HAZZAN<3

fick äntligen träffa min bebis idag:)


Sankar verkligen den hunden som in i helvete! Så otoligt mysig, vi låg i gräset och myste :) 
ÄLSKAR DIG <3


 


FÖR JAG SKA TA STUDENTEN...

satt och tänkte på det i skolan idag, inte nu på fredag men nästa fredag tar jag studenten, det är sjukt hur kort tid det är kvar. Kommer ihåg när man tänkte på den dagen i 1an, och det känder som det var tusenmiljoner år kvar tills man skulle ta det, men nu är det snart dags. Så jävla kul ska det bli.  Känns sjukt skönt nu också för jag är klar med allt i skolan utom svenskan, och den håller jag på med nu, har suttit och läst nu några timmar, ska läsa ut en bok på 239 sidor tills på onsdag, började idag är väl på sida 70 eller något, så är ju en del kvar. sen ska jag skriva en jävla sammanfattning på boken och göra en till grejj, men det är nog inte så svårt bara jag blir klar med boken, ska fortsätta läsa lite sen tror jag eftersom jag inte behöver gå upp föräns typ 11 imorgon. sen blir det ju att läsa hela dagen imorgon med så jag blir klar med det.  Kan egentligen lika gärna ta en jävla resention på internet, men boken är helt okej faktiskt och eftersom det är absoluta sista uppgiften så känns det ändå ganska viktigt att göra någolunda bra ifrån sig.
Boken jag läser heter för övrigt "Räddaren i nöden" någon som läst den?

Nej nu kan jag inte sitta vid datorn mer, får lägga mig i sängen och läsa / sova :)  natti

Danmark

Har vart på klassreda till damnark Måndag - Tisdag. Va riktigt roligt, hade as goa bilar, kunde breda ut sig och nästan ligga ner och sova, mega gött vare. Åkte från skolan 07:15 på Måndag morgonen, båten fick ifrån Göteborg till Fredrikshamn vid typ 9,tror jag det va, spelade bort en massa pengar. onödigt men kul ;D
Sen väl framme i Damnark åkte vi en jävla tur för att komma till hotellet. Men i våran buss var det iaf as kul, satt och sjöng och dampa som fan.  När vi väl såg vart vi skulle bo var väl ingen direkt glad kan jag tänka mig, såg ut som ett gammalt fängelse, men insidan va iaf jävligt fin, så det va lugnt sen ändå. Börja packa  upp alla grejjor och gjorde oss iordning, åkte iväg och köpte lite mer alkohol för att sen sätta sig i Michaela & Sofias lägenhet för att börja dricka :)  Riktigt roligt var det ända tills slutet av kvällen då allt gick överstyr, SÅ ONÖDIGT! men men, jag och ronja fortsatte iaf festa själva, la oss i badkaret och hade mega kul! den tjejen är fan guld värd, så jävla rolig!! <3<3

Dagen efter vaknade jag och ronja typ sist eftersom vi va uppe längst, och alla andra hade redan vart och badat utan oss :( Vi han bara göra oss iordning och käka frulle innan vi skulle åka, menmen, det gör inte så mycket.
Denna dagen bestod enbart av bilåkande typ, åkte ifrån hotellet vid 11, va vid båten 8. HEJ JAG VA TRÖTT PÅ ATT ÅKA BIL SEN SVAR JA!
Men hade iaf lite roligt ändå :P Först åkte vi till ett museum, konstmuseum, va väl inte det roligaste jag gjort i mina dar kanske. Efter det åkte vi till ett ställe som hette Grenen, Fick gå 3km på strand, jobbig jävla strand, och på halva vägen började det SPÖ regna, jag, Sofia, Michaela och Ronja hamnade sist, så när vi kom tillbaka va vi pisseblöta, bara rann om oss, så vi satte oss och bytte om i bilen, vilket gick allt annat än bra men mycket skratt blev det, haha :D
Sen åkte vi till donken då vi ÄNTLIGEN fick äta lite annat än godis och kall korv.
På båten spelade jag upp resten av mina pengar med en gång typ, så fick sitta och spela kort hela resan men va ändå riktigt roligt.

Bilder kommer senare, orkar inte lägga in dom på datorn nu :)

Tack iaf för en super trevlig klassresa :)

strandgatan

Det blev att åka till strandgatan med Sabine, Ronja, Michaela och Madde igår kväll. Va riktigt roligt faktiskt, jag och madde fick världens jävla skrattanfall för att jag välte ut min cola, torr humor? haha det va kul iaf.  Satt där och pratade oavbrutet i 5 timmar, hade lastat på oss en massa filtar så det inte skulle bli kallt, jag och Madde delade på 5st, Ronja och Michaela delade på 4 och Sabine hade 2. Riktigt gött va det, älskar fan att sitta där så sjukt jävla mysigt. Träffade en väldigt rolig kille i kissekön också, skrattade som fan.

Tack för en underbar kväll tjejor <3

studenten känns nära.

Känns underbart nu, matte b avklarad och godkänd. sjukt skönt att slippa den skiten faktiskt. Nu ska jag sätta mig med psykologin och få klart den så den också blir klar :) sen är det bara religionen och svenskan kvar, och religionen är jag typ klar med, ska egentligen bara lämnas in ;D  GÖTT!

det går bra nu

idag fick jag klart 2 kurser i skolan, både information och layout B och sammhäll (som igentligen skulle va klar i 1:an?) Nej men det känns faktiskt jätte skönt att börja bli klar med allt nu. Fick även bestämt idag att jag och ronja förmodligen ska till skolan på studenten.

Det ända som stör mig just nu är den där jävla webbdesignen jag absolut inte kommer hinna klart med, och något förlängt fick man ju fan inte heller, fast har hittils bara pratat med en lärare om det, och satt ute och pratade med marcus förut och han sa att det är folk som skolkat som fan men ändå fått förlängning, så ah. jag får prata med rektorn eller kuratorn om dettta, hon kunde tydligen fixa sånt?

aja, senare blir det nog fiskning med marcus och folket, fast jag ska inte fiska, bara sitta och njuta av det fina vädret som börjar kika fram :)

duktigt johanna.

Okej, får erkänna försov mig imorse, men kom inte så jätte sent ändå, för fredde ringde och väckte mig vid typ 8 så vi cyklade hemmifrån vid halv-  kvart i 9 typ, så det va inte så farligt. Börja iaf sätta igång med information och layoten med en gång när jag kom till skolan, och nu är den klar, har jobbat som bara den hela dagen och vart super duktig faktiskt, inga onödiga pauser och dom jag tagit har vart korta :)  känns bra, så nu är iaf allt inskickat och nu väntar jag bara på betyget, kan tänka mig att jag får det imorgon eller något, har inte så mkt kvar i skolan nu känns super bra. iuf har jag en kurs som jag absolut inte kommer klara, så jag funderar på att söka om man kan få förlängd skolgång enbart för att göra klart den kursen, Webbsedign, är ju ganska kul ändå. Men kan inte bestämma mig om jag ska ta den eller skita i det :/  får tänka lite på det :)  inte ens säkert att jag får förlängt ändå så :D  nu ska jag hjälpa ronja med religionen..

jag kan om jag vill

Idag har vart en super dag faktiskt, har fått jätte mycket gjort och det känns skönt. Eller ah,  kanske inte jätte mycket men ändå. För det första kom jag upp i tid till skolan, vilket jag blev väldigt nöjd över, sen fick jag börjat med en ny kurs, är kanske lite väl i senaste laget men bättre sent än aldrig, eller?, sen när jag kom hem åkte jag typ dirket hem till sandra, hjälpte henne bära in en ny soffa plus möblera om, blev skit bra för dom intresserade. Efter det åkte både jag och sandra hem till mig börja städa mitt rum (vilket såg ut som ett bombnedslag) men även det har blivit riktigt snyggt, syns att jag har ett golv, helt galet ;O . Sen gick vi ut och gick en långpromenad med vovvarna i det fina vädret :)

Tycker iaf det är väldigt skönt att få städat mitt rum idag, va VERKLIGEN i behov av det, har även fixat ny plats åt mina kläder så nu har jag mer lådor till all min skit jag alltid ska samla på. "Det är bra att spara skiten för det kan komma till användning någon gång, även om det är sönder :/ "  Den tanken kanske man ska släppa nu? haha.
Nej nu ska jag faktiskt lägga mig för jag är trött ;D  natti

lifes unfair

ville verkligen inte att det skulle bli så här, vill ha dig bara dig. men man kan väl inte alltid få som man vill här i livet, hoppas att det kanske blir vi någon gång i framtiden.

you will always be in my heart
i love you

Sverige - Tjeckien

Blev att avsluta kvällen genom att kolla på hockey matchen mellan Sverige och Tjeckien med Marcus och Fredde. Va en riktigt rolig match och självklart vann sverige med 3-1.  Imorgon spelar dom emot Canada, får hoppas på en seger där också så går sverige till final sen. Vore ju as roligt faktiskt ;D



Nu ska jag lägga mig och kolla på sex and the city och sen scrubs, får se om jag kollar klart på oc avsnittet jag börjat på innan jag somnar också :)

Torsdag

Försov mig faktiskt inte så jätte mkt imorse, va i skolan vid 9. Så jag tycker det är bra, med tanke på att jag sover hur dåligt som helst nu för tiden. Fick börjat med matten och sånt, fyfan vilka jobbiga tal. Kanske blir lättare när jag kommer in i skiten har ju bara gjort typ 7 uppgifter nu eller något, men usch.  jag gillart inte

Nu ska jag iväg och hämta upp Sabine så ska vi åka och tvätta bilen som ser förjävla äcklig ut. Sen ska vi ta oss en tripp i den nytvättade bilen till sportlife och va lika hurtiga som igår.

härlig dag

vaknade imorse, men tänkte, "jag har go tid på mig, kan ligga i sängen och dra mig lite till" vilket jag absolut aldrig ska tänka, eftersom jag somnar om efter 5 sek. Så jag vaknade typ runt 10, och kom till skolan vid 11. Hasses kommentar när jag kom dit "så du har börjat eftermiddagsskola du". Har försovit mig ganska många dagar nu så antagligen därför han sa det. SKÄRPNING JOHANNA! aja, stannade inte så jätte länge, marcus och fredde frågade om jag ville med hem efter lunch, kan ju inte direkt säga att jag va svårövertalad -.- . Så åkte hem vid 12 - 1 någon gång typ, satt ute med dom på min baksida några timmar och sen åkte jag och sabine iväg och tränade, va riktigt skönt att komma dit faktiskt, men fick några hostattacker lite då och då när jag försökte springa. så det sket sig ju ganska brutalt. Men fick iaf gjort lite, testade även på vattenmasasgen, den va as go, fast fick lite skrattanfall ibland, höhö, sen blev det även solning asa gött.

Efter det laddade jag hem o.c och kollade klart på the unborn med rosa. Den va faktiskt helt okej. Nu sitter jag hemma själv och tänkte börja på o.c säsong 4 :)  har missat en massa avsnitt från de så ska bli kul att se det nu.
natti :)


strandgatan

blev att avsluta dagen med en fika med ronja på strandgatan, va rikrigt mysigt faktiskt, satt där i en timma ungefär sen drog vi, det är ju trots allt ganska kallt ute. Men det va riktigt skönt att komma ut och göra något annat än att bara sitta inne hos någon och tjata. Visst det är kul de med, men som sagt, gött att komma ut :)
Blev väl mest jag som pratade eftersom det hänt väldigt mycket det senaste, ronja satt bara och skratta typ. haha. Men tack för en väldigt mysig kväll iaf :) får vi göra om !!

en helvetes natt

fyfan va jobbig natten har vart, har fått sitta upp hela tiden för så fort jag lägger mig hostar jag sönder. Hade så sjukt jävla ont i går, kändes som jag skulle hosta upp inälvorna eller något. as jobbigt var det! Så eftersom jag inte sov bra alls inatt så sket jag i skolan, försov mig till att börja med så jag vaknade av att jag fick ett sms av marcus men jag kände verkligen att jag inte orkar att åka till skolan, ska försöka få gjort lite bös hemma ist, städa lite, och plugga, ska även åka och sola sen tror jag :)  ska bli skönt faktiskt.

jag har hittat en mobil jag vill ha också !!





Vill fan ha den ! tycker den är as cool, så den ska jag önska mig i både student- och födelsedags present :) Behöver fan en ny mobil, min gamla cpar ju sönder.


Nej nu ska jag ut och ta mig morgonciggen sen blir det hoppa in i duschen :)

helgen

usch, är sjuk, hostar så det gör ont, är ju väldigt jobbigt faktiskt, menmen, sånt är livet lixom.

har väl inte direkt jätte mkt att säga, orkar inte sitta och skriva ner allt som hänt i helgen, men tänker iaf säga:
tack alla för en väldigt rolig helg, mycket skratt blev det ju :)<3

RSS 2.0