torsdag

Och oj, va jävla snabbt denna veckan har gått.
Sitter hemma just nu, fick sovmorgon till 9 eftersom jag jobbat så sent i 4 arbetsdagar i rad nu. Vilket också börjar kännas i kroppen faktiskt. Är inte van vid att jobba runt 11-13 timmar varje dag, lossa och lasta tunga saker, va uppmärksam på vägar, avfarter osv osv.  Så som sagt, jag fick börja senare vilket jag blev väldigt glad över. Känner mig lite piggare nu iaf, somnade typ klockan 22.00 igår, va svin trött, hade nog somnat innan om jag va hemma och så.
Men nej, Nu måste jag dra mig till jobbet så jag inte kommer försent, pussochej!

working

fick precis reda på att jag måste åka till göteborg igen.. Känns inte så där jätte roligt, nu blir det en sen kväll idag igen. Kommer väl inte vara hemma försän 8 ikväll, usch och fy, detta känns inte kul alls faktiskt!

Onsdag.

klockan är 06:27 och jag ska snart till jobbet, jag är super duper trött idag för jag jobbade i 13 timmar igår.  från 07.00 - 20.00  Det var lite kämpigt men vad ska man göra. Nu känner jag bara för att lägga mig i sängen igen och somna om. Men det går ju tyvärr inte.

nu ska jag fortsätta göra mig iordning, Sandra ringer väl snart och ska hämta mig.
byebye

RSS 2.0