21/5 - 08 Harrymaraton

hello, känner mig lite ensam för tillfället, jag och min syster skulle ha en harrymaraton kväll och kolla igenom alla harry potter filmer, va as länge sen vi gjorde det. men vi är inne på 3dje filmen och hon har somnat, och den är bara halv vägs klar, så jag får alltså kolla på 2 filmer själv, för jag ska fan kolla på alla :)  är det maraton så är det.
saknar daniel också. skulle va mycket trevligt med hans armar runt mig nu. hade faktiskt vart underbart. men ska träffa han imorgon som tur är ;D då ska vi kolla oz och mysa. sen ska vi hem och sova hos mig. kommer bli underbart, hihi :)
fan vad jag har ätit idag också :/  när vi kom hem till sandra imorses så käka vi smootie sen lite chips sen macka och äggröra, direkt efter det nästan så åkte vi hem till pappa och fick grillad korv, sen åkte vi hem igen så blev det mer chips och vindruvor och gröt. är ganska mätt nu faktist, men innan sandra somnade prata hon på att hon ville beställa en pizza, va för jävla tur att vi inte gjorde det, för jag hade inte fått i mig något iaf. menmen, nu får jag fortsätta kolla på harry och sakna daniel :P
byebye

18/06 - 08

Hey,
Idag vaknade jag av att min mobil ringde, och så klart är det mamma. ( like always ). så jag svarade så sa hon att hon behövde hjälp på hennes jobb, och det är väldigt bra för min del eftersom jag inte fått något sommarjobb och behöver ett väldigt mycket. så jag sa att de va jätte bra och frågade om hon behövde hjälp med en gång. men som tur va så behövde hon inte de så jag la på luren och la mig och kramade om daniel lite, sen gick vi upp och rökade och så och så la vi oss igen och kollade på one tree hill :)  och de tycker jag va jätte mysigt, bästaste att kolla film med min lilla daniel.
sen vid en 14.30 ungefär gick jag iväg till körskolan och gjorde ett testprov, jag fick 52 / 70 och man ska ha 60 / 70 så det är inte så jätte långt ifrån ändå. sen efter jag gjorde de gick jag ut och rökade snabbt och så gick jag in och väntade på att min körskolelärare skulle komma. det gjorde han ju efter ett tag. och de gick bra att köra, så när vi va klara med det gick jag iväg till bussen men jag missade skiten så jag fick sitta och vänta i 30 min typ tills bussen kom igen. de va ganska segt menmen. sen när jag väl kom hem ringde mamma nestan med en gång och sa att hon va utanför mig, så de va ju bara att packa sina grejjer och ge sig iväg igen ( glömde att berätta det men jag ska börja jobba imorrn så jag ska sova hos mamma för att göra de lättare ) så jag satte mig i bilen och jag skulle köra för de är bra att träna ås jag körde hem oss och så har vi suttit och kollat på bilder och pratat och sett på tv. fast de va mest skit på tv :(   och nu sitter jag här och är i verklig behov av att bli trött för jag ska upp halv 6 imorrn. så jag får väl gå å lägga mig och vänta på att somna. eller något,
Natti!

15/06 - 08 Min systers bal i Trollhättan



hey, idag när jag vaknade så va inte daniel brevid mig, han hade sprungit upp och rökat, så jag gick upp och gjorde han sällskap. Vi skulle va på visning för lägenhet vid 2 så fram tills dess tog vi det bara lugnt och spelade lite cs sen när klockan va ungefär 5 i halv 2 så började vi gå bort till lägenheten, bättre att vara tidig än sen. Vi visste inte riktigt vart den va så vi gick hem till min mormor som bor i närheten av där lägenheten ska va, men hon sa ju helt fel väg men vi hittade dit genom att fråga en äldre gubbe vart de va. det visade sig att han bodde i samma hus som daniel förhoppningsvis ska bo i så de va inget svårt att hitta sen.
När vi kom dit så stod hon som skulle visa oss lägenheten utanför,
Det va en väldigt mysig liten 1:a så daniel sa att han ville ha den, och hon sa att det gick bra så vi ska ringa henne imorgon och bestämma tid så vi kan skriva på kontraktet och välja tapeter.
Sen när vi va klara där så traskade vi glada hemmåt, och så berättade han att han fick lägenheten för sin mamma. hon blev så klart glad för hans skull :)
Vi hann inte vara hemma hos han så jätte länge för efter ungefär 5 min så ringde mamma och då skulle vi åka iväg till trollhättan för att de lindas bal.
Så när mamma kom och hämtade oss åkte vi först till överby för mamma skulle kolla på byxor till bosse, och när hon hitta några åkte vi vidare till max och käkade mat, de va förjävla gött varken jag eller daniel hade käkat på hela dagen och då va klockan runt 4 så vi va ganska hungriga faktist. sen när vi hade ätit upp och så gick vi iväg till swania när balen skulle vara. va väldigt segt att stå och vänta där för vi va en halvtimme tidiga men när dom väl började gå in fick man se jätte fina klänningar och håruppsättningar.
Linda kom som tur va väldigt fort så vi slapp ju stå där och vänta överdrivet länge. och de tycker jag iaf va väldigt skönt.
Sen gick jag och daniel och köpte godis så körde mamma hem oss och så hade vi en filmkväll, va väldigt mysigt faktist :)

( dom flesta åker i bil på balen, men den här killen körde runt din tjej hela tiden, och när dom kom här så va dom ungrfär 10 min förtidiga så han vände och sa "jaja, vi får väl ta ett varv till då" va nog ganska jobbigt att köra runt den där vagnen kanske, haha)

13/05 - 08 Student


hej,
idag har de varit en stressig dag.
Vaknade imorse vid kvart över 7 för min farmor ringre och väckte mig och sa att jag skulle vakna, för dom skulle hämta mig vid 9 men själv tyckte jag att kvart över 7 va tidigt så jag somnade om och vaknade klockan 8 ist. sen så gjorde jag mig iordning och allt och farmor och farfar kom och hämta mig, vi skulle iväg och kolla på annas utsläpp. de började kvart i 10. så vi va där i god tid, stog där och väntade ett tag och jag filmade lite osv. sen kom hon ut och vi pratade med henne och sa grattis osv.  sen åkte vi hem igen och jag ringde min mamma och sa att jag ville åka och kolla på lindas(hon som är på bilden) utsläpp också, så mamma kom och hämtade mig och chilla vid en halv 12 ungefär. så åkte vi och hämtade mormor och sen hem till mamma. jag och chilla la oss i soffan och kolla på tv medans mamma gjorde sig iorning och mormor gjorde något annat, fixade med blommorna tror jag.
Sen när mamma va klar så åkte vi iväg till trollhättan igen. Vi va vid måg vid 2 och utsläppet va vid 3. det spöregnade när vi kom dit så vi satt i bilen och väntade tills de värsta gått över, sen gick vi bort till statoil och stod under ett tag där för att de började spöregna igen, sen när de gått över lite gick vi iväg till nästa tak så började de spöregna igen. när klockan va ungefär kvart i 3 så slutade de att regna och vi letade upp platsen där vi skulle stå. det va så in i helvetes mycket folk där så jag fick hålla chilla i famnen annars hade hon blitt mosad stackars, när linda kom ut så hängde jag blommorna på henne, sa grattis och gick iväg till en lugnare plats som jag och chilla kunde stå och vänta på tills dom andra blev klara. sen kom mamma och mormor och vi gick iväg till bilen, precis när vi satte oss i bilen så började de att spöregna igen. inte så jätte kul för linda som skulle gå bort till fallen. menmen.
Sen efter de körde mamma mig hem till anna och jag åt smörgåstårta och vanlig tårta, va jätte gott. jag va där i ungefär 1 och en halv timma kanske sen kom peter och hämtade mig och jag åkte iväg till linda igen och va på hennes kalas med. där va jag också i ungefär 1 och en halv timma sen körde peter mig och hämta daniel.
När jag och daniel väl va hemma så ville han ha kebabtalrik så han beställde de och jag ringde kalle och frågade om han hade någon bra film vi kunde kolla på, så gick vi hem och lånade 3 filmer och sen vidare till pizzerian och hämtade maten, sen gick vi hem och satte på beowulf, en animerad film, men de såg verkligen inte ut som om den va de, jävligt bra gjord faktist!
sen kollade vi på criminal minds och sen somnade jag!

12/6 - 08


Heeeeeej :D
Jag vaknade i morse av att anki ringde mig, hon skulle hem och göra sig iordning med mig. men när vi lagt på och jag lovat att inte somna om, så somnade jag om (A).  men när hon kom och knacka på dörren vaknade jag ju för chilla skäller så förbannat när de knackar. så de va bara att gå upp och öppna dörren för henne och sen gick vi ut och rökade. Sen efter det gick jag upp och duschade och anki gick ut för att hämta malin som också skulle vara hos mig innan vi drog till skolan. så vi gjorde oss iordning sminka mig och sen locka malin mitt hår vilken inte syndes så jävla mycket för mitt hår är cp. menmen, sånt är livet.
Sen när alla va klara kom rosa och vi tog bussen in till skolan. där fick vi sitta ett tag och vänta för att vi skulle tydligen inte ha samling försän halv 1 , och vi va där vid 11 nångång. så vi satte oss och spelade kort så tiden gick väl ganska snabbt iaf. Sen när klockan va halv 1 så fick vi glass och dricka och lärarna hälsade oss ett trevligt sommarlov.  sen vid halv 2 så skulle estetarna ha uppvisning, det va helt okej tycker jag men de va bättre förra året, va bara 90-tals låtar iår, men jag tycker de va bra ändå. 

Sen när allt va slut åkte jag hem och anki följde med för att hämta sin cykel. egentligen skulle vi supa in sommalovet men jag orkade inte de så jag har varit hemma och bara latat mig resten av dagen.
Träffade Malin, micke och någon mer förut när jag skulle lämna malins smink som hon hade glömt hos mig. de va ganska kul men nu ska jag iaf gå och lägga mig och hoppas att de blir än riktigt bra sommar!

ps. hela daagen utan daniel har varit en pärs, inte ens pratat med han i telefonen. bara på sms. älskar dig baby (L) ds. 

11/6 - 08 The fallen woman

Tjabba,
Sitter i skolan. fick precis reda på att Nadja har fått bebis, fan va gullig den måste vara, en flicka blev det.
Massa grattis till henne <3

Det blev siba med anki igår, va fan kul. jag köpte en tröja 3pack strumpbyxor och massa grejjer till håret + en hårfärg, blond.  färgade håret hos daniel igår med, hans mamma hjälpte mig. blev sket blond men det blev fint ändå :)

idag vet jag inte riktigt vad jag ska göra, eller jo det vet jag visst.
Först ska jag till körskolan och köra den börjar 15:35, vi ska fickparketa idag, hur nu de kommer gå är ju frågan :/ men man måste ju lära sig någon gång. (hjälp) sen efter de så ska jag hem till min älskade daniel, jag ska försöka få han att se one tree hill med mig, tjatar sönder på han om den jävla serien, han är nog ganska trött på de kan jag tänka mig faktist. men de är sånt han får ta :) hihi. sen ska jag hem vid en sådär 8 tror jag, så jag hinner plugga lite teori också. för jag måste börja med den nu seriöst, vore bra om man klarar de provet sen med en gång. orkar inte göra om allt. vill ju ha körkort så snabbt som möjligt menar jag.
byebye

10/6 - 08

Kommer inte skriva mer om måndag än att de va en sugig dag.
ABSOLUT INTE min dag, ingenting gick bra och inget blev som de skulle bli.
helt enkelt en super kass dag.

Tisdag då,  det är ju bara tidsags morgon än och jag vet inte vad jag ska göra riktigt. Efter skolan ska jag till daniel ett tag, vi ska väl prata ut osv. mysa till one tree hill kanske.
Och så kanske jag ska till siba med anki, antingen idag eller imorrn, måste ha dom sista avslutningskläderna och sen måste jag ha något till håret eftersom jag ska locka det måste jag ju ha någon jävla spray som gör så att lockarna håller i sig, annars kommer de bara gå ut och det vill jag inte!
jag har faktist inte så mkt att skriva om idag, för de finns inte så mycket jag ska göra just idag.
Hm, det har regnat under natten förrästen, så nu är det lite kyligt ute. men hoppas på att solen kommer tills på torsdag iallafall :)
byebye

8/6 - 08 Lidköping

Halloy,
I Torsdags åkte ju jag och Daniel till lidköping, som jag berätta att vi skulle göra.
På torsdags morgonen gick jag upp vid en halv 7 och jag va jätte trött, men de va bara att gå ur sängen och göra sig iordning för att jag skulle ju va på körskolan kvart över 8.
Jag va as trött när jag körde och skulle parkera vilket jag inte alls är bra på, höll på att höra in i några bilar men de gick ju bra ändå :)
sen när jag va klar med körlektionen gick  jag iväg till skolan och va där till ungefär 11 så åkte jag in till stan och träffade daniels mamma, så gick vi å solade i 20 minuter och sen gick vi hem.
Då la jag och daniel och kollade på ett avsnitt med one tree hill, och sen gick vi ut och spelade kort med daniels mamma, det va kul men jag förlorade :(
När klockan va typ 3 gick jag och daniel iväg till södergatan och köpte cigg och en loka och lite små godis jag ville ha på tåget till grästorp.
Sen traska vi bort till tågstationen och tog en fika där och när vi va klara där gick vi ut och satte oss i solen, de va glöhett. men sen kom iaf tåget och vi åkte iväg, tog inte lång tid innan vi va framme i grästorp och där fick vi hoppa av tåger och springa bort till lidköping bussen
det va ju helt klart en segare resa! , men jag och daniel satt och spelade chikago så de va ganska kul ändå :) jag vann faktist över han *stolt* hehe.
Men men, när vi va framme i lidköping började vi gå hem till daniels bror, de tog ungefär 5 - 10 min så va vi framme :)
När vi kom dit så va Mattias (daniels bror) son där och vi fick vänta en stund tills han mamma skulle komma och hämta han, sen tog vi en öl eller dom tog öl och jag drack xider och bara kötade ett tag. efter de bestämde vi oss för att gå ner till vattnet och till en gräsplätt vi kunde sätta oss på och köta ist, så de gjorde vi, fick ta med alla öl och xider såklart. va ganska tungt men de gör inget för när vi väl va där va de jätte skönt att bara sitta där och bara va. lyssnade på lite musik och jag och daniel gick ner för att kolla om de va okej att bada i vattnet, men de va alldeles oljigt så vi struntade i det. Efter ett tag så kom mattiias kompis Alex dit, så satt han där ett tag och tjatade med oss och sen körde han tillbaka oss till mattias, och så drack vi där och spelade öl spelet, de va jätte kul faktist. daniel va lite som en DJ och skötte musiken hela natten typ.  Därhemma satt vi bara och pratade om allt och ingenting, de va jätte trevligt. Men när klockan blev en 1 nånting så va jag väldigt trött och ville gå och lägga sig, Daniels bror mattias drog iväg på någon fest vi andra inte fick följa med på, Alex hade somnat i mattias säng så de va bara jag och daniel kvar, och elak som jag är så gick jag också in och la mig och sov, men de tog inte lång stund innan jag kände att daniel la sig brevid mig. så sov vi.

Sen vid ungefär 10 vaknade jag men daniel sov fortfarande så jag kröp ur sängen försiktigt för att kolla om jag va den ända som va vaken, men de va jag inte, både alex och mattias va vakna så jag satte mig och snacka med dom ett tag, och de tog inte så jätte lång tid innan daniel också kom och gjorde oss sällskap, efter ett tag med kaffedrickande och vatten så satte vi på en film "jumper" eller något heter den tror jag, den va faktist väldigt bra men jag va den ända som kolla på den typ, daniel somnade på soffan och mattias sprang runt och alex hade gått vid de laget tror jag.  när filmen va klar skulle jag och daniel gå ut och kolla kläder osv, för han hade lovat mig de på fredagen när vi skulle åka. men de tror jag faktist han ångrade sig hehe, men de gjorde vi iaf.  men otur som vi hade va allt stängt för det va ju nationaldagen. så de va bara att gå tillbaka hem till mattias, så satt vi där ett tag kolla på tv och snackade. tills mattias son liam kom tillbaka och vi åkte iväg till vänersborg igen. fick åka med mattias efter som han ändå skulle till trollhättan, jag och liam somnade i bilen så daniel och mattias fick snacka bäst dom ville :)
Men det va iaf väldigt kul att komma iväg med daniel över en natt så, träffa annat folk m.m,
byebye


5/6 - 08

image14
Sommaren är här, och det kan inte bli mycket bättre.
Denna sommaren ska jag spendera med pojkvännen framför allt, och sen kompisar. Vara ute och grilla, dricka lite kalla bärs, prata och ha allmänt trevligt osv.
Självklart kommer de bli massa bad och sol, om vädret håller i sig, vilket de måste göra.



Idag ska jag dra från skolan tidigare, jag ska möta daniels mamma så ska vi sola så ja kanske blir lite brun innan skolavslutningen, de hade ju faktist inte varit så jätte fel. Sen efter de ska jag hem till daniel, vi ska kolla på one tree hill för de har han lovat mig nu, sen ska vi dra ner till tåget och dra till lidköping, ska gå av tåget någonstans och byta till buss också men jag kommer inte ihåg vart de va. grästorp tror jag men jag vet inte, hoppas han vet :)
Vi ska träffa daniels bror där och va hemma hos han och dricka och ha trevligt, sen imorrn har daniel lovat att dom ska gå med mig (bakfulla) och schoppa kläder :) det ska bli kul tycker jag får väl se vad dom tycker , hehe.
Mer om kvällen skriver jag förmodligen imorrn eller någon dag framöver, jag tror att de kommer bli himlans trevligt iaf, får hoppas att jag har rätt
byebye

4/6 - 08 , sex and the city

image13

hey,
nu har jag nästan precis kommit hem, och de är (nästan) alltid skönt att komma hem på kvällen och bara ta de lugnt, tycker jag.
jag va ju och skulle bada idag, det blev inte så. va så jävla kallt i vattnet så vi låg bara och solade och de va riktigt skönt, fast jag brände mig lite på armarna och sånt men de går bra ändå.
Sen på teorin, de va så jävla tråkigt. Det är ju viktigt att lyssna på vad hon säger osv så man försökte väl hänga med i va hon sa. men när man bara hör på någon i 1 och en halv timme så blir man ganska trött på att lyssna och kan inte riktigt ta till sig va de är dom säger, menmen.
Efter det så gick jag hem till daniel, de va riktigt mysigt idag. först kollade vi lite på en film, men jag fattade ingenting och jag tror inte han tyckte den va så jätte bra så vi bytte och kollade på simpsons ist de va bättre, men de såg vi ungefär i 5 - 10 min när daniel kom på att vi kunde spela kort ist, så vi ropa på hans mamma så spelade vi chicago (eller hur de stavas) men de gick ju inte bra iaf, jag förlorade stort. men efter de så spelade jag och daniel skit gubbe, båda hade ju olika regler så vi körde två gånger, en gång med mina regler och en gång med hans,  jag vann båda gångerna, är så jävla bäst:)
sen va jag tvungen att dra hem för att hinna med bussen, och när jag går mot bussen och nästan är vid dörren kör idioten, och jag börjar ju små springa efter bussen för att han skulle se att jag skulle med, men han fatta ju inte de så jag fick bonka på fönstret då stanna han iaf.  och tur va ju de.
men nu ska jag lägga mig i sängen och kika på sex and the city
chao

4/6 - 06.ann-katrin avekvist

image11

Hej , jag ville bara skriva en sak, en bekännelse.
Anki, som hon kallas, är ett mogolidbarn, hon är inte så smart faktist.
men hon är kul, och de är ju en annan femma.
tex, fick höra idag att hon hennes pappa och pojkvän lurat henne att när man håller en tvapparat emot huvudet så  kan man se vad som är på tvn i huvdet, och smart som hon är gick hon och hämtade tvapparaten och testade,
jag har en liten fråga till dig anki?
fuknade de?
hehe jag tror inte de gjorde de,
det finns så otroligt många saker som hon gjort som inte är de smartaste i världen, kan rabbla upp några
hon har sagt att hon tror hon har en mask i armen. och då undrar jag, hur ska en mask kunna komma in i armen? borra sig in eller?
man kan typ lura i henne något så tror hon på de på fullaste allvar sen, kanske kul ibland faktiskt.
vi ska på gympa nu och sen ner och bada, hon putte i mig sist gång vi badade så  en liten hämd av något slag hade kanske inte varit fel idag, ska klura ut något smart
hoppas verkligen de är varmt i vattnet också, annars är de ju inget kul att bada, varmt i solen är det iaf, så kanske kan bli lite brun inför skolavslutningen, eller va säger du anki panki?
jaja, ta inte illa upp bara, du är söt och trög och de är en bra egenskap tror jag ;)
gillar dig ändå.
byebye

4/6 - 08, angel of death

image10

4/6 - 08


ja, då va de onsdags morgon och jag är lika trött som vanligt. Har sovit lite konstigt inatt känns det som, ingen aning varför menmen. Vaknade iaf imorse, sätta på datorn och sen körde igång NRJ, satte på ganska höggt så man hörde i hela  huset, sen gick jag runt och pysslade med de jag skulle göra på denna onsdags morgon.
Efter skolan idag ska jag och anki åka till sanden för att sola och bada tills klockan halv 5 för då ska vi på teorilektion, kommer säkerligen va skit tråkigt men de är sånt man får ta helt enkelt. Sen efter de ska jag antingen till daniel eller hem och passa chilla, pappa kanske ska iväg med jobbet för några killar från amerika (eller va han nu sa) kommer till hans jobb och så måste dom ta ut dom killarna på kvällen.
så jag vet inte riktigt va som händer idag, mycket blir det inte iaf.

Just de ja, inlägget och tv apparaterna jag skrev igår, direkt när jag la mig i sängen och letade lite till så hittade jag den bland kuddarna, inte lätt alltid. :)


3/6 - 08, tv apparater

image6

så här ligger det till att jag hatar tv apparater, dom är aldrig vart man tror att dom ska va och dom är små att dom glider ner och gömmer sig i sängen och bland kläder, ja överallt.
Nu har jag letat efter min jävla apparat hur länge som hellst men hittar den ingen stans, sjukt störande.  jag måste hitta den för annars måste jag reda mig från sängen upp och byta kanal/volym sen lägga mig, och sen göra om allt igen ifall de behövs. Man borde nog ha två apparater minst, för då kan man ha några på lager, jag behöver nog inskaffa de med för just tv apparater är inte något för mig, dom bara försvinner hela tiden, det är nog 5e gånge på denna veckan.
jävla skit apparater :(

nu har jag iaf avreagerat mig lite, får se om den poppar fram om ett tag
byebye

3/6 - 08, timestop

Drog hem lite tidigare från skolan idag, en timme eller så. gjorde inget spec där ändå så ville jag hem, anki följde med mig efter skolan. vi låg i sängen och snacka lite och så, de va väldigt trevligt, sen knackade de på min dörr och fredde stog där, hade pratat med han idag om att jag ville att han skulle fixa timestop på min dator,  hade ju inte sagt att han skulle komma idag men de va ju bra att få de gjort. Marcus va också med ett tag, de va ganska kul. men nu har dom gått och jag är själv igen, så nu sitter jag och lyssnar på radio, NRJ, har saknat den kanalen. lyssnade alltid på den när jag va mindre, typ 7 - 9 an. de spelar bra musik där så de är gött att sitta och lyssna på, plus att man slipper fundera på vad man vill lyssna på för de kan man ju inte bestämma. 
men nu ska jag iaf plocka ordning lite på rummet och sen ska jag iväg till daniel, skiter i att träna idag, Sofia kunde inte och de är inte kul att träna själv. så jag är med daniel lite längre ist, sen efter blir det att plugga teori.

byebye


3/6 - 08, God morgon

Hej, just nu sitter jag i skolan, jag kom för en liten stund sen, halvtimma typ. Är faktist inte så farligt trött idag som jag brukar vara dom andra dagarna, och de är ju skönt. Men imorse va de jobbigre, jag ville bara vända mig om och somna om, ställte om alarmet en 2 -3 gånger innan jag bestämmde mig för att jag visst skulle upp och inte ligga hemma och ha de skönt, åker nog hem tidigare idag för att städa lite hemma och tvätta mina kläder, känns som jag snart inte har några rena kläder kvar och då är de ju bäst att tvätta skiten. sen måste jag verkligen komma igång med körkorts teorin så jag kan boka in uppkörning och teoriprovet och de där den 14 juli, vill verkligen ha de klart. skulle va så skönt att ha körkort och allt de där. Jag och Daniel har planerat att vi ska åka upp till stockholm och ta in på hotell och kika runt där när jag får körkort, problemet är bara hur fan jag ska hitta dit med mitt lokalsinne, haha. men de löser sig kanske, kartan är till för att användas, eller?
Och förrästen, igår när jag körde med min körlärare Henrik så gjorde vi start i packa för första gången, de blev jag godkänd på med en gång, då jävla grym är jag :) Men nog om de, när jag städat och pluggat och allt de där så ska jag till Daniel och mysa lite, sen ska jag iväg och träna med Sofia på motionspalatset tror jag, ska prata med hemme sen när hon kommer till skolan, vi ska träna Body Jam om de blir att träna, ska bli skönt att träna eftersom jag inte gjorde de på hela förra veckan.
ja, de va väl ungefär det jag kommer göra idag, kanske skriver ett nytt inlägg under dagen, de får vi ju se om de blir så eller inte
Ha en bra dag , byebye.

2/6 - 08 , avslutningskläder.

Va och köpte avslutningskläder igår, blev en turkos tröja på Gina Tricot,
jag tänkte ha den och ett par svarta skor, locka håret så de blir stora lockar. Men måste köpa en spray som gör så att lockarna stannar eftersom mitt hår lägger sig efter 5 min när man lockat de, men om jag hittar en bra spray så kommer de nog bli jätte bra, måste ligga ute i solen och pressa nu med så man blir brun till avslutningen.
men jag tror det kan bli bra att ha den, funderar på att kolla på någon snygg tröja man kanske kan ha över, något lite kortade kanske, men jag får se, jag tror inte de kommer bli så kallt på avslutningen om man tänker på hur vädret är nu. riktigt skönt :)

image4

2/6 - 08

 
image2

Hej mitt namn är Johanna Gustavsson och jag hade tänkt att jag ska börja skriva blogg, får väl se hur det går. Kommer väl förmodligen stå lite olika saker, va jag gjort på dagarna, kanske slänger upp någon dikt lite då och då, och kanske skriver lite om mina känslor. lite smått och gått helt enkelt.

Idag kan jag skriva lite om vem jag är osv.
Namnet sa jag ju förut och de är fortfarande Johanna, jag är 17 år men fyller 18 den 14 Juli. Jag har precis börjat ta körlektioner så jag ska få mitt körkort så snabbt som möjligt när jag fyllt 18. Jag har en undebar pojkvän som heter Daniel, vi har vart tillsammans i 6 månader nu. blev tillsammans den 22 november 2007. riktigt trevlig pojk.
hm, de va väl de mesta om mig, lär väl känna mig mer när jag skriver.

 

Kan börja med att berätta vad jag gjort i helgen.

Fredag,
Jag försov mig på morgonen så jag kom inte till skolan försän 10 ungefär, och då kom Anneli (en lärare) och bad mig stå i cafeterian, alla andra vägrade tydligen så de va ju bara att gå ut och ställa sig där,  när jag kom dit så stog Simone där själv och hon skulle iväg vid en 11-12 så jag skulle egentligen stå själv, men så kom anki och sa att hon också ville stå där så hon pratade med lärarna så fick hon komma och hålla mig sällskao i cafeterian, de va faktist helt okej, väldigt segt att stå där men man kan ju alltid käka lite godis osv :)  de är gott
Sen när vi hade stäng cafeterian och städat osv så drog jag hem, och väntade på att daniel skulle komma. vi skulle till korseberg på kvällen och dricka så vi behövde fixa alkohol, de gick ju inte så jätte bra direkt. men efter ett bra tag, typ en halvtimme innan systemet stängde så fick vi tag på en som kunde köpa till oss.
Så daniel fixade alkoholen och jag mötte han i stan sen tog bussen till onsjö,  men han gick hem till marcus och jag sprang hem snabbt för jag skulle bara byta till varmare kläder. sen gick jag också hem till marcus och där satt Marcus, Daniel, Fredde, Johan och Rickard och spelade kort. jag slog mig ner med dom och pratade så kom anki efter ett tag och sen efter en stund till kom Sabine, och rickard drog vidare.
Vi som va kvar började spela Sanning och Konsekvens, det va riktigt roligt faktist. väldigt sjuka saker stog de på korten att man skulle göra men där fick vi oss alla ett gott skratt :)  sen när vi spelat de ett tag drog vi ner till korseberg och satt där, de va också mysigt men jag blev trött ganska snabbt så jag och Daniel drog hem och sov.

Lördag,
Daniel väckte mig vid en 7 på morgonen och jag va jätte trött så jag vägrade att vakna, men han va pigg och ville ha upp mig men de lyckades han inte med. han pratade med mig ganska mycket men jag va väl inte sådär jätte social kanske, svarade ungefär "aah" "mm" "jag vill sova" så efter ett tag gav han upp och lät mig sova, så jag sov vidare till klockan va ungefär 11 nånting. så vaknade jag och då hade daniel somnat brevid mig igen, va väl tråkigt att va vaken själv, så jag gick upp hoppa in i duschen och släppte ut chilla ( min hund ) jag och daniel skulle passa henne på dagen för pappa spelade golftävling. Sen väckte jag Daniel så började vi göra pannkakor, dom blev ganska misslyckade men dom va goda ändå :)   när vi käkat så tog vi bussen till stan och gick hem till Kent, en bekant till Daniel. Det va riktigt trevligt faktist vi satt där i ungefär 3 timmar och bara tjatade om allt och ingenting.
Chilla tyckte nog också att de va roligt att komma hemifrån lite.  sen åkte vi hem och kollade lite på tven sen somnade vi.

Söndag,
Idag så lät Danel bli att ens försöka väcka mig på morgonen så när jag vaknade satt han vid datorn och spelade cs, sen kom han och la sig vid mig i sängen så kikade vi lite på tv, på morgonen gjorde vi väl inte så där jätte mycket mer än att göra oss iordning och vänta på mamma, hon skulle nämnligen köra hem Daniel och jag och hon skulle iväg till torp och leta avslutningskläder till mig, jag hittade en blå tröja, den va faktiskt ganska fin och sen gick vi till lindex och kollade på bekini till mig, jag köpte en så fick jag en av mamma. sen orkade inte vi vara på torp mer för de va så jävla varmt så vi åkte hem, det va meningen att jag skulle köra bil lite men jag hade ingen ork till de, vill bara hem och lägga mig i solen. så hon åkte och lämnade av mig vid pappa så la jag mig i min nya bekini och solade. När jag låg där i solen och pressade så fick jag ett smsade jag med anki, och hon och egon skulle åka och bada och dom frågade om jag ville förlja med, och de ville jag så vi åkte iväg till grästorp och badade och hade de gött, mitt första dopp år faktist och de va ankijävel som putta i mig. men de va roligt att komma iväg lite :)  sen kom jag inte hem försän 10 ungefär och då pratade jag lite med daniel på msn och bestämde att vi skulle träffas imorgon igen, sen gick jag och la mig.
 



Just nu sitter jag i skolan, det är riktigt segt att gå upp på morgonen på måndagar, man vill bara lägga sig och somna om men de går inte,  bara gå upp.  Sen efter skolan ska jag till körskolan och köra lite i stan, idag ska jag lära mig att starta i en backe. får väl se hur de går, inte så bra om jag skulle gissa. men jag är ju där för att lära mig så det går kanske efter några gånger :)  sen efter körskolan ska jag hem och mysa lite med daniel, ska kolla på one tree hill han har laddat ner hela säsong 1 till mig :) ska tvinga han att ladda ner dom andra med :D ska väl vara hos han till typ 8 - 9 nångång sen ska jag hem och sova. händer nog inte så mycket mer idag faktist

RSS 2.0