valborg

idag är det valborg, för dom sega asen som inte redan har fattat de. Sitter här med sabine och väntar på att min kära far ska komma hem från tyskland, sen blir det att åka hem till henne så hon kan göra sig iordning och så ska hon voffla mitt hår.

kvällen kommer iaf spenderas med onsjöfolket, hoppas på en riktigt bra kväll faktiskt, vädret verkar ju iaf vara med oss idag så det är ju bra ;D
yeye, nu ska jag ringa min fader och se vart han håller hus, KOM HEM GUBBAJÄKEL! ;D <3 hihi

söt är han ju iaf:

jahapp

ja men det va ju skojj!
film med izor idag då :)


Girls just wanna have fun!




Some boys take a beautiful girl
And hide her away from the rest of the world
I want to be the one to walk in the sun

Oh girls they wanna have fun


Miley Cyrus - Girls Just Wanna Have Fun

Onsdag

Fan också, fick åka hem ifrån skolan idag för jag blev sjuk, mådde fan as dåligt! bara kom helt från ingenstans typ, så jävla typiskt. aja, Idag vet jag inte vad jag ska göra, har sovit lite nu och mår bättre, lyssnar sönder "girls just wanna have fun" så jävla bra ären :D  blir as glad av den :)


ännu mer shopping idag!

Blev att dra ifrån skolan idag, datorerna funkade ändå inte och jag har ju typ allt mitt arbete där, så jag och ronja drog i väg till siba och shoppade lite och tog en fika och så :)  riktigt mysigt faktiskt.
Detta blev det för mig:



Röd klänning, Gina Tricot 249:-
Vitt skärp, Gina Tricot 79:-
Vit bh, Gina Tricot 129 :-
Vita hotpants, Gina Tricot  59:-
Guld öghängen, H&M 49:-

Sen efter siba åkte jag till skolan, tog ut några CV:n hämtade upp Marcus och Fredde, satt hemma hos mig och tjatade en stund, sen åkte vi iväg till Siba igen så lämnade jag in ett CV på Gina Tricot, åkte upp och skulle hämta Izor men det blev att vi åkte och lämnade Sandras hundar hemma hos henne först, för att sen åka tillbaka igen och hämta Izor. Nu har vi lämnat av dom och vi är alldeles ensamma hemma hos mig. Jag ska snart börja städa för det behövs verkligen. haha!

Kate Voegele - No Good


Söndag

Blev att åka ut till siba med mamma "imorse" hon hämtade mig typ halv 1, va sjukt mykt folk, men kanske inte är så konstigt, folk har precis fått lön, och det är en massa som ska ha studentkläder. Men jag hittade iaf lite, fick köpt student klänning + skor, och ett par andra röda skor :)  så jag är nöjd.

Veronika ringde mig förut också, frågade om jag kunde jobba ist för henne, och det är klart jag kan, har inte jobbat på as länge så det ska bli gött att jobba idag. Det tackar jag ju iaf inte nej till, så..
...Jobb 17.00 - 22.00
(slipper ju iaf mördarkällaren idag eftersom jag inte har extratiden, GÖTT!!)

Lördag

kändes ganska onödigt att åka till skolan idag ium att man inte gjorde annat än att gå runt och snacka en massa. Men det va ju kul att träffa folk iaf =)  Efter skolan åkte jag direkt hem till farmor och farfar, va lite kalas där, så det blev grillat och tårta, gottgott. Fast man orkade inte äta mkt alls eftersom det va så jävla varmt, jag blir iaf sån när det är varmt, jag tappar matlusten helt.
Menmen..

Blev iaf att Jag, Sabine, Michaela, Madde och Sofia åkte till strandgatan på kvällen vid typ 8 och satt och tjötade till typ 12. Va riktigt roligt faktiskt. Blev ju ganska kallt där efter ett tag, men det va bara att linda in sig i filtar så det blev massa mys pys.

tack för en härlig kväll flickor <3


grillning :)

Det blev att grilla idag, med madde och michaela. Så vid 6 åkte jag till vargön hem till madde. Hade otroligt trevligt med dom, en massa massa massa skratt och SJUKT gott kött. Fyfan va mumma det va :) Har suttit ute hela kvällen, med filtar och tända ljus, asa mysigt!  hihi

Måste ju säga att idag fick jag faktiskt lite längtan efter vargön, kände fan för att flytta dit igen, och det har jag ALDRIG kännt innan. Men det va så mysigt idag och det är ju faktiskt en mysig liten håla. haha :)
Nej, nu ska jag sova, är ju faktiskt skola även imorgon. pust

sommar känsla!

Har inte vart duktig idag i skolan, har vart så otroligt gött väder så jag har suttit ute hela dagen och snackat med en massa folk. Det har vart as skönt, åkte hem från skolan vid typ 12 och sen dess har jag legat och solat, älskar verkligen detta vädret. otroligt skönt, men nu börjar det bli skugga på baksidan :(  Men då äre ju tur att man har en framsida också så jag ska snart bege mig ditåt. sola ännu lite mer, får väl ta vara på den sol man har, man vet ju liksom inte hur länge den kommer stanna :)

kvällen återstår att se vad som händer, grillning kanske?


girls night out

Efter skolan idag åkte jag hem ett tag, sen vid en halv 7 åkte jag och rosa ner till gamla sweet (vet inte vad det heter nu) och käka mat och drack lite med Michaela, Sofia, Madde och Sanna. Va sjukt roligt ! Det tråkiga va att det stängde 8, så efter det så åkte vi runt i thn sjöng och hade as roligt :)  Efter det åkte vi hem till mig och satt och tjötade om allt och ingenting då va Sabine med också. Dom åkte hem runt 11 typ. Eller ah, alla utom sabine, hon ska sova här inatt. Så vi skickade sms till Marcus så han och Fredde kom förbi och tjötade ett tag. Blev ju en hel del skratt där med fakitkst, så jävla störda är dom!

Men tack alla för en super trevlig kväll, har verkligen haft as roligt, men nu är jag trött så det blir sängen för mig nu ;D
Måste bara säga att vädret idag har ju vart helt underbart !! :)

är jag bäst eller är jag bäst !? ;D

klarade livsmedels prov 2 idag också :D  GÖTT!  har bara 2 prov kvar, detta känns genast mkt bättre :)

efter skolan ...

... så hämtade jag mina vovvisar, blev både Kingen och Izor idag. Imorgon får jag nog skita i att hämta någon, dom behöver nog vara hemma hos mamma ett tag så det inte blir alldeles för konstigt för dom. Men det är otroligt mysigt att ha dom här <3 :D 
När jag kom hem gjorde iaf jag och rosa lite mat käkade sen drog hon, hade massa att göra, like always. Upptagen brud den där rosa. Men jag gick och la mig och sov i någon timma, va rätt skönt faktiskt. Sen åkte jag och sabine till korseberg med hundarna, det tyckte dom om!  åkte hem skulle lämna av henne för hon skulle plugga. Men när vi va därnere så ångrade hon sig och följde med mig hem. Fredde och Linda gjorde oss sällskap ett tag sen drog vi till korseberg igen, fråga mig inte varför men Linda ville dit, och va fan, är så mysigt där nere så jag va på, dom andra med. Så vi va där ett tag sen kom rosa och då drog vi hem drack kaffe och kolla på mumien, första filmen tror jag den va. Faktiskt bra :)

Nu ska jag lägga mig så jag kommer upp imorgon, Natti

FYFAN VA JAG ÄR BRA!

gjorde provet i livsmedelskunskap nu ist, jag har inte pluggat något har inte ens öppnat boken. ändå klarade jag provet. ÄR JAG BÄST ELLER? ;D

gött att ha det avklarat nu iaf, nästa prov blir imorgon. Nu jävlar ska jag bli klar med den jävla kursen :)
Im happy

sitter i skolan nu...

...och jag ska nog börja plugga. Måste ju komma igång med det och bli duktig igen. Har inte gjort något på mega länge känns det som, har ju inte gjort något på hela veckan iaf. Fast imorgon ska jag göra prov. Och det är ju bra. Börjar få lite lätt panik eftersom allt ska vara klart om typ 4 veckor eller vad det är, så jag måste verkligen fixa detta nu. Aja, ska iaf börja med psykologin som Tompa har tjatat på mig att han vill ha i flera veckor nu. Är nog egentligen inte så jobbigt att göra men det känns så. haha.

Sen ska jag nog åka upp till min mor och sno hem en av hennes hundar igen. Har haft någon av dom sen söndags. Först Kingen över en natt, sen Izor 2 nätter. Får väl se vem det blir idag då. 

Joshua Radin - Winter
 


just love it

touch and go



Känns som jag blivit ganska dålig på att skriva blogg just nu, har aldrig ork för det, och sitter faktiskt inte så mkt vid datorn längre när jag kommer hem. Är så skönt väder så jag är oftast ute och tjatar med folk och sånt.

Helgen har iaf vart lyckad, Vi grillade lite och så här i Lördags, sen tog vi några öl, spelade lite twister och dunka smurfhitz! Hittade min gamla skiva, jag blev mega glad haha. Så jävla söta :)
I söndags åkte jag upp till mamma och hämtade Kingen, ville ha han över natten. Blir så tomt här utan någon hund alls, så det är skönt att bara höra tassarna gå runt i lägenheten.
Idag lämnade jag Kingen på morgonen, och sen åkte jag till skolan, fixade med vårt projektarbete, och sen åkte jag tillbaka och hämtade Izor, så nu är det hans tur att sova här :)  Så otroligt mysigt att ligga och kramas med hundarna. Har allt saknat dom en hel del.

Avada Kadava

Kom precis hem från systern, har käkat varma mackor och kollat på Harry Potter. Så jävla bra, men som vanligt somnar hon när man kollar på film. Är ju inte direkt något ovanligt för att vara henne.

Jag har ring runt till hela släkten idag och bjudit in dom till min studentfest, min faster kände inte ens igen mig, hon trodde jag ringt fel, haha. Va ju ett tag sen man träffa henne nu :P haha. Men nu är det iaf gjort, så nu ska vi beställa in maten och sånt.

Nu vet jag inte va jag ska göra, blir väl att lägga sig och kolla på o.c är inte ett dugg trött vilket är väldigt konstigt ium att jag inte sovit något alls. Menmen, är väl i en sån där jävla period igen antar jag. Alla har väl kan-inte-sova perioder, dom kommer och går, hoppas den går över snart iaf..

tack för stödet... :/

Fredag

jag har inte sovit ett skit inatt, så det blev ingen skola för mig, hade inte klarat av det idag känner jag. Känns som det är så jävla mycket jag behöver göra just nu, och jag hatar att göra saker under press, blir att jag skiter i det ist. Men ska försöka plugga klart psykologin nu under helgen, så den är klar, sen ska jag försöka göra dom sista 2 proven i samhällen innan veckan är slut. måste komma igång nu, på riktigt..

Säsong 3

nu ska jag börja se o.c. säsong 3;D


Hello hottie ;D

jag och rosa åkte hem tidigare från skolan idag...

...och satte på lite kaffe hemma hos mig och satt och tjöta gamla minnen, fyfan va roligt jag har haft med den tjejen. Mycket har gått åt helvete när vi gjort något, fast just nu i efterhand skrattar man bara åt de. Galna fyllor och ah allt vi gjort har vart galet inprincip :)  Underbar tjej det där får jag ju säga <3 lite efter ibland bara :P  haha, men nu ska hon flytta ifrån mig :(  till sin pojk. Fast jag ska ju också flytta härifrån sen när jag har pengar och så, så det kanske inte gör så mkt. Vi får helt enkelt se till att hålla kontakten ändå :)

Aja, satt iaf här i några timmar sen skulle hon hem och packa, nu sitter jag här vid datorn lyssnar på lite musik, ska snart lägga mig i sängen och kolla klart på Forest Gump, och sen tänkte jag kika på Top Model. Så får vi se om Sabine kanske kommer sen.. Annars får jag hitta på något annat, pallar inte sitta inne en hel dag faktiskt.


Jag och rosa, för 3år sen.
Älskar dig hjärtat <3

tillbaka till skolan.

Så va det dags att gå till skolan igen, igentligen började vi igår men jag kom inte upp på morgonen så det blev ingen skola för mig, vaknade vid typ 2 eller något. Men idag är jag här, rosa ringde och väckte mig. Jag vet absolut inte vad jag ska plugga med, har hur mkt som hellst men smart som ja är så glömde jag allt hemma. Så det sög ju, blir att sitta här ett tag sen åka hem och försöka hitta alla mina grejjor så jag kan plugga lite.

Igår gjorde jag och sabine amerikansk frukost vid typ 6 på kvällen, så det blev väl inte så mkt till frukost men va iaf det första vi käkade på dagen, tjockare pankakor, bacon, och äggröra. Det va fan as gött, jag käkade mest pankakor faktiskt, älskar pankakor, och amrekanska va ännu godare :)

God Morgon?

kom precis upp ur sängen, har sovit SKIT dåligt inatt, ingenting alls typ. Så jag är helt borta i huvudet just nu. Vet fan inte om jag orkar träffa folk idag, jag får se sen helt enkelt. Pappa har åkt nu också, så jag är alldeles ensam här hemma, känns ganska skönt för nu har jag mkt mer frihet, men kommer ändå sakna han, men va fan, det är så här det känns att bo själv och eftersom jag ska flytta härifrån så fort som möjligt så är det ju bara att vänja mig, kommer ju bli ännu mer ensamt ium att jag vill flytta till Göteborg, och där känner jag ju inte direkt jätte många, men men, det löser sig säkert :)

är det lan eller?

sitter hemma hos sabine nu, lanar.  Kom precis hit, fast vi va här igår också och lanade, men åkte hem runt 7 och sov, va så jävla trött! Men nu sitter vi här igen, alla samlade. utan marcus, fast han kommer sen :)  Nu sitter vi och kollar massa sjuka filmer osv men ska väl snart börja spela igen :)  


YOU SAY FUCK ME I SAY FUCK YOU!




det är verkligen inte min dag idag!
jävla mobilfanskap...

idiot.....

du är så jävla dum i huvudet, att du aldrig lär dig?

RSS 2.0