Kaffe och macka

Sitter nu här på morgon kvisten och dricker en kopp kaffe och tvingar i mig en macka. jag HATAR att gå upp på morgorna. Är absolut ingen morgon människa. usch och fy. Ska dricka upp mitt kaffe nu sen ska jag ut med izor och efter de ska jag dra iväg till jobbet... bläääää!!!


Jag har världens bästa pojkvän :D

Va på överby förut och fick en tröja av Totte för 700 kr. En jätte mysig stickad tröja med fickor ifrån MQ. Jag älskar den!! :D Är jätte glad verkligen. haha. Totte är också jävligt glad för han fick köpt sig något spel, halo tror jag de va. Så nu kommer han nörda framför tv:n hela kvällen. Men först blir det Idol så klart ;)

Försenad

fan.. Har börjat komma försent till jobbet. Har gjort det varje dag denna veckan. Visst är det bara 5 min men börjar man 7 så ska man ju vara här klockan 7 också. Tur att jag inte fått någon skäll än iaf, kanske kommer om det fortsätter. Måste verkligen bättra mig med det. Åkte hemifrån halv 7 idag men skulle köra totte till trollhättan innan jag åkte till jobbet så blev ju lik förbannat försenad. haha. aja, inte mycket att göra får försöka bättra mig helt enkelt!

träning + solning

Då va man hemma ifrån träningen, det va änna gött fast ändå jobbigt. Fast det är väl så det ska va. Solade även efteråt.. i typ 6 min.. De solariet är så JÄVLA dåligt, idag va de piss varmt så man kunde typ inte andas, skit jobbigt! men men. får betala 30 kr nästa gång så får jag ett bra :)

När jag kom hem ifrån träningen iaf så va Totte redan hemma hos mig, Jessica va också här en sväng. men hon har åkt hem igen så nu är vi själva. Ska tvinga han att installera photoshop på min dator nu ;D

doing the workout thing

Nu ska jag iväg och träna. Ångrar att jag köpte fetis mat förut, man blir ju så äckligt mätt på det. Har iaf vart ute och gått  med izor nu så han klarar sig tills jag kommer hem igen.


orkar inte!!

Usch va jag inte orkar träna idag, men det ska jag göra ändå. Fick avboka spininingen för jag han inte dit, så nu är jag 60 kr i skuld till dom. SATAN! Jag och Bianca har käkat väldigt bra nu innan träningen också, hon tog en hamburgare på McDonalds och jag tog en på max, INTE OKEJ! Men så blev de och gött vare. Men nu ska vi ju iaf snart iväg på s-core och så tänkte vi gymma lite antingen innan eller efteråt. Så det blir nog bra ändå :) får vi hoppas.

Bokat och klart :)

Det blev som jag ville. Imorgon ska jag först träna Spinning i 1 timma sen ska jag på s-core i 45 min. Kommer blir smärta på onsdag men det gillas ;D

Nu ska jag ta och göra min iordning för sängen är som sagt svin trött.

Då va man hemma igen

Så, nu har jag kommit hem igen, är skit trött idag igen vilket faktiskt är bra ju :)  Lättare att somna då ;D
Nu har jag även bestämt mig för att ta tag i träningen igen, så jag och Bianca hade tänkt att dra och träna imorgon. Ska ringa henne nu och se vad det blir för något, om vi ska köra gym eller om vi ska dra på pass. Är jävligt sugen på spinning och s-core. Får se om de finns några sånna pass imorgon :) Sen har jag även och tänkt köpa sånna där skor som dom visar på reklamen, dom som tränar rumpan och benen. Tänkte att dom kunde vara bra att jobba i, ta promenader med izor och även träna i. Kanske man kan få en sån rumpa tillslut? haha. Är ett tag kvar tills dess men nångång kanske :)

Nej nu får jag ringa Bianca och se vad hon känner för att träna imorgon.

slutat

Nu har jag slutat arbetet. Eller ah, för 1 timma sen faktiskt. Men kom hem först nu. Fick åka till Trollhättan och hämta upp Totte först. Han hade dratt till en kompis efter skolan så jag åkte och hämtade han och körde hem han till sig. Nu ska jag hoppa in och ta min en dusch och sen ska jag dra iväg till Totte igen :P

Måste bara säga att det är förjävla skönt att komma hem till en städad lägenhet, om man kanske skulle ta och hålla den så här? Är ju så jävla mycket trevligare får jag ju säga!

så jävla bra!

Så, då va rasten slut och jag är klar städad. Har diskat dammat damsugit torkat av alla bord och skurat golven på 1 timma ;) är man grym så är man. (bor i en 1:a så kanske inte är så konstigt att det går fort hihi). Och självklart har bianca hjälpt mig också, tusen tack :D Nu ska jag dra och köra ut de sista godset. Byebye!!

Rast

Är just nu hemma på rast. Bianca har åkt med mig idag så hon är här med mig. Vi hade tänkt att städa iordning lite här hemma. Är lättare nu när hunden är på jobbet. Så kan jag tvätta golven och sånt också. Nej nu får jag skynda mig så jag hinner med de :)

Time for bed

Då va sminket bortaget. Lite tråkigt faktiskt ium att jag inte kan sminka mig själv i svart. Blir bara helt mongo då. Men jag får väl ta mig en dag där jag sitter och försöker lista ut ett bra sätt att göra det på för jag tycker att det blev jävligt nice :P menmen en annan dags problem.

Nu inväntar sängen, natti

Bilderna från idag


Nu orkar jag inte lägga upp mer bilder så det får räcka :P


modellera

Då va jag äntligen hemma igen. Kom iuf hem ifrån studion för ett tag sen men har vart ute med izor och kört hem Sabine tjatat lite men Ronja osv. Men nu är jag hemma och är skit trött verkligen. Ska lägga mig i sängen nu och kommer nog somna ganska så med en gång om jag gissar rätt.
Har iallafall vart en riktigt rolig dag. Först när vi kom dit satte jag och sabine oss och blev sminkade. Sen fick vi gå och fixa hårtet. Det fick vi göra själva vilket va ganska tråkigt men blev nöjd ändå. Och har även bestämt mig för att jag ska köpa en plattång. Sen gick vi och bytte om till dom kläderna vi skulle ha på oss. Och sen fick vi gå och modellera (Ronjas ord).  slänger upp lite bilder och sånt i ett annat inlägg :)


Söndag

Har precis blivit klar med valen av kläder för fotograferingen sen. Hittade lite som får duga :P  Är så trött på alla mina kläder för tillfället så är väl inte jätte nöjd. Men det får som sagt duga ändå. Blir nog kanske bra förhoppningsvis :)

Nu har jag tänkt att göra lite mat för jag håller på att hungra ihjäl.

Can we pretend that airplanes in the night sky are like shooting stars?

i could really use a wish right now...


The Studio?

Just det ja, imorgon ska jag till The Studio och ta lite kort. Har verkligen ingen aning om vad jag ska ha på mig så det blir dagens uppgift att försöka leta igenom min garderob och hitta något snyggt. Imorgon ska jag även till min syster och kolla igenom hennes garderob, hon har lite snyggare kläder än jag tror jag. Får hoppas det iaf. Är fan skit svårt att hitta något ju! 3 ombyten är det iaf. Och så ska jag få smink och frisyr fixat. Så det blir nog väldigt kul får vi hoppas. usch det är änna jobbigt att veta vad man ska ha på sig. Det är dagens problem iaf! :P haha

expresso house

Har precis kommit hem. Blev som sagt en sväng till Åhlens med Ronja. Hittade MASSA söta grejjer som jag bara ville ha. Men jag har ju inga pengar så det blev inte så. Ska dit nu när jag får pengar och hoppas på att grejjerna är kvar :P En SKIT söt rosa tekanna hittade jag. Sån där som tjuter när te:t är klart. Jag vill ha!! haha.
Sen efter Åhlens bestämde vi oss för att ta en fika på expresso house. För mig blev det en chailatte och Ronja tog en chaite väldans gott vare!

Nu ska jag hoppa in i duschen och göra mig fräsh! Behövligt :O

Fuck you!

Halloj,

Sitter hemma nu och käkar lite frulle, Ronja kommer snart hit så ska vi dra till åhlens :) Vet inte vad vi ska göra där men jag ska bara hänga med som sällskap typ så vi får väl se vad det blir.

Har hittat en ny favorit låt också! Den går på repeat hemma nu hihi



sjukt skön låt om jag får säga det själv :) blir typ glad av den på något knepigt sätt.

Fredag

Mår mycket mycket bättre idag, vilket är underbart!  Så ikväll blir det bio med Totte emma och bagarn :) Blir allt myspys. Totte och bagarn är hemma hos bagarn och spelar nu, emma ska snart komma hit så ska vi dricka lite :) Ska bli gött. Sitta och slö dricka och snacka lite skit, sen ikväll kanske kanske det blir TG:s eller så åker vi hem till mig igen och slö dricker lite till. Vem vet liksom :) Blir nog bra iaf!

Nu ska jag ringa Sabine och ta en ciggis och sen ska jag börja göra mig iordning lite :)

jag är ju inte känd för att vara smart!

Fyfaaan va dum jag känner mig nu!!  Här i lägenheten har jag ett sånt där brevinkast i dörren, men jag har inte fått någon post och har tyckt att det va väldigt konstigt ium att jag beställt adressändrig och allt. Och idag har jag ringt till dom på adressändrigt och klagat och jag har ringt till postens huvudkontor och klagat och även till kontoret här i vänersborg där dom sa att dom skulle undersöka saken. Tar ett par minuter och sen får jag ett samtal av dom där dom säger att jag har en brevlåda utanför lägenheten. Jag svarar självklart nej jag har den i dörren men hon fortsätter säga att jag har den utanför så jag bestämer mig för att aja jag får väl gå ut och kolla då. Och ja, där står ju min lilla brevlåda intryckt i grannens buske som jag aldrig har sett förut. och i den va ju post sen 1 månad tillbaka, VÄLDIGT proppfull med andra ord. Nu har jag suttit och rensat all post och som TUR va fanns det bara en räkning jag missat.

men ah, jag är ju som sagt inte känd för att vara smart! ;)


Onsdag

Idag har vart en sjukt seg dag! Blev sjuk på jobbet, mamma hade med sig kinamat som hon köpte igår till mig, och det va räkor i och jag tänkte ju inte på att det inte är så bra att värma räkor så jag har förmodligen blivit lätt matförgiftad. Spydde när jag kom hem från jobbet. Inte så jävla roligt faktiskt, men har sjukanmält mig imorgon så får hoppas att jag blir bättre iaf! Är helt öm i hela kroppen och har typ ingen kraft till något känns det som. hatar att vara sjuk. Någon som vill komma hit och ta hand om mig ? (a) haha.

Har även kollat lite på Högskolan västs hemsida eftersom jag är VÄLDIGT inne på att läsa vidare. Bianca och jag har planerat att försöka komma in tillsammans nästa år. så får hoppas att det blir så. Känns sjukt bara att jag vill sätta mig bakom skolbänken igen. aja det går säkert bra. är ju något jag är intresserad av så får hoppas att det blir bra! :)

Nu ska jag lägga mig och ta det lugnt en stund till. Sen tror jag att jag åker ner till hundgården så izor får komma ut lite, orkar inte gå en långpromenad med han idag så han får ju iaf springa av dig då :)

byebye

RSS 2.0