Fredag.

åh, orkar inte med sånt här mer!


Torsdag.

Idag gick jag bara på matten och sen blev det att åka hem. Mådde så jävla illa och skit, men kände att jag måste verkligen gå på matten, jag missade ju den igår. Men idag började vi iaf komma igång lite mer med den och jag känner att jag börjar fatta och komma ihåg alla jävla tecken man ska använda, har kommit in på kapitlet "olikheter" och det är ju en jävla massa olika jävla saker man måste komma ihåg.  Men det gick ganska bra ändå. har tagit hem matte boken så ska försöka få lite gjort under helgen och sånt. Sen ska jag försöka bli klar med samhällen så jag kan göra prov 3 någon gång nästa vecka.

Sen när jag kom hem la jag mig i sängen och somnade, så ringde sabine och väckte mig vid en 12 någon gång tror jag att de va. Men det somnade om ganska gött sen efter ändå. Vid 4 åkte jag hem till sabine satt här i typ 5 - 10 min för att sen åka och hämta upp marcus och jonas för att hämta jonas rakapparat, jag skulle nämnligen klippa marcus. Men det blev väl inte riktigt som han ville, så det slutade med att allt blev kort och iu med att han är blond igentligen men färgat det brunt ser det ut som om han har lite fläckar i huvudet där det inte är något hår. men annars tycker jag att det blev ganska bra :) haha. Han sa iaf att han var nöjd, men vågar väl inte säga något annat om man tänker på mitt humör har varit idag (a)

Nu ska jag lägga mig i sängen och kolla på sex and the city och sen blir det att kolla på bolt igen, fast med sabine den här gången.  så SJUKT jävla rolig film!  fast man måste ju ha min sjuka humor då kanske :)  Men jag gillart.

Bye!


onsdag

börjar faktiskt att sakna min pappa sjukt mkt nu! Börjar kännas väldigt ensamt här hemma :/  Iuf har jag haft turen att någon sovit här hela tiden, eller så har jag sovit borta, är faktiskt första natten jag sover själv nu! Men det ska säkert gå bra, har ju faktiskt chillis :)

Idag har jag tagit det väldigt lugnt, orkade inte gå till skolan imorse, tror jag börjar blir sjuk, men inte så konstigt eftersom jag sovit 2 nätter hos min syster som hade 39graders feber. smart drag av mig, men hon behövde hjälp med hundarna så det är klart man ställer upp! Sen sov jag och sabine till typ 3 på dagen eller något, åkte iväg till siba för hon skulle få kläder av sin pappa. va ett väldigt snabbt besök där iaf, och det va ju ganska skönt för jag kände inte riktigt för att gå runt i affärer, sen åkte vi hem till henne satt där och tjöta för att sedan åka hem till mig, träffa marcus och jonas ett tag. Det är väl ungrfär det som har hänt idag tror jag väl.

Ju snabbare du kommer på att du inte kan lita på någon annan än dig själv,
desto snabbare kommer du må bra.

bye


Tisdag.

Idag va jag tvungen att gå till skolan för jag och ronja skulle komma igång med nästa kapitel i matten. Det gjorde vi också men nu ska har vi avslutat det och ska fortsätta imorgon,  Jag ska börja med livsmedel nu. måste ju bli klar med den också.
Känner att jag har lite smått mensverk idag också, men ändå har jag ingen mens, jävla fanskap. aja den kommer väl snart då antar jag.
Just nu väntar jag på att ronja ska bli klar med samhällen, så vi kan gå och käka, är as god mat idag, pasta och skinksås, det är mumma :D ska äta massor haha.
Håller på att bli sjuk på köpet, min syster har smittat mig :(  har ju hjälpt henne med hundarna nu i 2 dagar så det är väl kanske inte så konstigt att jag blir smittat när hon ligger med 39graders feber. menmen, hoppas jag inte blir allt för sjuk iaf, för det hinner jag inte med!

Senare ska jag träffa robert, vi ska hem till min mor och ta en fika, förmodligen stannar vi inte så länge. Men det blir ju ett tag iaf,  Sen efter det vet jag inte riktigt vad det blir, kanske åker med han hem och säger hej till sabine eller något, får väl se.

Nu ska vi iaf gå och äta för jag är as hungrig!

byebye


(michaela klagar på att jag aldrig lägger upp bilder så det får väl komma en nu)

michaelas inlägg.

hej..
jag gillar edward cullen

och jojjo. hon är så fina ögon.

Måndag

Idag blev det att ta en slapp dag med sabine.
Sov hos sandra inatt för hon för hon ville ha hjälp med hundarna, så hon väckte mig typ runt halv 7 imorse för att vi skulle gå ut med dom, det va ju inte det roligaste jag gjort kanske men det fick gå, sen drog hon till jobbet och jag hem till henne och sov till 8 typ, Så åkte jag och lämnade chilla hos kerstin och drog hem till sabine. Skulle köra henne till tandläkaren så vi åkte typ 20 i 9. När vi va där satt jag och läste kalle anka,  fan as bra ;D  Sen blev det att åka till connys frav och tända ljus, han drog nämnligen igår fast för 4 år sen.  så eftersom jag är en dag försen så fick han två, hann inte med att åka dit igår. menmen, sen blev det donken och sen hem till sabine och slappa :)
Så har vart en jävligt lugn dag idag, men det är alltid kul att vara med sabine <3 :D

bye

jävla bloggdesign!

har tröttnat på min gamla bloggdesign och har länge tänkt göra om den, men inte riktigt hunnit då skolan ändå får gå före. Men nu hade jag lite tid över så jag satte mig och börja pilla lite, men jag blir fan inte nöjd med bakrunden! Har suttit i flera timmar nu och målat i photo shop men jag kommer ingen vart, vill ha en bakrund som är lite brunaktig. Vilket jag har nu, men jag vet inte riktigt om jag är nöjd med den som den ser ut nu. Får fundera lite på det så kanske det kommer en ändring framöver :)

Nu ska iaf sabine komma hem till mig snart, vi är båda sugna på att festa men vet inte riktigt vart, så vi får väl se hur det blir med det. Jag är faktiskt jävligt seg idag så en kväll hemma kanske inte heller vore fel. ¨

byebye

fyfan vad jag är bra!

YEEEEEYYYYY, fick precis reda på att både jag och ronja fick godkänt!!!   så jävla glad nu, det va allt :D


matte.

Har precis gjort första provet i matte b, kändes som om det gick ganska bra så jag hoppas verkligen jag klarar det, jag och ronja sitter och är as nervösa nu, vill bara ha svaret om vi gick g eller inte. Hoppas att jag får det antingen idag eller imorgon. Hon sa iaf att hon skulle rätta det så fort hon kunde. Så det är bara att invänta svaret.

Nu ska jag sätta mig med samhällen, och försöka bli klar med den.
Ska försöka att göra prov 3 nästa vecka, får väl se om jag klarar det eller inte. blir plugg över helgen!

Michaela ville att jag skulle säga att hon står och pillar i mitt hår just nu.
Det är väldigt skönt faktiskt :D

Sen efter skolan ska ronja med mig hem, vi ska köpa cola och mysa. Det tycker vi är värda efter att vi pluggat så hårt ;D
Det  blir väl att kolla på någon film eller så. sitta och snacka skit om allt och ingenting. Kommer nog att bli mysigt iaf.

Imorgon får jag min lön också ;D ska  bli förjävla gött att få lite mer pengar, då blir det att lägga undan 500 och sen åka till baken för att sätta in resten på kontot, annars försvinner det snabbt.

Onsdag.

idag har vart en kämpig dag, haft huvudvärk hela dagen och vart sjukt trött.
Imorse när klockan ringde orkade jag verkligen inte gå upp, så jag låg i sängen en halv timma tills rosa ringde och frågade om jag va vaken, så då var det bara att gå upp göra sig en smothie väcka sabine och göra sig iordning för att sedan dra till skolan. Hade gärna vart hemma och sovit som brunte idag, men efter som jag har så mkt att göra som jag har så måste jag till skolan, typiskt.
Jaja, det gick iaf bra ändå. blev typ inget mattepluggande idag för både jag och ronja va så jävla trötta så vi satt typ bara och skratta hela lektionen. Sen blev jag klar med samhällen igår så jag bestämde mig för att göra prov 2 idag, och det gick faktiskt bra, fick iaf G. så nu är det bara prov 3 & 4 kvar sen är jag klar :) känns bra.

Nu är marcus och fredde på väg hit tror jag, dom sa iaf att dom skulle umgås med mig och sabine idag så dom kommer väl. Annars blir det smisk ;)

btw, måste tacka Sabine för dom goda pankakorna hon gjorde till mig idag, det fick mig verkligen att ändra uppfattning om dig, för stunden :D

bye

Tisdag.

Dagen har väl bestått av en massa pluggande. I skolan pluggade jag matte med ronja hela dagen, ska göra prov 1 på torsdag. Sen när jag kom hem så somnade jag en stund, sen åkte jag och sabine och köpte en massa mat på willys, gjorde spagetti med någon sås som vi trodde va skinksås men det visade sig att det inte alls va det, men det var gott ändå. sen satte vi oss och plugga, jag med samhällen så nu är jag klar med steg 5 i boken, ska börja med 6 imorgon, och hon pluggade matte.  så otroligt duktiga vi är!
Nu ska vi lägga oss i sängen och kolla på film, sen sova. Har vart uppe till typ 3 - 4 varje natt nu så kanske är på tid att sova i tid så man orkar med dagen bättre.

saknar min pappa också! men han har det bra där nere och dom bor så jävla fint så man blir sur! haha. men det förtjänar väl han antar jag.

nu är det inte långt kvar till tatueringen heller, är fan nervös! börjar ångra mig, men det är enbart för jag är nervös, och sabine kommer inte låta mig avboka, så det är bara att åka dit och flasha röven.

det var allt för idag
bye

lierlier.



en del människor ändrar aldrig på sig.


work it.

gårdagen var faktiskt ganska okej, jag och sabine låg typ hemma hos mig och bara slappa hela dagen, hade verkligen ingen lust till att ens resa mig ur sängen, men så skulle vi iaf på fest hos sabines bror robert för han fyllde 20 igår, grattis till han. så jag började göra mig iordning och så, sen så åkte vi in till stan och köpte cigg och sen så åkte vi till sabine så att hon kunde göra sig iordnig lite lätt.
Så iaf, när vi gick bort till lokalen där han hade festen så är det första vi ser en blond brud som typ skäller ut robert, men vi hälsade och gick vidare till hannah och någon mer, och dom berättade att hon va arg för att alla skulle respektera hannah och skit. as löjligt iaf. sen så kom hon bort till oss och börja typ skälla ut oss hon sa ungefär " asså, om ni inte är kompisar med hannah, så kommer jag döda er!", och " om ni tror att ni är kompisar med hannah, men inte är det, och typ går runt och snackar skit om hannah, så asså jag HATAR det, jag DÖDAR dig om du gör så!"  jag stog bara och höll med imprincip för att jag orkarde inte bråka med någon full jävel det första jag gör. Men den blev hon lite för full och åkte därifrån som tur va så då satt alla där inne och hade jätte trevligt enligt mig :) mycket lyckat ;)

nu idag har jag typ sovit bort hela dagen och ska snart iväg och jobba. kan ju säga att jag känner inte för det men men, det blir massa pengar för det + att det är lördag så det kommer finnas massa att göra så tiden kommer ju gå väldigt fort,  nu ska jag försöka få väckt sabine för har tråkigt!!

byebye

boxning

Kom precis hem från boxningen, så jävla kul, men fyfan va svett det va! kämpade som fan idag och det gick jävligt bra faktiskt. så jävla kul att bara slå på något. Jag och sofia tänkte faktiskt kolla om vad det kostar att börja boxning på riktigt, vore as kul att börja det! Fan vilka muskler man kommer få då, och vilken kropp. haha, skit bra ju! Så nu ska jag kolla upp vad det kostar osv sen skicka sms till sofia och berätta, hoppas att det finns i vänersborg bara, men det tror jag, har ju hört folk som går i boxning, iuf bara killar, men det borde ju inte spela någon roll. Ska inte gå på matcher och sånt iaf! utan bara träningen. hoppas det blir så är fan sugen på det nu! :D

fight!

plugg, plugg och ännu mer plugg.

Dom kommande månaderna blir det att plugga som fan! Har sjukt mkt att göra, och jag fick ett papper idag där jag kan skriva upp allt jag har kvar och vilka dagar det ska vara klart på, när jag kolla över allt och alla prov jag har kvar att göra så blev det en hel del. Har typ hela matte B kursen kvar att göra, eller ah, jag är klar med kapitel 1 och 2 ska bara göra provet på dom och det ska jag göra på torsdag, men jag sen är det ju 7 kapitel i boken, så det är ju en del och kommer ta ett bra tag. så det har jag planerat att jag ska ha prov i var fjärde vecka. så ska nog det gå, hoppas vi på iaf. Sen har jag samhällen, Det är 4 prov i den kursen tror jag, och jag har gjort 1 prov så har 3 kvar. sen är det livsmedel A  och livsmedel och hygien, där är det 8 prov och har inte gjort ett ända än. Sen har jag ju en massa "små" kurser kvar, eller vad man ska säga, men kurser utan prov, det är webdesign, information och layout, Psykologi, Svenska B och Religion. Så mitt liv kommer verkligen bestå av massa plugg. ska fan klara det här. kommer bli jobbigt men det ska gå.

Jag och ronja har jobbat som fan idag verkligen, typ enbart pluggat, bara tagit korta raster, typ 5minutare för att sträcka på benen. är helt slut i huvudet nu kan jag lova!  Tror det va bra att jag fick ett sånt papper så jag verkligen ser vad jag har kvar, och kunde planera upp allt. för det är verkligen inte långt kvar alls. så det är bara att kämpa på, finns inte mkt annat att välja på. har alltid tänk, men jag ligger ganska bra till så jag kan göra detta sen, men nu ser man ju vad det straffar sig att tänka sån skit!

Iaf, snart ska jag iväg och träna box med sofia, ska bli skönt att få slå på henne lite ;D så jävla kul med box, fast så jävla jobbigt bara. men det är bara att ligga i, ska ha en smal och fin kropp till sommar,  byter snart från motionspalatset till spotlife, ska köpa ett student kort där, och då får jag sola hur mkt jag vill så jag kommer bli så brun och fin i sommar,  hoppas jag på iaf, man vet ju aldrig med mitt pigment!  haha

aja, det va allt för idag
bye


God Natt

Nu har det blivit kvällen och pappa är förmodligen framme på hotellet nu, så jävla orättvist! haha, men detta är han värd!
Rosa ska sova hos mig inatt, hon har vart jätte söt nu ikväll, typ gjort mat till mig och fixat med disken och skit medans jag bara ligger och kollar på scrubs, haha känner mig lite elak fast hon säger att jag inte ska göra det.
Nu ska vi iaf ta en cigg och sen ska vi sova, eller jag iaf, rosa är tydligen inte trött alls så hon ska väl sitta här vid datorn antar jag.  menmen

natti

byebye




Nu har pappa precis åkt, han är på väg till thailand. Han ska vara där i 3 - 4 veckor ungefär. Kommer vara så tomt utan han. Gillar inte att vara ensam hemma så länge, blir så jävla ensamt, men men, jag har ju chilla iallafall. så det ska väl gå bra ändå. Får hitta på något varje dag så det inte blir så ensamt.
Rosa ska iallfall sova hos mig tills på fredag, så det är ju några dagar som jag inte är ensam iaf.
Nej nu ska jag försöka sova igen, får hoppas det går bättre nu, förut ringde telefonen hela tiden, gött irriterande!
menmen, god natt eller kan man säga så när klockan är 14.02 på dagen?
skit samma.
byebye

kommer sakna dig pappa <3

It's time.

Det är så här att jag och sabine har pratat om att tatuera oss ett tag nu, så idag bestämde vi datum. 2 februari blev det. men nu är mitt problem att jag vet inte riktigt hur jag vill ha min tatuering, jag vet att jag vill ha den på rumpan och att det ska vara en pussmun, men har lite problem med formen och om jag ska ha en döskalle på sidan eller inte, har iallafall 4 bilder att välja mellan. så här ser dom ut:

1.

detta är orginal bilden som jag hittade på googel. och det är egentligen så här alla bilder ser ut.



2.

denna har jag bara lagt till en döskalle på för att se lite hur det ser ut, men ska nog isf ha en mindre dödkalle på den tror jag, eller?


3.

nu har jag bara dratt ut den lite så den blev bredare, men ser väl inte ut som en pussmun direkt? utan bara en mun. hmm..


4.

och där är den bilden med en döskalle på.


har verkligen svårt att bestämma mig. men jag kommer väl lägga upp bilden jag tar i slutändan, är ju inte ens säkert att det blir någon av dom här bilderna, kanske hittar något ännu bättre ;D det blir säkert bra i slutändan ändå får vi hoppas på. uppskattar kommentarer om vad ni tycker också.

bye

skäms på mig!

jag är så jävla dum ibland.
Åkte till jobbet idag, jobba en timma och sen när veronica skulle sluta säger hon att jag ska vara ensam kvar, och att jag ska stänga. och jag har aldrig gjort något utav det så jag fick ju lite lätt panik, men så kom vi iaf fram till att jag har ju varken nyckel eller kod så jag kan ju inte stänga. så vi ringde rolf (chefen) och han skulle ringa hedvig hon som egentligen skulle jobba idag, men sen när han ringde tillbaka så sa han att jag inte alls ska jobba idag, utan jag ska jobba imorgon, och hedvig ska jobba idag.  och så kollar jag min kalender för att kolla om jag skrivit fel dag eller något, men nej då, det stod allt fredag 16.00-22.00. men det ville jag inte erkänna för dom för kände mig så dum, så jag sa att jag skrivit fel dag och att vi syns imorgon ist. haha
fyfan för mig ! :P

o'boy

God morgon, 07:21 är klockan och jag har inte sovit ett skit inatt, kommer vara helt död ikväll och på jobbet. menmen, inte mycket att göra åt saken, får ta kaffe sen i skolan så jag piggnar på mig lite.
just nu sitter jag och dricker varm o'boy och väntar på att rosa ska komma hit. fast hon kommer inte försän 20 i typ.då ska vi till skolan. fyfan säger jag bara, kallt och jävligt :( usch. Är lite orolig över hur fan jag kommer hem ikväll, slutar ju fan 22.00 och då tänker jag inte gå hem själv, usch nej, inte den vägen. nej, det blir väl att dra tidigare från skolan så jag kan hämta bilen eller något. eller så får pappa helt enkelt hämta mig, eller ge mig busspengar. jaja, det löser väl sig på något jävla vänster :)
nu ska jag dricka upp min varma o'boy i lugnt och ro innan rosa kommer.

bye

your in heaven now.



Jag tänker på dig varje dag, även ifall en del kanske tror att jag glömt bort dig, och tycker att det är bra att det blev så här, så gör jag inte det. jag har inte glömt bort dig, jag tänker ofta på dig faktiskt. och jag brukar ofta undra hur mitt liv skulle se ut om du fortfarande vandrade på jorden. Hade jag vart lika stark nu? eller hade jag fortfarande vart osäkra flickan? hade jag träffat min pappa ofta, eller hade jag aldrig riktigt kunnat säga ifrån?
Det är många tankar jag tänker när det gäller dig, för när du lämnade oss, försvann så många människor ur mitt liv, och jag kände min riktigt jävla ensam. jag pratar knappt med linda och mattias längre, jag ville ringa dom en dag, slog in nummret och sånt, men la på, det kändes så fel att ringa till dom, som om vi inte är syskon längre, jag vet att vi lovade dig att inte sluta träffas, men det är nästan blivit så nu, träffar dom nästan enbart på jul och födelsedagar, men sen hör man inget, kontakten med dom kommer tyna bort, tror jag. sakta men säkert.  vi saknar dig, även om vi kanske inte visar det.


surt.

hittils idag har jag inte gjort något, typ legat i sängen och bara myst. kollar på "the new guy" väldigt rolig film faktiskt, tycker jag iaf.
Just nu väntar jag på att sabine ska höra av sig så ska vi åka till hemmakväll och hyra någon film och sen blir det väl att köpa chirre och cola.  Brukar änna bli så när man är med henne, iaf cola. det blir det typ alltid. men tur att det är så förjävla gött iaf, annars hade det vart värre.

Har klippt lugg också, för er som inte viste det, eller ah. robert (sabines bror) gjorde det, blev ganske lite väl mkt men det blev bra ändå. ganska nöjd faktiskt. Skönt att göra något nytt med håret, även om det bara är en liten lugg, eller ah, sne lugg :)  Fast blev ganska nervös när han klippte och sedan sa " ah, men det växer ju ut iaf ".  haha.

va kan man mer skriva...
nyårn va helt okej, slutade med att jag va chaffis + att jag missa 12 slaget för att någon jävel hade snott min sko. EN av mina skor också, och när jag tänkte skita i den och gå ut i strumpor va det redan slut. så det va bara att gå in igen. typiskt.

nej nu hörde jag mobilen plinga så antar att det var sabine som är klar nu, så nu blir det att dra iväg till hemmakväll

bye


2009 - and you is all that i want



Det är nytt år nu, och 2008 är föralltid bara ett minne nu.

RSS 2.0