Party!

nu har jag gjort min iordning och sånt dära, är redo för utgång, blir hemmafest idag. Men det blir nog kul. Väntar på att segis rosa ska bli klar nu bara, så jag är hemma hos Bianca och förfestar(?).
har inte tagit någon bild på min outfit idag, men det kanske kommer senare om bilder tas under kvällen :)  Vi får väl se på det.

nej nu ska jag lägga min i biancas säng och dricka lite öl och vänta på rosa. herrå!

Hoppas eran halloween suger ! ;)

Vad händer?

Sitter hemma nu, ska snart iväg och köra mamma och bosse någonstans..
Försöker få tag på Bianca också, men det går ju inte. Det är något fel med henens mobil, så när man ringer säger dom att abonenten inte finns. Så det suger ju, har även testat ringa henne hem, men där svarar ingen. Så det suger ju. Menmen, får väl tag på henne senare kanske.

Har även gjort en ny header, jag gillade inte den förra jag hade. Så det fick bli en ny, är inte helt nöjd med denna heller. Men det ändrar jag lite senare, är bara bilden jag vill ändra tror jag :P
Men vi får väl se var det slutar.

Halloween

ja, då var det dags för halloween igen. Ikväll blir det självklart ut med flickorna!  Ska bli väldans roligt faktiskt, fick även ett sms imorse att Ronja kunde hänga på, vilket jag tycker är as kul! Men jag vet inte riktigt vart vi ska än faktiskt. Får väl se vad vi hittar på, tänke att jag skulle sätta mig och kolla runt lite vad som händer osv.. Det SKA iaf bli sjukt kul ikväll, det har jag bestämt! Inget jävla misslyckat skit nu.

Nej, nu ska jag göra mig iordning och sånt.

trött trött trött

Är skit trött nu, har vart uppe sen 03:00 ungefär, så just nu känns det som att jag kan somna när som hellst.
Är fortfarande på lanet, har suttit och läst igenom alla 105 blogg inlägg jag missat dom här senaste dagarna, men nu är jag ikapp igen. (Jag vet, jag är bloggnörd)

Funderar faktiskt för att dra mig hemåt snart, är ju faktiskt en dag imorgon också. Då blire party med rosis :)
Så det blir ju förjävla bra hoppas jag på!

Friday

Kul fredag.
Är svin trött, sitter och kollar på när folk lanar nu. haha, ganska mobbat.!!
Men min älsklings rosis är iaf här! Och det är super bra.
Har saknat min baby <3
All kärlek åt henne

yeyy!

åh, kan det bli bättre?? :D
fyfan va jag är happy nu! fast jag tänker inte säga varför!!  Än så länge håller jag det för mig själv. tihi!
Får väl se när jag berättar detta.
Sjukt glad är jag iaf! Och hoppas verkligen det blir så här nu.
(Får reda på det inom ett par dagar)

Idag vet i fan vad som händer, ska iaf hoppa in i duchsen nu eftersom jag kom hem ifrån jobbet typ precis. Sen ska jag bort till lokalen och vara lite pain in the ass emot dom tror jag. moahahahha (6)

Nej duschen väntar, herrå

Städdag!

Herre gud va duktig jag har varit idag, har hjälp till att städa hos Sandra, och jag har städat hela mitt rum, betalat räkningar m.m. Det har tagit hela dagen :P  Och jag är inte riktigt klar än. Fyfan va mycket skit jag samlar på :/ Får jag sluta med.

Idag hittade jag en sak också, som gjorde mig väldigt glad. Men har inte berättat för någon än, och det tänker jag nog inte göra heller. Roligare om det blir en överraskning när den dagen väl kommer. Fast, jag är inte så jävla bra på att hålla saker jag ser fram emot hemligt, så får väl se om jag klarar av detta :P
Är ni nyfikna nu? ;)

Hemma igen

Nu har jag kommit hem ifrån Oden, sa jag att jag skulle dit förrästen?  Ah, det skulle jag iaf, och jag har vart där nu. det blev ett party linne, ett par leggins och ett skärp. Men party linnet kanske jag ska lämna tillbaka, jag vet inte än. får helt enkelt se.

Nu ska jag hem till Sandra, jag och Sabine ska ta oss en prommenix. Herråå!

Onsdag

Nämen fy va dålig jag är på att uppdatera denna jävla bloggen just nu alltså, men sover hos min syster på nättrena nu ett tag. Och där blir det inte av att jag bloggar, och sen har jag gjort så jävla mkt varje dag denna veckan nu, så ni får urtäkta mig.

Här är iaf skorna jag har köpt:
i'm in love!





Jag gillar dom as mycket faktiskt, och det är ju huvudsaken.
Nu snart ska jag iväg till Oden, ska testa en tröja jag hängde undan igår, ett partylinne. Hoppas det sitter bra, för då köper jag de :D

Nu ska jag springa iväg till lokalen och säga hej till alla lanare :)

överby igen

nu ska jag iväg till överby igen.. Fast med Ronja och Bianca denna gången, får väl se hur mycket pengar jag har kvar när denna dagen är slut:)

Bilder kommer senare, om jag orkar. annars tar jag det imorgon :)

Tisdag - löning

Fan va gött, fick en jävla massa pengar idag, så nu är jag rik igen.. Eller jag va iaf. Har vart på siba idag! Med fredde och magnus. Köpte mig 3 par nya skor, en as go halsduk och ett par leggins. Sen bestämde jag mig för att det fick vara nog. Så vi drog därifrån.

Nu sitter jag hemma hos fredde, och har redan på mig alla mina nya saker. Eller ah, inte alla. Men nästan, har ju inte alla skor på mig. Det skulle ju bli lite kämpigt så.

Sen ska jag förmodligen iväg och träna idag också, ska bli gött!

Måndag

Sitter hemma hos fredde nu, har vart för trött för att blogga idag. och det har faktiskt inte hänt något speciellt idag heller. Mer än att jag jobbade över till 2 på jobbet så imorgon ska jag få sluta så fort brödet är utkört. Fyfan va gött det ska bli. Ska bli en shopping och tränings dag! Wonderful!
ska förmodligen sova hos min syster inatt igen :)

Nej nu har jag inget mer att skriva. herrå

Hos syrran

Är hos min syster nu, ska sova här inatt nämnligen. Tror väl vi ska göra varma mackor sedan, hoppas det iaf. är as hungrig.

Innan va jag hos Sabine, vi kollade på Wrong Turn 3. Den va verkligen inget att ha! 1an och 2an är så jävla mycket bättre kan jag säga! Man såg verkligen hur datagjort det va. Men vi va ändå tvungna att se klart den, det är ju roligt att sitta och skratta åt alla fula saker som fanns med. Aja, så är det med det iaf. Rekomenderar den INTE!

Nu ska jag lägga mig och vänta på att min syster kommer hem. Sen käka sen sova.
thats it for today.

Hemma ifrån Överby

Blev inte att hänga undan tröjan. Jag testade den, och bestämde mig för att jag inte ville ha den. tror den hade blivit jobbig, och jag tyckte att den va för lång. Satt inte så jävla snyggt faktiskt. Kanske skulle testa en mindre storlek, men neh, jag tror den hade blivit jobbigt rent allmänt. Men förbannat snygg är den, så det är ju synd. Men det finns mer..


Överby

Nu ska jag till överby med Fredde och Bianca, ska lägga undan den där snygga tröjan jag hittade..
Hoppas det finns kvar, skriver senare !

Roligaste kommentaren ifrån igår.

- Men kör inte så jävla fort!!
- Eh.. Jag jag står still...
- Ahaa ...

hahaha, jag gillart!!

Söndag

Godmorgon everyone!
Är det någon mer än jag som blivit lurad av klockan idag?

När jag vaknade i morse glömde jag att man skulle ställa tillbaka klockan 1 timma idag. Jag hade ställt klockan på 12, för jag skulle till Siba med Patty klockan 1. Jag hade helt glömt bort att man skulle ställa tillbaka den,(min klocka på mobilen ställer inte bak sig själv). Så jag kände mig jätte stressad. Hade ju bara 1 timma på mig att göra mig iordning. Men sen kom vi på att man faktiskt skulle ställa tillbaka klockan. Så då blev jag lugn igen.

Nu ska jag käka frukost, sen göra mig iordning och dra till Siba. Herrå.

Lördag kväll

haha, fyfan. Så jävla inte lyckad kväll!
Blev att vi åkte till uddevalla för att köpa alkohol till Fredde, Alice och Marcus.
Det va jag Bianca och Alice som åkte.. Det sket sig helt jävla totalt!
Haha, killen vi skulle köpa av lurade oss, tog våra pengar och drog... Satt där och försökte få tag på han i ett jävla tag. Men men, så kan det gå liksom.. Nu sitter vi här hemma i vänersborg är, och alla är asa arga. Aja, bättre lycka nästa gång.

bloggawards

sitter hemma hos bianca nu. Kollar på bloggawards. Tänkte att det kunde vara lite roligt att kolla på. Så vi får hoppas att det är det!

Sen senare ikväll blir det nog fest tror jag.. Hemma hos bianca, eller fest och fest. Ska väl sitta här och dricka lite bara. Kan ju hoppas att det blir kul! :)

Nu börjar det igen, hejdå :D

What goes around comes all the way back around!

Nu va kalaset över, dom va här i typ 2 timmar, väldigt trevligt.
Man kan inte annat än älska min farmor och farfar!!


Farmor  - Jag såg en sån där ungdom idag igen, dom har ju byxerna lång ner på rumpan. Jag förstår inte hur dom håller dom öppe. Jag hade sån lust att bara gå fram och dra upp byxerna på han!
Farfar - Du ville nog snarare dra ner dom.
Alla - hahahha

Så jävla söta är dom! :)

Nu ska jag iaf gå och möta Bianca, sen ska vi våldgästa fredde. hejdå!

Dagens Outfit


Lördag

God morgon alla sötnosar!

Jag har precis vaknar, och är på mycket bättre humör idag faktiskt:) And im gonna keep it that way! i hope. haha. Idag ska jag iaf ut nu och köpa något åt Patty, sen ska vi ha lite kalajs här hemma för henne, hon fyller år idag :) Men kommer inte ihåg va det va, men hon är iaf +30. Så mkt kommer jag ihåg :)
Sen ikväll vet jag inte riktigt vad som händer, jag är öppen för förslag!

Fredag

fyfan va fort mitt humör sjönk nu. Alla är så fruktansvärt jävla tråkiga här!! Så, ah. Vet inte vad jag ska säga ens. Men fyfan va lamt alltså!  Vill ut hitta på något, nu när jag kan. Men alla ska bara vara hemma och ta det lugnt, ha myskväll med flickvännen/pojkvännen. Visst att man vill ha det ibland, men det senaste har det ju fan inte hänt ett skit!
Finns enbart några som ska ut idag, men den bilen är tydligen redan full. så det sket ju sig. Om jag inte sover hos ett par okända killar då? Nejtack..  Aja... Får väl se idol för första gången då?

SKIT TRÅKIGT !!!!!

Vart är partypinglorna?

känner verkligen att jag behöver komma ut nu också. Slippa tänka på all skit som har hänt och som jag fått reda på denna veckan. Har vart mycket. Men nej då. Skit i det.

nu ska jag lägga mig och kolla på idol. jippie, jätte roligt. Verkligen.


överby med Ronjaponja och Idahoe

Fyfan vilken dag.. Jobbet va förjävligt, har vart så jävla trött idag så det finns inte. Sen direkt efter jag slutade hoppade jag in i duschen med en gång och sen iväg till överby med Ronja och Ida. Gick runt där ett tag och fick jävligt ont i mina fötter, för jag använde ett par klackskor, dom va inte bekväma kan jag säga.. Sen bestämde vi oss för att käka lite, så vi satte oss på Briggen(?) och åt mat. Jätte gott var det!
Sen gick vi runt lite till. Jag köpte inget för jag har typ inga pengar kvar, men hittade ett jätte fint paljettlinne på VILA, så det hoppas jag att de finns kvar till jag får mina pengar.. Men sån tur ska man väl inte ha :(

Sen släppte Ida av mig och Ronja hemma hos mig, vi tog en kaffe och en cigg för att sen dra iväg in till stan för att kolla lite vad hårförlängning kostar. Och det skulle gå på max 4000. Så det blir väl kanske där då. Fast Sabine sa att det kostar typ 2000 i Göteborg på Safari, så ska kolla upp det där lite mer innan jag slänger ut mina pengar. Iaf.. Sen åkte vi och tog en 20-minutrare på sportlife (solarium). Och nu sitter jag hemma igen.

Är verkligen as trött nu så ska gå och lägga mig. Har gått i ett hela dagen och jag hann inte ens med hälften av det jag skulle göra.. satan.

Time stop!

Ibland känns det verkligen som om tiden bara rullar iväg. Att det är dags att gå och lägga sig men man har inte fått gjort de man ska ha gjort. Så känns det idag! Har inte fått något vettigt gjort på hela dagen typ? och ändå har tiden bara sprungit iväg.. Aja, hoppas jag får mer gjort imorgon.

Morgondagens planer är:
- Jobba, till kvart i 1.
- Träna, med Ronja, och Bianca(?)
- Hjälpa Sandra att flytta ut en soffa.(pust)
- Överby med Ronja.

Får hoppas jag hinner med allting. Måste ju gå och lägga mig väldigt tidigt också. Så det suger ju, nej nu kan jag inte sitta här mer. Måste sova. God natt sov sött!

Johanna sais...

 


Dagens (och bloggens första) hiss får Nicke. Som tack för att han har hjälp mig och min familj så mycket med våra datorer det senate. Är väldigt snällt tycker jag. Han har formaterat min dator, pappas dator och pattys dator. Han har även installerat photoshop på min dator och gett mig en massa råd om hur det fungerar. Dessutom har han gett mig en överblick om hur man gör en egen hemsida. Så ett stort tack till Nicke!



Dagens (och även där bloggens första) diss får sjukdomar. Kan inte ge en förklaring till varför jag väljer just sjukdomar här i bloggen, är lite för personligt. Och vill gärna inte att allt och alla ska veta om det. Men dissen går iaf till sjukdomar. Thats it liksom!


Ny Bloggdesign

Nu har jag vart igång i flera timmar och försökt fixa en snygg bloggdesign. Men alla mina idéer har gått åt helvete. Detta blev resultatet så länge, för jag orkar faktiskt inte greja mer. Så det får duga än så länge. Men kan tänka mig att det kommer sluta med att se ut något i stil med det här faktiskt. 
Bianca och Nicke har vart här idag och kommit med idéer osv. Men har ändå inte riktigt blivit som vi ville. Menmen, så kan det vara ibland. Bättre lycka nästa gång :)

Nu ska jag gå och ta mig något att äta. Är jätte hungrig :P

Onsdag

Vad händer idag?

igår uppdaterade jag inte så mycket, men hade inte humör för det faktiskt. Men idag är det väl lite bättre iaf :)
Just nu sitter jag på jobbet, tar min 45 minuters rast. Sen vet jag inte vad som händer idag, får väl se helt enkelt. Faktiskt känner jag för en PhotoShop dag så det får väl bli det antar jag!!
Har vart massa dimma idag också, läskigt. aja, nu är det över, och jag väntar på att få åka hem. Slutar kvart i 1.

Det är inte sant!!!!

Dom orden fick verkligen inte komma upp igen,
och inte ifrån dig!
Men det gjorde det,
och allt jag hoppas är att det inte är sant
det får inte vara sant!
Det bara får inte.


Tisdag

Är hemma nu, det gick bra att köra ut sakerna idag iaf. Fast va ju förbannat läskigt att göra i dimman, vilket jag hade ungefär hela jävla vägen. Lite kämpigt så där, men jag såg fan ingenting nästan så det gick ganska segt. Efter ett tag märkte jag att jag hade VÄRLDENS längsta jävla kö bakom mig, vilket jag tyckte va skit kul. Skulle fan vilja höra alla elaka saker dom i bilarna bakom mig sa. haha. Jag satt och skratta elakt för mig själv iaf.
Sen när vi va tillbaka på jobbet så storstädade vi bilarna, så nu är dom rena och snygga :)

Skiter i träningen idag, för jag har gått långt idag. Så det får faktiskt räcka tycker jag, eller så åker jag in sen om jag får lust. Men det får vi se på! Är väldigt frusen nu iaf, så jag ska lägga mig under tecket och värma mig lite. eller ah, sätta mig, annars somnar jag väl bara. och det är ju fan inget bra alltså..

Vem är en glad tjej?


Jag har nämnligen fått PhotoShop nu! Så nu kan jag börja fixa. Nicke va här förut och installerade det på min dator. tacktacktack!. Och så visade han mig en massa saker, ex hur man gör en egen hemsida. Vilket jag ska börja försöka lära mig imorgon. Får väl se hur det går, kommer nog ta ett jävla tag dock. Verkade va en väldans massa koder man ska lära sig. Och då lära sig alla koderna till bloggen? Får skriva upp någon hjälpmanual eller något, så jag kan kolla tillbaka. Nu är klockan 9 och jag ska gå och lägga mig. Måste ju vara pigg imorgon liksom. Natti!

Veckans planer.

Ja, en så länge har jag inte mycket inplanerat. Men typ så här kommer min vecka se ut, sofar.

- jobba jobba jobba
- fixa en snyggis bloggdesign
- Träna som in i helvete
- Överby med Ronja, (ska kolla vad det kostar att sätta i löshår)

Måndag

åh fyfan va jag är trött idag. Besviken på mig själv är jag också! Va ju och tränade förut efter jobbet. Men hade ingen som hellst motivation till det idag, ville bara hem och sova typ. Va så fruktansvärt trött och hungrig. Hade inte ätit på flera timmar och så sov jag dåligt inatt. Inte alls bra. Men ska ta igen det nu i veckan.

Ja, idag vet jag inte vad som händer faktiskt. Funderar på att ha en hemma dag. Bara vara hemma och ta det lugnt. Men jag vet inte, beror väl på vad andra har att komma med, haha!
Sen om Nicke hjälper mig fixa photoshop så lär jag ju sitta och pilla med det!
Vi får helt enkelt se var dagen slutar. Men hoppas ju på photoshop så jag kan fixa en ny och snygg bloggdesign :)

Hemma igen, och nu väntar sängen

Hemma ifrån bion nu. Den va bra faktiskt! Men inget slår ju smala sussie! Men lätt värd att se. Om man har den humorn, vilket jag verkligen har! haha.
Blev att åka ner till Sabine och ta en cigg och snacka lite skit också innan jag drog hem. Men nu känner jag att klockan blev väldigt mycket, jag ska ju trots allt upp 3 imorgon. Inte alls kul!
Ska kolla om det har kommit upp något nytt på lägenhets fronten nu också innan jag går och lägger mig. Kan ju alltid hoppas, dock tror jag inte det har gjort det. Men men..

Nicke ska fixa PhotoShop till mig nu imorgon också. ÄNTLIGEN :D Så då ska jag börja jobba på min nya bloggdesign. Så det ska bli kul, får se om jag klurar ut hur man får det snyggt :) haha.
Nej, nu väntar sängen. Natti

MOVIE!

Nu ska jag dra iväg till Stan. Möta upp Sandra så ska vi gå och hämta biljetterna :) Och ser att jag börjar få väldigt brottom eftersom jag ska möta henne halv, och klockan är 25 över? haha. Smarta jag :) aja, får dra mig nu då. Skriver sen om den va bra och sånt. Hejdå!

Dagens Outfit



BloggLovin

Nu har jag skaffat mig BloggLovin. Har faktiskt tänkt att göra det länge, men har aldrig riktigt fattat vad det är för något. Och har aldrig orkat ta mig tid till att göra det. Men idag bestämde jag mig för att göra det. Och jag tycker faktiskt det verkar väldigt bra!  Ett tips till er som gillar att läsa bloggar osv.. Skaffa BloggLovin. För där kan man spara alla bloggar man följer, och så visar det så fort någon har skrivit ett inlägg. Inte alls svårt att fatta hur man gör heller. Klarar jag der klarar nog dom fleta det.

Nej, men detta va väl kanske inge nyhet heller?  Men kanske finns någon som är segare än jag mad att skaffa det. Så därför tipsar jag om BloggLovin.

Söndag

Ja, nu är det Söndag, och Lördagen SÖG! ända till jag kom till Sabine faktiskt. Vi snacka en massa skit kolla på film och myste. Kändes som förr vilket va väldigt roligt! Kom typ inte hem förräns JÄTTE sent! klockan va väl ungefär så mkt som när jag börjar jobba i vanliga fall. Ja men så kan det va, det va ju mysigt iaf!

Idag har jag verkligen bara legat i sängen. Har inte orkat göra mig iordning, är så jävlans trött. Så det får bli en slappis dag. Men ska iaf börja göra mig iordning och sånt nu, eftersom jag ska på bröllopsfotografen sen :D Längtar! Hoppas den är mega braig!

Hat åt alla!!

Fan va jag inte tycker om någon just för tillfället... Alla är så fruktansvärt jävla tråkiga! vad har hänt med er? Ingen vill hitta på någontigt. Usch och fy!  Aja, thats life..


Sitter iaf hos Sabine nu. Fick bli att åka hit en sväng. Vill egentligen ut och supa, men eftersom alla är sånna jävla torrbollar så blev det ju inget med det.

Lördag

Nu sitter jag hemma hos Fredde med Marcus och Jonna, vi pratar om va fan man ska hitta på idag. Får se vad det blir.. Har ju jobbat idag, gick ganska bra. Fast fick vänta på Daniel ( Han som kör andra  bilen ) i 1 timma för han försovit sig, det va ju inte lika roligt men så kan det gå. Åkte upp till mamma i deras stuga i åmål efter också. Tog en fika sen drog jag hem och nu sitter jag här.

Mer har jag faktiskt inte att säga just nu, kanske slänger upp något sen. Vem vet liksom ;)


Inte alls bra

Fan va tiden sprang iväg för mig idag då! Efter jag va hos Sandra åkte jag iväg till Quality Hotell och pratade lite med Ronja som jobbar idag. Va egentligen meningen att bara vara där en liten stund, eftersom jag måste hem och sova för jag ska ju jobba imorgon. Men så blev det inte. Slutade med att jag suttit där i 2 timmar och snackat om? ah, jag vet inte ens det. Förmodligen störda saker eftersom det va jag och Ronja som pratade. Så kan det vara ibland. Men nu ska jag iallafall gå och lägga mig. Så jag inte försover mig imorgon. Det vore ju förjävligt om jag skulle göra det!


Fredag.


Nej, så blir det inte för mig denna helg. Ska nämnligen jobba imorgon med. Så jävla kämpigt. Älskar när helgerna kommer och man kan få pusta ut, ta det lugnt och SOVA! Men nej då. På Lördag ska jag jobba. Aja, kan ju bli så med ibland. Sånt man får ta.. Ger mig ju mer pengar iaf, SUCKERS!!

Nu ska jag ner till min syster snart, äta kräftor och kolla på harry, mysigt värre... ! :D
Vi är nämnligen harry nördar till max. Är helt besatta? haha. Nej då, så farligt är det inte.

Just det ja.. Jag har ju fan glömt bort att berätta att jag ska på bröllopsfotografen på Söndag. Ser verkligen fram emot det. Får slänga upp en kommentar om filmen då.. Men förmodligen ären superbra! Vi hoppas på det.
Nej nu ska jag göra mig iordning och dra iväg till syrran.


Roligaste träningen ever!!

Ronja - Jag tror jag är metallallärgiker, det gör ont när jag tar det vikterna emot mig :(
Jag och Bianca - HAHAHAHAHAHAHA

Söt är hon!  Men det har iaf gått jävligt bra idag. VÄLDIGT mycket skratt blev det. Och vi tränade i typ 3 timmar? eller ah, egentligen var det nog 2 timmar. Eftersom jag tog en 20minutrare+10minutrare. Solning och massage alltså. Men vi sprang och grejjer, hejja oss. Bianca åkte hem lite tidigare idag. Men jag och Ronja kämpade på!
Nu blir det ingen mer träning förräns Måndag. Ganska skönt faktiskt!!

Beroende av att vara gravid?

Kom på nu att jag hörde även, (också på radion, NRJ) att det finns en tjej som är beroende av att vara gravid.. Hon får en kick av det tydligen. Och hade gjort sjukt många aborter också.. Kommer inte ihåg siffran så jag säger ingen. Men seriöst, man borde fan inte få göra så jävla många. Är ju för fan våra skattepengar. Borde finnas en gräns på typ 4 - 6 aborter eller något? Sen borde man fan få betala för det.
Störda människor!


BH och Troser, nya bomben?

Haha, Hörde nyheterna på NRJ imorse. Där sa dom att dom trodde att kronprinsessan viktoria har blivit bombhotad. Men det visade sig att i den här lådan som dom trodde det låg en bomb i, låg det bara en BH och ett par troser i. Hur dumt är inte det då? Och hur fan tar man fel på ett par underkläder och en bomb?


Torsdag.

Så, så va jobbet klart. Har gått väldigt bra idag, inte vart mkt att göra.
Dagens planer är:
- Kolla på oz med Sabine
- Träna med Ronja och Bianca
- Kanske träffa Rosa
- SOVA !

Mycket mer än så blir det nog inte idag faktiskt. Men det räcker tycker jag :)

Orättvisa.

Egentligen vill mamma inte att jag ska svära
men mamma det behövs hårda ord i
en hård värld.

För mamma, den här världen är hård, ja
pappa sa alltid att allt är orättvist
och att ingenting var rättvist.

jag förstod honom inte då
för en 8-åring förstår inte
att det kan finns större orättvisor
än att storasyster fick en
pannkaka mer,
jag förstod dig inte då
men jag tror jag gör det nu.

Det jag tror du egentligen menade var
att

jag har tur då jag inte var flickan
i tidningen, som anmälde grupp våldtäckt
fast killarna sa att hon var med på allt.

både att få en uppspräckande kuk
i analen och blåmärken över ansiktet


eller om vi blickar mot mamman på sjukhuset
som körde ihjäl sin
6-åriga pojke och sin egen själ.
Som skriker tills hon hamnar på
psykavdelningen.
Där slutar hon skrika och viskar
till vita väggar

"Varför, varför , varför?"

eller kanske du menade
tvärtom att jag själv skulle sitta
senare i livet
och skrapa triss-lotter
vinna 25 kronor
köpa en ny och förlora
sucka att
"varför kan jag inte vinna
13 miljoner som dom
man såg på TV göra?"


Så det är därför jag svär, mamma.
Fan ta denna värld.


Onsdag.

Är stolt över mig själv just nu. Har både jobbat och tränat både igår och idag. Träningsvärk har jag det med. Fyfan. Men det känns bra ändå, för då vet man att man har gjort något. Idag va ju som sagt Ronja också med. Hon verkade gilla det, och ska förmodligen också följa med i mitt schema, om jobb och sånt tillåter. Klart att jobbet går före träningen liksom. Men känns så jävla bra att göra någonting åt sin kropp, iställer för att bara sitta och klaga och möla i sig mer och mer skit varje jävla dag. Egentligen? Hur dumt är det inte. Alla som hatar hur deras kroppar ser ut, men ändå bara sitter och klagar utan att göra något än att göra sig ännu fetare och fulare. Gör något åt saken ist. Det va en person som sa det till mig en gång. Jag satt med en chipspåse och mölade i mig, så sa han, "Johanna, inget elakt menat, men hur kan du ens med att sitta och vräka i dig en massa chips och sedan klaga på hur du ser ut?". Där fick iaf jag en tankeställare. Han har ju så fruktansvärt jävla rätt. (Jag åt aldig upp chilspåsen) haha. Känder så dunt efter att han sagt så. Menmen, nu gör jag något åt det iaf, och jag ska lyckas!

Nog om min träning, har faktiskt inte gjort mkt mer idag. Har inte kunnits med. Pratade en stund med Michaela förut, va väldigt skönt att få avreagera sig lite. Blir ju inte att jag gör det så mycket längre av olika anledningar. Och vi bestämde att kanske träffas i helgen, hoppas det blir så! :)

Sen kom Sabine och Jonas förbi och tog en cigg.. Och nu ska jag nog lägga mig snart? är svin trött.

När mörkret kommer tar stjärnorna över.

Herre gud så trött jag är nu! Helt sjukt faktiskt. Blev ju att gå hem till Bianca efter träningen och göra Kycklingsallad. Den blev riktigt god faktiskt. Väldigt lyckat. Va så hungrig så jag visste inte vart jag skulle ta vägen.. Kollade runt på internet förut efter lite recept på olika sallader. Och hitta en ganska bra sida faktiskt, fans ganska mycket olika sallader där. Och en del lät riktigt goda :) Så.. Ska Johanna verkligen bli en salladsmänniska? Kanske det kanske..

Imorgon blir det ännu mer träning med Bianca, och Ronja ska faktiskt med då också. Som jag tjatat MÅNGA olika gånger på henne att hon ska med, men hon kommer alltid på undanflyckter. Och så denna gången gav hon med sig. haha. Nu jävlar :)

Nej, ska faktiskt gå och lägga mig nu, är svinigt trött. Skönt att somna i tid för en gångs skull? :)

music

Här kommer lite bra låtar:

The hellacopters - The band

Lambretta - Bimbo


Green Day - 21 guns

Pink - I don't believe you

Black eyed peas - Boom Boom Pow

Black eyed peas - I gotta feeling


Nu orkar jag inte lägga in mer idag. Men där är några av mina favoriter just nu :) enjoy!

Tisdag

Har nästan precis kommit hem,  har vart och jobbat och sen tränat också. Vet att jag egentligen inte skulle träna idag, men tränade aldrig igår så det fick bli idag ist. Sen ska jag göra om lite i schemat. För Bianca vill också vara med och hårdträna. Så vi ska bara ändra om dagarna lite, så har vi ändrat lite på vad vi ska göra. Tror inte jag orkar sitta och göra ett nytt schema, men eftersom det inte är alls mycket som är ändrat så spelar det ju ingen roll :)

Nu ska jag iaf iväg till Bianca snart och äta sallad. JAG ÄR NYTTIG, HEJJA MIG!

Måste bara säga...

... att folk har blivit så fruktansvärt tråkiga!! Det så kallade "onsjögänget" finns fan inte längre.. Tråkigt tråkigt. Men så är det!  Skärpning nu!  BLI ROLIGA IGEN!!!

kommer sakna de tider vi haft!


Måndag.

Fyfan va jag hatar måndagar.. Så himlans jobbigt att gå upp tidigt på morgonen enbart för att gå till jobbet. Men när man väl kör så går det faktiskt ganska snabbt, så det är gött.. Sen efter jobbet kom Sabine hit och vi satt och tjatade. Va meningen att vi skulle se på OZ men den glömde vi ta med. Så det sket sig, ska kika på det en annan dag. så klart. Men det blev en massa skitsnack och hells kitchen, tjejen är som galen i det! :O Men det är ganska kul att se ibland så det är okej ändå. Nu har hon åkt och jag sitter och läser lite information om photo shop. Snart dags att starta igång med det igen. Vill lära mig massa nya saker. Förta projektet blir bloggen antar jag :)


Kvällen.

Nu är det söndag kväll, och för ovanlighetens skull har denna söndagen gått fort. De brukar ju vara jätte segt på söndagar annars. Men när jag kom hem ifrån Göteborg så gjorde jag mig iordning och sånt, kollade på ett The Hills avsnitt och sen drog jag iväg till Sabine och Jonas med en gång.. Satt där och tjatade en stund, kollade på när chilla jagade sin egna svans, så jävla dum är hon! Sen när jag kom hem så kom nicke och hjälpte mig formatera datorn, tack för hjälpen!!

Så denna Söndagen har bara sprungit iväg, och skönt är väl det. Men det kämpiga är att imorgon börjar jobbet igen. Fast det ger ju pengar så det är bra. Nej, nu ska jag faktiskt lägga mig. Är as trött och det är också förbannat bra! haha. God Natt!


Söndag.

Har vart dålig uppdatering över helgen. Men jag har inte vart hemma någonting i helgen så det är därför. Blev nämnligen att åka till Göteborg. Så jag kom hem ganska nyss faktiskt. kanske för en timma sen eller något? Ska snart hoppa in i duschen. Sen ska kanske Sabine och Jonas komma hit och kolla på lotta på bråkmakargatan med mig, kuul!! :D  haha. Hon är cool lotta :P

Har inte gjort så jätte mkt i helgen mer än att vara i Göteborg då. Drack lite i fredags, sen har jag typ bara legat och kollat på film osv. Men det va myspys ändå :)

Nej, nu blire duchen för min del. skriver senare kanske :)


Tatueringen.

Här kommer en bild på min tatuering, inte ens dag försent?


Vad tycks?


Fredag

Yey, äntligen Fredag och helg. Super skönt ska det bli faktiskt. SOOOOVVAAAAAA!!!! äntligen :P Idag har vart as jobbigt eftersom jag inte somna för ens jätte sent. Så sov väl kanske 2 - 3 timmar max. Va INTE roligt. Försov mig också, men kanske inte är så konstigt? Så idag ska jag sova, oj va jag ska sova! Eller ah, imorgon.. Beror ju på vad som händer ikväll liksom. Så vad händer ikväll? Någon som ska göra något kul? Får väl se vad det blir helt enkelt..

Hur ska detta gå?

Börjar fundera på hur fan denna körningen kommer gå igentligen.. Kan ju fan inte sova om nätterna. Och nu har jag sovit under dagen, jävla fan. Funderar på att köpa insomningstabletter, om detta inte blir bättre snart vill säga. Och jag hoppas det blir det för jag vill inte ta massa onödiga tabletter. Men måste ju fan va pigg när jag kör, annars kan det gå illa. Spec eftersom jag kör den tiden jag gör också. Äh, det löser sig..

Blev inte att kolla på Bandy. Jag och Sabine satt utanför och tjatade ist. Folk kollade lite skumt på oss. Men vad gör det liksom.. Trevligt vare iaf, pratade gamla minnen och sånt. Helt stört. Visste ni att vi blev kompisar genom sex? Eller ah, vi pratade om sex. Ganska fult. Men trevlig tös äre iaf :)

Nej nu ska jag snart gå och lägga mig. Så jag iaf får vila, hoppas på sömn inatt ändå


BRÖLLÖPS FOTOGRAFEN!

YEYYY!! Hur glad blev jag inte nu då?  Typ skit glad. Bröllopsfotografen har ju för fan biopremiär den 16/10. Fan as ballt ju! Lätt att jag ska gå på den, den verkar ju sjukt jävla bra. Johanna är happy!!

Se trailern HÄR!



Jävla mig !!!! :@

helvete!  Nu missade jag träningen. gick och la mig vid 2 tiden(?) och har sovit tills nu. Fast meningen va att jag bara skulle kolla lite på tv och sen åka iväg. ALDRIG MER SÄNGEN EFTER JOBBET!! Nu kommer jag fan inte kunna sova inatt. fan!
Hm.. Måste hitta en träningspartner.. Någon som är intressetad? Följa med och träna 3 gånger i veckan. vem som hellst. Hör av er då! :)

Nu ska jag iväg och kolla på bandy med Sabine.. Jonas och Robert och dom skulle spela? Kan bli kul att se :)

hmm..

Funderar på att göra en ny blogg. Tror inte att jag vill ha "chasquido.se" längre. För det första får jag frågan om vad jag heter hela tiden, svårt namn att komma ihåg. Och sen gillar jag det nog inte längre helt enkelt.
Men då är ju problemet att komma på något bra och simpelt namn. Och jag är så fruktansvärt dålig på sånt! Någon som kan komma på ett bra namn som passar in på mig? Känner att jag behöver lite hjälp.

Torsdag.

Nu är jag hemma, har vart väldigt lite att göra idag. Och det är ju iuf gött!  Hade bara 6 stopp. Så då går det ju ganska snabbt. Så nu ska jag lägga mig och glo på tv en stund tänkte jag. Sen om en stund ska jag och Sandra gå ut och gå med vovvarna 1 timma. Och sen blir det iväg till gymmet. Mycket duktig är jag ! :D hihi.
Sen resten av dagen vet jag inte vad jag ska göra, så hör av er om ni vill hitta på något? :)

Nighty.

Nu är jag bra trött faktiskt. Ska lägga mig när som hellst, har en känsla av att jag för en gångs skull kommer sova bra?
Har gjort iordning en smoothie tills imorgon också, till jobbet. Så min lunsh imorgon blir Smoothie, banan och Jordgubb. Låter inte gött när man skriver ut det så. Men det är gott! Så det blir nog bra.

Imorgon ska inte Bosse följa med, utan jag, Daniel och Sandra ska köra själva. Första gången jag kör utan att han är med, scary. Sandra ska åka med Daniel så att hon lär sig den turen. Jag ska köra helt lonley. Men det gör inget, gillar det faktiskt.

Träffade Fredde en mega snabbis förut också. Trevligt trevlig.. Rickard kom sen också, och så drog vi ut och mötte Niklas. Sen drog jag hem. Det va kallt och jag va trött.. Illa som fasiken alltså :O
Eller nej förrästen, det är ju bra?

Ska Johanna bli brunett?

Hm, har faktiskt börjat fundera seriöst på att bli brunett. Men vet inte om jag vill ändå. Känns lite läskigt faktiskt. Blont hår är ju lite av min personlighet! Så vet faktiskt inte alls vad jag ska göra.
Vad tycker ni att jag ska göra? Brunett eller stay Blond?


Det bruna håret är photoshopat, därför ser det lite konstigt ut.


Woops!

Nu är jag hemma igen, har ju vart asa duktig och tränat. Va skönt. Lite tråkigt att gå runt där själv, men hade musik så det funkade bra ändå. Idag blev det Rygg och Ben, och så klart rullbandet. Vet inte om det va det som jag hade bestämt att jag skulle göra idag. Men nu blev det så ändå, för jag kom inte ihåg vad jag hade skrivit..
Solade gjorde jag iaf! Fast när jag va klar märkte jag att jag glömt låsa dörren. Och där ligger jag naken, kul ifall någon hade kommit in, hade ju blivit lite pimsant kanske. Men men, sånt händer. Och nu kom det ju faktiskt inte in någon som tur va!!

Testade även en ansiktsbehandlig idag. Fick med en sån där test grej när jag köpte smink för 518:- och den verkade as bra. Huden blev värsta len efteråt iaf. Så det kanske jag köper igen, får väl se. hihi


Onsdag

Nu är jag hemma. Trivs jävligt bra med det nya jobbet faktiskt. Segt som fan att gå upp så tidigt, men gött som fan att sluta tidigt! Kan göra så mycket mer på dagarna. Så länge jag inte går och lägger mig efter jag jobbat så är det lugnt, annars blir jag hur jävla trött som hellst. Och sover ännu sämre på nätterna (om det nu går sova sämre).´
Nu ska jag plocka iordning lite på mitt rum. Blev ju bara klar med kläderna sist, och pappa blev väl lite små irriterad för att jag sagt "ah, men jag tar det imorgon" hela tiden. Så han sa att det SKULLE vara gjort idag. Så det är lika bra att göra det annars får jag smisk! Sen efter det ska jag träna. Har ju ett schema att följa nu så. Vill någon med eller? Nej, nu ska jag ta mig ur arbetskläderna och sätta på mig något mysigt. Sen börja städa.

Vardags schema


Typ något sånt här ser det ut iaf. Är det jag har fått ihop hittils iaf :) Sen får vi se om det uttökas eller ändras på något sätt. Tror ni jag kommer klara detta? haha.
Och som sagt, alla är välkomna att följa med och träna eller dyl.

Börja ta tag i ditt liv!

Blev att åka ner till Sabine förut. Men bara kort, blev ett avsnitt oz och lite tjat, sen ville jag hem. Men slutade med att jag åkte och solade. Känner mig så fruktansvärt jävla blek, och det är fan inte snyggt. Så nu ska jag börja sola som fan. Och sen nästa vecka ska jag köpa sån där fondation grej, eller vad det nu är, ska iaf göra så att man blir brunare i solariumet. Så det är bra, 129:- kostade det.
Ska även börja träna har jag tänkt. Ska göra upp ett schema, vad jag ska göra varje vecka. Så ska jag fan hålla fast vid det också.  Undantag kan ske ibland, men ENBART ibland. Så önska mig lycka till! Men nu ska jag fan ta tag i mitt liv. :) Ska få bort min fläskiga maga och lår. För det är fan inte snyggt. Ni är välkomna att följa med om ni vill, kommer väl kanske lägga upp schemat här om en stund, om jag blir klar :)


Tidsag.

Blev en lugn dag på jobbet idag, bara 7 stopp. Så det va gött. Slutade ganska tidigt då så det gillar vi :D
Sen efter det har jag gjort mig iordning, städat undan lite! Men det är inte klart än :P Sen snodde jag pappas kamera för att ta lite kort, men det blev fan inge bra. Inte många iaf.  Kanske någon enstaka som funkade. Men så kan det va ibland, och orkar inte ta en massa mer kort så det får va..
Har hittat gamla as coola låtar som jag lyssnade på när jag va mindre :) Jag gillar dom. Ska hem till Sabine nu och visa dom för henne. höh..

NÅGON SNÄLL JÄVEL SOM VILL HJÄLPA MIG INSTALLERA PHOTOSHOP!?!?!?!???




Dessa två blev det bland annat.


03:28

Är det möjligt att man kan glöma bort hur man gör för att sova?  Börjar fan seriöst fundera på om jag gjort det.. Aja.. Nu är jag iaf vaken för jag ska börja jobba nu. As segt. Men går nog bra. Ska köra hela turen själv idag. Lite nervöst men jag tror det ska gå bra ändå :) Får hoppas på det. Nej, nu har inte tid att skriva här mer. workworkwork!

Söndag.



Ja, Söndagar är otroligt sega faktiskt! Jag hatar dom. Sista lediga dagen, och man vet att imorgon blir det jobb igen. Tycker inte om det. Och man får aldrig något gjort på söndagar, för man orkar inte med något. Men idag har jag iaf fått rensat i mina kläder. Så Nu ligger alla kläder jag använder ihopvikta i garderoben. Så det är ju något bra iaf. Bianca och Rosa har vart här och tjatat lite också. Rosa träffar man ju inte så ofta längre eftersom hon har flyttat så långt bort. Så det är alltid roligt när hon kommer på besök :)  Imorgon blir det väl att städa ännu mer, eftersom jag inte hunnit klart. Får se om jag orkar. Nu ska jag iaf gå och lägga mig, ah jag vet att klockan bara är 8. Men jag ska upp och jobba klockan 3 inatt, och då är det ju bra om man är pigg och sånt.

Så godnatt allahopa. Hoppas ni har haft en bra SegisSöndag.


myspys och oz.

Blev att åka till Farmor och Farfar idag. Det va faktiskt roligt. Har lite dåligt samvete att jag inte vart hos dom på så länge, så det va kul att träffa dom äntligen. Satt där i 1 timma eller 2. Pratade om allt och ingenting. Sen drog jag iväg till Fredde. Vi gjorde väl inte så där jätte mkt mer än att prata heller, men det va kul. Han fick fruktansvärt fula kort på mig iaf, hoppas att han inte sparade dom :P  Sen drog vi och köpte lite godis, chips och cola drog hem till Sabine och kollade på oz så klart! 3 avsnitt fick vi avklarat idag, är på säsong 5 nu. Så nu är det snart slut tittat.
Dagen har gått väldigt fort tycker jag. Men det är väl så, tiden går fort när man har roligt.


Butterfly, fly away!

Har typ sovit bort hela dagen känns det som, men det kanske behövdes. Med tanke på mina senaste nätter. Inatt somnade jag iaf snabbt. Han inte ens se klart filmen. Idag vet jag inte vad som händer faktiskt. Funderar på att ringa farmor och farfar, och ta en fika med dom. Ja, så får det nog bli. Va ju ett tag sen nu. Hoppas dom är hemma och sånt bara. 

Här har ni en as fin låt också, kanske lite depp. Men tycker den är as fin!
Miley Cyrus - Butterfly, fly away

Vintern är nära.

Ja fyfan, det känns verkligen att vintern börjar komma. Är så svinigt kallt ute just nu, tycker jag. Jag vill ha Sommar och värme! Men det får man ju vänta på i 1år nu, om man nu ens kan kalla det sommar och värme... Sverige är väl kanske inte kännt för dom bästa somrarna eller? Nej usch, det blir att åka ut och köpa en massa vinterkläder, så man håller sig varm nu när kylan börjar tränga sig på. Men visst är det mysigt med vintern ändå?
Kanske till och med kommer snö nu till helgen.. Har jag läst.. För Johanna har blivit duktig och börjat läsa aftonbladet på internet. Haha. Undra hur länge det kommer hålla i sig :P

Förrästen, det blev varken hammakväll eller party. Folk dryga ju något så förbannat, så jag har åkt runt med Sabine, Jonas och Robert nu en stund. Va egentligen meningen att jag skulle med hem till dom och kolla på oz. Men jag kände inte för att gå hem sen, så jag dorg hem nu. Är desutom trött som ett as efter natten. Hoppas på bättre sömn inatt.

Nej, nu ska jag slänga på en film och lägga mig i sängen. Nattii

Fredag.





Just nu vet jag faktiskt inte hur det blir för min del. Det va meningen att vi skulle till Carinas, men så verkar det ju inte bli nu.. Så än så länge vet jag inte. Kanske blir att höra av sig till Fredde och se hur han skulle göra idag. För han har pratat på att dom skulle dricka och se på NHL, kanske ska dit och göra dom sällskap. Vem vet hur kvällen slutar liksom. Nu ska jag dra ut och ta en cigg.



Första dagen på jobbet.

Va ju första "dagen" (kanske är bättre att säga morgonen?) på jobbet idag. Det gick riktigt bra faktiskt och alla blev hur förvånade som hellst över att mackorna kom på morgonen och inte på eftermiddan. Dom hade fått det på eftermiddan av dom förra leverantörerna.
Gick upp 3 inatt för att dra iväg, kändes inte så där jätte kul fakiskt. Med tanke på att jag faktiskt inte sovit ett skit inatt, har kommit in i någon konstig period där jag typ får panik på nättrena. Och jag vet faktiskt inte vad det är, jätte störande och jätte knepigt. Får hoppas det går över snart..

Har legat och sovit några timmar nu och det va skönt. Men känner mig fortfarande lite trött. Folk vill festa idag men jag får se hur jag gör faktiskt, kanske räcker med en mysig filmkväll för min del idag?  Någon som känner att dom vill joina mig?

Torsdag

Usch, mitt huvud sprängs snart !! Har så fruktansvärt ont, vet inte vad jag ska vägen. Ska proppa i mig en jävla massa alvedon nu och hoppas att det försvinner!!
Är på jobbet också. Mamma ringde mig och bad mig komma in, typiskt.

Och förlåt, vet att du är arg/besviken.. Men jag försökte faktiskt.
Håller tummarna för dig idag.

RSS 2.0