Fredag

Hade tänkt att skita i skolan idag, men det blev inte så ändå. gick till skolan och tjatade lite med folket som var där, sen satt jag madde norrback och niklas ute i solen och tjatade ett tag och sen åkte jag hem, mer hände inte i skolan idag. menmen, Sen när jag kom hem så åkte jag marcus magnus och fredde in till italia och käkade mat, gött som fan ! :D efter det satt vi hos marcus ett tag för att sedan dra hem till magnus och dom skulle dricka lite. Jag sket i det för dom skulle iväg till ludvig och jag kände inte för att hänga med idag, Men iaf, Niklas ringde mig och frågade ifall jag kunde va chaufför åt dom, och jag hade ju inte något annat för mig så jag drog iväg till brålanda hämtade upp dom och körde runt på dom vart dom än ville åka,  blev först till vännersborg, sen till trollhättan, sen till brålanda, och sen till uddevalla. Var iaf väldigt kul och man skrattade gott åt en del saker dom sa, bästa kommentaren idag var nog fan en olle (tror jag han heter) sa, "Innan jag börjar dricka, ah, då är jag ju jävligt nykter".  jag tyckte iaf den va as rolig. Ganska solklart att man är nykter innan man börjar dricka liksom. aja, det va iaf en rolig kväll, tills alla somnade och bara 2 killar som va vakna, men dom satt och snacka något om bilar och bös, inte så jätte roligt, så det va jävligt segt faktiskt, men jag hade iaf as kul ändå, och är gärna chafför åt er igen ;)

Nu är klockan 04.32 och jag ska gå och lägga mig, är jävligt trött!  har kört bil sjukt länge, åkte fan dit vid 7 typ. haha. nejnej.
GODNATT!

Torsdag.

Vaknade imorse av att pappa kom in i mitt rum, blev skit "orolig" (eller vad man nu ska säga) och trodde jag försovit mig. men det hade jag inte, klockan var 6 på morgonen, han skulle bara öppna min dörr så att chilla kom in, så jag la mig och sov i 45 min till och sen när klockan ringde stängde jag av den och tänkte att jag skulle ta en lugn morgon och ligga och dra mig i sängen en stund, men så klart somnade jag till och vaknade runt halv 8. Så det var bara att gå upp ur sängen, göra mig iordning snabbt och springa ut till bussen, inte den lugna morgonen jag hade tänkt mig men men. I skolan fick jag och ronja äntligen hjälp att fatta matten, så nu är det lite klarare hur man räknar ut skiten. Men sen vid 10 rasten så blev det att vi satt ute och pratade med niklas till 11 och då var det ingen idé att gå in så vi gick och käka. Sen så gick vi iaf in och pluggade lite mer matte tills svenskan började.

Efter skolan fick jag skuss av Nemanja hem, vilket va gött ium att jag hatar att åka buss! så otroligt jävla tråkigt. Så fort jag kom hem tog jag bilen hämta upp sabine och så åkte vi iväg till siba, fick köpt mig ett par skor, leggins som är lite jeans aktiga, och ett par knä strumpor, gick på ungefär 600 kr, så nu är jag lite fattigare, tur att studiebidraget kommer in imorgon :D
När vi kom hem drog vi bort och sola, eller ah, jag sola, hon sprutade massa vatten eller vad fan det nu va på mig, mycket irriterande men det va pay back time för henne eftersom jag har skrattat åt hur hon pratar (A)  (sorry).

Efter det gick vi hem till marcus och satt med han och magnus och tjatade ett tag sen när vi skulle dra så kom jonna så han träffa henne lite också.

En otroligt trevlig dag har jag haft idag faktiskt, tack för det alla <3

Onsdag.

Idag har jag inte gjort ett skit i skolan, satt ute i cafeterian med niklas och ronja hela dagen, dumma mig! Imorgon MÅSTE jag verkligen plugga matte hela jävla dagen, kommer aldrig klara det annars. när jag kom hem ifrån skolan så gjorde jag inte så mkt till sabine kom hem, då åkte vi och tränade på sportlife, köpte ett medlemskort där nu så nu jävlar blir det hård träning! Kom hem typ vid 8 kanske, så satte jag mig i duschen tills pappa kom hem med bilen, sen åkte jag ner till sandra och lämnade lite saker jag köpt åt henne, och nu sitter jag här och ska sova för jag är så förbannat trött, och det är riktigt skönt att somna tidigt! så ska lägga mig i sängen och kolla på "man of honor" och somna till den :)

Har äntligen fått låten som spelades på connys begravning också,
du är saknad!

hittar tyvärr inte låten på youtube, men den heter iaf  ulf lundell - samma land
väldigt mysig låt enligt mig


Nej nu ska jag sova, GodNatt!

i just love it

Cornelis Vreeswijk - Turistens klagan


Älskar älskar älskar verkligen den här låten!  Det är verkligen en låt som påminner om min barndom, jag skrattade EXAKT som den som skrattar högst i låten, så jävla härligt. Blir så otroligt glad av att höra den. som sagt
jag älskar den ! <3

Tisdag

vet inte vad det är för fel på mig, men är så jävla trött hela tiden nu för tiden, så det blev inte att jobba i skolan idag heller. menmen, måste iaf ta tag i skiten nu!
Har sökt jobb idag också,  på modeff och mc donalds, får väl se om jag får något, ska även söka på andra ställen men måste skriva ut lite mer cvn först. Får ta det imorgon eller något.
Fick lönen idag, blev väldigt överaskad, och jävligt glad :D gött med lite extra pengar faktiskt.
Körde hem sabine från tandläkaren idag också, förlåt, men kan verkligen inte hjälpa att skratta åt henne, hon har nämnligen fått en tandställning hon lespar i, känner mig gött elak, men hade det vart jag som hade den hade hon mobbat mig också, så wtf :P haha, sött är det iaf

Nu ska jag iaf snart iväg och käka semla, MUMMMAAAA! :D

Lisa ekdahl

Jag har vart sugen på att lyssna på dom här hela dagen ungefär, gått runt och nynnat på dom. Barndomslåtar, kommer ihåg gångerna när jag och mamma åkte bil och lyssnade på domma och sjöng som fan. Tycker det är riktigt mysiga låtar iaf!  enyoy:)


Lisa ekdahl - öppna upp ditt fönster


Lisa ekdahl - bortom det blå
 

Måndag.

Första dagen i skolan nu sen lovet, känns gött segt och känner att jag inte får någon konsentration till att jobba, dels för att ja är så jävla hungrig, och kan ju inte köpa någon mat för att priserna i cafeterian har höjts så. Det suger!! Men men finns inget man kan göra,  det är bra att det är lunch om 10 min iaf, tomatsoppa med pasta i, ganska gott faktiskt, oftast får man gott bröd till också så det blir allt bra :)  Sen har jag huvudverk också, hatar det.. så jävla jobbigt, men får se om den går över sen när jag får lite mat i magen iaf, annars får jag åka hem, nog pratat om mat...
Orkade verkligen inte gå upp ur sängen idag, men var ju tvungen eftersom jag hade marcus fritidskort och utan det kunde han inte komma till skolan, så det var bara att pallra sig upp. Somnade typ vid en halv 3 inatt kanske, skiftade kanaler mellan något Poker pogram, fear facktor och dawn of the dead. Visste inte vad jag ville se så det blev lite blandat, slutade iaf med att det blev poker jag kollade på, ganska kul att se på ibland faktiskt.
aja, nu ska jag dra och käka!.  (om 5 min) haha,

byebye

Never start a fight, finish it


Har precis kollat klart på Changeling nu, otroligt bra film enligt mig, slutet var väl lite sådär men ändå bra på något sätt. jag vet inte, men jag tycker verkligen att den är värd att se! Och ha i tankarna att det är en värklighetsbaserad film också. Att poliser kan vara så koruppta och egoistiska är fan sjukt. Och att Cristine collins får kämpa så mkt bara för att få fram rättvisa och få poliserna att sköta sitt jobb är också helt sjukt, allt hon ville var ju liksom att få hem sitt barn, vilket inte är konstigt.
Tycker att det va väldigt bra skådespeleri också, nog om att jag tycker filmen är bra, ladda ner den själva vetja ;D
http://www.tankafett.com/full.php?id=11336


Här har ni TRAILERN också ;D

Söndag.

Kom typ precis hem och jag är dö trött för det har inte blivit mkt sömn alls inatt, vet inte riktigt varför men det blev att jag låg och kolla upp i taket, och spelade ett spel på mobilen ibland, men fick kramp i händerna så fick lägga av. Mikaela ringde mig också och höll mig sällskap vilket va väldigt trevligt :)
aja, nu är jag iaf hemma och ska hoppa in i duchen och sen kolla på "Changeling", tycker den filmen verkar grymt bra och vad jag hört om den är den det också. Sen efter det kommer nog sabine en stund hoppas jag på, hon har varit i örebro i helgen och träffat sin kusin.  Nej duschen väntar!  kanske slänger upp en inlägg om vad jag tyckte om filmen sen, bror på om jag orkar (A) 

byebye


Torsdag.

Vaknade imorse av att jag fick sms av ronja, som frågade när vi skulle träffas, då va klockan typ 1. vi hade nämnligen bestämt att vi skulle plugga matte idag. Så jag gick upp och gjorde mig iordning och sa till henne att jag skulle komma, men då va hon inte riktigt hemma än så jag drog ner till sabine och tog en cigg i väntan på att hon skulle skicka sms, när jag rökat klart så fick jag smset och jag drog iväg hem till henne, Vi satte oss med matten men klarade typ 1 tal sen tog det stop, så jävla koplicerade tal tycker jag, spec när man inte fått någon gemomgång med dom som vi inte har fått. Detta är ett det talet vi fastade på:

fatta gött komplicerat eller, om man inte vet hur man gör ...  aja, vi försökte iaf med det ett tag men det slutade med att vi snackade en massa och åt glass och kakor :)  det va gött
Sen drog jag mig hemåt för hon skulle iväg och jag skulle handla åt min pappa. Så jag åkte och handlade sen på vägen hem ville sabine att jag skulle hämta upp henne och anjelika efter träningen, så jag gjorde det, sen lämna jag av dom och nu sitter jag med te och skriver här.
Snart ska jag gå och möta Sabine, ska ta med mig chilla också så hon kommer ut, sen ska jag och sabine träffa marcus och magnus ett tag, så får vi väl se vad dom händer efter det.

Onsdag

inatt hade jag skräckkväll med sabine!  Va väldigt mysigt mykt tjat & skratt.
Första filmen vi aåg var "fredag den 13, 2 delen".  Den SÖG verkligen, men iuf är det en skräck film som gjordes för typ 30år sen, så den kanske var äcklig då, nu låg vi bara och skratta åt den för dom såg så kul ut ! haha.
Nästa film var "Halloween, 7an",  Sabine tycker den är AS äcklig hon satt typ i sängen och va hystersik och typ små skrek "åh detta är äckligt. äckligaste delen" osv osv, jag tyckte faktiskt inte den va så äcklig, var väl vissa stunder när han  bara dök upp utan förvarning som man hoppa till lite smått.
Sen såg vi "The Texas Chainsaw Massacre" den tycker jag däremot fan är äckligt, eftersom det har hänt på riktigt och så, blir ju alltid äckligare då, tycker jag iaf, och hans jävla ansikte, han är fan galen, USCH!
efter det bröt vi skräckfilmerna och kollade på "Ace Ventura 1" SÅ JÄVLA ROLIG!  fan va jag skrattade, otroligt sjuk film, men fyfan vilken jävla bra skådespelare han är! 
Sen efter alla filmerna så snackade vi massa mer och sen ville sabine sova och jag var jätte pigg så jag la mig och kollade på bolibomba, så sött, men tillslut blev sabine aggresiv på ljudet så jag fick stänga av så jag gick ut och gick med chilla en sväng och sen la jag mig och sov.

Det var min kväll, otroligt trevligt iaf :)

byebye


Torsdag natt.

är så jävla trött just nu, vill bara lägga mig i sängen och sova, men när man känner så så får man ju inte sova. Har nämnligen lovat att jag ska vara chaufför idag, så ska hämta pontus och någon mer vid 2 utanför lipz. Behöver iuf pengarna eftersom jag är mega fattig, men ändå. ångrar det lite för tiden går så jävla segt, är två timmar kvar och jag har AS tråkigt, ska iuf åka runt 1 kanske, eller ah, snarare 20 över 1. Men fyfan, jag gäspar och har mig. uschusch. Ska lägga mig i sängen och fortsätta kolla på scrubs nu, hoppas jag inte somnar :D

Torsdag.



Hm, idag har jag vart väldigt.. .. .. lat? eller vad man ska säga, va på matten i morse sen träffade jag och ronja niklas och norrback, och det har blivit att vi suttit och tjatat med dom hela dagen, inte fått något vättigt gjort. Men men, det är så det är ibland, och vi hade ju trevligt iaf :D Pratade verkligen om allt och ingenting. Så det har vart min dag tills nu, mkt skratt blev det iaf :)

Börjar bli väldigt trött på bloggen också, jag får inte texten på inläggen att bli det jag vill att det ska bli, vilket är väldigt störande, och nu blir en del inlägg med ett typsnitt och dom andra med ett annat, så det är lite blandat, och så vill jag verkligen inte ha det. skit också.

OCH VA FAN HAR HÄNT MED ONE TREE HILL & GOSSIP GIRL?
det kommer ju inte ut nya :(  skulle ju komma ut i tisdags men inget har kommit ut än, blir gött sur vill ju se vad som händer, det är ju as bra ju!!

Nej, nu ska jag försöka kolla igenom matten lite, se om jag fattar något utav det. ska ju göra prov sen efter lovet, och har ett helt kapitel framför mig, måste alltså göra hela kapitel 4 på en vecka utan hjälp.  wish me luck!

det va allt för stunden,
byebye

Onsdag.

idag gick jag upp som jag alltid går upp, kvart i 7, duschade gjorde mig iordning och sen bar det av till skolan. skickade ett sms till ronja och frågade ifall hon försovit mig, och till svar får jag att nej, vi har sovmorgon idag så jävla typiskt att glömma bort att man har sovmorgon. Menmen, det var ju bara att sätta sig inne i datasalen och vänta på att man skulle börja. sen vid halv 10 kom iaf ronja.
Har pluggat matte som fan idag!  så är klar med kapitel 3 och ska börja med kapitel 4 nu, den måste bli klar på en vecka, och ÖVER lovet så jag kommer inte få någon som hellst hjälp med den, mer än pappa och ronja då. så vi får väl se hur det går, har iaf skrivit upp oss på prov torsdagen efter lovet, så det blir ju bara att plugga röven av sig ungefär.  men det får gå. ska klara av skiten nu iaf :)


nej det var väl allt för idag, 
byebye


ciara - never ever

är väl bara att inse..

 

Throw yo' hands up in the air
If ya know he love ya
Tell the DJ play this song right here
If ya know he love ya
Let, let, let, let me see you 2-step
If ya know he love ya
It don't matter if you by yourself
If ya know he love ya

If that boy don't love you by now
He will never ever, never ever love you
He will never ever, never ever love you
If that boy don't love you by now
He will never ever, never ever love you
He will never ever, never ever love you

I know you think that I just be trippin' on ya
Boy you see, this ain't how I normally be
But I can't help this jealousy
Ooh it's taking over me, ooh I'm falling way to deep
Without you by my side I feel like I can't eat or sleep

But I, got to come down to earth, I don't wanna
But I, gotta let you go, but baby I dont wanna
And I, I gotta see, that you and me, ain't meant to be
That's why I tell myself

If that boy don't love you by now
He will never ever, never ever love you
He will never ever, never ever love you
If that boy don't love you by now
He will never ever, never ever love you
He will never ever, never ever love you

Baby, I can't help but fantasize
Wondering what it might be like
You and I sound so right
But I'mma let it go tonight, it ain't nothin'
Coverin' my eyes
Ain't gonna see it more than twice
I get it, I got it
Baby, baby
But I, got to come down to earth, I don't wanna
But I, gotta let you go, but baby I dont wanna
And I, I gotta see, that you and me, ain't meant to be
That's why I tell myself

If that boy don't love you by now
He will never ever, never ever love you
He will never ever, never ever love you
If that boy don't love you by now
He will never ever, never ever love you
He will never ever, never ever love you

[Young Jeezy]
Alright, alright, alright, okay...
I see ya point, I must admit
I grind, I grind, I grind all day
This paper's what I'm trynna get
Now normally when I'm paper chasing, I be having tunnel vision
And if it's really like that lady, just turn on ya television
And there go Young, I said there go Young, you trynna get it did
Just know I gets it done, she love the I cheat
She love the way I move, I sha, I show it to her
Shows about 100, goon
Its blacks this, black that
Black car, black flags
I really hope that's money that ya'll got off in them black bags
808's & hearbreak, states who puts in interstates
Giving me a bad vibe, guess I'm just a bad guy

Throw yo' hands up in the air
If ya know he love ya
Tell the DJ play this song right here
If ya know he love ya
Let, let, let, let me see you 2-step
If ya know he love ya
It don't matter if you by yourself
If ya know he love ya

Måndag, daddy's home <3

När jag vaknade imorse så kom jag på att jag inte va färdig med att städa här hemma, så det blev ju lite panik på mig. fick gå upp ur sängen in i duschen, damsuga och göra mig iorning samtidigt typ. men det gick ganska bra tillslut ändå, Marcus kom hem till mig eftersom han ville åke med mig till skolan. Så när jag va färdigstädad och iordninggjord så drog vi oss hem till farmor och farfar och lämnade hunden, sen blev det att åka till skolan. Jag va inte i skolan så jätte länge, för på lunch rasten så skulle jag in till stan och köpa cigg, så följde madde, sanna och norrback med, men smart som jag är glömde jag pengar och allt i skolan så det blev inga cigg. så åkte vi runt i stan några varv för att sedan åka tillbaka till skolan, sanna och madde gick in på handel medans jag satte mig i cafeterian med norrback, då kom niklas och gjorde oss sällskap så fick han reda på att vi åkt runt i stan och då ville han också åka runt, och då tänkte jag att det kan vi ju faktiskt göra för då kan jag ju köpa mina cigg ändå, så jag gick in i klassrummet och skulle hämta pengar och då ville madde och sanna med igen, så det blev bara att åka iväg in till stan igen. Kan verkligen inte förstå hur det gick till och hur tiden kunde gå så snabbt men vi åkte runt i stan c 2 timmar, utan att tröttna, hade så jävla kul, men sen åkte vi iaf upp till halleberg och tog en cigg och kollade på utsikten, skit fint faktiskt :) ,  sen åkte vi ner emot nordkrogen och kollade på vattenfallet som var där, och så visade jag niklas alla hus jag bott i.  Var ganska kul att se dom igen faktiskt. haha :)  sen vid kvart över 2 va vi iaf tillbaka i skolan och så hämtade jag mina sista saker sen drog vi hemmåt.

Pappa har ju kommit hem idag, ÄNTLIGEN <3
Han har haft det jätte bra och har berättat massa roligt dom vart med om.
Han hade köpt med sig presenter till mig och sandra iaf,  Jag fick en träningströja, Nagelsett (massa olika filar och bös) , sen fick jag en badväska också, ganska söt faktiskt.
Sandra fick inprincip samma, förutom nagelsett, hon fick en as cool cigg grejj ist, vet inte hur jag ska förklara den men tuff var den iaf :P
men det är iaf jävligt skönt att ha pappa hemma igen. som sagt, jag har saknat han! :)

och en sista kommentar,
tack för det underbara stödet du ger mig, trodde du skulle vara min vän?

over and out!


Lasgo - cry


Söndag

Blev aldrig att jag städade igår, glömde bort det, och idag känns det VÄLDIGT dumt. efter som jag har förjävla mkt att göra idag ist. plus att jag inte har sovit något inatt, inte ens lite, för min vovve har fått någon konstig knöl på svansen, och eftersom inte ett enda jävla djursjukhus har nattöppet så vet jag ju fan inte vad det är, så sabine och jag har suttit uppe hela jävla natten och kollat film och hållt koll på chilla så att hon inte rör sin svans, (tack för att du höll mig sällskap).
Jag kom ungefär precis hem, och klockan är halv 9.  har börjat göra iordning lite i köket, på diskbänken osv, men får fortsätta städningen lite senare, ska hem till min syster som äntligen har vaknat så ska vi käka frukost och ringa ewa och kanske få reda på va skiten på chillas svans är. Sen efter det blir det bara att åka hem och fortsätta städa. Ska försöka få klart lite på rummet nu innan diskmaskinen är klar. så blir det inte lika mkt sen, hatar hatar HATAR att städa, så jävla tråkigt. men nu måste jag verkligen göra det, så jag får väl se när jag får min sömn, får bara se till att ge fan i att ta pauser, för då kommer jag väl somna med en gång. det är bara att hålla igång hela tiden så får jag sova när jag är klar ist.

ska iaf bli jätte kul att träffa pappa igen, har saknat han som fan!

nej, back to work
byebye

Lördag

I was praying that you and me might end up together
It's like wishing for rain as I stand in the desert
But I'm holding you closer than most 'cause you are my heaven

Idag har jag bara legat i sängen, blev ingen sömn för johanna inatt heller, vet inte vad det är för fel, men jag kan fan inte somna. Så har legat i sängen och bara tagit det lugnt fram till nu, kan ju inte ligga bort hela lördagen, dessutom måste jag städa, ser förjävligt ut här och pappa kommer faktiskt hem om 2 dagar.  Så jag ska snart bege mig ut till kvantum och försöka hitta damsugarpåsar, får hoppas jag hittar rätt annars blir det svårt att städa :/  Orkar egentligen inte men det är lika bra att ha det gjort så jag slipper göra det imorgon. eller så kan man ju dela upp det, det värsta idag, och små plocket imorgon. Får väl se hur det blir. lika skönt att ha det gjort också.  menmen..

ja, vad mer ska man säga? kom precis ut från duschen för dom som vill veta, legat där i typ en halv timma nu, älskar att lägga mig på duschgolvet och bara känna hur vattnet "droppar" ner på en. eller vad man ska säga. 
Nu ska jag iaf göra mig iordnig och sån skit. slänga på mig ett par mjukisar och ett linne och sen dra iväg.

byebye


Fredag

Blev ingen skola för mig idag, har sovit sjukt dåligt inatt, tankarna har bara fart runt i skallen på mig och jag har inte kunnat få någon ro alls. Så jag bestämnde mig för att vara hemma och ta det lugnt eftersom jag ska jobba sen ikväll. och jag vill ju gärna inte somna på jobbet. Så nu idag har jag mest legat i sängen försökt sova och kollat på tv.  har inte pratat med någon idag, inga sms, inte på telefon, inte irl. och det känns faktiskt skönt, inte ett ljud från någon annan än mig själv! 
Nej, jag vet faktiskt inte riktigt vad jag ska skriva idag, så jag hoppar nog detta nu.
byebye

I just want you close, and feel your heart beat next to mine.

Torsdag

Måste säga att jag har nog ändrat uppfattning om det där med högskola sen mässan jag va på idag. Fast jag vet inte riktigt, men skulle vilja läsa sosionom, design, och fotodesign eller något liknande. men kan ju tyvärr inte läsa allt, och när jag kollade olika kurser i tex foto, så är det massa som jag inte är intresserad av, det är ju en media kurs jag får gå då, och då måste jag lära mig göra en tidning och sånt bös tex. och det är jag ju inte ens intresserad av, så jag funderar på att kolla om det går att gå sånna där "små" kurser eller vad man ska säga, och läsa det jag är intresserad av, då kan jag ju iuf inte bli sosionom, för där behöver man ju hela kursen, men ändå. vet ju inte helt säkert på om jag vill bli det, och sitta bakom skolbänken i 3år till låter faktiskt inte så jätte lockande. så jag får änna fortsätta fundera på detta så får vi se vart jag hamnar i livet sen, tycker det är en sån svår fråga, vad vill jag bli? vad vill jag göra?  only time can tell.

Just nu har jag iaf förbannat tråkigt, men känner inte riktigt för att åka iväg någon stans, men ändå hade det vart gött med en fika eller dylikt. vet inte men idag blir det nog bara att vara ensam, tänka lite på saker och ting, försöka få rätt tankarna i skallen. hatar verkligen sånna här lite mer depp perioder, det är de värsta jag vet. men dom senaste veckorna har verkligen tagit på mig, allt ska hända på en gång. menmen, jag löser det, har jag alltid gjort.

Vill verkligen komma igång med träningen nu, på tal om allt och ingenting. Känns verkligen som jag bara sitter hemma och samlar på mig fett. men det är ju inte så långt kvar sen köper jag ett kort :) ska bli så sjukt gött!!  Ska gå på massa pass och sola sönder :D får ju faktiskt sola hur mkt jag vill ;) *stolt*
Sportlife here I come !

Nu funderar jag fan på att gå ut och ta en cigg, sen lägga mig i sängen och kolla på bolt, jag ÄLSKAR verkligen den filmen. "AWEEEESSOOOOM!" haha, så jävla grym. skrattar ju sönder när man ser den, så då kanske man blir på lite bättre humör?  vore ju inte helt fel.

yeye, nu har jag iaf inget mer att skriva om idag vad jag kommer på.
byebye

onsdag / torsdag

hade ingen skola idag, eller ah, det va frilufsdag, men jag orkade inte gå på den. finns inget kul att göra ändå, mer än att bada, och det kan jag ju inte nu med tatueringen och så.  Så det blev att ta en sovmorgon ist, så jag sov typ till 3 kanske, åkte hem till min syster och åt lite mat för att sen åka hem och städa lite smått, sen bestämde jag mig för att jag ville till siba och köpa nytt puder, det slutade med att jag kom hem med fondation, 2 ögonskugger och rosa bh + trosor, SKIT söta. men det är väl så det brukar bli, aldrig vad man tänkt sig.  Sen åkte sabine och anjelika med mig hem och så nu har vi igentligen bara suttit här och tjatat och dampat. ganska kul faktiskt :) Sabine ska sova här inatt, like always, så tråkigt att sova själv :P iaf att vakna upp själv och ingen att prata med mer än en hund.

Imorgon ska jag på någon jävla högskolebös, vill verkligen inte gå och kommer inte ihåg att jag har sagt att jag ska åka med, var väl någon lärare som tjata på mig och så blev der att jag sa ja fast jag igentligen inte vill. menmen, det blir vad det blir,  får ha med mig mobil + headsett så om det blir allt för tråkigt så får jag slå på den :)  blir säkert skit bra :D hoppas bara att det inte tar för låg tid, orkar inte va på det hela jävla dagen.  får väl se imorgon

nu MÅSTE jag verkligen somna annars kommer jag aldrig komma upp imorgon. så
god natt och sov gott! (S)


Tisdag.

Jag försov mig idag.. igen.. Vaknade av att Fredde bonka på dörren. så det var bara för han att sätta sig och vänta på att jag skulle bli klar sen. men det tog inte så lång tid, men marcus däremot, han va gött seg. först försov han sig, skickade ett sms till mig så berättade jag att jag också försovit mig så han kunde åka med mig ändå, men då somnar puckot om igen. så fredde gick hem till han och bakna på hans fönster, så han vaknade. så åkte vi iväg till skolan, var väl där till typ halv 10 eller något. Men eftersom jag somnade så förbannat sent igår hade jag egentligen lika gärna kunnat vara hemma idag iu med att jag la mig på bämkarna i ett av klassrummen och somnade vaknade typ halv 11 - 11 någon gång, gick och åt tog en cigg, och sen satte jag mig i soffan och somnade IGEN, så jag drog hem vid 1 typ. och la mig i sängen och somnade än en gång. vaknade typ vid 6 eller något, så kom sabine hit.
Jag är nog väldigt trött i kroppen tror jag, dom senaste veckorna har inte vart roliga, har vart väldigt mkt att tänka på osv. Så kan va därför jag är så förbannat trött, för jag skulle lätt kunna somna igen om det skulle vara så.

Nu ska jag iaf lämna över datorn till sabine, sen blir det att kolla på sex and the city :) byebye

Life is so fucking unfair!


nu tatuerad

Nu har jag kommit hem.  Både jag och sabine är nytatuerade.  Det blev inte den bilden som jag valde ut, den va för knepig. så vi leta efter en annan bild som det fick bli ist :)  är faktiskt nöjd. Gjorde inte så ont heller, det mest sved typ. Så det va inte så farligt. så mer tatueringar blir det iaf :D

Nu är jag med sabine, hon ska sova här inatt. Ska väl kanske se film och bös sen, tror jag ska försöka få gjort lite i matten också, måste ju plugga det imorgon så det vore gött att komma in lite i det idag. Får väl se hur det blir med det. 

det var väl allt, byebye

christian the lion


Måste bara lägga upp den här, så otroligt jävla gullig!
fatta känslan av att han verkligen kom ihåg dom, efter 1 år. fyfan va glad man borde bli
jag tycker iaf att det är en super mysig "film" eller vad man ska kalla det.

VILL OCKSÅ HA ETT LEJON! <3
loves it <3

Måndag.

Jag är så jävla nervös nu!  ska ju fan tatuera mig ikväll. och har inte riktigt bestämt vilken jag vill ha än! den med döskalle eller den utan. Fan får panik.
Känner mig gött slö också, försov mig imorse, vaknade av att marcus knacka på dörren. Så det var bara för han att stiga in och vänta på att jag skulle bli klar!
Nu sitter jag i skolan och har iaf skrivit ut bilderna jag ska välja mellan. Men ska kolla om jag kan skriva ut dom i färg sen för det blir nog bättre då. lättare att se färgerna i den. (såklart) Men lärarna sitter ju i ett jävla möte. så det suger ju. Men dom är väl snart klara. glömmer nog inte bort det än på ett tag iaf. typ det enda jag kan tänka på just nu, haha.
usch och blä för det här!

Måste bara säga att jag är så jävla trött på att folk drar in mig i "bråk" jag inte ens vill bli indragen i. Förstår inte vad som får dig att tro att jag styr över mina vänner, att dom är dryga, pga mig? seriöst, dom har en egen vilja, och jag bryr mig inte om dig. vore bara jävligt skönt ifall du kunde låta mig vara nu? jag har ändå försökt låta dig vara ett jävla tag, har fan inte hört av mig till dig på länge, så låt mig vara och blanda inte in mig i dina jävla cpbråk! Vet du ens varför du är arg på mig? vad jag har gjort dig? tror inte du vet det faktiskt, verkar ju fan inte bättre.

Söndag.

Dagen har varit jävligt lugn, har bara legat hemma och kollar på tävlingen om vilka som ska få vara med i girlicious typ hela dagen, sen har jag ju vart på bio med sabine. Den var helt okej men folk verkar ha jävligt svårt med att hålla käften. Va iaf några jävla idioter bakom oss som verkligen va tvugna att upprepa allt dom sa typ. och sen skratta. sjukt störande. menmen, den va helt okej iaf.
Sen efter bion kom marcus hem till mig ett tag, vi satt mest och tjata och så. och nu drog han iväg. så nu vet i fan vad jag ska göra. är jävligt uttråkad men inte trött. så det suger ju :/

Fan tankarna är så jävla spridda nu också, blev för mkt denna veckan känner jag, med allt. som tur är har iaf en sak löst sig, men får fan panik för det andra. fan för det här!!

Nej nu ringde sabine och ville ta en cigg med mig så det är väl bara att ta bilen och åka ner :)


The sooner you realize that you can only depend on yourself, the better you'll be

Söndag.

Kan ju inte säga att jag mår som bäst nu, lite små bakit känner jag! drack lite igår för den som inte fattade det. vi satt ett gäng hemma hos mig. och det va faktiskt väldigt trevligt om jag får säga det själv. tråkigt bara att sabine fick huvudverk och åkte hem :(  iuf  hände det inte så mkt mer efter det :)
Åkte iaf ner och prata ut med robert och hannah också, vilket känns väldigt skönt för nu ska vi börja umgås som förut. Så det känns som en väldig lättnad, fick svar på många av mina frågor också, så det inte är några missförstånd.

Ikväll ska jag iväg på bio med sabine "i taket lyser stjärnorna".  får väl hoppas att den är bra :) Michaela kanske ska komma hit en sväng innan också. vilket ska bli mys. hehe


och en sak till,  sluta skyll allt på mig, tack!

RSS 2.0